Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Κοινωνιολογία - Ανθρωπολογία

Βιβλία με θέματα κοινωνιολογίας και ανθρωπολογίας, επιλέξτε στο βιβλιοπωλείο Docu.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο συλλογικός αυτός τόµος φέρνει στο προσκήνιο του επιστηµονικού διαλόγου την κοινωνική αποστέρηση ως πεδίο παρέµβασης της κοινωνικής εργασίας, όπως και άλλων κοινωνικών επιστηµών. Η έκδοσή του συµπίπτει µε µια περίοδο παρατεταµένης αβεβαιότητας και σηµαντικών προκλήσεων, τόσο στο κοινωνικό και πολιτ..
24.21€ 26.90€
Χωρίς ΦΠΑ:22.84€
ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
«Στο πλοίο των τρελών: Οδηγίες χρήσεως» περιλαμβάνονται άρθρα της της περιόδου 2023-24, στα οποία η Σώτη Τριανταφύλλου αναρωτιέται, σχολιάζει και δίνει ορισμένες απαντήσεις: Υπάρχει ηθικός τρόπος να κρίνουμε την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση; Είναι ο σημερινός κόσμος πιο ταραγμένος απ’ όσο ήταν ..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
SHAKESPEARE 460  Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Τι θα μπορούσε να συμβεί, όταν νέοι και ταλαντούχοι φοιτητές της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας καταπιάνονταν με τη μετάφραση του Σαίξπηρ; Και μάλιστα στα Αρχαία Ελληνικά; Γεννιούνται κείμενα άξια της προσοχής μας, τόσο για τις επιλογές τις οποίες έκαναν αυτοί οι φοιτητές, όσο και το ότι αυτοί οι ίδιοι φ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΑΓΟΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
-10 %
Brand: CARNIVORA Συγγραφέας: ESTRELA JOANA
Με ολοζώντανες εικόνες και λέξεις, αυτό το βιβλίο ενθαρρύνει τον αναγνώστη να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά του και να ακολουθήσει τον δρόμο του. Παρότι το βιβλίο απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες, έχει την ανεκτίμητη αρετή ν’ ανοίγει την καρδιά, το μυαλό και τα μάτια των πιο μικρών στη διαφορετικότητα κ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΟΦΩΝΑ ΚΟΜΙΚΣ 
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Συγγραφέας: ΤΣΑΚΑΛΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Τα γαλλόφωνα κόμικς έγιναν γνωστά παγκοσμίως χάρη στις χιουμοριστικές ιστορίες του Tintin, του Astérix και του Lucky Luke, κόμικς που απέδειξαν ότι ένα μέσο που δίνει την εντύπωση του εφήμερου μπορεί να αποκτήσει μια διαχρονική καθολικότητα.Από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, εμφανίζεται στο προσκήνι..
15.80€ 17.55€
Χωρίς ΦΠΑ:14.90€
ΕΔΩ Γ*Μ*Ν ΑΣΕΡΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΝΥΦΗ! ΕΝΑ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… / #469 ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
-10 %
Brand: ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Συγγραφέας: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
«[…] Η συγκυρία, ο χρόνος, ο χώρος και η διάθεση μέσα στην οποία η βωμολοχία και το χιούμορ αναπτύσσονται, έχουν άρρηκτη σχέση και δυναμική! »[…] Η βωμολοχία σε αυτήν τη λαογραφική της μορφή είναι η πατίνα που αν αφαιρεθεί ή παραφραστεί απειλεί τελικά το ειδικό βάρος της παράδοσης αιώνων. Κι αυτό γ..
6.00€ 6.67€
Χωρίς ΦΠΑ:5.66€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τον ρόλο του θεατρικού παιχνιδιού, του παραμυθιού και της μαριονέτας στην ψυχοπαιδαγωγική και θεραπευτική επανεκπαίδευση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες. Στο θεωρητικό μέρος ορίζονται και αναλύονται βασικές έννοιες προερχόμενες από τη γνωστική ψυχολογία και τη..
17.01€ 18.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.05€
Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: URRY JOHN
Η σημαντική μελέτη των John Urry και Jonas Larsen επιχειρεί μια εμπεριστατωμένη ανάλυση και ερμηνεία της έννοιας της τουριστικής ματιάς. Συγκεντρώνει, επεξεργάζεται και προσφέρει στους αναγνώστες βασικούς όρους της βιβλιογραφίας που παραμένουν επίκαιροι και απαραίτητοι για την πληρέστερη κατανόηση τ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: KANEL KRISTI
Στο σημαντικό αυτό εγχειρίδιο πραγματοποιείται μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των παραγόντων που οδηγούν σε καταστάσεις κρίσης και περιγράφονται λεπτομερώς τα κύρια θεωρητικά μοντέλα συμβουλευτικής σχετικών ερευνητικών μελετών για την παρέμβαση στην κρίση, τα οποία εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες από επ..
22.41€ 24.90€
Χωρίς ΦΠΑ:21.14€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΚΟΦΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Αντικείμενο του βιβλίου είναι η ανάδειξη της φωνής των παιδιών στο δημόσιο λόγο για την παιδική φτώχεια και η προοπτική συμπερίληψής της σε κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα έχουν νόημα για τα παιδιά και θα συμβάλουν στην ανάσχεση των επιπτώσεων της φτώχειας στη ζωή τους. Τοποθετεί τα παιδιά σ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΙΟΣ ΙΒ΄ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Συγγραφέας: ICKX JOHAN
Τι γνώριζε ο Πάπας Πίος ΙΒ΄ για τις θηριωδίες που διαπράττονταν κατά τη διάρκεια του Πολέμου, και πότε πληροφορήθηκε για αυτές; Άραγε, η Αγία Έδρα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να συντρέξει τα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας; Τα μέχρι πρότινος αδημοσίευτα αρχεία της Γραμματείας του Κρά..
23.40€ 26.00€
Χωρίς ΦΠΑ:22.08€
Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΑΓΡΑ Συγγραφέας: ZWEIG STEFAN
Ο κόσμος γίνεται ολοένα πιο ομοιογενής. Η εντονότερη πνευματική εντύπωση από κάθε ταξίδι μου τα τελευταία χρόνια, παρ’ όλες τις επί μέρους ευτυχισμένες εκπλήξεις : μια υφέρπουσα φρίκη απέναντι στην ομογενοποίηση του κόσμου. Όλα γίνονται ομοιόμορφα στις εξωτερικές εκφάνσεις της ζωής, όλα επιπεδοποιού..
5.85€ 6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.52€
Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Συγγραφέας: ΣΤΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
"Η σύγκρουση με τη σεξιστική καταπίεση των γυναικών έχει πάρει νέες διαστάσεις μέσα στα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου το 2018. Η μια πλευρά είναι η αγριότητα των επιθέσεων σε βάρος των γυναικών, από την άνοδο των γυναικοκτονιών μέχρι τις απαγορεύσεις των εκτρώσεων ..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΕΡΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ROUBINI NOURIEL
Ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί (περιβόητος και για το παρατσούκλι Δρ Όλεθρος προτού επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του για την κρίση των στεγαστικών δανείων του 2008 και την επακόλουθη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση οπότε ήταν πια πολύ αργά) επισημαίνει στο βιβλίο αυτό δέκα αλ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΙ - ΚΕΙΜΕΝΑ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Τα κείμενα του παρόντος τόμου παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των παράλληλων επιστημονικών ημερίδων που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της έκθεσης «Εγκλεισμοί», που παρουσιάστηκε από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου στο Δρομοκαϊτειο Ψ.Ν.Α. σε επιμέλεια Δημήτρη Τρίκα. Στο πνεύμα της έκθεσης, τα κείμενα εξε..
13.36€ 14.84€
Χωρίς ΦΠΑ:12.60€
ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΑΞΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΜΕΛΕΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π.
Το φαινόμενο της έμφυλης βίας δεν γνωρίζει σύνορα, συμβαίνει σε γυναίκες και κορίτσια ανεξαρτήτου ηλικίας, θρησκευτικών πεποιθήσεων, μορφωτικού ή κοινωνικοοικονομικού υποβάθρου. Οποιαδήποτε μορφή βίας αποτελεί λανθασμένη ενέργεια και νομικά θεωρείται σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με πο..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΗΣ
Στο βιβλίο αυτό ο Γιάνης Βαρουφάκης αναλύει, µε τη µορφή µιας µακράς επιστολής στον πατέρα του, πώς ο καπιταλισµός δολοφονήθηκε από κάτι πολύ χειρότερο που πήρε τη θέση του. Τον καπιταλισµό τον σκότωσε το ίδιο το κεφάλαιο! Όχι το παραδοσιακό κεφάλαιο (βιοµηχανικές µηχανές, κοµπιούτερ κτλ.), αλλά µια..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΟΛΥΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
-10 %
Brand: OPOSITO Συγγραφέας: VASALLO BRIGITTE
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αισθηματικός ακτιβισμός / Σκεφτόμαστε επαναστατικά / Θηλυκό που στόχο έχει να τιμήσει, αρσενικό για να αποτελέσει εξαίρεση ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: All you need is love τα ταραραρα Το μονογαμικό σύστημα Ζευγάρι αποτελούμενο από τρεις / Τι είναι μονογαμία; / Δεν είναι η αποκλειστικότητα, είναι η ιεραρχ..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Συγγραφέας: ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε.
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Oι ομάδες και οι θεσμοί βρίσκονται σε μία διαρκή συγκρουσιακή ταλάντωση μεταξύ επανάληψης και αλλαγής. Το παλιό, όταν επαναλαμβάνεται, προσφέρει την ασφάλεια του οικείου, παρόλο που αυτό που επαναλαμβάνεται μπορεί να προκαλεί πόνο. Από το άλλο μέρος, η αλ..
20.99€ 23.32€
Χωρίς ΦΠΑ:19.80€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 127 (7 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.