Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Ποίηση

Ανακαλύψτε τα καλύτερα βιβλία ποίησης από καταξιωμένους συγγραφείς, σύγχρονους ποιητές, βραβευμένους με Νόμπελ συγγραφείς και πολλά άλλα στο Docu.

BLACK BERRIES
-10 %
Brand: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Συγγραφέας: ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Η ποιητική συλλογή «Black berries» είναι η πρώτη δίγλωσση ποιητική συλλογή του Βασίλη Πασιπουλαρίδη στα Ελληνικά και στα Αγγλικά σε απόδοση της Αναστασίας Μητσοπούλου. Το εν λόγω βιβλίο είναι μια επί στροφή του ποιητή στα ενδότερα σκοτάδια, με σκοπό την σύνδεση του φωτός. Ο ποιητής αναζητά το αρχαίο..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
-10 %
Brand: ΚΟΜΝΗΝΟΣ Συγγραφέας: ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Στους υφάλους που καθημερινά σκοντάφτει η ψυχή, μαζί με την αγάπη, η ποίηση είναι το αντίδοτο στον πόνο. Σε αυτήν την ποιητική συλλογή αποτυπώνεται η αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της. Άλλοτε ως αγκάθι και άλλοτε ως γιατρικό, μα πάντοτε κινητήρια δύναμη που ξεπερνά τα όρια της θνητότητας και μας φέρνε..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΕΓΩ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
-10 %
Brand: ΓΕΡΜΑΝΟΣ Συγγραφέας: ΓΙΑΠΑΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Εγώ είμαι άνθρωπος, που είδα θλίψεις απ' τα ίδια μου τα χέρια. Κραυγάζει η σάρκα μου απ'τις πληγές και το αιώνιο αλάτι του πόνου τρίζουν τα κόκκαλά μου απ'τη λευκή τη φλόγα και τους μαύρους καπνούς κι από 'κείνο το έναστρο ολοκαύτωμα που ώς κι η στάχτη έγινε ύελος. Οδύνη το απόσταγμα των πράξεών μου..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
-10 %
Brand: ΔΙΑΝΟΙΑ Συγγραφέας: ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ
-10 %
Brand: ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ Συγγραφέας: ΦΟΥΡΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο Αλέξανδρος Φούρλας στην πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Επανασύνδεση» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Στοχαστής» συνθέτει ποιήματα που άλλοτε προσομοιάζουν με ιμπρεσιονιστικούς πίνακες που αιχμαλωτίζουν ακέραιο το συναίσθημα μιας στιγμής και άλλοτε παραπέμπουν σε τοιχογραφίες βαθιά ρεαλιστι..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ...
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Συγγραφέας: ΣΥΜΕΩΝ ΜΑΡΙΑ
Έσσετ' ήμαρ... Η νίκη θα υποκλιθεί στους χαμένους της, όπως η ευγένεια εμπρός στη σιωπή! Κι η κέρινη ήττα, στερνή, θα ατενίσει το φως... δίχως τόλμη!..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
Η ΚΥΠΡΙΔΑ ΝΤΕΛΑΛΙΣΣΑ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ
-10 %
Brand: ΓΕΡΜΑΝΟΣ Συγγραφέας: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
Τα ποιήματα της Αθηνάς Χαραλαμπίδου συνεκφέρουν τον αρχαίο μύθο με τη σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα. Η Αφροδίτη σύμβολο ομορφιάς και αγώνων ελευθερίας αποτελεί το συνδετικό κρίκο μιας αρχαιόμυθης αφήγησης, όπου μύθοι και παραδόσεις διαπλέκονται με τη σύγχρονη κυπριακή ιστορία, με τους αγώνες και ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΙΑΜΒΟΣ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΑΩ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Συγγραφέας: ΣΗΜΩΝΙΔΗΣ Ο ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ
Είναι ο Ίαμβος κατά γυναικών του Σημωνίδη του Αμοργίνου αυτό που φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση –ένα σκωπτικό, χλευαστικό κείμενο που θέτει στο στόχαστρό του τη γυναίκα της αρχαϊκής εποχής αλλά και κάθε εποχής; Στο βιβλίο αυτό, που προτείνει μια νέα μετάφραση του αρχαιοελληνικού κειμένου, επιχειρείτ..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Τι είναι αυτό που δεν αντέχεται –εκτός από όλα; Πως ο ξενιστής γεννάει τον ξένο Επιτρέπεται οι κήποι μας να κοιτούν προς τα έξω; Γιατί τα κορίτσια βιάζονται; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που διατυπώνει η ποιητική συλλογή της Σταυρούλας Παπαδάκη με τίτλο «Και ο κόσμος τις θα πει;» πιάνοντας το ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΔΕΝ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Συγγραφέας: ΜΟΛ ΖΑΦΕΙΡΙΑ
«Φύση αντιδραστική, Σώμα μπαλαρίνας, Σπουδές φλογέρας, Καρδιά αποκλίνουσα» Μάλλον μπορείς να γεννηθείς απευθείας στα 33 και να θέλεις να γίνεις σερβιτόρα. Και αν πραγματικά μπορείς να το κάνεις αυτό, σημαίνει πως μπορείς μια νύχτα να τραγουδήσεις τσιριχτά Μαργαρίτη, να γίνεις μάνα χωρίς παιδί και ν..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΛΙΒΕΛΟΙ ΠΟΥΛΙΩΝ
-10 %
Brand: ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ Συγγραφέας: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
ΛΙΒΕΛΟΙ ΠΟΥΛΙΩΝ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΜΑΓΜΑ ΕΝ-ΚΑΡΔΙΟΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
-10 %
Brand: ΗΔΥΕΠΕΙΑ Συγγραφέας: ΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Σαν έλθει η ώρα θα ανοίξω την αγκαλιά μου χωράφι σπαρμένο παπαρούνες. Θα προσκαλέσω ανθρώπους να βαδίσουν με λαχτάρα μέσα του. Η ώρα αυτή ήλθε. Είναι το πλήρωμα του χρόνου. Και ό,τι έρχεται στην ώρα που πρέπει είναι… ωραίο. Το ελπίζω και το εύχομαι. Γιατί μια από τις πλέον ιερές ώρες είναι και εκεί..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΔΕΚΑΡΑ
-10 %
Brand: ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ Συγγραφέας: ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΛΗΣ
ΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΔΕΚΑΡΑ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΜΝΗΜΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΥΡΑ
-10 %
Brand: ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ Συγγραφέας: ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΓΙΟΥΛΗ
Ολοένα υψώνουμε οχυρά στις ψυχές, στις πόλεις, στις χώρες μας… Πότε και πώς θα τα γκρεμίσουμε; Και κυρίως… γιατί να κρυβόμαστε πίσω από τα οχυρά; Μνήμη θαλασσινή η ώρα της ενδοσκόπησης σε δύσκολους καιρούς πλέει εντός μας … Από το καλοκαίρι της ξεγνοιασιάς μέχρι το φθινόπωρο του αναστοχασμού..
11.61€ 12.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.95€
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ
-10 %
Brand: ΑΩ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Συγγραφέας: ΜΑΥΡΑΚΗ ΚΟΡΙΝΑ
Θ Ε Υ Θ Αναδεύω θόλους σκοτεινούς με τη γραφίδα περιστρέφω το φεγγάρι σπέρμα αθάνατο στον γαλαξία ρίχνω δακτύλιοι τα γραμμένα τον χρόνο παγιδεύουν τόξο πολύχρωμο ο Λόγος μέσα στους αιώνες. Π Ε Ρ Σ Ε Φ Ο Ν Η Ι Στα βάθη της γης μ’ έκρυψες κατάφερες για καιρό αθέατη να μείνω πως θα βλαστήσω μία μέρα..
10.49€ 11.66€
Χωρίς ΦΠΑ:9.90€
ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΩΜΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
-10 %
Brand: ΑΩ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Συγγραφέας: ΘΑΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Μια ιστορία κωμική που εξαρχής απαιτεί πλάτυνση για ν’ αναδειχθεί, στο τέλος βολεύεται μόλις σε δύο μέτρα πιθαμή, γυρνώντας το κεφάλι της στο σκοτεινό προσκέφαλο του τραγικού. ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Κάποια πρωινά που το κρύο έμοιαζε ανταύγεια εφηβικής σκιάς, ο διευθυντής μας έβαζε στο σχολικό κτίριο νωρίτερα..
10.49€ 11.66€
Χωρίς ΦΠΑ:9.90€
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΙΩΛΚΟΣ Συγγραφέας: ΜΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Β.
Οι εραστές της ποίησης δε βλέπουν τον κόσμο επίπεδο, γραμμικό. Δεν τον βλέπουν ανούσιο και βαρετό στα πλαίσια της συμβατικής επικοινωνίας. Αντίθετα, κάθε στιγμή, κάθε νέα εμπειρία, από την πιο απλή, έχει πάντα κρυφές προεκτάσεις, γεννά συναισθήματα, συμβολίζει πάντα κάτι περισσότερο βαθύ. Τα συναισθ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΠΙΛΑΤΟΣ
-10 %
Brand: ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Συγγραφέας: ΒΡΕΤΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ι.
Ο συγγραφέας μάς μεταφέρει με τον λόγο του μπροστά στον αυτόχειρα Πιλάτο, ο οποίος ψυχορραγεί με ανοιγμένες τις φλέβες του από τα καρφιά που σταύρωσαν τον Ιησού. Στη συνέχεια τον βλέπουμε να μονολογεί και να παραληρεί απευθυνόμενος στον απόντα Χριστό. Τέλος, πεθαίνει πιστεύοντας πως η δίκη στο Πραιτ..
6.00€ 6.67€
Χωρίς ΦΠΑ:5.66€
ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ
-10 %
Brand: ΔΙΑΝΟΙΑ Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙΑ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;
-10 %
Brand: ΔΙΑΝΟΙΑ Συγγραφέας: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 896 (45 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.