Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Μαθηματικά

Βρείτε βιβλία για τα μαθηματικά, την στατιστική την γεωμετρία στο Docu

Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ
-10 %
Brand: ΖΗΤΡΟΣ Location: GASSENDI HOBBES LA ROCHEFOUCAULD SPINOZAHELVETIUS
Το βιβλίο του Jean-Marie Guyau (1854-1888), Η ηθική του Επίκουρου και οι σχέσεις της με τις σύγχρονες θεωρίες, αποτελεί μια καλά οργανωμένη και λαμπρή περιγραφή τού επικούρειου φιλοσοφικού συστήματος, η οποία εκκινεί από τις πλέον βασικές αρχές και καθοδηγεί τον αναγνώστη βήμα-βήμα προς μια ολοκληρω..
20.70€ 23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.53€
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ
-10 %
Brand: ΕΝΑΛΙΟΣ Location: ΤΣΕΡΑΣΟΛΙ ΑΝΝΑ
Ο Φίλιππος νομίζει ότι η γεωμετρία είναι κάτι βαρετό και δύσκολο, και ακαταλαβίστικο…..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-10 %
Προσθήκη στα αγαπημένα Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο εδώ Έντυπο 25,00€ 22,50€ Προσθήκη στο καλάθι share Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Τί είδους άνθρωποι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα μαθηματικά, ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Περιέχει: Πρώτο μέρος, Γραμμική Άλγεβρα, Πίνακες, Ορίζουσες, Γραμμικά Συστήματα m Εξισώσεων n Αγνώστων, Διανυσματικοί Xώροι, Ιδιοτιμές, Ιδιοδιανύσματα, Αναλυτική Γεωμετρία, Δισδιάστατος Χώρος, Τρισδιάστατος Xώρος, Διαφορικός Λογισμός Συναρτήσεων Μίας Μεταβλητής, Συναρτήσεις Μίας Πραγματικής Μεταβλη..
62.60€ 69.56€
Χωρίς ΦΠΑ:59.06€
Η ΘΕΪΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Location: MICHIO KAKU
Η θεϊκή εξίσωση: το όραμα που κόβει την ανάσα. Η υπέρκομψη μαθηματική έκφραση της θεωρίας των πάντων είναι μια εξίσωση που αν τη γράψεις θα είναι μόλις τρία εκατοστά, αλλά αν την ερμηνεύσεις θα είναι σαν να διαβάζεις το πνεύμα του Θεού. Στα χέρια των φυσικών η θεϊκή εξίσωση είναι η ίδια η Αποκάλυψη·..
17.65€ 19.61€
Χωρίς ΦΠΑ:16.65€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Εισαγωγή Στη Στατιστική, Πίνακες Συχνοτήτων για Μονομεταβλητά, Γραφική Απεικόνιση Μονομεταβλητών Δεδομένων, Περιγραφική Ανάλυση Μονομεταβλητών Δεδομένων, Εφαρμογές Περιγραφικής Ανάλυσης Δεδομένων Μιας Μεταβλητής με Χρήση του IBM SPSS Statistics, Πίνακες Συχνοτήτων Για Δύο, Γραφική Απεικόνι..
63.32€ 70.35€
Χωρίς ΦΠΑ:59.73€
ΘΕΩΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ - ΤΟΜΟΣ 2΄ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ Location: ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.
Αυτό το τεύχος πάει πιο πέρα από την κατανόηση του ρόλου των συμμετριών στα πλαίσια της Θεωρίας των Συνεχών Ομάδων, με την έννοια ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τέτοια μελέτη προς κατανόηση της συμπεριφοράς τόσο των κλασικών όσο και των κβαντικών φυσικών συστημάτων. Με την έννοια αυτή στα δύο πρώτα ..
20.03€ 22.26€
Χωρίς ΦΠΑ:18.90€
ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η γεωμετρία, λέει ο Σωκράτης στην Πολιτεία του Πλάτωνα, αναγκάζει την ψυχή να αντικρίσει την ουσία των όντων. Έλκει την ψυχή προς την αλήθεια και αναπτύσσει το φιλοσοφικό εκείνο πνεύμα που εξυψώνει τα βλέμματά μας προς τα ανώτερα πράγματα. Ο Πρόκλος από τη μεριά του στο έργο του πάνω στην πλατωνική ..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
Η ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΚΟΠΑΙΔΙΚΑ ΛΗΜΜΑΤΑ!
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΔΡΟΥΓΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Χιουμοριστικός οδηγός επιβίωσης εντός και εκτός σχολικής τάξης για καθηγητές μαθηματικών και λοιπούς θεράποντες της διδασκαλικής τέχνης, το εγχειρίδιο του επιτήδειου για τον ανώνυμο εκπαιδευτικό της διπλανής πόρτας, μια ωδή φαιδρών παραινέσεων που αναδεικνύει την διαχρονική αλήθεια: Κανένα ζήτημα δε..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ 10 ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
-10 %
Brand: ΛΥΚΟΦΩΣ Location: ΚΟΡΔΩΣΗΣ ΝΤΙΝΟΣ
Ένας «γαλαζοαίματος» φυσικός αριθμός, ο πρώτος υπερτέλειος Ντουζίνας (12), ερωτεύεται μία περιθωριακή άρρητη, τη Διόριζα (τετραγωνική ρίζα του δύο). Ένας έρωτας καταδικασμένος στην κοινωνία των αριθμών λόγω διαφοράς κοινωνικής τάξης κι ο Μισούλης (1/2) με τη Μοναδούλα (1) να κάνουν παιχνίδι… Δέκα θ..
8.30€ 9.22€
Χωρίς ΦΠΑ:7.83€
ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΜΟΣ 15
-10 %
ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΜΟΣ 15..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ
-10 %
Brand: ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ Location: WILLIAM DUNHAM
Στο Μαθηματικό σύμπαν ο William Dunham ξεναγεί τον αναγνώστη σε μερικά από τα πιο συναρπαστικά θέματα των μαθηματικών. Έχοντας ως προαπαιτούμενα μόνο στοιχειώδεις γνώσεις άλγεβρας και γεωμετρίας, το βιβλίο καλύπτει ζητήματα όπως τον υπολογισμό του π, την αξιωματική γεωμετρία των αρχαίων Ελλήνων, την..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ PYTHON 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Location: GRUS JOEL
Για να μάθετε πραγματικά την επιστήμη δεδομένων, δεν πρέπει απλώς να κυριαρχήσετε στα εργαλεία –βιβλιοθήκες επιστήμης δεδομένων, πλαίσια, μονάδες κώδικα και εργαλειοθήκες–, αλλά επίσης να κατανοήσετε τις ιδέες και τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία τους. Αυτή η δεύτερη έκδοση της Επιστήμης Δεδομέν..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
-10 %
Λίγα βιβλία επηρέασαν τόσο πολύ τη διδακτική του αντικειμένου τους όσο η «Γραμμική Άλγεβρα» του καθηγητή Gilbert Strang του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης. Σοφά ζυγισμένο ανάμεσα στη θεωρία και τις εφαρμογές της, το βιβλίο του G. Strang καταφέρνει να παρουσιάσει τη Γραμμική Άλγεβρα με τον..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Location: ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε.
Περιέχει: Διαφορικός λογισμός συνάρτησης μιας μεταβλητής, Ολοκληρωτικός λογισμός συνάρτησης μιας μεταβλητής, Ακολουθίες - Σειρές, Διαφορικές Εξισώσεις, Γραμμική Άλγεβρα, Εισαγωγή στους Μιγαδικούς Αριθμούς, Τυπολόγιο, Απαντήσεις Άλυτων Ασκήσεων, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο...
62.18€ 69.09€
Χωρίς ΦΠΑ:58.66€
ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ -ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Location: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΤΣΙΟΣ
Με πολλές ασκήσεις και πλούσιο υλικό, το βιβλίο στοχεύει να βοηθήσει τους φοιτητές στην κατανόηση και την εμπέδωση των βασικών μαθηματικών εννοιών. Καλύπτει τον κλασικό απειροστικό λογισµό, διατρέχοντας την ύλη των Μαθηµατικών Ι, όπως αυτά διδάσκονται σε ένα οικονοµικό τµήµα και πρέπει να τα γνωρίζο..
42.30€ 47.00€
Χωρίς ΦΠΑ:39.91€
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SPSS
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
Περιέχει: Μέρος Ι - Θεωρία Πιθανοτήτων, Εισαγωγικές έννοιες, Διακριτή πιθανότητα και συνδυαστική, Δεσμευμένη Πιθανότητα - Ανεξαρτησία, Διακριτές Τυχαίες Μεταβλητές, Συνεχείς Τυχαίες Μεταβλητές, Πολυδιάστατες τυχαίες μεταβλητές, Μέρος ΙΙ - Στατιστική, Περιγραφική Στατιστική, Εκτιμητική και Διαστήματ..
39.42€ 43.80€
Χωρίς ΦΠΑ:37.19€
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
-10 %
Brand: ΑΛΦΑ ΠΙ Location: ΡΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.
Στο βιβλίο «Κριτική και Εννοιολογική Μελέτη των Μαθηματικών» του Γιάννη Ράλλη, που είναι προϊόν μεγάλης διδακτικής εμπειρίας και βαθιάς επιστημονικής κατάρτισης του συγγραφέα, παρουσιάζονται με μαθηματική κομψότητα και πρωτοτυπία προτάσεις που συνεισφέρουν στην αποτελεσματική διδασκαλία για βαθιά κα..
13.77€ 15.30€
Χωρίς ΦΠΑ:12.99€
ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΜΕ MATLAB ΚΑΙ SAGEMATH 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΣΙΦΑΛΕΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιέχει: Πίνακες, Γραμμικά συστήματα, Διανυσματικοί χώροι, Προβολές - Γραμμικοί μετασχηματισμοί, Ιδιοτιμές – Ιδιοδιανύσματα, Αριθμητικοί Υπολογισμοί, Μια εισαγωγή στο MATLAB, SageMath, Αλγεβρικές Δομές..
91.79€ 101.99€
Χωρίς ΦΠΑ:86.60€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 34 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.