Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Εγκυμοσύνη Μητρότητα

Βιβλία για την πιο τρυφερή, περίπλοκη και σημαντικότερη περίοδο μιας γυναίκας, την εγκυμοσύνη. Στο Docu θα βρείτε πολλά βιβλία εγκυμοσύνης αλλά και μητρότητας ώστε να ενημερωθείτε για θέματα που θα συναντήσετε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και των πρώτων μηνών με το νεογέννητο. 

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ  ΜΩΡΑΚΙ - ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ
-10 %
Brand: SUSAETA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΩΡΑΚΙ - ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, SUSAETA..
12.15€ 13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:11.47€
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ  ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ  ΤΟΚΕΤΟΣ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ
Η Μαρία Γεωργίου Γκόσμα μας μυεί, κυριολεκτικά, βήμα-βήμα στην Δημιουργία Ζωής. Περιγράφει την βιολογική και την ψυχοπνευματική μας υπόσταση, με απλό και κατανοητό τρόπο, χωρίς να χάνεται η επιστημονική ταυτότητα του πονήματος. Μας θυμίζει την αρσενική και την θηλυκή πλευρά που φέρουμε όλοι μέσα μας..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Η ΣΚΑΛΑ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Συγγραφέας: ΝΟΜΙΚΟΥ ΝΤΙΝΑ
Από την αχνή ροζ γραμμή του τεστ εγκυμοσύνης μέχρι να αδειάσει το σπίτι ξανά, μια ανάσα δρόμος, ανοδικός κυρίως. Με σκαλιά πολλά και διαφορετικά. Αναγκαία και επίπονα. Όσο ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια στη σχέση γονιού-παιδιού, τόσο την απολαμβάνουμε. Πιο κουρασμένοι, πιο ώριμοι και πιο υποψιασμένοι. Σ..
12.59€ 13.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.88€
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: SUSAETA
Ένα ημερολόγιο που θα συντροφεύσει τις μέλλουσες μητέρες στο πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, που τώρα ξεκινά. Εκτός από τις πρακτικές συμβουλές και τις πολύτιμες πληροφορίες για τα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης σας, θα μπορείτε να καταγράφετε εδώ τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματά σας..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΚΑΡΔΙΑ… Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ
-10 %
Brand: ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ Συγγραφέας: ΛΙΑΜΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΡΔΙΑ… Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ, ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΜΑΜΑ, ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…
-10 %
Brand: ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ Συγγραφέας: ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ο πόνος, η λύπη και ο θυμός αποτελούν στάδια στη διεργασία ενός πένθους. Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη δημιουργική έκφραση ενός θρήνου, τη συναισθηματική εκδήλωση πόνου που αναδύεται από μία αληθινή απώλεια: την πρώιμη απώλεια της μητέρας. Το δραματικό ύφος του κειμένου και των εικόνων αντισταθμίζεται ..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΞΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
-10 %
Brand: HISTORICAL QUEST Συγγραφέας: MUZZARELLI MARIA GIUSEPPINA
Μια τοιχογραφία της πολύμορφης γυναικείας κατάστασης στον Μεσαίωνα που μαρτυρεί την ικανότητα πολλών γυναικών να επανεφεύρουν το πεπρωμένο τους. Έξι υποδειγματικές ιστορίες γυναικών του Μεσαίωνα και η σχέση τους με τη μητρότητα. Η εμπειρία της Ντουόντα (που έζησε τον 9ο αιώνα), της οποίας ο γιος Γου..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
10 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: DE SENA JOE
Ο Joe De Sena έχει υιοθετήσει μια ζωή γεμάτη προκλήσεις και αγώνες. Πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σε δύσκολες καταστάσεις ορίζει εμάς και τα παιδιά μας. Τα μοναδικά εργαλεία που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε σε όσα μας φέρνει η ζωή είναι η υγεία μας, η αποφασιστικότητα και κυρίω..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΑΣΕ ΜΕ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: ΠΡΑΤΙΚΑΚΗ ΒΕΡΑ
Λίγο πριν φτάσω στην εξώπορτα, άκουσα την φωνή της: «Ευτυχία! Κάποτε ήμουν η Ευτυχία», μου είπε. Ξαφνιάστηκα τόσο που απλώς έκλεισα την πόρτα και τάχυνα το βήμα μου προς την έξοδο. Ένας κόμπος μού έσφιγγε το στομάχι.«Τι εννοούσε; Τι πάει να πει “κάποτε”»; Δημήτρης, Ευτυχία, Όλγα, Στέλιος και Άδης. Π..
9.99€ 11.10€
Χωρίς ΦΠΑ:9.42€
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΑΜΑ;
-10 %
Brand: ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ Συγγραφέας: ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΑΜΑ;, ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ..
15.89€ 17.66€
Χωρίς ΦΠΑ:14.99€
Peppa Pig: Εκδρομή με τον Παππού και τη Γιαγιά
-10 %
Brand: ANUBIS Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Peppa Pig: Εκδρομή με τον Παππού και τη Γιαγιά, ANUBIS..
3.96€ 4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:3.74€
Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Μόλις μάθατε ότι είστε έγκυος; Νιώθετε λίγο ή πολύ αγχωμένη; Η εγκυκλοπαίδεια της εγκυμοσύνης είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Κορυφαίοι επιστήμονες απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σας για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τα νεογέννητα - και εντυπωσιακές εικόνες σάς δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει στο ..
28.98€ 32.20€
Χωρίς ΦΠΑ:27.34€
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΜΑΔΩΝ ...ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΤΙΝΙ Συγγραφέας: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ
Όταν γινόμαστε μαμάδες, μας πλημμυρίζουν ανείπωτα συναισθήματα. Αγάπη άνευ όρων. Φόβοι όλων των ειδών. Και μετά ξεκινάει το τρέξιμο! Τα βλαστάρια μας μεγαλώνουν, καταπίνουν δαχτυλίδια, πέφτουν από ποδήλατα, τσουρουφλίζονται στην παραλία, ξεμένουν στο άγνωστο… Πόσες φορές δεν ζήσαμε σε κλάσματα δευτε..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ 60 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: BETH WOOD
Ένα βιβλίο με στοχευμένες, απλές μοντεσσοριανές δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα στο σπίτι...
10.98€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:10.36€
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: ΟΚΓΟΥΕΛ - ΣΜΙΘ ΣΑΡΑ
Η προεφηβική ηλικία συχνά κάνει τους γονείς να νιώθουν πελαγωμένοι. Σε αυτή την ενδιάμεση περίοδο μεταξύ της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας, τα παιδιά αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να πρέπει να δίνουν μάχη για να καταλάβουν το παιδί που πίστευαν ότι ήξεραν καλά μ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: CLARKE PHIL
Ένα βιβλίο γεμάτο παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές: κουίζ, σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, λαβύρινθοι, εντοπισμός διαφορών, παιχνίδια λογικής και τόσα άλλα για να αποκτήσεις μυαλό ξυράφι!..
6.93€ 7.70€
Χωρίς ΦΠΑ:6.53€
ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ 6-12 ΜΑΘΕ ΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: ΠΟΥΣΕΝ ΣΑΡΛΟΤ
Η μοντεσσοριανή παιδαγωγική μέθοδος για το παιδί των έξι έως δώδεκα ετών έχει ως στόχο να το βοηθήσει να μάθει να σκέφτεται μόνο του. Είναι σημαντικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η στήριξη και η εμψύχωσή του από ένα κατάλληλο περιβάλλον. Η οργάνωση αυτής της στήριξης συνιστά τον πυρήνα της μ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ: ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ ΜΑΘΕ ΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: POUSSIN CHARLOTTE
Τα πρώτα τρία χρόνια είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή ενός ανθρώπου. Η πρωτοπόρος Μαρία Μοντεσσόρι παρατήρησε την αξία αυτής της περιόδου και των «ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της». Γι’ αυτό η παιδαγωγική της μέθοδος βοηθάει το παιδί να αναπτυχθεί με βάση τον δικό του ρυθμό και τη δική του ιδιαίτερη προ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
-10 %
Brand: ΦΕΡΕΝΙΚΗ Συγγραφέας: ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δύο κορυφαίοι επιστήμονες,έκαστος στο τομέα του,ο γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς και η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά,μοιράζονται με τους αναγνώστες πολύτιμες συμβουλές σ'έναν ευσύνοπτο και εικονογραφημένο οδηγό εγκυμοσύνης. Από το πρώτο υπερηχογράφημα εώς το τέλος της λοχείας, ένα ασφαλές και κατάλ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΓΕΙΑ, ΜΑΜΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: DUNBAR POLLY
Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο «ημερολόγιο» για τη μητρότητα από τη βραβευμένη αγγλίδα εικονογράφο Polly Dunbar: με χιούμορ, ειλικρίνεια και τρυφερότητα αποτυπώνει τη χαρά αλλά και την κούραση και την αγωνία που νιώθει κάθε μητέρα καθώς το παιδί της μεγαλώνει. «Γράφω και εικονογραφώ παιδικά βιβλία απ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 31 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.