Menu
Your Cart

Οικονομία

Βιβλία οικονομικών επιστημών στο Docu. Ανακαλύψτε βιβλία οικονομίας και οικονομικών θεωριών online από το Docu

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Location: ALTHUSSER LOUIS
Τον Νοέμβριο του 1977, από το βήμα του περίφημου συνεδρίου για την εξουσία και την αντιπολίτευση στις μετεπαναστατικές κοινωνίες που διοργάνωσε στη Βενετία η ιταλική κομμουνιστική εφημερίδα "Il Manifesto", ο Αλτουσέρ αναφωνεί «Επιτέλους, η κρίση του μαρξισμού!». Μια φράση που ηχεί ακόμη αδιανόητη στ..
13.36€ 14.84€
Χωρίς ΦΠΑ:12.60€
ΥΓΕΙΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
-10 %
Brand: ΑΣΙΝΗ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το σύνθημα «Υγεία, Καύλα και Επανάσταση» γράφτηκε στους τοίχους της Αθήνας το 2008 και έγινε τίτλος σε αυτό τον συλλογικό τόμο, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε ρωγμές στις ρατσιστικές, σεξιστικές, αποικιοκρατικές, ταξικές και ευγονικές ερμηνείες, που η εξουσία έχει μετατρέψει εδώ και δυο αιώνες ..
21.60€ 24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.38€
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΝΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Περιέχει: Εισαγωγή στη χρηματοοικονομική - Εισαγωγή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα - Βασικές οικονομικές καταστάσεις - Ανάλυση ρευστότητας κερδοφορίας και κινδύνου - Η χρονική αξία του χρήματος - Αποτίμηση και διακρίσεις ομολόγων - Αποτίμηση μετοχών - Προϋπολογισμός επενδύσεων και ταμειακές ροές - Μέθ..
42.00€ 46.66€
Χωρίς ΦΠΑ:39.62€
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΛΑΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί ένα πεδίο ενδιαφέροντος για πολύ κό­σμο. Οι τομείς με τους οποίους ασχολείται είναι ποικίλοι και απαιτούν γνώσεις και προγραμματισμό από ανθρώπους έμπειρους και κατάλληλα κα­ταρτισμένους. Το βιβλίο αυτό μελετά τον τουρισμό μέσα από τέσσερις ενό­τητες. Στην πρώτη αναλύον..
20.99€ 23.32€
Χωρίς ΦΠΑ:19.80€
50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
-10 %
Brand: ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η μετάβαση από τον καπιταλισμό σε μια σοσιαλιστική κοινωνία δεν είναι υπόθεση λίγων δεκαετιών. Ούτε οι εργατικές επαναστάσεις είναι υπόθεση κάποιας μαγικής νύχτας των οδοφραγμάτων. Είναι κοινωνικές διεργασίες που κυοφορεί η σημερινή κοινωνία της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης με πρωταγωνιστή τον «..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ 17 ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΔΗ­ΜΑΔΑΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ (ΖΕΦΗ)
Η επιτακτική ανάγκη ενεργοποίησης της παγκόσμιας κοινότητας για τη βιώσιμη ανάπτυξη (κράτη, κυβερνήσεις, κοινωνία πολιτών), απαιτεί μετρήσιμους δείκτες, επιχειρησιακά εργαλεία και οικονομικά υποδείγμα­τα αποτίμησης του περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων και των αντίστοιχων πολιτικών, ώστε να μην παραμείνο..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: BRADFORD TRAVIS
Το παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα αποτελεί τη ζωτική θεμελιώδη βάση της σύγχρονης ανθρώπινης βιομηχανικής κοινωνίας. Παρα­δοσιακά έχει αποτελέσει αντικείμενο αποσπασμα­τικής μελέτης μέσω της μελέτης των επιμέρους κλάδων της μηχανικής, της οικονομίας ή της δη­μόσιας πολιτικής, για να γίνει πλήρως καταν..
63.92€ 71.02€
Χωρίς ΦΠΑ:60.30€
ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΡΗΤΡΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (COVENANTS)
-10 %
Brand: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Location: ΣΑΙΤΑΚΗΣ ΚΙΜΩΝ
Αντικείμενο της μελέτης «Σύμβαση Ομολογιακού Δανείου και Ρήτρες Ανάληψης Παρεπόμενων Υποχρεώσεων (Covenants)» είναι η διερεύνηση της σχέσης που καθιδρύει η σύμβαση ομολογιακού δανείου και της λειτουργίας των όρων που περιέχονται στη σύμβαση αυτή για την ενίσχυση της θέσης του ομολογιούχου. Η μονογρα..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΣΚΟΛΙΑ ΟΔΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
-10 %
Brand: OPPORTUNA Location: ΝΤΡΙΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Η αναβάπτιση της αρχέγονης μαντικής τέχνης στα νάματα των πολύπλοκων στατιστικών μεθόδων και των εξελιγμένων αλγορίθμων δεν είναι ικανή να κρύψει την απορία της κοινωνίας μας μπροστά σε ένα μέλλον που είναι άγνωστο τι κραδαίνει και, εν πολλοίς, θα διαμορφωθεί από αποφάσεις που παίρνονται σήμερα και,..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΧΑΛΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.
Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να προσεγγίσει την Οικονομική Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος μέσω ενός εφαρμοσμένου μεθοδολογικού πλαισίου ανάλυσης ικανού να χρησιμοποιηθεί για επίλυση των πραγματικών περιβαλλοντικών προβλημάτων. Με παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης και ασκήσεις, το παρόν βιβλίο αποτ..
63.00€ 70.00€
Χωρίς ΦΠΑ:59.44€
ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Location: ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
Στη μεσαιωνική Ελλάδα του 13ου και 14ου αιώνα, Βυζαντινοί και Φράγκοι, Ενετοί, Γενοβέζοι και Καταλανοί, καθώς και κάθε λογής τυχοδιώκτες και πειρατές, συγκρούονται μεταξύ τους για την κατοχή της. Την εποχή αυτή γεννιέται στο Ανάπλι ο ήρωας του βιβλίου, ο Μανουήλ Σγουρός ή Σγουρομάλλης, από πατέρα Έλ..
15.29€ 16.99€
Χωρίς ΦΠΑ:14.43€
ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ
Στο βιβλίο ο κάθε ιδιοκτήτης και επενδυτής θα αντιληφθεί ξεκάθαρα ποια είναι τα ζητήματα που πρέπει να προσέχει και να παρακολουθεί στην οικονομία και ποια ειδικά ζητήματα να αξιοποιεί και να υλοποιεί για τα ακίνητα του. Ο καθένας ανάλογα την δική του περίπτωση και τον σκοπό αξιοποίησης… Τα «διαχρον..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Ο ΧΡΟΝΗΣ Ο ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Location: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
Μία μικρή ιστορία με ήρωα τον Χρόνη, τον αμπελουργό, στην οποία περιγράφεται η καθημερινότητα ενός παλιού επαγγελματία, αναδεικνύοντας έτσι ένα από τα ελληνικά, ξεχασμένα επαγγέλματα. Το βιβλίο περιέχει και ένα QR Code, μέσω του οποίου ο αναγνώστης μπορεί να κατεβάσει δωρεάν και να ακούσει την μικρ..
5.40€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.09€
ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Ν.4601/2019
-10 %
Location: ΑΛΗΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Ν.4601/2019..
40.50€ 45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.21€
Ο ΦΑΝΗΣ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Location: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
Μία μικρή ιστορία με ήρωα τον Φάνη, τον μυλωνά, στην οποία περιγράφεται η καθημερινότητα ενός παλιού επαγγελματία, αναδεικνύοντας έτσι ένα από τα ελληνικά, ξεχασμένα επαγγέλματα. Το βιβλίο περιέχει και ένα QR Code, μέσω του οποίου ο αναγνώστης μπορεί να κατεβάσει δωρεάν και να ακούσει την μικρή ιστο..
5.40€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.09€
Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ - ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
-10 %
Brand: ΚΑΚΤΟΣ Location: RICKARDS JAMES
Η παρούσα κρίση δεν είναι σαν εκείνη του 2008, ούτε καν του 1929. Η Νέα Ύφεση, η οποία προκλήθηκε από την πανδημία COVID, είναι η χειρότερη οικονομική κρίση στην ιστορία. Όμως για τους ενημερωμένους επενδυτές δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Στο βιβλίο Η Νέα Μεγάλη Ύφεση, ο James Rickards, συγγραφέας τω..
12.88€ 14.31€
Χωρίς ΦΠΑ:12.15€
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΒΛΙΑΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΡΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δημιουργούν, ως αλχημιστές, οι κεντρικές τράπεζες των μεγάλων νομισμάτων (FED, EKT, κ.ά.) το χρήμα; Ποια σημασία έχει η εκτύπωση χαρτονομισμάτων; Η ιστορία του ελέγχου της νομισματικής κυκλοφορίας, του σημαντικότερου στοιχείου για τον έλεγχο του πληθωρισμού, συμβαδίζει ή προηγείται της εξέλιξης των ..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
Μικροοικονομική. Πολυπρισματική προσέγγιση
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Location: David C. Colander
Tο βιβλίο του David C. Colander διαφέρει από τα συνήθη εγχειρίδια Μικροοικονομικής, καθώς χρησιμοποιεί διαβαθμισμένο λόγο που δίνει έμφαση τόσο στις ιδέες όσο και στα υποδείγματα. Τα χαρακτηριστικά που το διακρίνουν είναι το ύφος προφορικής συζήτησης και η συμπερίληψη διαφορετικών απόψεων μέσα στον ..
69.30€ 77.00€
Χωρίς ΦΠΑ:65.38€
ΟΔΗΓΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
-10 %
Brand: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Location: ΝΙΦΟΡΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Το έργο «Οδηγός θεμελίωσης & υπολογισμού σύνταξης» αποτελεί συνοπτική αποτύπωση των συνταξιοδοτικών διατάξεων και των διατάξεων υπολογισμού κύριων και επικουρικών συντάξεων. Η ύλη του ταξινομείται συστηματικά - θεματικά σε τέσσερα Κεφάλαια, το αντικείμενο των οποίων καλύπτει το σύνολο σχεδόν της δαι..
42.30€ 47.00€
Χωρίς ΦΠΑ:39.91€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο «Εισαγωγή στη Νομισματική Θεωρία» αναπτύσσει όλες τις βασικές έννοιες, τον ορισμό του χρήματος και τις τεχνικές του λειτουργίες, τους τρόπους δημιουργίας του σύγχρονου χρήματος και της διάχυσής του στην οικονομία για τη διευκόλυνση του παραγωγικού και εμπορικού κυκλώματος, τη ζήτηση και πρ..
37.80€ 42.00€
Χωρίς ΦΠΑ:35.66€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 157 (8 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.