Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€ | BOX NOW Lockers | Γρήγορη παράδοση, 24/7!
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Οικονομία

Βιβλία οικονομικών επιστημών στο Docu. Ανακαλύψτε βιβλία οικονομίας και οικονομικών θεωριών online από το Docu

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Ν. 4601/2019 (ΦΕΚ Α΄ 44/9.3.2019)
-10 %
Brand: ASTBOOKS Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Με το ν.4601/2019 επιδιώχθηκε η αναμόρφωση του δικαίου των εταιρικών μετασχηματισμών και η συστηματοποίησή του για πρώτη φορά σε ένα ενιαίο νομοθετικό κείμενο. Για το ελληνικό εταιρικό δίκαιο και ειδικότερα για το δίκαιο των εμπορικών εταιριών, στο οποίο συστηματικά ανήκουν οι διατάξεις του νόμου, η..
54.00€ 60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.94€
Η βίβλος των κρυπτονομισμάτων 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο υιοθετούν τα κρυπτονομίσματα ολοένα και περισσότερο. Τα επόμενα χρόνια εκτιμάται πως όλοι οι θεσμικοί επενδυτές θα επενδύουν πλέον σε κρυπτονομίσματα. Παράλληλα, η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται ραγδαία και από απλούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι δυσαρεστημ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΟΡΘΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ASTBOOKS Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ.
Η δεύτερη επικαιροποιημένη και εμπλουτισμένη έκδοση της Astbooks με τίτλο «Σύγχρονη Κοστολόγηση και Ε.Λ.Π.» του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έχει γίνει με την προσθήκη θεμάτων που προήλθαν από παρατηρήσεις και ερωτήματα συναδέλφων λογιστών στη διάρκεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με θέμα το budgeting και τ..
49.50€ 55.00€
Χωρίς ΦΠΑ:46.70€
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ 5Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Συγγραφέας: FEENSTRA ROBERT C.
Από την πρώ­τη έκ­δο­ση του κει­μέ­νου μας, στό­χος μας ήταν να πα­ρου­σι­ά­σου­με τις θε­ω­ρί­ες των δι­ε­θνών οικο­νο­μι­κών και να ζω­ντα­νέ­ψου­με τα υπο­δείγ­μα­τα τους μέ­σω εφαρ­μο­γών που βα­σί­ζο­νται σε πα­γκό­σμια γε­γο­νό­τα. Όλοι οι φοι­τη­τές θέ­λουν να κα­τα­νο­ή­σουν τα γε­γο­νό­τα π..
68.40€ 76.00€
Χωρίς ΦΠΑ:64.53€
ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ «ΠΑΤΙΝΑΖ» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ»
-10 %
Brand: ΔΙΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.
«Ο Παμούκ ζητά από τους Τούρκους (…) να αναγνωρίσουν το ότι έχουν διπλή ταυτότητα (…) Στον μέσο Τούρκο, αυτές οι δύο τάσεις ζουν μαζί συνεχώς» «Όταν εξετάζει κάποιος την Ανατολία “από τα μέσα”, και όπως αισθανθήκαμε κατά την επιστροφή μας, μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με πνιγηρά συναισθήματα» «Στις κ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ
-10 %
Περιέχει όλες τις ακολουθίες που ανήκουν στο Ωρολόγιο, σύμφωνα με την τάξιν της Ανατολικής του Χριστού Εκκλησίας...
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Α.
Πρωταρχικός στόχος αυτού του βιβλίου είναι η παρουσίαση βασικών θεμάτων της Οικονομικής Επιστήμης με όσο το δυνατόν απλό αλλά ακριβή και επιστημονικό τρόπο. Είναι γραμμένο σε εισαγωγικό επίπεδο και είναι προϊόν εμπειρίας πολλών ετών διδασκαλίας σε προπτυχιακούς φοιτητές που δεν είχαν διδαχθεί οικονο..
31.48€ 34.98€
Χωρίς ΦΠΑ:29.70€
ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΚΟΨΙΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Περιεχόμενο του συνταγματικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας είναι η εξουσιαστική σχέση ανάμεσα σε ένα υποκείμενο (τον φορέα του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας) και ένα αγαθό με οικονομική αξία. Το δικαίωμα της ιδιοκτησίας κατοχυρώνεται από το άρθρο 17 της Οικουμενικής Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαι..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ   ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ - ΝΕΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ - ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ
-10 %
Brand: ΔΕΔΕΜΑΔΗΣ Συγγραφέας: ΝΕΡΑΤΖΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Γ.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 5043/2023 Περιλαμβάνει: 1. Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας 2. Έμμεσες μέθοδοι Φορολογικού Ελέγχου 3. Υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (πόθεν έσχες) και Οικονομικών Συμφερόντων - Ρυθμίσεις για την Ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας 4. Καταπολέμηση..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
The present book covers a wide range of topics related to the fields of accounting, finance, business administration and marketing. The book includes nine (9) sections, namely: Section 1: Accounting & Finance, Section 2: Business, Section 3: Banks, Section 4: Taxation and Loans, Section 5: Economic ..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Συγγραφέας: HOYER MACLNNIS PIETERS
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΗ
-10 %
Brand: ΕΞΟΔΟΣ Συγγραφέας: ERRIGUEL ADRIANO
Στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε μπορούμε να μιλάμε για αντιστροφή ρόλων μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς, και όχι μόνον αυτό, αλλά και για μία επιστροφή στις αντίστοιχες καταβολές τους. Η αντιστροφή των ρόλων εκδηλώνεται, όπως είδαμε, στην κοινωνιολογία αμφοτέρων παρατάξεων. Τα κόμματα της Αριστεράς έχο..
8.41€ 9.35€
Χωρίς ΦΠΑ:7.94€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
-10 %
Brand: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ.
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές του Α΄ εξαμήνου στο Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, που παρακολούθησαν το μάθημα Εισαγωγή στα Χρηματοοικονομικά. Η δυσκολία στην επιλογή του υλικού συνίσταται στην αναζήτηση ισορροπίας μεταξύ ενός τεράστιου ό..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Ποια είναι η Ιδιαιτερότητα των Τραπεζών; - Δραστηριότητες και Υπηρεσίες της Τράπεζας - Είδη Τραπεζικής - Διεθνής Τραπεζική - Ισλαμική Τραπεζική - Κεντρική Τραπεζική - Τραπεζική Ρύθμιση και Εποπτεία - Χρεοκοπία Τραπεζών και Τραπεζικές Κρίσεις - Ισολογισμοί Τραπεζών και Διάρθρωση Εσόδων - Χρ..
76.81€ 85.34€
Χωρίς ΦΠΑ:72.46€
ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΛΟΥΤΟ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: SCHÄFER BODO
O Bodo Schäfer, ως ειδικός σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, γνωρίζει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε χρήματα και να τα πολλαπλασιάσουμε. Μέσω μιας διασκεδαστικής ιστορίας, εξηγεί στο βιβλίο αυτό τις βασικές αρχές που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη περιουσία: Η εντεκάχρονη Κίρα βρίσκει ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΦΚΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΚΟΤΤΑΡΑ ΧΑΡΑ Ν.
Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να εμπλακούν ακόμη και σε πρακτικό επίπεδο με τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα. Τις τελευταίες δεκαετίες, ολοένα και περισσότερο διαφαίνεται, η ανάπτυξη της ψηφιακής παροχής των υπηρεσιών από το δημόσιο τομέα..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
-10 %
Brand: ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Συγγραφέας: LUKÁCS GEORG
Υπάρχουν βιβλία που συντονίζουν τον βηματισμό τους με αυτόν της Ιστορίας. Άφαντα και σιωπηλά όταν η καθίζηση του ιστορικού χρόνου στο αιώνιο παρόν του δεσποτισμού στενεύει τον ιστορικό ορίζοντα, επανέρχονται ξανά και ξανά κάθε φορά που η περιπέτεια της ανθρώπινης ελευθερίας ξαναρχίζει μέσα στον «υπέ..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
ΚΛΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ
-10 %
Brand: ΟΞΥ Συγγραφέας: ΑΡΕΤΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μονάχα μ' αυτή την προσμονή να μου στείλει μήνυμα η Γκιουλιστάν, μ' αυτή την ελπίδα να αλλάξει η κυβέρνηση στην Τουρκία και να μπορέσω να γυρίσω πίσω.Λες κι η ζωή μου ολάκερη εξαρτάται από το τι θα ψηφίσουν τα εκατομμύρια ψηφοφόρων στην Τουρκία. Η ζωή μου εξαρτάται απ' αυτούς.Μια μέρα πριν τους σεισ..
10.71€ 11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.11€
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΟΣ
-10 %
Brand: ΕΥΜΑΡΟΣ Συγγραφέας: ΤΣΕΡΕΖΟΛΕ ΕΛΕΝΗ Ε.
130 σύντομα δημοσιογραφικά σημειώματα που γράφτηκαν πριν από την προδιαγεγραμμένη τραγωδία των Τεμπών. Με την οποία επιβεβαιώθηκε τραγικά η κυνική υποκρισία ενός ανελέητου συστήματος εξουσίας που δεν αφορά απλά ένα πρόσωπο, αλλά κφράζει την πεμπτουσία της φιλοσοφίας μιας αντικοινωνικής διακυβέρνησης..
10.78€ 11.98€
Χωρίς ΦΠΑ:10.17€
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: GRAHAM BENJAMIN
Ο σπουδαιότερος σύμβουλος επενδύσεων του εικοστού αιώνα, Μπέντζαμιν Γκράχαμ, δίδαξε και ενέπνευσε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία της «επένδυσης αξίας» του Γκράχαμ ‒η οποία προστατεύει τους επενδυτές από ουσιώδη σφάλματα και τους διδάσκει να αναπτύξουν μακροχρόνιες στρατηγικές‒ έχει καταστήσ..
34.92€ 38.80€
Χωρίς ΦΠΑ:32.94€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 125 (7 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.