Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γεωπονία - Βιολογία

Βιβλία γεωπονίας, γεωργίας, βιολογίας, ζωολογίας και βοτανικής, online στο βιβλιοπωλείο Docu

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΚΙΤΣΟΣ ΛΟΥΗΣ
Ο Κίτσος Λούης είναι ομότιμος Καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η έρευνά του εστιάστηκε στη γονιδιωματική των εντόμων, με ιδιαίτερη έμφαση στα κουνούπια που μεταφέρουν ασθένειες. Εργάστηκε σε πανεπιστήμια πέντε χωρών, αλλά παρέμεινε επί 35 χρόνια στο Τμήμα Βιολογίας στο Ηράκλειο, και ταυ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΙΖΑΝΙΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Location: ΒΑΣΙΛΑΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι η ζιζανιολογία αποτελεί τον σπουδαιότερο κλάδο της φυτοπροστασίας (σε σύγκριση με την εντομολογία και τη φυτοπαθολογία), εφόσον το 42% περίπου των απωλειών της φυτικής παραγωγής, σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλεται στις δυσμενείς επιδράσεις της παρουσίας των ζιζανίων,..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
Ω, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΡΧΙΔΕΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΥΤΟ
-10 %
Brand: ΛΟΓΟ_ΤΥΠΟ Location: ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο θέαμα που προσφέρουν οι ολάνθιστες ορχιδέες. Δικαίως όσοι τις φροντίζουν συστηματικά δηλώνουν ότι η ενασχόλησή τους με αυτές αγγίζει τα όρια της εξάρτησης. Όμως από τη στιγμή που μια νέα σαγηνευτική ορχιδέα θα βρεθεί στον χώρο μας ερχόμαστε αντιμέτ..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
Brand: ΚΑΜΠΥΛΗ Location: ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.
Οι δεξιότητες στη ρίψη και στη συγκοµιδή της ξυλείας αποτελούν σηµαντικό προτέρηµα για όσους δραστηριοποιούνται στα δάση. Τόσο η ασφαλής όσο και η αποτελεσµατική χρήση των αλυσοπρίονων προωθεί την απόδοση σε εργασίες υλοτόµησης, αραίωσης και συγκοµιδής, καθώς και σε κάθε εργασία ευρύτερης κλίµακας. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: MONHAUPT JAN
Ήταν οι ναζί φιλόζωοι; Ο Χίτλερ φωτογραφιζόταν συχνά με τα αγαπημένα του λυκόσκυλα και είχε φροντίσει να μάθουν όλοι πως ήταν χορτοφάγος. Ένας απ’ τους πρώτους νόμους του Τρίτου Ράιχ αφορούσε την προστασία των ζώων. Διατηρήθηκε για δεκαετίες μετά την πτώση του και μάλιστα χάρισε στον Χίτλερ παράσημο..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το παρόν πόνημα αποτελεί συλλογικό τόμο με εκπαιδευτικό υλικό για την ειδική διδακτική της Βιολογίας. Το βιβλίο λειτουργεί ως βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τους διδάσκοντες και φοιτητές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δύνανται να το αξιοποιήσουν..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ( ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: JEREMY M. BERG JOHN L. TYMOCZKO GREGORY J. GATTO JR. LUBERT STRYER
H πρώτη αμερικανική έκδοση αυτού του συγγράμματος κυκλοφόρησε με τον τίτλο Biochemistry το 1975. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η «Βιοχημεία του Stryer», όπως έγινε ευρύτερα γνωστή, άλλαξε ριζικά τον τρόπο διδασκαλίας του συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου στον αγγλόφωνο κόσμο. Το ίδιο συνέβη και στην ..
99.00€ 110.00€
Χωρίς ΦΠΑ:93.39€
ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Το βιβλίο αυτό είναι η δεύτερη έκδοση της Μικροβιακής οικολογίας του David L. Kirchman και η πρώτη που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα. Πρωταγωνιστές εδώ είναι οι προκαρυωτικοί και ευκαρυωτικοί μονοκύτταροι οργανισμοί, οι πλέον άφθονοι οργανισμοί της βιόσφαιρας. Οι μικροοργανισμοί παίζουν καθοριστικό..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΒΕΝΚΙ ΡΑΜΑΚΡΙΣΝΑΝ
Η ιστορία αυτή είναι η προσωπική εξιστόρηση των εμπειριών που αποκόμισε ο συγγραφέας ως φοιτητής, καθηγητής και ενθουσιώδης πειραματιστής που προσπαθεί να κατανοήσει πώς τα κύτταρα εκπληρώνουν μία από τις πλέον αρχέγονες και θεμελιώδεις λειτουργίες: τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Μέσα από την οπτική του ..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ : ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: CAMPBELL NEIL A. REECE JANE B. MINORSKY PETER V.
Η Βιολογία των Campbell & Reece και των συνεργατών τους είναι ένα βιβλίο γενικής βιολογίας στη διεθνή, άκρως ανταγωνιστική αγορά, με μακροχρόνια διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστημονική εγκυρότητα και απήχηση, ιδίως στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Συνδυάζει τη σύγχρονη βιολογική γνώση με τη..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ : ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: CAMPBELL NEIL A. REECE JANE B.
Η Βιολογία των Campbell & Reece και των συνεργατών τους είναι ένα βιβλίο γενικής βιολογίας στη διεθνή, άκρως ανταγωνιστική αγορά, με μακροχρόνια διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστημονική εγκυρότητα και απήχηση, ιδίως στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Συνδυάζει τη σύγχρονη βιολογική γνώση με τη..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ - ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΩΝ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
-10 %
Brand: ΩΚΕΑΝΟΣ Location: ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η «ανθρωπιά» είναι χαρακτηριστικό μόνο του ανθρώπου; Ευαισθησία, συμπόνια, αλληλεγγύη, αγάπη, αφοσίωση, ευγνωμοσύνη, μπορεί να δείχνει μόνο ο άνθρωπος; Όχι, βέβαια! Οι ιδιότητες αυτές, τα λεγόμενα «ανώτερα» συναισθήματα, μπορούν να παρουσιάζονται και στα ζώα και μάλιστα πιο έντονα! Γιατί και τα ζώα..
10.62€ 11.80€
Χωρίς ΦΠΑ:10.02€
ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: UNIVERSITY STUDIO PRESS Location: ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ.
Η Ελλάδα περιβάλλεται στο μεγαλύτερο μέρος της από θάλασσα και συγχρόνως έχει ένα αξιόλογο ποσοστό εσωτερικών υδάτων, που προσφέρουν υγιεινές, ψυχικές, αισθητικές τουριστικές, παραγωγικές και προστατευτικές ωφέλειες. [...] Η ύλη του βιβλίου αναφέρεται στις κυριότερες φυσικοχημικές ιδιότητες των υδά..
40.50€ 45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.21€
Η ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: FRANCOIS BILL
Κι αν γινόταν ν’ ακούσουµε κάτω από το νερό; Κι όµως· µέσα στον «κόσµο της σιωπής» τους τα ψάρια µιλούν… Kι έχουν µάλιστα πολλά να µας πουν! Επιστήµονας, ειδικός της θαλάσσιας ζωής, ο Μπιλ Φρανσουά, µε απλότητα και χιούµορ, µας παίρνει µαζί του για να συναντήσουµε τις φάλαινες µουσικούς ή τον µπακαλ..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΙΒΑΔΙΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: UNIVERSITY STUDIO PRESS Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η σωστή οργάνωση της διαχείρισης των λιβαδιών βασίζεται στη γνώση της φύσης, της μορφής και της έκτασης των λιβαδιών. Χωρίς τη γνώση αυτή δεν είναι δυνατό να καθοριστεί η βοσκοϊκανότητα, το είδος των ζώων ή ο συνδυασμός ειδών που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τη βλάστηση του λι..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: LANE NICK
Η Γη βρίθει από ζωή: στους ωκεανούς, στα δάση, στον ουρανό και στις πόλεις της. Στην καρδιά της βιολογίας, όμως, κρύβεται μια μαύρη τρύπα: Δεν γνωρίζουμε γιατί οι πολύπλοκες μορφές ζωής είναι όπως είναι και, ουσιαστικά, ούτε πώς ακριβώς δημιουργήθηκε η ζωή. Στο “Ζωτικό ερώτημα”, ο βραβευμένος συγγρα..
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ
-10 %
Brand: ΒΕΡΕΤΤΑΣ Location: GRIBBIN JOHN
Η συμβατική εικόνα της εξέλιξης βασίζεται πάνω σε μερικά απολιθωμένα οστά. Μας λέει ότι οι άνθρωποι αποτελούν μια διαφορετική οικογένεια ως προς τους γορίλες και τους χιμπατζήδες, ότι ξεχώρισαν από τους πιθήκους πριν από περίπου 20 εκατομμύρια χρόνια, κι ότι εξελίχθηκαν από κάποιους πιθηκοειδείς προ..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΑΡΧΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
-10 %
Brand: UTOPIA Location: MOYES CHRISTOPHER D.
Οι Αρχές της Φυσιολογίας των Ζώων, των Chris Moyes και Trish Schulte, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα Φυσιολογίας Ζώων μια προσέγγιση που εξισορροπεί την παρουσίαση της Συγκριτικής Φυσιολογίας με μηχανιστικά θέματα. Ενώ η φυσιολογία των θηλαστικών αντιμετω..
117.00€ 130.00€
Χωρίς ΦΠΑ:110.38€
Η ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Location: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Το φυσικό περιβάλλον μιας χώρας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της φυσικής κληρονομιάς και πρέπει να προστατευτεί, για να παραδοθεί όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστο στις επόμενες γενιές. Η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος προϋποθέτει την καλή γνώση των συνιστωσών του. Μια από τις πιο βασικές συνιστώσες..
99.00€ 110.00€
Χωρίς ΦΠΑ:93.39€
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: YANAI ITAI
Πριν από τέσσερις περίπου δεκαετίες ο Ρίτσαρντ Ντόκινς δημοσίευσε το βιβλίο: Το Εγωιστικό Γονίδιο, στο οποίο είχε διατυπώσει την πολύκροτη άποψη πως οι άνθρωποι αποτελούν τις «μηχανές επιβίωσης» των «εγωιστικών μορίων που είναι γνωστά ως γονίδια». Όμως το πώς τα ιδιοτελή αυτά γονίδια συνεργάζονται ώ..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 37 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.