Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γεωπονία - Βιολογία

Βιβλία γεωπονίας, γεωργίας, βιολογίας, ζωολογίας και βοτανικής, online στο βιβλιοπωλείο Docu

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ SMART FARMER  ΕΝΑ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.
Παρά τη σημαντική, ίσως ανέλπιστη και απροσδόκητη για τους αγρότες, προσφορά της Επιστήμης και της Τεχνολογίας και παρά τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των αγροτών μας και όσων παρέμειναν («να φυλάσσουν Θερμοπύλες») στην ελληνική ύπαιθρο, κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΤΟ ΑΘΕΑΤΟ ΣΩΜΑ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: DAVIS DANIEL M.
Φανταστείτε ότι, χάρη σε μια πρωτοφανή κατανόηση της λειτουργίας κάθε κυττάρου του σώματός σας, μπορείτε να γνωρίζετε την ακριβή πιθανότητα να εμφανίσετε στο μέλλον κάποια μορφή καρκίνου· να ακολουθείτε μια διατροφή απολύτως προσαρμοσμένη στο μικροβίωμά σας· να παρακολουθείτε τη συνολική ευεξία του ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: CLEWER ALAN G.
Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στις βασικές αρχές πειραματισμού στη φυτική παραγωγή. Αποφεύγοντας μαθηματικές λεπτομέρειες, πραγματεύεται τον σχεδιασμό ενός πειράματος, την ανάλυση των δεδομένων, την ερμηνεία των αποτελεσμάτων στατιστικών λογισμικών και την παρουσίαση των ευρημάτων. Χρησιμοπο..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
Η ΡΟΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΕΜΒΡΥΟ Συγγραφέας: ΒΕΜΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Τα τελευταία χρόνια η ροδιά και τα προϊόντα της κέρδισαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Αυτό οφείλεται κύρια στο γεγονός ότι η επιστημονική έρευνα ανέδειξε τις σημαντικές ιδιότητες και την αξία των προϊόντων της ροδιάς στην ανθρώπινη διατροφή και υγεία καθώς και τις ιατρικές και θεραπευτ..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 1. ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ 2. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 3. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 4. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΠΟΡΟΙ 5. ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ 6. ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ 7. ΕΔΑΦΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ 8. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι : Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ - ΓΕΝΕΤΙΚΗ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ήδη από την πρώτη έκδοσή της, το 1987, η Βιολογία του Neil A. Campbell θεωρήθηκε ένα απ’ τα σημαντικότερα συγγράμματα στον τομέα των βιοεπιστημών. Το ανά χείρας βιβλίο είναι η μετάφραση της 12ης έκδοσης της Βιολογίας και αποτελεί ένα πρότυπο ακρίβειας, καινοτομίας και αριστείας. Συνδυάζει κείμενο κα..
63.00€ 70.00€
Χωρίς ΦΠΑ:59.44€
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Συγγραφέας: ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΑΝΟΣ Χ.
Το 1976 ο Φώ­της Κα­φά­τος έγρα­φε για το κλί­μα εντός του οποίου ευδο­κι­μεί η βι­ο­λο­γι­κή έρευ­να: «Στα δη­μι­ουρ­γι­κά ερ­γα­στή­ρια οι κα­θη­γη­τές και οι φοι­τη­τές δου­λεύ­ουν πλάι-πλάι στην έρευ­να … Ανταλ­λάσ­σουν δι­αρ­κώς ιδέ­ες, και κα­νείς δεν ξε­νί­ζε­ται πως οι πιο δη­μι­ουρ­γι­κές σ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΑΣ
-10 %
Brand: ΑΡΤΕΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Συγγραφέας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΗΣ
Η άσκηση της μελισσοκομίας στην Κέα χάνεται στα βάθη του χρόνου,..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΓΕΩΠΟΝΕΙΟΝ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ
-10 %
Brand: ΕΜΒΡΥΟ Συγγραφέας: ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ Τ.
«Το όξινο pH ευνοεί την πρόσληψη του ΝΟ3- ενώ το ουδέτερο - αλκαλικό την πρόσληψη του ΝΗ4+. Θα δούμε τώρα πώς τα δύο, πρώτου βαθμού συγγένειας ιόντα αλληλοβοηθιούνται, πώς δηλαδή το ένα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την πρόσληψη του άλλου. Τα αμμωνιακά κατιόντα προκαλούν την οξίνιση του pH με δύο ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Το βιβλίο αυτό, αφορά την ελληνική πανίδα της Κλασικής και της Ύστερης αρχαιότητας (5ος αιώνας π.Χ. – 3ος αιώνας μ.Χ) και τη διαχρονική μεταβολή των πληθυσμών της μέχρι σήμερα. Οι κυριότερες πηγές για την πανίδα της αρχαιότητας είναι, ιστορικά, γεωγραφικά και ζωολογικά κείμενα της εποχής, απεικονίσε..
27.67€ 30.74€
Χωρίς ΦΠΑ:26.10€
Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΙΡΙΔΑ Συγγραφέας: BAILEY GWEN
Πρόκειται για το νέο βιβλίο της διεθνούς φήμης συγγραφέως και ειδικής εκπαιδεύτριας σκύλων, Gwen Bailey, με τα πλέον σύγχρονα δεδομένα που αφορούν στην εκπαίδευση των σκύλων.Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι Νο.1 Bestseller παγκοσμίως.Το Best seller της Gwen Bailey, βασίζεται στα πλέον πρόσφατα επιστημον..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΟ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΜΑΤΑ  ΠΙΠΕΡΙΑ  ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ  ΑΓΓΟΥΡΙ  ΠΕΠΟΝΙ  ΚΑΡΠΟΥΖΙ
-10 %
Brand: ΕΜΒΡΥΟ Συγγραφέας: ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ Τ.
«Στα προγράμματα υδρολίπανσης των καλλιεργειών της παρούσας εργασίας φαίνεται ότι οι συγκεντρώσεις των θρεπτικών στην ψυχρή περίοδο του έτους είναι πάντα μεγαλύτερες από αυτές της θερμής περιόδου. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά την ψυχρή περίοδο η πρόσληψη των θρεπτικών στοιχείων από το φυτό είναι μικρό..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: TRES LAURA L. KIERSZENBAUM ABRAHAM L.
Πλήρης ενοποίηση των επιστημονικών γνώσεων που αφορούν την Κυτταρική Βιολογία, την Ιστολογία και την Ιστοπαθολογία σε ένα σύγγραμμα. Σύνδεση της βασικής επιστήμης με την κλινική εφαρμογή σε όλη την έκταση της Ιστολογίας και Κυτταρικής Βιολογίας, βοηθά τους φοιτητές να οικοδομήσουν μία ισχυρότερη βά..
94.50€ 105.00€
Χωρίς ΦΠΑ:89.15€
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΙΩΝ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Συγγραφέας: ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ
Η ιατρική τον 20ό αιώνα «χαλιναγώγησε» τις περισσότερες από τις ανίατες θανατηφόρες μεταδοτικές ασθένειες του παρελθόντος. Για κάποιες προσέφερε πλήρη ίαση, ενώ για άλλες χρόνια διαχείριση και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Όμως, η πρόσφατη πανδημία της COVID-19 μάς υπενθύμισε ότι η καθημερινότητά μα..
10.79€ 11.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.18€
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-10 %
Brand: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ένας πλήρης οδηγός αναγνώρισης για τα ψάρια των ελληνικών θαλασσών. Πρόκειται για τετράχρωμη έκδοση σε μορφή ενός πλήρους οδηγού πεδίου που μέσα από περισσότερες από 500 επιστημονικές εικονογραφήσεις ιχθύων, κείμενα παρουσίασης, κλείδες αναγνώρισης, κείμενα με ωκεανογραφικά και ιχθυολογικά στοιχεία..
45.00€ 50.00€
Χωρίς ΦΠΑ:42.45€
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ  Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
-10 %
Brand: ΚΑΤΟΠΤΡΟ Συγγραφέας: MARTHA C. NUSSBAUM
Το ανθρώπινο είδος έχει διαπράξει ένα τεράστιας κλίμακας ηθικό έγκλημα εις βάρος των άλλων ζώων. Με τις βάρβαρες ωμότητες της βιομηχανίας κρέατος, με τη λαθροθηρία και το νόμιμο κυνήγι, με την καταστροφή των ενδιαιτημάτων, με την ατμοσφαιρική και θαλάσσια ρύπανση, με την παραμέληση των ζώων συντροφι..
28.62€ 31.80€
Χωρίς ΦΠΑ:27.00€
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: BENJAMIN PIERCE
Το βιβλίο αυτό, που είναι πιο περιεκτικό από έναν πλήρη τόμο γενετικής, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους φοιτητές βιολογίας, επειδή η γενετική είναι ο θεμέλιος λίθος για πολλές βιολογικές έννοιες και διεργασίες. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει τους φοιτητές αφενός να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσ..
71.10€ 79.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.08€
Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ
-10 %
Brand: ΠΝΟΗ Συγγραφέας: ΤΑΣΟΣ ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ
Σ’ εκείνα τα μπαλκονάκια της οδού Ανθέων 6, με τις πράσινες τέντες και τα ακατανόητα σύνορα από λεκιασμένο νάιλον, δυο αγόρια ξεκινούν τις ζωές τους πίσω από πανιά του Καραγκιόζη, κρατώντας φιγούρες από χοντρό χαρτόνι και σούστες στα χέρια τους, και ξεπροβοδίζοντας σπουργίτια με τσακισμένα ποδαράκια..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
NETTER’S ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: RONNER PETER
Ένας άκρως οπτικός, κλινικά προσανατολισμένος οδηγός βιοχημείας.Η σαφής, συνοπτική γραφή, η εστίαση στις κλινικές εφαρμογές και οι έξοχες απεικονίσεις καθιστούν την Βασική Βιοχημεία του Netter την ιδανική επιλογή για μια βασική κατανόηση της βιοχημείας, ως μια επισκόπηση του θέματος ή ως συμπλήρωμα ..
67.50€ 75.00€
Χωρίς ΦΠΑ:63.68€
Ο ΕΚΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: KOLBERT ELIZABETH
Εδώ και μισό δισεκατομμύριο χρόνια έχουν συμβεί πέντε μαζικοί αφανισμοί, κατά τους οποίους η βιοποικιλότητα μειώθηκε ξαφνικά και δραματικά. Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τον έκτο αφανισμό, που προβλέπεται πως θα είναι ο πιο σαρωτικός από τότε που η πρόσκρουση του αστεροειδούς εξόντωσε τ..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 24 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.