Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γλώσσα - Πολιτισμός

Βιβλία για την Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο docu.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
-10 %
Brand: ΕΥΡΑΣΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο αυτό καταγράφει τις απόψεις επτά κορυφαίων ηγετών της ελληνικής πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής ζωής σε σχέση με τη θέση της χώρας μας στο διεθνές σύστημα και την πορεία που καλείται να ακολουθήσει, προκειμένου να κατοχυρώσει την ασφάλεια και την ευημερία της και να ανταποκριθεί με..
14.85€ 16.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.01€
ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
-10 %
Brand: ΛΕΥΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Location: ΛΕΚΚΑ-ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΛΙΛΗ
Το παρόν βιβλίο έχει τίτλο «Κυκλαδικός Πολιτισμός και Γαστρονομία». Ο πολιτισμός με την ευρεία έννοια, που αφορά τρόπο ζωής και ιδιοσυγκρασίες, είναι για εμάς μια ουσιαστική διάσταση της αειφόρου ανάπτυξης. Μέσω της σχέσης της με τη φύση, τα είδη γεωργικών καλλιεργειών, την επιλογή τροφίμων, τις κο..
17.55€ 19.50€
Χωρίς ΦΠΑ:16.56€
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΒΩΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟ ΜΑΝΕΣΗ
-10 %
Brand: ΕΥΡΑΣΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Τα κείμενα που περιλαμβάνονται στο ανά χείρας βιβλίο είναι η επεξεργασμένη μορφή εισηγήσεων των συγγραφέων στην Ημερίδα του Επιστημονικού Ομίλου «Αριστόβουλος Μάνεσης» με τίτλο Από τον Αλέξανδρο Σβώλο στον Αριστόβουλο Μάνεση. Η θεμελίωση του ελληνικού δημοκρατικού συνταγματισμού, που διεξήχθη στην Λ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Location: ΦΡΑΓΚΟΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.
Η πανδημική κρίση και ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος απέδειξαν ότι οι ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι εξαιρετικά ευάλωτες. Υπάρχει και αμφισβήτηση. Είναι σημαντικό να το αναγνωρίσει αυτό κανείς. Σήμερα, η πραγματική πρόκληση της ΕΕ είναι η ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών συζήτησης, συγκέντρωσης πληροφοριών κα..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΛΕΞΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Επιστήμονες, επαγγελματίες, σπουδαστές, όλοι όσοι ασχολούνται σήμερα με τη λεξικογράφηση της ελληνικής γλώσσας συμφωνούν στη διαπίστωση ότι, όσο αναπτύσσεται η υποδομή για την υποστήριξη των σχετικών δραστηριοτήτων με την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σπουδών, τη διοργάνωση σεμιναρίων και συνεδρίων, τη..
18.81€ 20.90€
Χωρίς ΦΠΑ:17.75€
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ-ΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ
-10 %
Brand: ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ Location: ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
Τι συμβολίζει ο θρύλος των Πράσινων ανθρώπων, που για άλλες/ους προέρχεται από την παλαιοευρωπαϊκή παράδοση, για άλλες/ους από την Ανατολή και τους δρόμους του μεταξιού, για άλλες/ους από τις πράσινες θεότητες της ελληνορωμαϊκής και κέλτικής παράδοσης, ενώ για αρκετές/ούς αποτελεί κατασκευή των τελε..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
-10 %
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
34.34€ 38.16€
Χωρίς ΦΠΑ:32.40€
Η ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 4η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (Ε.Ο.Α.Μ.)
Άγνωστα καββαλιστικά κείμενα που διδάσκουν την τεχνική της εκφώνησης των των διαφόρων γραμμάτων και λέξεων, που με την ηχητική τους χρησιμεύουν στην επίτευξη της θεραπευτικής της έκστασης και του διαλογισμού...
5.72€ 6.36€
Χωρίς ΦΠΑ:5.40€
ΔΙΣΚΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ: ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΖΩΗΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Ένα τεκμήριο μελέτης, που αφορά την πορεία των Ελλήνων και του ανθρώπινου γένους. Αποτελεί μια εντελώς νέα εργασία και εμφανίζει στοιχεία που για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα για να συγκλονίσουν τον αναγνώστη, ενώ η επιστήμη τώρα αρχίζει να τα μελετά...
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: Weir Andy
Η Γη έχει μια τελευταία ευκαιρία να επιβιώσει. Ένας αστροναύτης κρατάει την τύχη του πλανήτη στα χέρια του. Ο Ράιλαντ Γκρέις ξυπνά μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, σε ένα μακρινό ηλιακό σύστημα. Δεν θυμάται πώς βρέθηκε εκεί ούτε γιατί το υπόλοιπο πλήρωμα είναι νεκρό. Κι ενώ ο πλανήτης έρχεται αντιμέτωπος ..
18.89€ 20.99€
Χωρίς ΦΠΑ:17.82€
ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΣΕ 31 ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ
-10 %
Brand: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ Location: ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Κ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Η Ποντιακή Διάλεκτος, αρραγής πυλώνας της ελληνικής γλώσσας, δίκαια κερδίζει το ζωηρό ενδιαφέρον όλων εκείνων, οι οποίοι λατρεύουν την ελληνική παιδεία. Για να καταστεί πιο ελκυστικό το ενδιαφέρον εκείνων, που επιθυμούν τη γνώση της, παραθέτουμε 31 κείμενα-μαθήματα, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στην εύ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΨΙΧΙΑ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
Τα ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΨΙΧΙΑ ξεκίνησαν να γράφονται τη δεκαετία του ’80, πρώτα σαν λεκτικό παιχνίδι, παρατηρήσεις επί της ορθοέπειας, συσχετισμός του παλαιού με τον νεότερο λόγο, και λίγο λίγο, και με την επιρροή της μεταφοράς, αυτονομήθηκαν σε παραγράφους με ίδιον έναν λοξό τρόπο, συχνά ευτράπελο, μια ιδιότυπ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ.ΠΑΛΛΗ - ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η μετάφραση του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου από τον Αλέξανδρο Πάλλη (1901) και τα συνεπόμενα Ευαγγελικά δεν συντάραξαν απλά την κοινωνία της εποχής αλλά οδήγησαν σε «ομαδική παράκρουση», σύμφωνα με την εύστοχη διατύπωση του Μ. Τριανταφυλλίδη. Εκατόν είκοσι χρόνια αργότερα το μόνο που φαίνεται να έχει α..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
-10 %
Brand: ΔΙΑΥΛΟΣ Location: BAKER MONA
Το βιβλίο της Mona Baker Με άλλα λόγια αποτελεί, εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια, ένα εμβληματικό εγχειρίδιο για τη διδασκαλία της μετάφρασης. Χωρίς να προϋποθέτει τη γνώση συγκεκριμένων ξένων γλωσσών, αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό, βασισμένο σε διεξοδική έρευνα σε διάφορα πεδία όπως το λεξιλόγιο, η γρ..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: H ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: FERRARA SILVIA
To βιβλίο αυτό είναι η ιστορία μιας εφεύρεσης που εξακολουθεί να περιβάλλεται από μυστήριο: της γραφής. Είναι σήμερα σχεδόν βέβαιο ότι η σύλληψη της εφεύρεσης αυτής έγινε πολλές φορές στην ιστορία του ανθρώπου από το μηδέν. Πώς έφτασαν κάθε φορά οι άνθρωποι σε αυτή την επαναστατική σύλληψη; Τι τους ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΟΣΕΛΟΤΟΣ Location: ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Χρειάστηκε στη ζωή μου να κάνω πισωγυρίσματα και δεν έχω μετανιώσει. Θα έχετε βέβαια ακούσει κι εσείς... είσαι αδύναμη, δεν ξέρεις τι θέλεις, θα το μετανιώσεις. Ωστόσο αυτό εμένα με βοήθησε. Γιατί ας μην ξεχνάμε, κάποιες φορές χρειάζεται να κάνουμε βήματα προς τα πίσω ώστε να πάρουμε φόρα για να περ..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΜΟΥΣΕΙΑ
-10 %
Brand: ΑΛΦΑ ΠΙ Location: ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΛΦΑ ΠΙ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: GREEN JONATHAN
Οι ρήσεις πολιτικών, διανοουμένων, φιλοσόφων μένουν διαχρονικές ή γίνονται επίκαιρες στις παρούσες καταστάσεις που βιώνουμε. Είναι αυτές οι μικρές φράσεις συμπυκνωμένης σοφίας που έχουν γραφτεί σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων που μας αφυπνίζουν για το πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα. Μέσα από το φόβο..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
OΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Location: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
OΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ..
20.70€ 23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.53€
ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Location: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. ΑΔΩΝΙΣ
Τὸ βιβλίο τοῦ Ἄδωνι Γεωργιάδη βασισμένο στὰ ἀνεπανάληπτα Σεμινάρια Ρητορικῆς. Ὅλα τὰ μυστικὰ γιὰ τὴν κατάκτηση τοῦ βήματος σὲ ἁπλᾶ καὶ κατανοητὰ βήματα γιὰ ὅλους!..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 44 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.