Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Εγκυμοσύνη Μητρότητα

Βιβλία για την πιο τρυφερή, περίπλοκη και σημαντικότερη περίοδο μιας γυναίκας, την εγκυμοσύνη. Στο Docu θα βρείτε πολλά βιβλία εγκυμοσύνης αλλά και μητρότητας ώστε να ενημερωθείτε για θέματα που θα συναντήσετε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και των πρώτων μηνών με το νεογέννητο. 

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ: ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ ΜΑΘΕ ΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: POUSSIN CHARLOTTE
Τα πρώτα τρία χρόνια είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή ενός ανθρώπου. Η πρωτοπόρος Μαρία Μοντεσσόρι παρατήρησε την αξία αυτής της περιόδου και των «ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της». Γι’ αυτό η παιδαγωγική της μέθοδος βοηθάει το παιδί να αναπτυχθεί με βάση τον δικό του ρυθμό και τη δική του ιδιαίτερη προ..
12.96€ 14.39€
Χωρίς ΦΠΑ:12.22€
ΜΑΜΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ!
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΩ
Όταν η μαμά χαμογελάει, τότε όλο το σπίτι χαμογελάει! Γιατί η μαμά έχει ένα μαγικό ραβδάκι που όλα τα αλλάζει και με τα μαγικά της χαρίζει στοργή και τρυφερότητα κάθε στιγμή! Ακόμα και όταν τα μικρά της κάνουν τις ζαβολιές τους, εκείνη έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της. Ακόμα κι όταν λείπει όλο το ..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ
Περιέχει: Κοινωνική Εργασία και Ενδοοικογενειακή Βία - Οι Θεωρητικές Προσεγγίσεις της Κοινωνικής εργασίας υπό το Πρίσμα της Φεμινιστικής Θεωρίας - Παρεμβάσεις της Κοινωνικής Εργασίας με Γυναίκες-θύματα Βίας υπό το Πρίσμα της Συμβουλευτικής - Ενδοοικογενειακή Βία και Παιδική Κακοποίηση - Ενδοοικογενε..
10.42€ 11.58€
Χωρίς ΦΠΑ:9.83€
ΗΡΕΜΟΣ ΥΠΝΟΣ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: OCKWELL - SMITH SARAH
Σας έχουν εξαντλήσει τα νυχτερινά ξυπνήματα του μωρού σας; Έχετε κουραστεί να δίνετε μάχη για τον ύπνο του παιδιού σας; Τα πρώτα πέντε χρόνια που περνάμε ως γονείς είναι γεμάτα με έννοιες και ανησυχίες, αλλά για τη συντριπτική πλειονότητα των γονιών κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο πιεστικό όσο η έλλε..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
-10 %
Brand: ΦΕΡΕΝΙΚΗ Location: ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δύο κορυφαίοι επιστήμονες,έκαστος στο τομέα του,ο γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς και η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά,μοιράζονται με τους αναγνώστες πολύτιμες συμβουλές σ'έναν ευσύνοπτο και εικονογραφημένο οδηγό εγκυμοσύνης. Από το πρώτο υπερηχογράφημα εώς το τέλος της λοχείας, ένα ασφαλές και κατάλ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: MURKOFF HEIDI E.
Από τη Heidi Murkoff, συγγραφέα των βιβλίων εγκυμοσύνης και γονικής φροντίδας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, έρχεται ο οδηγός τον οποίο πρέπει να έχει κάθε ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί! Υπάρχουν πάρα πολλά ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν και οι ειδικοί συνιστούν σε όσους θέλουν να..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΕΥΓΟΜΕΝΟΥΣ Η ΔΙΑΖΕΥΓΟΜΕΝΟΥΣ
-10 %
Brand: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Location: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μια πραγματεία πάνω στις σχέσεις των ανθρώπων. Ένας οδηγός και σύμβουλος για νέους ανθρώπους. Το σύμφωνο και το πλαίσιο συνύπαρξης των δύο φύλων. Ένα αφιέρωμα στον αρχέγονο και θεμελιακό ιερό σκοπό της συνέχισης του ανθρώπινου γένους. Την αγνόησε για άλλη μία φορά όπως πολλές άλλες στο παρελθόν. Κα..
6.30€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.94€
ΓΕΙΑ, ΜΑΜΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: DUNBAR POLLY
Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο «ημερολόγιο» για τη μητρότητα από τη βραβευμένη αγγλίδα εικονογράφο Polly Dunbar: με χιούμορ, ειλικρίνεια και τρυφερότητα αποτυπώνει τη χαρά αλλά και την κούραση και την αγωνία που νιώθει κάθε μητέρα καθώς το παιδί της μεγαλώνει. «Γράφω και εικονογραφώ παιδικά βιβλία απ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΜΠΑΜΠΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Πιστεύω πως διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα πάρετε μια μικρή ιδέα για το τι σημαίνει «μεγαλώνω και ανατρέφω ένα παιδί». Προσωπικά, συνειδητοποίησα πόσο καλύτερο άνθρωπο σε κάνει το μεγάλωμα ενός παιδιού. Πόσο πιο ευαίσθητος αλλά και υπεύθυνος γίνεσαι. Τέλος, συνειδητοποίησα πως μπορείς να αγαπήσεις ακ..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΤΟ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ
-10 %
Brand: ΚΕΛΕΥΘΟΣ Location: ZUCCARDI-MERLI UBERTO
Η παιδική υπερκινητικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύγχρονο παιδί ανταποκρίνεται στο «πνεύμα της εποχής». Όμως, τι είναι η υπερκινητικότητα και πώς μπορούμε να διακρίνουμε ένα ζωηρό από ένα υπερκινητικό παιδί; Γιατί ένα παιδί γίνεται υπερκινητικό; Έχει φύλο η υπερκινητικότητα; Πώς αισθάνεται..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ: Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: MURKOFF HEIDI E.
Πρέπει να πίνω γάλα; Είναι φυσιολογικό που το μωρό κλoτσάει τόσο πολύ; Μπορούμε να κάνουμε έρωτα και μέχρι πότε; Οι ερωτήσεις είναι αμέτρητες από την ώρα που το τεστ εγκυμοσύνης αποδεικνύεται θετικό. Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ! Ένας πλήρης οδηγός που δίνει πληροφορίες για όλα τα θέματα που ενδιαφ..
25.65€ 28.50€
Χωρίς ΦΠΑ:24.20€
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Location: SHELTON HERBERT
Όλοι οι γονείς γνωρίζουν την κόπωση αλλά και την αγωνία που επακολουθούν συνήθως κάθε παιδικής ασθένειας. Σε αυτό το σύντομο έργο, ο Herbert Shelton μάς αποκαλύπτει την απλότητα του φυσικού τρόπου αντιμετώπισης των παιδικών αλλά και των ενήλικων ασθενειών. Μία απλότητα που βασίζεται στις εγγενείς α..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΜΗΤΕΡΕΣ - ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: KNOTT SARAH
Μπορούμε να αποτυπώσουμε την ιστορική πορεία των μανάδων; Να αφηγηθούμε την ιστορία της μητρότητας – της εγκυμοσύνης, της γέννησης, της συνάντησης με το βρέφος; Και πώς; Η ιστορικός Sarah Knott επινοεί ένα ολόδικό της είδος βιβλίου για να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία ιστορικής ερμηνείας. Συνδυάζον..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ - ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: ΓΑΛΑΤΗ ΛΥΝΤΗ
Πλησιάζει η πιο γιορτινή νύχτα του χρόνου. Δείτε πώς θα υποδεχθείτε τον 'Αγιο Βασίλη και παίξτε με τα αγγελάκια στο χιόνι! Ελάτε στο εργαστήρι και δείτε τα ξωτικά που ετοίμασαν για εσάς καταπληκτικά παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής και γιορτινά αυτοκόλλητα. Γράψτε τη δική σας ευχή για τη νέα χρονιά και..
6.93€ 7.70€
Χωρίς ΦΠΑ:6.53€
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!"
-10 %
Brand: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Location: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
« ...Οι άνθρωποι ξέμαθαν να αγαπούν, να μοιράζονται, να βγαίνουν απ' τον εαυτό τους. Είναι ανίκανοι να αγαπήσουν και να χαρούν. Κάθε μέρα χιλιάδες γυναίκες σ' όλο τον κόσμο προσέρχονται στα μαιευτήρια, όχι για να νιώσουν τη χαρά απ' τον ερχομό στον κόσμο μιας νέας ύπαρξης, αλλά για να διακόψουν την ..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η νέα μητέρα για να ανταποκριθεί σωστά στον ρόλο της τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού της. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: - Όσα πρέπει να γνωρίζουν για την πρώτη επαφή τους με το μωρό, το τάισμά του και τις κενώσεις του, την κινητική του εξέλιξη μή..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΚΑΙ ΟΨΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
-10 %
Brand: GUTENBERG
Το βιβλίο απευθύνεται σε ένα πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και που σχετίζονται με την Παιδαγωγική, την Κινητική Ανάπτυξη, την Υγεία, των Παιδαγωγικών Τμημάτων Νηπιαγωγών, Βρεφονηπιοκομίας, Προσχολικής Ηλικίας, Δημοτικής Εκπαίδευσης, των Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
SMART BABIES
-10 %
Brand: ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ Location: ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Υπάρχουν, άραγε, συνταγές για να κάνουμε έξυπνα και ψυχικά ανθεκτικά παιδιά; Όλα έχουν να κάνουν με τη νοημοσύνη. Όλος ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε, επηρεάζει τον τρόπο που εξελίσσουμε την ευφυΐα μας. Οποιαδήποτε εμπειρία βιώνουμε, μας κάνει πιο έξυπνους, γιατί μας προσφέρει μια νέα οπτική πο..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: JENKS CHRIS
Το παρόν βιβλίο συνιστά ένα εγχείρημα σύλληψης και ανάλυσης της παιδικής ηλικίας που υπερβαίνει τις παραδοσιακές θεωρήσεις για το παιδί και την παιδική ηλικία. Παράλληλα, ο συγγραφέας χρησιμοποιεί τις απεικονίσεις, τις αντιλήψεις και τις πολιτικές και πρακτικές διαχείρισης που υιοθετήθηκαν διαχρονικ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΙΑ
-10 %
Brand: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Location: KAREN WAMBACH BECKY SPENCER
ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΙΑ, KAREN WAMBACH BECKY SPENCER, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 32 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.