Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Αυτοβελτίωση

Ανακαλύψτε τα καλύτερα βιβλία  ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης στο Docu. Διαχείριση άγχους, συντροφικότητα, συναισθηματικός κόσμος και πολλά άλλα θέματα. Ιδέες για να ζείτε με θετική ενέργεια και θετικές σκέψεις.

Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ. ΜΑΘΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: FEXEUS HENRIK
Η λεκτική επικοινωνία δεν είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσετε τους γύρω σας. Ο Henrik Fexeus, στο βιβλίο που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο, σας αποκαλύπτει με συγκεκριμένα παραδείγματα τα μυστικά της γλώσσας του σώματος (στάση, τόνος της φωνής.....
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: WALDINGER ROBERT
Τι συνιστά μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή;Τι είναι τελικά η καλή ζωή;Σε αυτά τα ερωτήματα επιχειρεί να απαντήσει μια μοναδική έρευνα που πραγματοποιείται τα τελευταία ογδόντα και πλέον χρόνια στο Πανεπιστήμιο Harvard. Στο πλαίσιο της Έρευνας Ανάπτυξης Ενηλίκων, οι ερευνητές του προγράμματος έχ..
19.98€ 22.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.85€
ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: BOCHIS IULIA
Η αρχαία σοφία ως θεραπευτικό ταξίδι. ε αυτό το σύγχρονο αλησμόνητο παραμύθι η επιτυχημένη εικονογράφος του Instagram @iuliastration μας οδηγεί σε ένα πνευματικό ταξίδι. Ακολουθούμε την ιστορία ενός ταξιδιώτη καθώς περνά από το σκοτάδι στο φως μέσα από το πέρασμα των εποχών. Μια βαθιά αναζήτηση για ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΣΑΙ ΕΣΥ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: WIEST BRIANNA
Οι αυτοϋπονομευτικές συμπεριφορές είναι ένας από τους συνηθέστερους λόγους που αντιστεκόμαστε σε κάθε προσπάθεια αλλαγής. Ωστόσο, αν συνειδητοποιήσουμε τις καταστροφικές μας συνήθειες και ενισχύσουμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη, μπορούμε να απαλλαγούμε από κατάλοιπα παλαιότερων εμπειριών, να αγα..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: MARTIN JOHN
Τις σκέψεις σας δεν τις επιλέγετε πάντα εσείς – όμως, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες σκέψεις θα κρατήσετε και ποιες θα απορρίψετε. Αυτές οι αποφάσεις είναι η βάση της οπτικής.Η δυνατότητα αλλαγής της οπτικής είναι κρίσιμη παράμετρος για την επίτευξη των στόχων σας και την απόλαυση της καθημε..
12.96€ 14.39€
Χωρίς ΦΠΑ:12.22€
ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ TABLET ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: SAFE KIDS PROJECT Συγγραφέας: ΚΑΦΤΑΚΗ ΡΟΔΟΥΛΑ Ε.
Ζούμε και μεγαλώνουμε παιδιά στην ψηφιακή εποχή, όμως, κανείς δε μας δίδαξε πώς. Αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι γονείς ομολογούν ότι τα έχουν βρει «μπαστούνια» στο να βάλουν όρια και κανόνες στη σχέση του παιδιού τους με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ – 101 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: VRINT VICKI
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΧΩΜΕΝΟ Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το 72% των παιδιών εκδηλώνει αρνητικές συµπεριφορές που σχετίζονται µε το άγχος. Αυτός ο οδηγός σάς προσφέρει ιδέες και συµβουλές για να βοηθήσετε το παιδί σας να αναγνωρίζει τα ψυχοσωµατικά συµπτώµατα και να µάθε..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
«Αυτό το βιβλίο δεν είναι οδηγός για τη δηµιουργία µιας επιχείρησης. Είναι η προσωπική µου ιστορία, η ιστορία µιας κοπέλας που ακολούθησε τα όνειρά της… Δεν γεννιέσαι επιχειρηµατίας. Είναι µια δεξιότητα που µαθαίνεις στην πορεία»...
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ! ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ;
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: BATAILLE NINA
Το παιδί σας αντιδρά άσχηµα όταν του µιλάτε ή ζητάτε κάτι από αυτό; ?είχνει απογοήτευση, έλλειψη κινήτρου ή έντονη διεκδίκηση στο σπίτι και στο σχολείο; Αυτό το εικονογραφηµένο βιβλίο, που συνδυάζει τη θεωρία µε την πράξη, σας βοηθάει να κατανοήσετε τη συµπεριφορά του παιδιού, να βελτιώσετε την επικ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΜΑΜΑ 20 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ ΜΑΡΙΑ Ν.
Το βιβλίο που κρατάς είναι γραμμένο για σένα και τη σχέση που έχεις με τη μητέρα σου. Μια σχέση θεμελιώδη, ίδια αλλά και τόσο διαφορετική όσο και οι άνθρωποι μεταξύ τους. Περιέχει αληθινές ιστορίες που αγκαλιάζουν σα μαλακό ζυμάρι όλα τα στραβά της -το άγχος, την ανασφάλεια, την επίκριση, την παραμέ..
12.15€ 13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:11.47€
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ
-10 %
Brand: ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Συγγραφέας: ΚΕΛΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορείς να προετοιμαστείς με τίποτα, όσο φιλότιμα και να διαβάσεις τα σχετικά εγχειρίδια, όσο και να κουβεντιάσεις με γνωστούς, όσο και αν πιστεύεις ότι είσαι μια ειδική κατηγορία που μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα, είναι η πατρότητα. Πώς ξαφνικά πηδάς από το ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
BECOMING SUPERNATURAL - ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
-10 %
Brand: KEY BOOKS Συγγραφέας: DR JOE DISPENZA
Τι θα σήμαινε αν γινόσασταν υπερφυσικοί (supernatural); Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να συντονιστείτε με συχνότητες πέρα από τον υλικό μας κόσμο; Θα θέλατε να αλλάξετε τη χημεία του εγκεφάλου σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπερβατικά επίπεδα συνειδητότητας; Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα νέο μ..
19.76€ 21.95€
Χωρίς ΦΠΑ:18.64€
ΓΟΝΕΙΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΘΟΝΕΣ
-10 %
Brand: GEMA Συγγραφέας: Catalina Briceno & Marie- Claude Ducas
Σε μια εποχή όπου τα παιδιά έχουν ψηφιακό ίχνος πριν καλά καλά γεννηθούν, τι αντίκτυπο έχουν οι συνδεδεμένες τεχνολογίες στην οικογενειακή μας ζωή; Τι πραγματικά ξέρουμε για τις συνήθειες των παιδιών μας σε σχέση με τη χρήση οθονών και τις επισκέψεις τους στα κοινωνικά δίκτυα; Πώς επηρεάζουν οι ψηφι..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΜΙΚΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ
-10 %
Brand: KEY BOOKS Συγγραφέας: CHERYL STRAYED
Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη: ο σύντροφός σου σε απατά, χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου, δεν μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Άλλες φορές, πάλι, η ζωή είναι όμορφη: κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, προσλαμβάνεσαι στη δουλειά των ονείρων σου, βρίσκεις το κουράγιο να γράψεις τ..
16.96€ 18.85€
Χωρίς ΦΠΑ:16.00€
ΤΟ ΔΩΡΟ – ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: KEY BOOKS Συγγραφέας: Ξενάκης Στέφανος
«Το ήξερα καιρό ότι ο σκοπός μου ήταν να εμπνέω ανθρώπους. Το ήξερα ότι μου άρεσε να λέω ιστορίες. Το ήξερα ότι, παρότι μαθηματικό μυαλό, μου άρεσε να γράφω. Τα ήξερα όλα αυτά αλλά κώλωνα. Κώλωνα πολύ. Μια ζωή με θυμάμαι να κωλώνω. Να κωλώνω και να πονάω. Ευτυχώς στην πορεία έμαθα να πονάω όταν ΔΕΝ ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: Brene Brown
Πώς η ικανότητα να ξανασηκωνόμαστε μεταμορφώνει τον τρόπο που ζούμε Δεν είναι πάντα εύκολο να ζούμε τη ζωή μας με θάρρος. Σκοντάφτουμε και πέφτουμε πολλές φορές. Το Σήκω και στάσου με δύναμη δείχνει την αναγέννηση μετά τις πτώσεις. Η Μπράουν έχει ακούσει μια ευρεία γκάμα ανθρώπων –από ηγέτες εταιρει..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΙΜΒΡΙΩΤΗ ΡΟΖΑ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
Παλμός - ΕL Oro
-10 %
Brand: MARADEL BOOKS Συγγραφέας: ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Άλλο να ζεις, άλλο να νιώθεις ζωντανός. Ο Παλμός που κρατάς στα χέρια σου δεν είναι ένα βιβλίο που έχει αρχή και τέλος. Είναι η κάθε ξεχωριστή ψυχή που ανθίζει και εξελίσσεται με Αλήθεια και Συναίσθηση. Είναι η φωνή της Αυτοβελτίωσης και το πνευματικό άγγιγμα της άυλης ύπαρξης μας. Ο Παλμός είναι το..
16.10€ 17.89€
Χωρίς ΦΠΑ:15.19€
ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
-10 %
Brand: ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ Συγγραφέας: Dorit Kreiser
Σσς… Το βράδυ κοιμόμαστε! Μια απλή και ξεκάθαρη μέθοδος που θα βοηθήσει τα παιδιά να κοιμούνται καλά και τους γονείς τους καλύτερα! Οι περισσότεροι γονείς έχουν να διηγηθούν ιστορίες ταλαιπωρίας και συνεχόμενης αυπνίας από τους πρώτους μήνες ή ακόμη και από τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών τους...
13.49€ 14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.73€
GOING TO WARK
-10 %
Brand: ΦΙΛΝΤΙΣΙ Συγγραφέας: ΣΤΕΛΕΧΟΣ - Χ
Ένας χρήσιμος οδηγός για επιτυχημένους επαγγελματίες. Το Going to WARk σε μεταμορφώνει στην πιο επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού σου. Οι αλήθειες που καταγράφονται εδώ είναι αδυσώπητες. Αν δεν τις γνωρίσεις, είτε θα αποτύχεις, είτε θα καθυστερήσεις τόσο να φτάσεις στον στόχο σου που δεν θα έχει πια σημ..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 175 (9 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.