Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γλώσσα - Πολιτισμός

Βιβλία για την Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο docu.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Η ιστορική συγκυρία την οποία διανύουμε χαρακτηρίζεται από ισχυρή συνάρθρωση πολλαπλών αποσταθεροποιητικών αλλαγών. Ψηφιακή μετάβαση, ζητήματα ψηφιακού και κοινωνικού αποκλεισμού, καθώς και αυξανόμενες ανισότητες εντός των κοινωνιών και των αγορών εργασίας, συνθέτουν τον καμβά της νέας πραγματικότητ..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΣΤΟΧΩ ΛΕΞΕΙΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
-10 %
Brand: ΗΔΥΦΩΝΟ Συγγραφέας: ΜΠΑΡΙΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Σ' αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας, που κατάγεται από τη Β.Ήπειρο, καταπιάνεται με την προπατορική του λαλιά που πρωτάκουσε στο σπίτι του, που μιλούσαν οι γονείς του, οι παππούδες του, οι παππούδες των παππούδων του. Είναι η ζωντανή γλώσσα που μιλιέται χιλιάδες χρόνια και τροφοδοτεί τη συνείδηση με μια ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΚΑΚΗ
-10 %
Brand: ΠΕΛΑΣΓΟΣ Συγγραφέας: ΑΙΣΧΥΛΟΣ
"Αυτό το ΒΙΒΛΙΟ είναι ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν ένα κλασσικό έργο με έναν σημερινό τρόπο, μέσω του δεκαπεντασύλλαβου! Ο Γ. Λεκάκης, εκτός από εξαίρετος ερευνητής και συγγραφέας, είναι και αξιόλογος στιχουργός, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. ..
13.36€ 14.84€
Χωρίς ΦΠΑ:12.60€
ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ! ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ
-10 %
Brand: ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ Συγγραφέας: ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Στο εγχειρίδιο δημιουργικής γραφής «Ας γράψουμε παρέα – Πρακτικές και τεχνικές της συγγραφής», η συγγραφέας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία 190 πρωτότυπων, διαφοροποιημένων και διαβαθμισμένων ασκήσεων – υλικό που προέκυψε από την πολυετή ενασχόλησή της με τη συγγραφή και τα εργαστήρια δημιουργικής γρα..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
HOAX: ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
-10 %
Brand: ΕΠΙΛΟΓΗ / ΘΥΡΑΘΕΝ Συγγραφέας: ΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ζούμε σε έναν κόσμο μετα-αλήθειας, όπου «εναλλακτικά γεγονότα» και «ψεύτικες ειδήσεις» κυριαρχούν στις συζητήσεις μας και ανταγωνίζονται (ενίοτε κερδίζουν) τις έγκυρες κι αξιόπιστες πηγές πληροφοριών. Οι ψευδείς ειδήσεις ταξιδεύουν με ταχύτητα πολλαπλάσια των αληθινών και όλο και πιο συχνά παρασέρνο..
13.83€ 15.37€
Χωρίς ΦΠΑ:13.05€
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Φιλοσοφία της γλώσσας, λογική, μαθηματικά, κοινωνικές επιστήμες, ανθρωπολογία... Η Σημασιολογία είναι ο μοναδικός κλάδος της γλωσσολογίας που χρησιμοποιεί μεθόδους, θεωρήσεις και εργαλεία από όλους αυτούς τους τομείς του ανθρώπινου επιστητού για να μελετήσει τη σημασία των γλωσσικών εκφράσεων. Μαζί ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΙΝΕΙΑΔΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: MARCOLONGO ANDREA
Η Αινειάδα δεν είναι ένα έργο για καιρούς ειρήνης. Οι στίχοι της δεν µοιάζουν «επίκαιροι» όταν όλα πηγαίνουν καλά. Το άσµα του Αινεία προορίζεται για τη στιγµή που βιώνουµε την επείγουσα ανάγκη να προσανατολιστούµε σε ένα µετά που µας σαστίζει επειδή ακριβώς είναι ολότελα διαφορετικό από το πριν, όπ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-10 %
Brand: ΕΚΠΑ Συγγραφέας: ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΡ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Η αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου του Δρ Βαγγέλη Παπούλια "Η διαχείριση της πολτισμικής κληρονομιάς στην Ελλάδα: σύγχρονες προσεγγίσεις" καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην Ελληνική βιβλιογραφία. Η έκδοση κρίθηκε σκόπιμη ώστε το ευρύ κοινό να μπορέσει να εμβαθύνει στο νέο γνωστικό αντικείμενο της διαχείρι..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ (ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ)
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΡΑΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Το βιβλίο αυτό είναι μια πλήρως αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση της Μορφολογίας, που πρωτοκυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη το 2005. Αποτελεί μια νέα ξενάγηση στον χώρο της περιγραφής και ανάλυσης της μορφολογίας της νέας ελληνικής γλώσσας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της γλωσσολογικής ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΡΗΣ
Πώς μπορεί ένα γράφημα να παραπλανήσει χωρίς να λέει ψέματα; Πώς μπορούμε να διαπιστώσουμε την αυθεντικότητα μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο; Πώς στήνονται οι σύγχρονες εκστρατείες επηρεασμού της κοινής γνώμης; Με ποιους μηχανισμούς προωθούνται σε εφημερίδες και τηλεοράσεις διαρροές της αστυνομίας, π..
13.85€ 15.39€
Χωρίς ΦΠΑ:13.07€
ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: Linda Jaivin
Η κινεζική ιστορία είναι συναρπαστικά χαοτική. Βρίθει από περιόδους ευημερίας και βίαιες εξεγέρσεις, από επαναστάτες, καθεστωτικούς, αντιφρονούντες και σημαντικές προσωπικότητες. Αλλά και οι γυναίκες της, από τις αρχαίες πολεμίστριες ως τις σουφραζέτες του εικοστού αιώνα, τη διαμόρφωσαν καθοριστικά,..
15.92€ 17.69€
Χωρίς ΦΠΑ:15.02€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
-10 %
Brand: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Τις τελευταίες δεκαετίες, λόγω των κοινωνικοπολιτικών αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο και των συνακόλουθων μετακινήσεων πληθυσμών, οι κοινωνίες έχουν αποκτήσει πολυπολιτισμικό χαρακτήρα. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ανάγκη για αρμονική συνύπαρξη μέσα από τη διαχείριση τ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Συγγραφέας: NIXEY CATHERINE
Ένα τολμηρό, εκθαμβωτικό και προκλητικό βιβλίο, που αμφισβητεί πολλές ιδέες γύρω από τον πρώιμο χριστιανισμό, καθώς και το γιατί και πώς εξαπλώθηκε τόσο μακριά και τόσο γρήγορα στις απαρχές του. Η Νίξυ προσφέρει έναν ευφυή εικονοκλαστικό οδηγό που θα ξενίσει, θα εκπλήξει και θα ταράξει πολλούς." (Pe..
18.98€ 21.09€
Χωρίς ΦΠΑ:17.91€
ΟΙ ΓΥΑΛΙΝΟΙ FΙΛΟΙ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Συγγραφέας: ΚΟΡΤΗ-ΚΟΝΤΗ ΣΤΕΦΗ
Πρό­σφα­τα απέ­κτη­σε φί­λους στο φέ­ι­σμπουκ. Ένα σω­ρό αν­θρώ­πους που τους έχει κα­θη­με­ρι­νά κο­ντά της, αρ­κεί να πα­τή­σει ένα κου­μπί. Τους έχει βα­φτί­σει γυ­ά­λι­νους φί­λους, αφού τους βλέ­πει μέ­σα από το γυ­α­λί. Οι πε­ρισ­σό­τε­ροι της είναι άγνω­στοι, υπάρ­χουν όμως ανά­με­σά τους και..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ Η μαρτυρία των πρώτων χριστιανών ασκητών
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: Βάιος Βαϊόπουλος Γιάννα Στεργίου
Για να καταπολεμήσουν τους πειρασμούς της σάρκας, οι πρώτοι χριστιανοί ασκητές αποσύρονταν σε ερημικές τοποθεσίες και παρέμεναν έγκλειστοι σε μικρά κελιά για πολλά χρόνια. Ωστόσο, παρά τους μεγάλους κινδύνους, ορισμένοι από τους εμπειρότερους και πλέον ενάρετους έκαναν κάποτε ένα παράτολμο εγχείρημα..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΤΟ ΔΩΡΟ - ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
-10 %
Brand: ΠΛΕΘΡΟΝ Συγγραφέας: MAUSS MARCEL
Έχουν περάσει σχεδόν εκατό χρόνια από τη δημοσίευση του κλασικού πλέον αυτού κειμένου, το οποίο μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο στην κοινωνική ανθρωπολογία, αλλά και στην κοινωνιολογία, την ιστορία, την οικονομική, την ψυχολογία, τη θεωρία της τέχνης και τη φιλοσοφία. Ο Mauss, ανιχνε..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΒΩΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟ ΜΑΝΕΣΗ
-10 %
Brand: ΕΥΡΑΣΙΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Τα κείμενα που περιλαμβάνονται στο ανά χείρας βιβλίο είναι η επεξεργασμένη μορφή εισηγήσεων των συγγραφέων στην Ημερίδα του Επιστημονικού Ομίλου «Αριστόβουλος Μάνεσης» με τίτλο Από τον Αλέξανδρο Σβώλο στον Αριστόβουλο Μάνεση. Η θεμελίωση του ελληνικού δημοκρατικού συνταγματισμού, που διεξήχθη στην Λ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΔΙΣΚΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ: ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΖΩΗΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Ένα τεκμήριο μελέτης, που αφορά την πορεία των Ελλήνων και του ανθρώπινου γένους. Αποτελεί μια εντελώς νέα εργασία και εμφανίζει στοιχεία που για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα για να συγκλονίσουν τον αναγνώστη, ενώ η επιστήμη τώρα αρχίζει να τα μελετά...
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
-10 %
Brand: ΕΥΡΑΣΙΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο αυτό καταγράφει τις απόψεις επτά κορυφαίων ηγετών της ελληνικής πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής ζωής σε σχέση με τη θέση της χώρας μας στο διεθνές σύστημα και την πορεία που καλείται να ακολουθήσει, προκειμένου να κατοχυρώσει την ασφάλεια και την ευημερία της και να ανταποκριθεί με..
14.85€ 16.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.01€
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
-10 %
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
34.34€ 38.16€
Χωρίς ΦΠΑ:32.40€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 45 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.