Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Κοινωνιολογία - Ανθρωπολογία

Βιβλία με θέματα κοινωνιολογίας και ανθρωπολογίας, επιλέξτε στο βιβλιοπωλείο Docu.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Location: ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Στο παρόν βιβλίο μελετώνται οι ταυτοτικές αναπαραστάσεις οι οποίες παράγονται σε μια περίοδο όπου διακυβεύονται πολλά, όπως είναι ο προσδιορισμός της εθνικής ταυτότητας και η εμπλοκή των πολιτικών αντιπαραθέσεων της εποχής σε αυτή. Το ερμηνευτικό πλαίσιο της κατασκευής των ταυτοτήτων και τα πορίσματ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ
-10 %
Brand: ΘΕΜΕΛΙΟ Location: ΦΩΤΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Το βιβλίο του Αχ. Φωτάκη παρακολουθεί μια ομάδα βρετανών αξιωματικών που κλήθηκαν το 1918 να δημιουργήσουν την Αστυνομία Πόλεων στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Πάτρα και την Κέρκυρα. Έτσι ερχόμαστε σε επαφή με τα βασικά υλικά από τα οποία φτιάχτηκε η ελληνική αστυνομία: τις πρώτες πεζές περιπολίες, το ..
20.03€ 22.26€
Χωρίς ΦΠΑ:18.90€
ΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: FALLADA HANS
Το ημερολόγιο του Χανς Φάλαντα γραμμένο μέσα στη φυλακή. 1944: Σε ένα κελί ναζιστικής φυλακής, τριγυρισμένος από ψυχασθενείς δολοφόνους και μονίμως υπό το άγρυπνο βλέμμα των SS, ο Χανς Φάλαντα γράφει με κίνδυνο της ζωής του τις αναμνήσεις του από τα δώδεκα χρόνια εθνικοσοσιαλισμού. Ο Φάλαντα, αντίθε..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΟΥΑ Location: NAGOSKI EMILY
Για το μεγαλύτερο μέρος του 20ΟΥυ και του 21ου αιώνα, η γυναικεία σεξουαλικότητα ήταν για την επιστήμη αχαρτογράφητη περιοχή, σε αντίθεση με αυτή των αντρών που μελετώνταν πολύ πιο συχνά – και πολύ πιο σοβαρά.Αυτό άλλαξε όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο της Έμιλι Ναγκόσκι, Έλα όπως είσαι. Χ..
15.48€ 17.20€
Χωρίς ΦΠΑ:14.61€
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
-10 %
Brand: THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING Location: ΡΟΔΑΦΗΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Ποιοι είναι οι ηλίθιοι; Οι άλλοι φυσικά! Μάνατζερ, συνάδελφοι, δάσκαλοι, οδηγοί, φίλοι, σύζυγοι, πεθερές ή οποιοσδήποτε δεν συμπεριφέρεται «όπως πρέπει», δηλαδή …όπως θα θέλαμε εμείς! Μην απελπίζεστε! Η αλάνθαστη μέθοδος «Ro» μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε «Επαγγελματίας Επιλυτής Προβλημάτων» (Ε.Ε..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΗΔΟΝΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Location: ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
Ζωή και θάνατος δεν είναι αξεχώριστα. Ακόμα και στο θάνατο εμφιλοχωρεί η ζωή (τι άλλο είναι ο «πολιτισμός των φαντασμάτων», από τα ερείπια κατασκευών περασμένων εποχών μέχρι τα μπαούλα αναμνήσεων, όπου τα αποτυπώματα του παρελθόντος επηρεάζουν το παρόν;) και το αντίστροφο (τι είναι η στεγνή επιβίωση..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Location: ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
Ένα εσωτερικό ταξίδι 17.653 χιλιομέτρων σε είκοσι τρία μουσεία της Ευρώπης με στόχο την αναζήτηση της αγάπης, εκεί που πολλοί θεωρούν πως δεν έχει θέση. Όμως, το κλειδί για να αναγνωρίσουμε πως η αγάπη υπάρχει παντού, είναι να τη βρούμε πρώτα μέσα μας. Στο βιβλίο αυτό, η αφηγήτρια διηγείται στη Μητέ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΦΟΝΙΣΣΕΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΚΥΦΑΝΤΑ Location: ΚΟΥΛΕΤΑΚΗ ΝΙΝΑ
Στη δεύτερη έκδοση του βιβλίου ΦΟΝΙΣΣΕΣ έχουν επικαιροποιηθεί εννέα περιπτώσεις φονισσών και έχει προστεθεί μία νέα. Επίσης υπάρχουν επτά νέα σκίτσα. Ο βίος και τα έργα σαράντα και πλέον γυναικών δολοφόνων που έδρασαν ανά την υφήλιο εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια. Σκοτώνουν για λόγους ερωτικούς, οικο..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ! ΑΚΤΙΒΙΤΙ ΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ NO.2
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Έπειτα από 3 γεωγραφικά best sellers, η δημιουργική ομάδα πίσω από τη γεωγραφία που είναι πολύ κουλ ξαναχτυπά με το νέο και ανανεωμένο βιβλίο γεωγραφικών δραστηριοτήτων που κρατάτε στα χέρια σας! Γνώση και διασκέδαση δοσμένη με έναν μοναδικό τρόπο που εντυπωσιάζει αμερόληπτους και καταξιωμένους κριτ..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΠΟΙΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙ; ΣΚΈΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CANCEL CULTURE
-10 %
Brand: ΠΟΛΙΣ Location: MURAT LAURE
Κάθε πολεμική γύρω από την cancel culture –και δεν υπήρξαν λίγες τον τελευταίο καιρό– προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον Τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα. Είναι ίδιον της cancel culture, αυτής της «δικτατορίας των μειοψηφιών», σύμφωνα με ορισμένους, ή του «φασισμού της άκρας Αριστε..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΚΟΙΝΩΝΙΟ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΠΕΛΛΑ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί, μια σύγχρονη εισαγωγή στην Κοινωνιογλωσσολογία, στο επιστημονικό πεδίο της γλωσσολογίας που μελετά τη σχέση της γλώσσας με την κοινωνία και της κοινωνίας με τη γλώσσα, τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους διεπιδρούν μεταξύ τους και επηρεάζουν ή προσδιορίζουν η μια την άλλη..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Location: ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
Τα ζητήματα ηθικής και δεοντολογίας της ποιοτικής κοινωνιολογικής έρευνας που αναπτύσσονται σε αυτό το βιβλίο σχηματοποιούνται και κωδικοποιούνται με σκοπό την πληρέστερη και ικανοποιητικότερη πραγμάτευση των παρακάτω θεμάτων: Ποιες είναι οι σύγχρονες ηθικές προκλήσεις για τους κοινωνικούς επιστήμον..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΡΛΑ
-10 %
Brand: ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Location: ΣΩΛΟΥ ΤΕΤΗ
Η ιστορία των Βούρλων, ενός τεράστιου δημόσιου μπορντέλου στη Δραπετσώνα, που αδειοδότησε ο δήμος του Πειραιά το 1875 σε οικόπεδο της οικογένειας του Υπουργού Παναγιώτη Πιπινέλη και που λειτούργησε επί έξι δεκαετίες υπό την προστασία του κράτους και την περιφρούρηση της αστυνομίας. Ήταν περιφραγμέ..
13.36€ 14.84€
Χωρίς ΦΠΑ:12.60€
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ
-10 %
Ύστερα από την ηχηρή οικονομική, πολιτισμική, κοινωνική και περιβαλλοντική αποτυχία των σχεδιασμένων οικονομιών, και μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και τον οικονομικό μετασχηματισμό της Κίνας, η οικονομία της αγοράς έχει γίνει το κυρίαρχο μοντέλο οργάνωσης των κοινωνιών μας. Aκόμα και στον..
25.20€ 28.01€
Χωρίς ΦΠΑ:23.78€
ΤΟ ΣΧΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Location: PIERPAOLO DONATI MARGARET S. ARCHER
Πολλοί κοινωνιολόγοι αυτοαποκαλούνται πια «Σχεσιακοί Κοινωνιολόγοι», αλλά εννοούν εντελώς διαφορετικά πράγµατα. Στην πλειονότητά τους, αποδέχονται µια «επίπεδη οντολογία» η οποία ασχολείται αποκλειστικά µε δυαδικές σχέσεις. Συνεπώς, δεν µπορούν να εξηγήσουν το πλαίσιο εντός του οποίου συµβαίνουν οι ..
26.91€ 29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.39€
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ;
-10 %
Brand: ΓΙΑΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Location: GILLIGAN CAROL
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ;, ΓΙΑΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Στο βιβλίο Εξουσία, πολιτική και κοινωνία: Μια εισαγωγή στην πολιτική κοινωνιολογία οι συγγραφείς αναλύουν τις κοινωνιολογικές θεωρίες και προσεγγίσεις περί εξουσίας και πολιτικής, καθώς και τους μετασχηματισμούς τους, και εξετάζουν μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας και της σύγχρονης κοινωνικής ζω..
34.65€ 38.50€
Χωρίς ΦΠΑ:32.69€
THE TIPPING POINT - ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: GLADWELL MALCOLM
Στο πρώτο και επιδραστικότερο βιβλίο του, ο Μάλκολμ Γκλάντγουελ μελετά το φαινόμενο του σημείου καμπής, το οποίο έχει επηρεάσει τον τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων εκατομμυρίων ανθρώπων. Το ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ είναι η μαγική στιγμή που μια ιδέα, μια τάση ή μια κοινωνική συμπεριφορά περνά ένα κατώφλι, αλλ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ 20Ο ΑΙΩΝΑ ,ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: HERZOG DAGMAR
Το βιβλίο Η σεξουαλικότητα στην Ευρώπη τον 20ό αιώνα εξετάζει συστηματικά τα κεντρικά ζητήματα γύρω από τα οποία αναπτύχθηκαν κατά τη συγκεκριμένη περίοδο δημόσιοι λόγοι, κοινωνικά κινήματα και κρατικές πολιτικές: οι ανασημασιοδοτήσεις της πορνείας, της ομοφυλοφιλίας, της αντισύλληψης και οι ευγονικ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Location: ΣΤΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Η τρίτη έκδοση του βιβλίου της Μαρίας Στύλλου με τίτλο «Πάλη για την Απελευθέρωση των Γυναικών» είναι επαυξημένη και στα κείμενά της και στο φωτογραφικό αφιέρωμα που περιλαμβάνει. Όπως επισημαίνει η συγγραφέας: «Ο χρόνος ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν πολύ πυκνός σε ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 130 (7 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.