Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γεωπονία - Βιολογία

Βιβλία γεωπονίας, γεωργίας, βιολογίας, ζωολογίας και βοτανικής, online στο βιβλιοπωλείο Docu

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΚΑΡΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΡΕΩΝ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: HOY MARJORIE A.
Γραμμένο από μια παγκοσμίως διακεκριμένη εντομολόγο, Η Γεωργική Ακαρεολογία: Εισαγωγή στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Ακάρεων παρέχει τα εργαλεία για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων προγραμμάτων διαχείρισης ακάρεων για τη γεωργία, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης φυτοφάγων ακάρεων, ακάρεων που επιτίθ..
63.00€ 70.00€
Χωρίς ΦΠΑ:59.44€
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ
-10 %
Brand: ΚΟΜΝΗΝΟΣ Συγγραφέας: ΦΡΑΓΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Η Ρωξάνη είναι παρατηρητής της ζωής και των συνηθειών του ανθρώπου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο είναι δεδομένη και ακούει με έκπληξη ότι υπάρχουν κάποιοι φιλόζωοι και άλλοι όχι. Άλλοτε χαίρεται και άλλοτε θλίβεται. Προσπαθεί να διορθώσει μερικά πράγματα στους ανθρώπους, αλλά η επικοινωνία μαζί τους ..
10.49€ 11.66€
Χωρίς ΦΠΑ:9.90€
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΝΕΤΙΚΗ - ΕΞΕΛΙΞΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το εξώφυλλο απεικονίζει ένα ασυνήθιστο θέαμα συγχρονισμένης κίνησης ενός κοπαδιού ψαρονιών ως απόκριση σε έναν πιθανό θηρευτή (ένα γεράκι). Μεμονωμένα πουλιά συντονίζουν την πτήση τους στέλνοντας, προσλαμβάνοντας, και θέτοντας σε επεξεργασία σήματα από τους πιο κοντινούς γείτονές τους, αν και οι ακρ..
95.40€ 106.00€
Χωρίς ΦΠΑ:90.00€
ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ: ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την προστασία των άγριων Πτηνών και Θηλαστικών στα πλαίσια των περιβαλλοντικών μελετών. Πρόκειται για τις μελέτες, οι οποίες είναι γνωστές και ως: Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ), τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), τις Μελέτες Ειδικής Οικ..
45.79€ 50.88€
Χωρίς ΦΠΑ:43.20€
ΖΙΖΑΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: ΤΡΑΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Σ.
Τα ζιζάνια συγκαταλέγονται ανάµεσα στους σηµαντικότερους εχθρούς των καλλιεργειών, µε τις αποδόσεις πολλών από αυτές να µειώνονται σηµαντικά λόγω του ανταγωνισµού µε τα ζιζάνια. Η άλλη όψη του «νοµίσµατος» της παρουσίας ειδών µε αρνητική οικονοµική ή οικολογική επίδραση σε ορισµένο τόπο και χρόνο εί..
31.41€ 34.90€
Χωρίς ΦΠΑ:29.63€
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: BECKERT SVEN
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΚΛΙΝΙΚΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Πλήρως αναθεωρημένη και επικαιροποιημένη, η Κλινική Βιοχημεία, 3η Βρετανική-1η Ελληνική Έκδοση, είναι απαραίτητο εργαλείο για φοιτητές των Επιστημών της Υγείας και ειδικευόμενους. Είναι επίσης ένα πολύτιμο σύγγραμμα αναφοράς για επαγγελματίες κλινικούς βιοχημικούς. Βασιζόμενο στην επιτυχία των προη..
144.00€ 160.00€
Χωρίς ΦΠΑ:135.85€
ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Το βιβλίο Μοριακή Γενετική του Ανθρώπου είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μιας πλειάδας διακεκριμένων επιστημόνων υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή κ. Δεδούση Γεωργίου και απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους Τμημάτων Επιστημών Υγείας, Βιολογίας, Διαιτολογίας και Διατροφής, με βασική θεματολ..
126.00€ 140.00€
Χωρίς ΦΠΑ:118.87€
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ι.
Οι αρχαίοι Έλληνες, γοητευμένοι απ’ την ομορφιά του κόσμου, έπλαθαν αιτιολογικούς μύθους για να εξηγήσουν τη δημιουργία του σύμπαντος, της Γη, της φύση, της κοινωνίας… Η σκέψη των ανθρώπων της προεπιστημονικής εποχής ήταν «μυθική». Γι’ αυτό οι ιστορίες των προγόνων μας μοιάζουν με όμορφα παραμύθια...
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Όταν ο Rudolf Steiner έδωσε αυτές τις διαλέξεις πριν από 98 χρόνια, η βιομηχανική γεωργία βρισκόταν σε έξαρση και οι βιολογικές μέθοδοι αντικαταστάθηκαν στο όνομα της επιστήμης, της αποτελεσματικότητας και της τεχνολογίας. Με την εκτεταμένη ανησυχία των τελευταίων χρόνων για την ποιότητα των τροφίμω..
17.36€ 19.29€
Χωρίς ΦΠΑ:16.38€
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: ΚΙΤΣΟΣ ΛΟΥΗΣ
Ο Κίτσος Λούης είναι ομότιμος Καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η έρευνά του εστιάστηκε στη γονιδιωματική των εντόμων, με ιδιαίτερη έμφαση στα κουνούπια που μεταφέρουν ασθένειες. Εργάστηκε σε πανεπιστήμια πέντε χωρών, αλλά παρέμεινε επί 35 χρόνια στο Τμήμα Βιολογίας στο Ηράκλειο, και ταυ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΙΖΑΝΙΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας: ΒΑΣΙΛΑΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι η ζιζανιολογία αποτελεί τον σπουδαιότερο κλάδο της φυτοπροστασίας (σε σύγκριση με την εντομολογία και τη φυτοπαθολογία), εφόσον το 42% περίπου των απωλειών της φυτικής παραγωγής, σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλεται στις δυσμενείς επιδράσεις της παρουσίας των ζιζανίων,..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
Brand: ΚΑΜΠΥΛΗ Συγγραφέας: ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.
Οι δεξιότητες στη ρίψη και στη συγκοµιδή της ξυλείας αποτελούν σηµαντικό προτέρηµα για όσους δραστηριοποιούνται στα δάση. Τόσο η ασφαλής όσο και η αποτελεσµατική χρήση των αλυσοπρίονων προωθεί την απόδοση σε εργασίες υλοτόµησης, αραίωσης και συγκοµιδής, καθώς και σε κάθε εργασία ευρύτερης κλίµακας. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ω, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΡΧΙΔΕΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΥΤΟ
-10 %
Brand: ΛΟΓΟ_ΤΥΠΟ Συγγραφέας: ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο θέαμα που προσφέρουν οι ολάνθιστες ορχιδέες. Δικαίως όσοι τις φροντίζουν συστηματικά δηλώνουν ότι η ενασχόλησή τους με αυτές αγγίζει τα όρια της εξάρτησης. Όμως από τη στιγμή που μια νέα σαγηνευτική ορχιδέα θα βρεθεί στον χώρο μας ερχόμαστε αντιμέτ..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ( ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: JEREMY M. BERG JOHN L. TYMOCZKO GREGORY J. GATTO JR. LUBERT STRYER
H πρώτη αμερικανική έκδοση αυτού του συγγράμματος κυκλοφόρησε με τον τίτλο Biochemistry το 1975. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η «Βιοχημεία του Stryer», όπως έγινε ευρύτερα γνωστή, άλλαξε ριζικά τον τρόπο διδασκαλίας του συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου στον αγγλόφωνο κόσμο. Το ίδιο συνέβη και στην ..
99.00€ 110.00€
Χωρίς ΦΠΑ:93.39€
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το παρόν πόνημα αποτελεί συλλογικό τόμο με εκπαιδευτικό υλικό για την ειδική διδακτική της Βιολογίας. Το βιβλίο λειτουργεί ως βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τους διδάσκοντες και φοιτητές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δύνανται να το αξιοποιήσουν..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: MONHAUPT JAN
Ήταν οι ναζί φιλόζωοι; Ο Χίτλερ φωτογραφιζόταν συχνά με τα αγαπημένα του λυκόσκυλα και είχε φροντίσει να μάθουν όλοι πως ήταν χορτοφάγος. Ένας απ’ τους πρώτους νόμους του Τρίτου Ράιχ αφορούσε την προστασία των ζώων. Διατηρήθηκε για δεκαετίες μετά την πτώση του και μάλιστα χάρισε στον Χίτλερ παράσημο..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: DAVID L. KIRCHMAN
Το βιβλίο αυτό είναι η δεύτερη έκδοση της Μικροβιακής οικολογίας του David L. Kirchman και η πρώτη που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα. Πρωταγωνιστές εδώ είναι οι προκαρυωτικοί και ευκαρυωτικοί μονοκύτταροι οργανισμοί, οι πλέον άφθονοι οργανισμοί της βιόσφαιρας. Οι μικροοργανισμοί παίζουν καθοριστικό..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ : ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: CAMPBELL NEIL A. REECE JANE B.
Η Βιολογία των Campbell & Reece και των συνεργατών τους είναι ένα βιβλίο γενικής βιολογίας στη διεθνή, άκρως ανταγωνιστική αγορά, με μακροχρόνια διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστημονική εγκυρότητα και απήχηση, ιδίως στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Συνδυάζει τη σύγχρονη βιολογική γνώση με τη..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 22 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.