Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Εγκυμοσύνη Μητρότητα

Βιβλία για την πιο τρυφερή, περίπλοκη και σημαντικότερη περίοδο μιας γυναίκας, την εγκυμοσύνη. Στο Docu θα βρείτε πολλά βιβλία εγκυμοσύνης αλλά και μητρότητας ώστε να ενημερωθείτε για θέματα που θα συναντήσετε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και των πρώτων μηνών με το νεογέννητο. 

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ 6-12 ΜΑΘΕ ΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: ΠΟΥΣΕΝ ΣΑΡΛΟΤ
Η μοντεσσοριανή παιδαγωγική μέθοδος για το παιδί των έξι έως δώδεκα ετών έχει ως στόχο να το βοηθήσει να μάθει να σκέφτεται μόνο του. Είναι σημαντικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η στήριξη και η εμψύχωσή του από ένα κατάλληλο περιβάλλον. Η οργάνωση αυτής της στήριξης συνιστά τον πυρήνα της μ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: ΟΚΓΟΥΕΛ - ΣΜΙΘ ΣΑΡΑ
Η προεφηβική ηλικία συχνά κάνει τους γονείς να νιώθουν πελαγωμένοι. Σε αυτή την ενδιάμεση περίοδο μεταξύ της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας, τα παιδιά αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να πρέπει να δίνουν μάχη για να καταλάβουν το παιδί που πίστευαν ότι ήξεραν καλά μ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: CLARKE PHIL
Ένα βιβλίο γεμάτο παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές: κουίζ, σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, λαβύρινθοι, εντοπισμός διαφορών, παιχνίδια λογικής και τόσα άλλα για να αποκτήσεις μυαλό ξυράφι!..
6.93€ 7.70€
Χωρίς ΦΠΑ:6.53€
ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ: ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ ΜΑΘΕ ΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: POUSSIN CHARLOTTE
Τα πρώτα τρία χρόνια είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή ενός ανθρώπου. Η πρωτοπόρος Μαρία Μοντεσσόρι παρατήρησε την αξία αυτής της περιόδου και των «ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της». Γι’ αυτό η παιδαγωγική της μέθοδος βοηθάει το παιδί να αναπτυχθεί με βάση τον δικό του ρυθμό και τη δική του ιδιαίτερη προ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΜΑΜΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ!
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΩ
Όταν η μαμά χαμογελάει, τότε όλο το σπίτι χαμογελάει! Γιατί η μαμά έχει ένα μαγικό ραβδάκι που όλα τα αλλάζει και με τα μαγικά της χαρίζει στοργή και τρυφερότητα κάθε στιγμή! Ακόμα και όταν τα μικρά της κάνουν τις ζαβολιές τους, εκείνη έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της. Ακόμα κι όταν λείπει όλο το ..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ
Περιέχει: Κοινωνική Εργασία και Ενδοοικογενειακή Βία - Οι Θεωρητικές Προσεγγίσεις της Κοινωνικής εργασίας υπό το Πρίσμα της Φεμινιστικής Θεωρίας - Παρεμβάσεις της Κοινωνικής Εργασίας με Γυναίκες-θύματα Βίας υπό το Πρίσμα της Συμβουλευτικής - Ενδοοικογενειακή Βία και Παιδική Κακοποίηση - Ενδοοικογενε..
10.42€ 11.58€
Χωρίς ΦΠΑ:9.83€
ΗΡΕΜΟΣ ΥΠΝΟΣ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Location: OCKWELL - SMITH SARAH
Σας έχουν εξαντλήσει τα νυχτερινά ξυπνήματα του μωρού σας; Έχετε κουραστεί να δίνετε μάχη για τον ύπνο του παιδιού σας; Τα πρώτα πέντε χρόνια που περνάμε ως γονείς είναι γεμάτα με έννοιες και ανησυχίες, αλλά για τη συντριπτική πλειονότητα των γονιών κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο πιεστικό όσο η έλλε..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
-10 %
Brand: ΦΕΡΕΝΙΚΗ Location: ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δύο κορυφαίοι επιστήμονες,έκαστος στο τομέα του,ο γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς και η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά,μοιράζονται με τους αναγνώστες πολύτιμες συμβουλές σ'έναν ευσύνοπτο και εικονογραφημένο οδηγό εγκυμοσύνης. Από το πρώτο υπερηχογράφημα εώς το τέλος της λοχείας, ένα ασφαλές και κατάλ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: MURKOFF HEIDI E.
Από τη Heidi Murkoff, συγγραφέα των βιβλίων εγκυμοσύνης και γονικής φροντίδας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, έρχεται ο οδηγός τον οποίο πρέπει να έχει κάθε ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί! Υπάρχουν πάρα πολλά ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν και οι ειδικοί συνιστούν σε όσους θέλουν να..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΕΥΓΟΜΕΝΟΥΣ Η ΔΙΑΖΕΥΓΟΜΕΝΟΥΣ
-10 %
Brand: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Location: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μια πραγματεία πάνω στις σχέσεις των ανθρώπων. Ένας οδηγός και σύμβουλος για νέους ανθρώπους. Το σύμφωνο και το πλαίσιο συνύπαρξης των δύο φύλων. Ένα αφιέρωμα στον αρχέγονο και θεμελιακό ιερό σκοπό της συνέχισης του ανθρώπινου γένους. Την αγνόησε για άλλη μία φορά όπως πολλές άλλες στο παρελθόν. Κα..
6.30€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.94€
ΓΕΙΑ, ΜΑΜΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: DUNBAR POLLY
Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο «ημερολόγιο» για τη μητρότητα από τη βραβευμένη αγγλίδα εικονογράφο Polly Dunbar: με χιούμορ, ειλικρίνεια και τρυφερότητα αποτυπώνει τη χαρά αλλά και την κούραση και την αγωνία που νιώθει κάθε μητέρα καθώς το παιδί της μεγαλώνει. «Γράφω και εικονογραφώ παιδικά βιβλία απ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΜΠΑΜΠΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Πιστεύω πως διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα πάρετε μια μικρή ιδέα για το τι σημαίνει «μεγαλώνω και ανατρέφω ένα παιδί». Προσωπικά, συνειδητοποίησα πόσο καλύτερο άνθρωπο σε κάνει το μεγάλωμα ενός παιδιού. Πόσο πιο ευαίσθητος αλλά και υπεύθυνος γίνεσαι. Τέλος, συνειδητοποίησα πως μπορείς να αγαπήσεις ακ..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΤΟ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ
-10 %
Brand: ΚΕΛΕΥΘΟΣ Location: ZUCCARDI-MERLI UBERTO
Η παιδική υπερκινητικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύγχρονο παιδί ανταποκρίνεται στο «πνεύμα της εποχής». Όμως, τι είναι η υπερκινητικότητα και πώς μπορούμε να διακρίνουμε ένα ζωηρό από ένα υπερκινητικό παιδί; Γιατί ένα παιδί γίνεται υπερκινητικό; Έχει φύλο η υπερκινητικότητα; Πώς αισθάνεται..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Location: SHELTON HERBERT
Όλοι οι γονείς γνωρίζουν την κόπωση αλλά και την αγωνία που επακολουθούν συνήθως κάθε παιδικής ασθένειας. Σε αυτό το σύντομο έργο, ο Herbert Shelton μάς αποκαλύπτει την απλότητα του φυσικού τρόπου αντιμετώπισης των παιδικών αλλά και των ενήλικων ασθενειών. Μία απλότητα που βασίζεται στις εγγενείς α..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΜΗΤΕΡΕΣ - ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: KNOTT SARAH
Μπορούμε να αποτυπώσουμε την ιστορική πορεία των μανάδων; Να αφηγηθούμε την ιστορία της μητρότητας – της εγκυμοσύνης, της γέννησης, της συνάντησης με το βρέφος; Και πώς; Η ιστορικός Sarah Knott επινοεί ένα ολόδικό της είδος βιβλίου για να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία ιστορικής ερμηνείας. Συνδυάζον..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η νέα μητέρα για να ανταποκριθεί σωστά στον ρόλο της τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού της. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: - Όσα πρέπει να γνωρίζουν για την πρώτη επαφή τους με το μωρό, το τάισμά του και τις κενώσεις του, την κινητική του εξέλιξη μή..
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
SMART BABIES
-10 %
Brand: ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ Location: ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Υπάρχουν, άραγε, συνταγές για να κάνουμε έξυπνα και ψυχικά ανθεκτικά παιδιά; Όλα έχουν να κάνουν με τη νοημοσύνη. Όλος ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε, επηρεάζει τον τρόπο που εξελίσσουμε την ευφυΐα μας. Οποιαδήποτε εμπειρία βιώνουμε, μας κάνει πιο έξυπνους, γιατί μας προσφέρει μια νέα οπτική πο..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
ΦΟΒΟΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΙ Η ΕΧΘΡΟΙ ?
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: FILLIOZAT ISABELLE
Ποιος δεν θα ‘θελε να είναι ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΤΟΣ και να μη φοβάται ποτέ; Γνωρίζεις όμως ότι ορισμένοι φόβοι είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι και μας προστατεύουν, ενώ άλλοι είναι εντελώς άχρηστοι και απλά μας δημιουργούν πρόβλημα;..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΦΙΛΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: FILLIOZAT ISABELLE
Η φιλία είναι πηγή ευτυχίας και αυτοπεποίθησης. Αλλά το να κάνεις φίλους δεν είναι πάντα τόσο εύκολο! Υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσεις, παγίδες που πρέπει να αποφύγεις και δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσεις. Με παράρτημα για τους γονείς...
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: FILLIOZAT ISABELLE
Η αυτοπεποίθηση καλλιεργείται. Ανακάλυψε τα 4 απαραίτητα στάδια για να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να αναπτύξεις την εσωτερική σου ασφάλεια, να τολμήσεις, να αυξήσεις τις ικανότητές σου και να νιώσεις άνετα στη ζωή σου. Με παράρτημα για τους γονείς...
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 25 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.