Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Βιογραφίες

Βιογραφίες
ΣΕΤ TIM COOK. - ΕΝΤΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Location: ΦΙΛ ΤΖΑΚΣΟΝ LEANDER KAHNEY
ΣΕΤ TIM COOK. - ΕΝΤΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ..
20.61€ 22.90€
Χωρίς ΦΠΑ:19.44€
ΣΕΤ PRINCE - MICK JAGGER
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Location: ΦΙΛΙΠ ΝΟΡΜΑΝ NEAL KARLEN
ΣΕΤ PRINCE - MICK JAGGER, ΨΥΧΟΓΙΟΣ..
21.96€ 24.40€
Χωρίς ΦΠΑ:20.72€
ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΩΔΙΚΟΣ «OV RHODOS REG. - NR. 2748/67»
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Location: ΜΠΑΚΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«… Είναι ένα βι­βλίο–γρο­θιά στο στο­μά­χι. Ο Γι­ώρ­γος Μπα­κα­λι­ός αφη­γεί­ται με γλα­φυ­ρό τρό­πο αυτά που ακού­γα­με ή δι­α­βά­ζα­με, πε­ρί ψυ­χο­λο­γι­κών βα­σα­νι­στη­ρί­ων στα οποία η ΣΤΑ­ΖΙ υπέ­βα­λε τα θύ­μα­τά της. Ο Μπα­κα­λι­ός βί­ω­σε «επί του πε­δίου», και πε­ρι­γρά­φει στις σε­λί­δες..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ ἨΘΟΠΟΙῸΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦῶΣ ΕΣΠΕΡΙΝῸΝ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΛΕΖΕΣ ΜΑΡΚΟΣ
Ξεκίνησε ως απλή επίσκεψη στο Περιβόλι της Παναγιάς και εξελίχθηκε σε μία αναζήτηση ζωής και βαθύτερης πίστης. Με πνευματικό οδηγό έναν ασκητή που μπορούσε να βλέπει τα πάντα με τα μάτια της ψυχής, ο Μάρκος Λεζές έζησε τη δική του Αποκάλυψη στο Άγιον Όρος. Η ανάλυση του Πάτερ Ημών από τον άγιο ασκητ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠ. ΦΟΥΛΙΔΗ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Location: ΦΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.
Ο Κώστας Φουλίδης γεννήθηκε στην Κορομηλιά Καστοριάς από πρόσφυγες γονείς, που ήρθαν από τον Πόντο μετά τη γενοκτονία, στις αρχές του 20ου αιώνα. Στα πρώτα παιδικά του χρόνια βίωσε την απόλυτη υλική φτώχεια, εν αντιθέσει με την οικογενειακή θαλπωρή και αγάπη που δέχτηκε, όσο φυσικά το επέτρεπαν οι δ..
16.80€ 18.67€
Χωρίς ΦΠΑ:15.85€
GIORDANO BRUNO Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΩΜΗ Location: MC INTYRE JAMES LEWIS
Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη ενός φιλοσόφου που δεν εισέπραξε την εκτίμηση και την αναγνώριση που δικαιούταν τόσο στην Αγγλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Μπρούνο αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο προοδευτικούς Ιταλούς φιλοσόφους και επιστήμονες και θεωρείται ο μεγαλύτερος κα..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΓΟΥΛΑΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Αυτό το βιβλίο πατάει πάνω σε πραγματικά γεγονότα, όπως τα έζησαν ο συγγραφέας και συγγενείς του ή φίλοι του. Οι πρώτες δυο ιστορίες, σχετίζονται με σημαντικά ιστορικά γεγονότα της χώρας, όπως η κατοχή και το Πολυτεχνείο. Οι δύο επόμενες είναι ιστορίες από το στρατό. Ακολουθούν άλλες δυο ιστορίες με..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΔΗΣ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Location: ΚΟΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Το βιβλιο αυτο δεν ειναι μια πληρησ βιογραφια του Βασιλη Κονδη αλλα βασιζεται σε αφηγησεις του γιου του Λυσιμαχου Κοντη προς τον συγγραφεα που φωτιζουν ορισμενες πτυχες της προσωπικοτητας και της ζωης του. Η ιστορια της ζωης του Βασιλη Κονδη ειναι στενα συνδεδεμενη με την πολυκυμαντη ιστορια της Κορ..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΣΤΟ ΨΑΡΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Location: ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ-ΜΑΚΗΣ
Στη νυχτερινή δημόσια Εμπορική Σχολή της πλατείας Κουμουνδούρου όπου φοιτούσα –γιατί τη μέρα δούλευα στην οδό Αθηνάς–, μεγάλωσα με την πεποίθηση πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή, αλλά και τίποτα δεν χαρίζεται. Πορεύτηκα στη ζωή μου με το «Πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει» και με του Μάρκου Β..
11.93€ 13.25€
Χωρίς ΦΠΑ:11.25€
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ, ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΥΣ: ΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Το βιβλίο περιγράφει την ιστορία του Απολλώνιου, του ιδανικού θείου ανδρός, του φορέα της θεϊκής σοφίας, του εκφραστή της αποκάλυψης του θεού, του θρησκευτικού μεταρρυθμιστή, του κοινωνικού αναμορφωτή, του θαυματουργού, του ημίθεου, του ιεροφάντη του Ασκληπιού, που σαν υποδειγματικός ασκητής απείχε ..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΙΒΑΝΩΦ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΦΥΛΑΚΤΑΝΗ ΠΕΝΥ - ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΑ
«Έχεις µια φωτιά µέσα σου που δε σβήνει, Γιέρζυ µου. Δεν µπορείς το λίγο». Μια συναρπαστική οικογενειακή ιστορία µε κεντρικό πρόσωπο τον Γεώργιο Ιβάνωφ-Σαϊνόβιτς, που γεννήθηκε στη Βαρσοβία, µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Λουβέν και στο Παρίσι. Ο Ιβάνωφ, ως ο Νο 1 πράκτορας και µεγαλύτερο..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ -ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Location: ΒΑΡΟΥΧ-ΣΑΠΟΡΤΑ ΡΟΖΙΝΑ
Η Ροζίνα Βαρούχ-Σαπόρτα (1871-1951), καταγόμενη από οικογένειες μεγάλων υφασματεμπόρων των Ιωαννίνων, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και έζησε στον Βόλο και στην Αθήνα. Μητέρα επτά παιδιών, μεταξύ αυτών και του αρχιτέκτονα Ισαάκ Σαπόρτα, βίωσε τις περιπέτειες μισού αιώνα ελληνικής ιστορίας. Από τις σελίδες ..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
ΔΙΔΑΞΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ANDRIA ZAFIRAKOU
Η δασκάλα εικαστικών Άντρια Ζαφειράκου έσπαγε πάντα τους κανόνες. Στο σχολείο της, σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του κέντρου του Λονδίνου όπου μιλιούνται πάνω από εκατό διαφορετικές γλώσσες, μπορούσε να αντιλαμβάνεται αμέσως τις επείγουσες ανάγκες: για επιδιόρθωση σχολικών στολών, για την κλήση των κ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ - Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: REGIS GENTE-STEPHAN SIOHAN
Από τις 24 Φεβρουαρίου 2022, στις έξι η ώρα το πρωί, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εμφανίζεται μόνο με παντελόνι παραλλαγής, βαμβακερό μπλουζάκι και χακί σακάκι. Παρά τις απόπειρες δολοφονίας, παραμένει στην Μπανκόβα, την έδρα της προεδρίας στην καρδιά του Κιέβου, στην ουκρανική πρω..
12.59€ 13.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.88€
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ
Η πλούσια πνευµατική σπορά του Λεωνίδα Παπαστεφάνου θα τροφοδοτήσει γενιές, γιατί µε τα µεγάλα του βήµατα διασκέλισε πολλούς καιρούς. Τα χνάρια του, η φλογερή µατιά του, ο βαθύς στοχασµός και το σκίρτηµα της αγάπης που έτρεφε για τον κόσµο, το ανοιχτόκαρδο χαµόγελό του, τα µεγάλα χέρια του που άπλων..
11.64€ 12.93€
Χωρίς ΦΠΑ:10.98€
ΦΩΤΑ, ΜΟΤΕΡ, ΠΑΜΕ! ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
-10 %
Brand: ΗΔΥΦΩΝΟ Location: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Το Αίγιο, όπως και άλλα μέρη της Ελλάδας, αποτέλεσε τόπο έμπνευσης, δημιουργίας και έκφρασης για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και βασικό σκηνικό για τις ταινίες του «Θίασος» και «Μελισσοκόμος». Μέσα από τις ταινίες του ανέδειξε ένα σημαντικό κομμάτι της νεότερης πολιτιστικής ιστορίας της πόλης του Αιγίου,..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΠΙΕΡ ΠΑΟΛΟ ΠΑΖΟΛΙΝΙ: ΚΕΙΜΕΝΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ - Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: PASOLINI PIER PAOLO
Το μόνο ιδεολογικό σύστημα που έχει εμπλέξει πραγματικά ακόμη και τις κυρίαρχες τάξεις είναι ο καταναλωτισμός, γιατί είναι ο μόνος που έχει φτάσει μέχρι τέλους, που δίνει μια ορισμένη επιθετικότητα, γιατί αυτή η επιθετικότητα είναι απαραίτητη για την κατανάλωση. Αν κάποιος είναι αμιγώς υποτακτικός, ..
20.70€ 23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.53€
ΕΣΥ Η ΖΩΩΔΗΣ ΜΗΧΑΝΗ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΕΛΕΝΗ
H ιστορία της Χρυσής Ελληνίδας, της Ελένης Παπαμάρκου, που παντρεύτηκε πέντε φορές, έκανε τρία παιδιά, ήταν χορεύτρια μπουρλέσκ με το ψευδώνυμο Μελένα, το Κορίτσι Λεοπάρδαλη, αλλά και «η πιο σκληροτράχηλη γυναίκα που έφαγε σίδερο και μάσησε ατσάλι επί προσώπου γης». Αντλώντας από την ιστορία και τη ..
12.96€ 14.39€
Χωρίς ΦΠΑ:12.22€
ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ 80+
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
Η ιστορία ενός έρωτα που κρατάει σαράντα πέντε χρόνια με αμείωτη ένταση και καθημερινό πάθος...
4.95€ 5.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.67€
Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙΡΗ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Location: ΜΠΑΛΚΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ
Το περιεχόμενο του παρόντος τόμου, που αναφέρεται στον εκ της νήσου Άνδρου μεγάλο στοχαστή Θεόφιλο Καΐρη, είναι αποτέλεσμα Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας, που συντάχθηκε και εγκρίθηκε με επιβλέποντα τον Αθανάσιο Παπαθανασίου, Διδάσκοντα στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και δεύτερο κρι..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 200 (10 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.