Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Κοινωνιολογία - Ανθρωπολογία

Βιβλία με θέματα κοινωνιολογίας και ανθρωπολογίας, επιλέξτε στο βιβλιοπωλείο Docu.

ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ Ι ΓΙΑ ΤΟΝ 2Ο ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
-10 %
Brand: ΚΨΜ Location: KARL MARX
Για πρώτη φορά στα ελληνικά το Χειρόγραφο Ι ή Χειρόγραφο 1865 του K. Marx για τον 2ο τόμο του Κεφαλαίου..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΑΟΡΑΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ -ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΤΖΟΝΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Αλήθεια, τι φάγατε για πρωινό; Ποια ρούχα φορέσατε για να πάτε στη δουλειά σας; Ποια ταινία διαλέξατε να δείτε το βράδυ; Και, μια που μιλάμε ανοιχτά, πώς διαλέξατε το επάγγελμα που κάνετε, το ταίρι σας ή το κόμμα που ψηφίζετε; Γιατί ήταν αυτές οι επιλογές σας και όχι άλλες; Να μερικές ερωτήσεις που ..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - Ο SARS–COV-2, ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η KΟΙΝΩΝΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Όταν η πανδημία COVID-19 έφτασε στην Ευρώπη, διαφάνηκε από νωρίς ότι οι επιπτώσεις της θα διατρέξουν οριζόντια και κάθετα το σύνολο της κοινωνικής ζωής. Διαφάνηκε ακόμα πως τα ΜΜΕ θα αποτελέσουν τον κατ’ εξοχήν μηχανισμό ενημέρωσης του κοινού για την πορεία της πανδημίας και την αντιμετώπισή της και..
28.62€ 31.80€
Χωρίς ΦΠΑ:27.00€
ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Εισαγωγή - διαμόρφωση έμφυλων στερεοτύπων σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας: Η συμβολή του οικογενειακού περιβάλλοντος - Έμφυλες ανισότητες: ο ρόλος της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα - Ψηφιακό χάσμα στην ανώτατη εκπαίδευση: φύλο και χρήση του διαδικτύου για τις online εκπα..
18.43€ 20.48€
Χωρίς ΦΠΑ:17.39€
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΝΗΣΗΣ: ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ Location: COHEN STANLEY
Να κλείνουµε την πόρτα σε ένα πρόβληµα, να προσποιούµαστε ότι δεν το βλέπουµε, να συσκοτίζουµε τα γεγονότα, να µη δεχόµαστε να µάθουµε γι’ αυτά, να βλέπουµε επιλεκτικά, όλα αυτά είναι εκφράσεις της «άρνησης», της απόρριψης δηλαδή ότι υπάρχει µία δυσάρεστη πραγµατικότητα. Όπως αναφέρεται και στην αρχ..
25.20€ 28.01€
Χωρίς ΦΠΑ:23.78€
ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ, ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: MCINTYRE LEE
Μπορούμε να μεταπείσουμε τους αρνητές της επιστήμης; «Η κλιματική αλλαγή είναι απάτη – το ίδιο και ο κορωνοϊός». «Τα εμβόλια σάς βλάπτουν». Σήμερα, πολλοί συμπολίτες μας απορρίπτουν την ειδημοσύνη των επιστημόνων και προτιμούν την ιδεολογία παρά τα δεδομένα. Ο λόγος δεν είναι η έλλειψη πληροφόρησης,..
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ "ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΣΙΝΤΣΑΡΩΝ"
-10 %
Brand: ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ Location: POPOVIĆ DUŠAN
Η παρούσα μονογραφία του Dušan J. Popović αποτελεί μια μοναδική συνεισφορά στο ζήτημα της προέλευσης των πολιτών της σερβικής κοινωνίας, κατά κύριο λόγο, αλλά και της κροατικής, της σλοβενικής και εν γένει των κοινωνιών του αυστρο-ουγγρικού κράτους, καθώς καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον επιστήμονα δ..
26.10€ 29.00€
Χωρίς ΦΠΑ:24.62€
ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ- ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
O συλλογικός τόμος περιλαμβάνει είκοσι κείμενα που βασίζονται σε πρωτότυπες εργασίες στον πεδίο της βίας κατά των γυναικών και της έμφυλης βίας. Στην πρώτη ενότητα, «Νόμοι και πολιτικές», περιλαμβάνονται εργασίες που εξετάζουν κριτικά το νομοθετικό πλαίσιο για τις βασικές μορφές βίας κατά των γυναι..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
-10 %
Brand: ΔΩΜΑ Location: ΤΖΩΡΤΖ ΣΤΑΪΝΕΡ
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη: το φάντασμα της ιστορικής παρακμής. Κυριαρχεί ο φόβος ότι η ώρα της Ευρώπης πέρασε, ότι τα αθάνατα επιτεύγματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού δεν μπορούν πια να επαναληφθούν κι ότι πρέπει να συμφιλιωθούμε με τη σκέψη πως σε παγκόσμιο επίπεδο η Ευρώπη θα έχει εφ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 5Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: AGRESTI ALAN
Περιέχει: Εισαγωγή - Δειγματοληψία και Μέτρηση - Περιγραφική Στατιστική - Κατανομές Πιθανότητας - Στατιστική Συμπερασματολογία: Εκτίμηση - Στατιστική Συμπερασματολογία: Έλεγχοι Σημαντικότητας - Σύγκριση Δύο Ομάδων - Ανάλυση συνάφειας Μεταξύ Κατηγορικών Μεταβλητών - Γραμμική Παλινδρόμηση και Συσχέτ..
70.13€ 77.92€
Χωρίς ΦΠΑ:66.16€
Η ΑΘΕΑΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Location: ΒΑΙΟΥ ΝΤΙΝΑ
Το βιβλίο αυτό επιχειρεί μια προσέγγιση της πόλης μέσα από την αθέατη, μη αμειβόμενη και υποτιμημένη εργασία των γυναικών. Η εργασία αυτή, που επιτελείται ως «αγάπη, προσφορά και φροντίδα», καθιστά την πόλη και επιμέρους περιοχές της χώρο βιώσιμο και βιωμένο, στον οποίο εγγράφονται κύκλοι επένδυσης ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-10 %
Brand: ΠΟΛΙΣ Location: VAN PARIJS PHILIPPE
Μπορεί να ακούγεται παράλογο να καταβάλλεται εισόδημα σε όλους τους ανθρώπους, είτε εργάζονται είτε όχι, είτε αναζητούν δουλειά είτε όχι. Κι όμως, η ιδέα να παρέχεται ένα βασικό, άνευ όρων εισόδημα σε κάθε άνθρωπο, πλούσιο ή φτωχό, ενεργό ή μη, έχει υποστηριχθεί από σπουδαίους στοχαστές όπως ο Τόμας..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ - ΑΡΘΡΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-10 %
Brand: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ Location: ΔΙΓΕΝΗ ΣΕΜΙΝΑ
Χάρις Αλεξίου: "Δε χορταίνω την αγάπη, θέλω κι άλλη." Αλέιδα Γκεβάρα: "Ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να πει ψέματα." Μίκης Θεοδωράκης: "Ο καπιταλισμός δημιούργησε τη νέα δυστυχία." X. & Π. Κατσιμίχας: "Θα φύγουμε πριν μας διώξει το επάγγελμα." Χάρρυ Κλυνν: "Στη χώρα που περισσεύει το γελοίο, λείπει..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ 110 ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ (1825-2000)
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Location: ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ Σ.
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ 110 ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ (1825-2000), ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ Σ., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
24.80€ 27.56€
Χωρίς ΦΠΑ:23.40€
ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ
-10 %
Brand: ΠΟΛΙΣ Location: NOYON RÉMI
Νέες ιδέες εισβάλλουν στη δημόσια συζήτηση, ανατρέποντας τις παραδεδομένες αντιλήψεις, κλονίζοντας τα ιδεολογικά σχήματα που κυριάρχησαν στον 20ό αιώνα και προσπαθώντας να διαμορφώσουν με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο που έρχεται. Το εγγυημένο για όλους και χωρίς προϋποθέσεις βασικό εισόδημα αποτελεί ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19
-10 %
Brand: ΗΔΥΕΠΕΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η έξαρση της πανδημίας η οποία οφείλεται στον κορωνοϊό Covid-19, εκτός από την υγειονομική κρίση προκάλεσε κοινωνική, πολιτισμική, περιβαλλοντική, οικονομική και όχι μόνο αναταραχή. Το άτομο κλήθηκε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να ακολουθήσει τις οδηγίες των περιοριστικών μέτρων. Η πανδημί..
28.62€ 31.80€
Χωρίς ΦΠΑ:27.00€
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, LOBBYING ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ
Περιέχει: ομάδες συμφερόντων και δημόσιες υποθέσεις: προκαταρκτικές παρατηρήσεις για την εξέλιξη και την ταυτότητα των δρώντων, η έννοια της κοινωνίας των πολιτών και των δικτύων πολιτικής, θεωρίες συγκρότησης ομάδων συμφερόντων, ο ρόλος του λόμπινγκ (lobbying) στις σύγχρονες δημοκρατίες, στρατηγικέ..
15.03€ 16.70€
Χωρίς ΦΠΑ:14.18€
ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1950 - 1960
-10 %
Brand: ΝΙΚΑΣ Location: ΚΟΣΜΑΤΟΥ Ν. ΒΑΡΒΑΡΑ
"Με δεδομένο ότι "δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον χορευτή από το χορό", οι χορευτικές επιλογές των ατομικών ή συλλογικών υποκειμένων θεωρούνται ιστορικά προσδιορισμένες, εκφράζοντας με συμβολικό τρόπο ενσωματωμένα συστήματα σκέψης και δράσης σ' έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνεχώς. Το παρόν βιβλίο ασ..
22.05€ 24.50€
Χωρίς ΦΠΑ:20.80€
Γλώσσα- Ηθική και Ιδεολογία στα ΜΜΕ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Ο συλλογικός τόµος διερευνά τη σχέση της γλώσσας και της γλωσσικής χρήσης µε ζητήµατα ηθικής και ιδεολογίας, µε κύρια αναφορά στον χώρο των µέσων µαζικής ενηµέρωσης και του δηµόσιου λόγου. Η γλωσσική χρήση προσεγγίζεται υπό το πρίσµα των κοινωνικών ιδεολογιών που την επηρεάζουν και υποβάλλουν την κά..
17.01€ 18.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.05€
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ - ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
-10 %
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ - ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΕΛΑΣΓΟΣ..
33.39€ 37.10€
Χωρίς ΦΠΑ:31.50€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 227 (12 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.