Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γλώσσα - Πολιτισμός

Βιβλία για την Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο docu.

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Location: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. ΑΔΩΝΙΣ
Τὸ βιβλίο τοῦ Ἄδωνι Γεωργιάδη βασισμένο στὰ ἀνεπανάληπτα Σεμινάρια Ρητορικῆς. Ὅλα τὰ μυστικὰ γιὰ τὴν κατάκτηση τοῦ βήματος σὲ ἁπλᾶ καὶ κατανοητὰ βήματα γιὰ ὅλους!..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
-10 %
Brand: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι. Location: ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Μια σύγχρονη ματιά στην ελληνική πολιτιστική διπλωματία. Η σχέση πολιτισμού και εξωτερικής πολιτικής, όπως αποκαλύπτεται μέσα από έξι παραδείγματα εξαιρετικά ομιλούντων ελληνικών μουσείων. Μέσα από αυθεντικές μαρτυρίες προσωπικοτήτων οι οποίες, εκ της θέσεώς τους, διαδραμάτισαν ή διαδραματίζουν ρόλο..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ
-10 %
Brand: HISTORICAL QUEST Location: CAMANNI ENRICO
Φαινομενικά ψυχρός και δίχως ζωή, ο παγετώνας είναι ένας αυτόνομος κόσμος. Ένας κόσμος θαυμαστά ποικιλόμορφος, μυστηριωδώς εφήμερος και δραματικά εύθραυστος, τον οποίο οι άνθρωποι φοβούνται και θαυμάζουν ταυτόχρονα στην πορεία των χιλιετιών.Η ύπαρξη του πάγου ταλαντεύεται ανάμεσα στο μικροσκοπικό κα..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
-10 %
Brand: ΟΣΕΛΟΤΟΣ Location: ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Το παρόν βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θίγονται επίκαιρα ζητήματα που αφορούν στη σχέση μεταξύ τεχνολογίας, ιερότητας, μουσειακότητας και εκπαίδευσης. Στο δεύτερο, περιλαμβάνονται εκτενέστερες προσεγγίσεις δύο θεμάτων μουσειολογικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιείται θεωρητικός σχολιασμ..
5.40€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.09€
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ. ΤΟΜΟΣ Α΄
-10 %
Brand: HISTORICAL QUEST Location: ΜΑΡΓΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
Στο βιβλίο αυτό ερευνάται ο κόσμος του παρελθόντος και αποκαλύπτει λησμονημένα μυστικά του μέσα από έργα ζωγραφικής που εικονίζουν παρόμοια θέματα. Στο κεφάλαιο Ανάμεσα στα κύματα: Οι όψεις της ταραγμένης θάλασσας στη ζωγραφική παρουσιάζονται θαλασσογραφίες, φιλοτεχνημένες από το 17ο αιώνα έως τον 2..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΙΔΕΩΝ ΓΝΩΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΑ΄
-10 %
Brand: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Location: ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ.
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΙΔΕΩΝ ΓΝΩΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΑ΄, ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ., ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - Μεταξύ εθνικισμού και σοσιαλισμού
-10 %
Η καταγωγή του Ισραήλ επιχειρεί να ερμηνεύσει τους λόγους διαιώνισης της σύγκρουσης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, η οποία εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγάλα άλυτα ζητήματα τόσο για την περιοχή μας όσο και παγκοσμίως. Εκδόθηκε για πρώτη φορά στα εβραϊκά τον Ιούλιο του 1995, και η γαλλική το..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
100 Βασικές Έννοιες για τη Γλωσσολογία
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: Ζωή Γαβριηλίδου Μαρία Μητσιάκη Ασημάκης Φλιάτουρας
Σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τις γνώσεις σας στην επιστήμη της γλωσσολογίας; Θέλετε να ασκηθείτε στο επίπεδο γνώσης σημαντικών γλωσσολογικών όρων; Το εισαγωγικό εγχειρίδιο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας πλήρης και συνοπτικός πλοηγός στον γοητευτικό κόσμο της γλωσσολογίας. Στις 532 σελίδες του ..
25.20€ 28.01€
Χωρίς ΦΠΑ:23.78€
ASPECTS OF MEANING-MAKING THROUGH TRANSLATION
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
The book addresses an audience with no prior knowledge of the intricacies of translation practice and allows a rather pervasive view into issues arising in the study of translation. It shows how the study of translation may capture a reader’s attention and what scholarly issues it may give rise to. ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: KRAUSE JOHANNES
Ποιοι είμαστε; Από πού ερχόμαστε; Τι μας κάνει διαφορετικούς από τους άλλους; Αυτά τα ερωτήματα είναι σήμερα πιο πιεστικά από ποτέ. Ο Johannes Krause και ο Thomas Trappe πηγαίνουν πίσω στην προϊστορία για να τα απαντήσουν και να μας πουν πώς γίναμε οι Ευρωπαίοι που είμαστε σήμερα. Η μετανάστευση και..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΟΥ ΦΩΝΗΤΑ" ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ 2.500 ΛΗΜΜΑΤΑ, 4.200 ΦΡΑΣΕΙΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ANDYS PUBLISHERS Location: ΚΟΛΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ - ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η καταγραφή των φράσεων είναι απαραίτητη για τον μελετητή της γλώσσας. Τα λεξικά δεν επαρκούν ενίοτε στην κατανόησή της. Εξάλλου η σημασία μιας λέξης, όπως είναι γνωστό, καταφαίνεται μέσα στην φράση και την πρόταση, εξαρτάται δηλαδή από τη χρήση και τη δια..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΟΣΕΛΟΤΟΣ Location: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Ποιες γλώσσες διδάσκονταν ως ξένες ανά τους αιώνες; Ποια ήταν η πρώτη διεθνής γλώσσα; Ποιες μέθοδοι διδασκαλίας επικρατούσαν και για ποιο λόγο; Ποια ήταν η έννοια της ξένης γλώσσας και πώς εξελίχθηκε; Πώς διδάσκονται οι ξένες γλώσσες σήμερα και ποιο είναι το μέλλον της ξενόγλωσσης διδασκαλίας; Αυτά ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ
-10 %
Brand: ΟΞΥ Location: ROGERS ROBERT ATHLYI
Η Βίβλος των Εκλεκτών εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1924, μια εποχή άνθισης για κοινωνικά κινήματα που στόχευαν στην ανάδειξη της αφρικανικής κληρονομιάς στη δυτική πλευρά του Ατλαντικού, και ήταν το πρώτο βιβλίο στον 20ό αιώνα που δημοσιεύτηκε από συγγραφέα γεννημένο στη νήσο Ανγκουίλα της Καραϊβικής:..
6.29€ 6.99€
Χωρίς ΦΠΑ:5.93€
ΠΡΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
-10 %
Brand: ΙΔΡΥΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΙΔΡΥΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΓΛΩΣΣΩΝ -ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΤΟΠΙΝΤΖΗ ΝΙΝΑ
Γίντιν, Επένα, Κούρτοπ, Λέτι, Νγκανάσαν, Ρότοκας, Σιριόνο… Αυτές είναι μόνο λίγες από τις 7.000 γλώσσες που μιλιούνται αυτή τη στιγμή ανά την υφήλιο. Στη συντριπτική τους πλειονότητα, οι γλώσσες αυτές είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Αποτελούν, όμως, μαζί με τις πιο γνώριμες σ’ εμάς Γερμανική, Αγγλική..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ - Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΩΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
-10 %
Brand: ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ Location: ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΤΙΤΙΚΑ
Επιδίωξη του παρόντος βιβλίου είναι να διερευνήσει τη δυνατότητα μιας γόνιμης συνομιλίας ανάμεσα στη Μεταφρασεολογία και στις Σπουδές Μνήμης, δύο δυναμικά, διεπιστημονικά πεδία που αναπτύσσονται ραγδαία από τη δεκαετία του '70 και εξής και τοπο8ετούν στο επίκεντρο της προβληματικής τους τον πολιτισμ..
20.25€ 22.50€
Χωρίς ΦΠΑ:19.11€
ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ 11.300 ΛΗΜΜΑΤΑ 12.000 ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ 120 ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ
-10 %
Brand: MYSTIS EDITIONS Location: ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Ι.
Η κρητική διάλεκτος είναι από τις σημαντικότερες νεοελληνικές διαλέκτους. Έχει πλουσιότατο λεξιλόγιο, εκφραστική πληρότητα και μακρά λογοτεχνική παράδοση. Όταν η Κρήτη βρισκόταν στα χέρια των Βενετών, η διάλεκτός της είχε αναχθεί σε γραπτή μορφή της νεοελληνικής. Τότε γράφτηκαν και κυρίως από τον 16..
44.91€ 49.90€
Χωρίς ΦΠΑ:42.37€
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ)
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΜΕΙΝΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Το πλοίο της γνώσης σαλπάρει, ελάτε μαζί μας, γιατί τα παιδιά μας πρέπει από μικρά να αγαπήσουν τον πολιτισμό μας γιατί το ταξίδι της γλώσσας και του μυαλού είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή του ανθρώπου…..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Η ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΣΧΟΛΙΑ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
-10 %
Brand: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΚΕ Location: ΣΦΥΡΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΌΣΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ έχουν ασχοληθεί με το έργο μου, με έχουν κατατάξει ως έναν ρεαλιστή, έντονα βιωματικό ως αυτοβιογραφικό, πεζογράφο. Και δεν έχουν άδικο. Τόσο τα διηγήματα, όσο και τα μυθιστορήματά μου, βασίζονται πάνω σε προσωπικά βιώματα που, καθώς τα περνούσα στη λογοτεχνία, άλλαζαν σιγά σιγά και το..
17.82€ 19.80€
Χωρίς ΦΠΑ:16.81€
ΒΑΒΕΛ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 20 ΓΛΩΣΣΕΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: DORREN GASTON
Αν γνωρίζαμε τις είκοσι γλώσσες με τους περισσότερους ομιλητές, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με τα τρία τέταρτα του ανθρώπινου πληθυσμού- αν γνωρίζαμε καλά μόνο τέσσερις από αυτές –αγγλικά, μανδαρίνικα, ισπανικά και χίντι-ούρντου- θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε σχεδόν σε όλο τον κόσμο δίχως κανένα πρό..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 66 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.