Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Μαθηματικά

Βρείτε βιβλία για τα μαθηματικά, την στατιστική την γεωμετρία στο Docu

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕ R
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πρόλογος - Εισαγωγή στην R - Βασικές Αρχές Προγραμματισμού - Πιθανότητες και Στατιστική - Γραμμική Παλινδρόμηση - Χρονοσειρές - Παράρτημα - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο Όρων..
24.73€ 27.48€
Χωρίς ΦΠΑ:23.33€
Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: GRAY DAVID E.
Εισαγωγή - Θεωρητικές Απόψεις και Μεθοδολογίες Έρευνας - Επιλογή και Προγραμματισμός Ερευνητικών Προτάσεων και Ερευνητικών Έργων – Ερευνητική Δεοντολογία - Αναζήτηση, Κριτική Ανασκόπηση και Χρήση της Βιβλιογραφίας - Ποσοτικός Ερευνητικός Σχεδιασμός - Ποιοτικός Ερευνητικός Σχεδιασμός - Ερευνητικός Σχ..
80.19€ 89.10€
Χωρίς ΦΠΑ:75.65€
ΦΡΑΚΤΑΛ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Συγγραφέας: LINTON OLIVER BRUCE
Τι είναι τα φράκταλ; Γιατί έχουν τόση πλάκα; Πώς μπορεί κανείς να φτιάξει ένα; Γιατί μια βρύση δεν στάζει τόσο τυχαία όσο δείχνει; Τι είναι το χάος; Είναι πράγματι το σύνολο Μάντελμπροτ το πιο περίπλοκο αντικείμενο στα μαθηματικά; Ο κυνηγός των φράκταλ Όλιβερ Λίντον μάς οδηγεί σε μια γοητευτική εικ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
-10 %
Brand: ΨΑΘΑ Συγγραφέας: Ν. ΨΑΘΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΨΑΘΑ..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ X ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: BENJAMIN ARTHUR
Τα Μαγικά Κόλπα των Μαθηματικών είναι το βιβλίο μαθηματικών που θα θέλατε να είχατε στο σχολείο. Χρησιμοποιώντας μια απολαυστική ποικιλία παραδειγμάτων -από μπάλες παγωτού και τραπουλόχαρτα πόκερ μέχρι μέτρηση βουνών και δημιουργία μαγικών τετραγώνων- αυτό το βιβλίο σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
-10 %
Brand: ΕΚΠΑ Συγγραφέας: DAVID DEUTSCH
Πόσο έχουμε προχωρήσει στην αναζήτηση της αλήθειας; Αυτή η μοναδικά ανθρώπινη επιδίωξη πολλών εξηγήσεων έχει αποτελέσει ώθηση για εκπληκτικές βελτιώσεις σε κάθε τομέα από την επιστημονική κατανόηση και τεχνολογία μέχρι την πολιτική, τις ηθικές αξίες και την ανθρώπινη ευημερία. Θα σταματήσει όμως η π..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Συγγραφέας: BEKCMAN MILO
Οι μόνοι αριθμοί σ’ αυτό το βιβλίο είναι οι αριθμοί των σελίδων Μια εικονογραφημένη περιήγηση στις δομές και τα μοτίβα που ονομάζουμε «μαθηματικά» Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρωτότυπος, ζωντανός, διαδραστικός οδηγός στους τρεις βασικούς κλάδους των θεωρητικών μαθηματικών –τοπολογία, ανάλυση και άλγε..
14.00€ 15.55€
Χωρίς ΦΠΑ:13.20€
Ανισότητες AM-GM και Cauchy-Schwarz.
-10 %
Brand: ΖΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ Συγγραφέας: Γιώργος Μπασδέκης
Ανισότητες AM-GM και Cauchy-Schwarz., ΖΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Η ΕΠΙΣΤΗµΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ µΑΘΗµΑΤΙΚΩΝ
-10 %
Brand: ΟΚΤΩ Συγγραφέας: ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η επιστηµολογία των µαθηµατικών είναι ο φιλοσοφικός προβληµατισµός που πραγµατεύεται ζητήµατα που αφορούν τη συγκρότηση των µαθηµατικών: Ποια είναι η ταυτότητά τους και ποια η δοµή τους; Πώς αλλάζουν και πώς εξελίσσονται οι µαθηµατικοί κλάδοι; Στην εξέλιξη της επιστηµολογίας των µαθηµατικών διακρίν..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ MATLAB ΚΑΙ ΤΟ SPSS 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Περιέχει: Σύνολα - Πιθανότητες - Διακριτές τυχαίες μεταβλητές - Συνεχείς τυχαίες μεταβλητές - Πολυδιάστατες τυχαίες μεταβλητές - Περιγραφική Στατιστική - Εκτιμητική, διαστήματα εμπιστοσύνης - Έλεγχοι υποθέσεων - Ανάλυση διασποράς - Απλή παλινδρόμηση - Πολλαπλή παλινδρόμηση - Πιθανότητες και Στατιστι..
91.40€ 101.56€
Χωρίς ΦΠΑ:86.23€
ΑΣΠΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
-10 %
Brand: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ Συγγραφέας: ΜΑΡΩΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
-Πόσο περιττοί είναι οι περιττοί αριθμοί;-Γιατί ο ρυθμός μετάδοσης μιας πανδημίας είναι εκθετικός;-Μπορεί το κρασί να γίνει νερό;-Υπάρχει αριθμός μεγαλύτερος από το άπειρο; -Είναι όλα τα κοράκια μαύρα; Tο βιβλίο «Άσπρα κοράκια, μαύρα πρόβατα» αποτελεί μια συλλογή από 27 μαθηματικά άρθρα, τα οποία επ..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟ Ι΄
-10 %
Brand: Αίθρα Συγγραφέας: ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΥΣ
Το έργο αυτό περιλαμβάνει το βιβλίο Ι΄ των "Στοιχείων", το οποίο περιέχει την θεωρία των σύμμετρων και ασύμμετρων μεγεθών και των ρητών και άρρητων μεγεθών. Την ασυμμετρία ανακάλυψε ο μεγάλος γεωμέτρης, πατέρας της Θεωρίας Αριθμών Πυθαγόρας. Στο πρώτο κεφάλαιο του έργου γίνεται αναφορά στο περιεχόμε..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ
-10 %
Brand: ΕΝΑΛΙΟΣ Συγγραφέας: CERASOLI ANNA
Ο Φίλιππος νομίζει ότι η γεωμετρία είναι κάτι βαρετό και δύσκολο, και ακαταλαβίστικο…..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.
Περιέχει: Πρόλογος - Εισαγωγή στη Θεωρία Πιθανοτήτων - Τυχαίες Μεταβλητές - Κατανομές Τυχαίων Μεταβλητών - Πολλαπλές Τυχαίες Μεταβλητές - Εισαγωγή στις Στοχαστικές Διαδικασίες - Απόκριση Γραμμικών Συστημάτων σε Γραμμική Είσοδο - Ειδικές Στοχαστικές Διαδικασίες - Ευρετήριο..
57.98€ 64.43€
Χωρίς ΦΠΑ:54.70€
ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: BELL ERIC TEMPLE
Προσθήκη στα αγαπημένα Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο εδώ Έντυπο 25,00€ 22,50€ Προσθήκη στο καλάθι share Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Τί είδους άνθρωποι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα μαθηματικά, ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Περιέχει: Πρώτο μέρος, Γραμμική Άλγεβρα, Πίνακες, Ορίζουσες, Γραμμικά Συστήματα m Εξισώσεων n Αγνώστων, Διανυσματικοί Xώροι, Ιδιοτιμές, Ιδιοδιανύσματα, Αναλυτική Γεωμετρία, Δισδιάστατος Χώρος, Τρισδιάστατος Xώρος, Διαφορικός Λογισμός Συναρτήσεων Μίας Μεταβλητής, Συναρτήσεις Μίας Πραγματικής Μεταβλη..
62.60€ 69.56€
Χωρίς ΦΠΑ:59.06€
Η ΘΕΪΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: MICHIO KAKU
Η θεϊκή εξίσωση: το όραμα που κόβει την ανάσα. Η υπέρκομψη μαθηματική έκφραση της θεωρίας των πάντων είναι μια εξίσωση που αν τη γράψεις θα είναι μόλις τρία εκατοστά, αλλά αν την ερμηνεύσεις θα είναι σαν να διαβάζεις το πνεύμα του Θεού. Στα χέρια των φυσικών η θεϊκή εξίσωση είναι η ίδια η Αποκάλυψη·..
17.65€ 19.61€
Χωρίς ΦΠΑ:16.65€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Εισαγωγή Στη Στατιστική, Πίνακες Συχνοτήτων για Μονομεταβλητά, Γραφική Απεικόνιση Μονομεταβλητών Δεδομένων, Περιγραφική Ανάλυση Μονομεταβλητών Δεδομένων, Εφαρμογές Περιγραφικής Ανάλυσης Δεδομένων Μιας Μεταβλητής με Χρήση του IBM SPSS Statistics, Πίνακες Συχνοτήτων Για Δύο, Γραφική Απεικόνι..
63.32€ 70.35€
Χωρίς ΦΠΑ:59.73€
ΘΕΩΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ - ΤΟΜΟΣ 2΄ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ Συγγραφέας: ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.
Αυτό το τεύχος πάει πιο πέρα από την κατανόηση του ρόλου των συμμετριών στα πλαίσια της Θεωρίας των Συνεχών Ομάδων, με την έννοια ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τέτοια μελέτη προς κατανόηση της συμπεριφοράς τόσο των κλασικών όσο και των κβαντικών φυσικών συστημάτων. Με την έννοια αυτή στα δύο πρώτα ..
20.03€ 22.26€
Χωρίς ΦΠΑ:18.90€
ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η γεωμετρία, λέει ο Σωκράτης στην Πολιτεία του Πλάτωνα, αναγκάζει την ψυχή να αντικρίσει την ουσία των όντων. Έλκει την ψυχή προς την αλήθεια και αναπτύσσει το φιλοσοφικό εκείνο πνεύμα που εξυψώνει τα βλέμματά μας προς τα ανώτερα πράγματα. Ο Πρόκλος από τη μεριά του στο έργο του πάνω στην πλατωνική ..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 47 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.