Menu
Your Cart

ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (ΣΧΕΔΟΝ)
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: BRYSON BILL
Αναρωτήθηκες ποτέ… • Πώς περάσαμε από το τίποτα στο κάτι; • Αν μπορούμε να ζυγίσουμε τη Γη; • Τι συμβαίνει στα σύνορα του σύμπαντος; Με τη βοήθεια αυτού του εκπληκτικού βιβλίου θα ανακαλύψεις τα μυστήρια του χρόνου, του χώρου και της ζωής στη Γη – θα κάνεις ένα ταξίδι από την απαρχή του κόσμου στο τ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ -ΠΑΡΙΣΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ - ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: BAUDELAIRE CHARLES
Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά και γαλλικά) δύο ενοτήτων από το σκανδαλώδες αριστούργημα του Μπωντλαίρ. Οι «Παρισινοί πίνακες» και «Τα απαγορευμένα ποιήματα» περιλαμβάνουν ποιήματα με τολμηρό ερωτικό περιεχόμενο, και ανήκουν οργανικά στα Άνθη του κακού (1857), τη μία και μόνη συλλογή του Μπωντλαίρ. «Το μ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ 6: Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΕΥΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: RUHE ANNA
Δύσκολες μέρες περιμένουν τη Λούτσι Άλβενσταϊν και την παρέα της. Ο μεγάλος τους αντίπαλος, ο Έντγκαρ ντε Ριτσμόντ, κάνει τα πάντα για να εισβάλει στη Βίλα Εύα. Και αυτό γιατί μόνο με τη βοήθεια του Μαγικού Αρωματοπωλείου θα μπορέσει να εκπληρώσει το σατανικό του σχέδιο: να εξαφανίσει από προσώπου γ..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ - GRAPHIC NOVEL
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΖΕΗ ΑΛΚΗ
Το αγαπημένο μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, διασκευασμένο ως graphic novel από τις κομίστριες Στέλλα Στεργίου και Γεωργία Ζάχαρη...
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΤΡΙΒΙΖΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
Σε ένα μακρινό νησί τα μέλη μιας μυστικής αδελφότητας προληπτικών πιστεύουν ότι οι μαύρες γάτες φέρνουν γρουσουζιά και αποφασίζουν να τις εξολοθρεύσουν με δηλητήρια, παγίδες και χίλιους δύο απάνθρωπους τρόπους. Σε λίγο έχουν σχεδόν επιτύχει τον σκοπό τους. Μόνο μια μαύρη γάτα έχει απομείνει ζωντανή...
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: CARVER RAYMOND
Συγκεντρωτικός τόμος στον οποίο περιλαμβάνονται τρεις συλλογές του μεγάλου Αμερικανού διηγηματογράφου: 1. Αρχάριοι, 2. Λοιπόν, θα πάψεις, σε παρακαλώ;, 3. Καθεδρικός ναός. Τα διηγήματα, τα αντιπροσωπευτικότερα από το σύνολο του έργου του, πλαισιώνονται από εκτενή εισαγωγή καθώς και αναλυτικές πληροφ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΤΟ ΚΟΥΤΙ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: LÄCKBERG CAMILLA
Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας με πρωταγωνίστρια την αστυνομικό Μίνα Νταμπίρι και τον πνευματιστή Βίνσεντ Βάλντερ. Ένα σπαθί διαπερνάει ένα ξύλινο κουτί και το πτώμα μιας γυναίκας που βρίσκεται μέσα του. Η αστυνομία αναρωτιέται: Πρόκειται για ένα μαγικό κόλπο που πήγε στραβά ή για μια ειδεχθή δο..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΕΡΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΔΑΡΛΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Κάποτε ήταν ένας κάμπος που διέφερε από τους υπόλοιπους. Γιατί ακριβώς στη μέση του υπήρχε ένα μεγάλο, όμορφο, γερό δέντρο. Αυτό το δέντρο ήταν που έκανε εκείνον τον κάμπο ιδιαίτερο. Κι αυτό που έκανε εκείνο το δέντρο ξεχωριστό ήταν η μοναξιά του. Ήρθε όμως μια μέρα που όλα άλλαξαν… Στα κλαριά του δ..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΜΙΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: BRYSON BILL
Από τι αποτελείται άραγε η Ιστορία; Αιώνες ανθρώπων που ζουν ήσυχα την καθημερινότητά τους – τρώνε, κοιμούνται, κάνουν σεξ, ψάχνουν τρόπους να διασκεδάσουν. Και πού πραγματοποιούνται όλες αυτές οι απόλυτα κανονικές δραστηριότητες; Στο σπίτι μας. Αυτή ήταν η σκέψη που ενέπνευσε τον Bill Bryson να ξεκ..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: RANKIN IAN
Μια φοιτήτρια εξαφανίζεται στο Εδιμβούργο... Δεν πρόκειται για οποιαδήποτε φοιτήτρια, είναι η κόρη ενός εξαιρετικά εύπορου και ισχυρού τραπεζίτη. Ο επιθεωρητής Ρέμπους, βασισμένος στο αλάθητο ένστικτό του, είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα επαναστατημένη νεαρή που θέλει να ξεφύγει από τ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π.
Παρόλο που στη διάρκεια του έτους η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, εμείς δεν αισθανόμαστε την κίνηση αυτή αν και κάθε μέρα η Γη βρίσκεται σε διαφορετική θέση απ' αυτή που βρισκόταν την προηγούμενη. Έτσι από κάθε νέα θέση αντικρίζουμε τον Ήλιο από μια διαφορετική γωνία καθώς μετακινείται καθημεριν..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιστορική έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» . Η έκδοση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και διαπνέεται από έναν κριτικό προβληματισμό, προϊόν του τρόπου έρευνας και διδασκαλ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
5 Μικρές Καληνύχτες με πρωταγωνίστριες δυναμικά κορίτσια. Περιλαμβάνονται οι ιστορίες: Η τρίτη μάγισσα, Η ξύπνια βασιλοπούλα, Η νεράιδα μαγείρισσα, Η γυναίκα του γίγαντα, Η φλύαρη πριγκίπισσα..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΕΡΓΑΣΙΑ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: SUZMAN JAMES
Μια ανατρεπτική καταγραφή της ιστορίας του ανθρώπινου είδους µε άξονα την εργασία, από τις απαρχές της ζωής στη Γη µέχρι και το όλο και πιο αυτοµατοποιηµένο παρόν. Η εργασία καθορίζει την ταυτότητά µας, το κοινωνικό µας στάτους, το πώς, πού και µε ποιον περνάµε τον περισσότερο χρόνο µας. Είναι όµως ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: POOLEY CLARE
Όλοι λένε ψέματα για τη ζωή τους. Τι θα γινόταν όμως αν μοιραζόσουν την αλήθεια; Αυτό αναρωτιέται ο Τζούλιαν Τζεσόπ, ένας εκκεντρικός ζωγράφος εβδομήντα εννέα ετών. Αποφασίζει να καταγράψει την αλήθεια για τη ζωή του σε ένα πράσινο σημειωματάριο και να το αφήσει στο καφέ της Μόνικα στην oδό Φούλαμ. ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΝΕΡΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: TURTON STUART
Ένας φόνος στην ανοιχτή θάλασσα.Ένα ιδιαίτερο ερευνητικό δίδυμο. Ένας δαίμονας που ίσως υπάρχει, ίσως και όχι. Ανατολικές Ινδίες, 1634. Ο Σάμιουελ Πιπς, ο σπουδαιότερος κλεφτοκυνηγός του κόσμου, μεταφέρεται από την Μπατάβια στο Άμστερνταμ, όπου κινδυνεύει να εκτελεστεί για ένα έγκλημα που ίσως διέπρ..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ (0-12 ΜΗΝΩΝ) - ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: DAVIES SIMONE
Αξιοποιώντας τις αρχές και τα εργαλεία της μεθόδου Μοντεσσόρι, οι καταξιωμένες παιδαγωγοί Simone Davies και Junnifa Uzodike μάς βοηθούν να κατανοήσουμε τις ανάγκες του μωρού, να το βοηθήσουμε στην ανάπτυξή του και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια υγιή σχέση που θα μας συντροφεύει μια ζωή. Με εκα..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΔΟΞΙΑΔΗ ΚΑΛΗ Κ.
Η Ανθή Βελισσάρη, πετυχημένη δημοσιογράφος στον αγγλόφωνο κόσμο, αφού έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της, την Κέρκυρα, την οποία εγκατέλειψε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών. Τι συνέβη τον Αύγουστο του 1949; Τι κράτησε την ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: MAUGHAM WILLIAM SOMERSET
Στην Ανθρώπινη δουλεία, που εκτυλίσσεται από το 1885 έως το 1906, παρακολουθούμε την ιστορία του Φίλιπ Κάρεϊ, ενός ορφανού που διψά για ζωή, αγάπη και περιπέτεια. Ο μικρός Φίλιπ, με μερική αναπηρία στο αριστερό του πόδι, και με μια έμφυτη ευαισθησία που έρχεται σε σύγκρουση με το περιβάλλον του, παλ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: AUSTER PAUL
Ήταν το καλοκαίρι που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι. Ήμουν πολύ νέος τότε, αλλά δεν πίστευα πως υπήρχε κάποιο μέλλον. Ήθελα να ζήσω ριψοκίνδυνα, να ωθήσω τον εαυτό μου στα άκρα κι έπειτα να δω τι θα συνέβαινε όταν έφτανα εκεί. Ορφανός και χωρίς κανέναν δικό του στον κόσμο, ο νεαρός Μάρκο Φογκ, ο οπο..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 564 (29 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.