Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Περιβάλλον

Βιβλία για την οικολογία και το περιβάλλον στο βιβλιοπωλείο Docu. Βιβλία με θέματα κλιματικής αλλαγής, αειφόρου ανάπτυξης και πολλά άλλα που αφορούν τον πλανήτη μας και τις ζωές μας.

ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΠΙΟΥ
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Συγγραφέας: LIENAU CAY
ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΠΙΟΥ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
24.80€ 27.56€
Χωρίς ΦΠΑ:23.40€
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ Συγγραφέας: ΔΗΓΚΑΣ ΑΓΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Το βέβαιο είναι πως στον χώρο της ενέργειας συντελούνται τεκτονικές αλλαγές, ειδικότερα στην αρχιτεκτονική της ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης, οι οποίες θα δημιουργήσουν μια νέα ισορροπία στην σχέσεις Ευρώπης – Ρωσίας. Η Ελλάδα, κατέχοντας εξαιρετική γεωγραφική θέση στο νοτιο-ανατολικό άκρο της Ε..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΔΙΑΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Β.
Πρόλογος - Εισαγωγή - Βασικές Έννοιες - Ανάλυση Φορτίων - Παράμετροι Εναέριων Γραμμών Διανομής - Πτώση Τάσης και Απώλειες Ισχύος - Μετασχηματιστές - Εφαρμογές των Πυκνωτών στα Δίκτυα Διανομής - Ρύθμιση της Τάσης στα Δίκτυα Διανομής - Μέσα Ζεύξης και Προστασίας - Συστήματα Υπομεταφοράς και Διανομής -..
51.44€ 57.16€
Χωρίς ΦΠΑ:48.53€
ΑΡΧΕΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: SWEET M. ROWE G. BEEBEE T.J.C.
Η μοριακή οικολογία υφίσταται ως ένας ξεχωριστός και διακριτός κλάδος μέσα στον ευρύτερο τομέα της οικολογίας και της εξέλιξης εδώ και μερικές δεκαετίες. Στην πραγματικότητα έρχεται να συνδέσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που παράγεται μέσα από πολλούς άλλους βιολογικούς κλάδους, όπως για παράδ..
85.50€ 95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:80.66€
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
-10 %
Brand: ΣΟΦΙΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η μελέτη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο παρόν σύγγραμμα, γίνεται σε δύο άξονες. Ο πρώτος αφορά στη μελέτη του διαθέσιμου πόρου (του ανέμου, της ηλιακής ακτινοβολίας κ.α.) και ο δεύτερος στην ανάλυση των τεχνολογιών που δεσμεύουν τον πόρο με τη βοήθεια συγκεκριμένων συσκευών (ανεμογεννήτρ..
54.00€ 60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.94€
EARTHSHOT
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: BUTFIELD COLIN
Η ιδέα πίσω από την πρωτοβουλία Earthshot είναι απλή: επείγουσα ανάγκη + αισιοδοξία = δράση. Έχουμε δέκα χρόνια για να ανατρέψουμε την περιβαλλοντική κρίση, αλλά χρειαζόμαστε τις καλύτερες λύσεις από όλο τον κόσμο και να συμμεριζόμαστε όλοι έναν κοινό στόχο: τη σωτηρία του πλανήτη. Το βιβλίο αναδεικ..
4.49€ 4.99€
Χωρίς ΦΠΑ:4.24€
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Β.
Περιέχει: Εισαγωγή - Μετασχηματιστές Μέτρησης - Βασικές Κατηγορίες Η/Ν Προστασίας - Προστασία Γραμμών - Προστασία Γεννητριών - Προστασία Μετασχηματιστών - Προστασία Κινητήρων - Προστασία Ζυγών - Συστήματα Γειώσεων - Ηλεκτρομηχανικοί Hλεκτρονόμοι - Ανάλυση Μεταβατικής Ευστάθειας - Ανάλυση Σφαλμάτων -..
31.73€ 35.26€
Χωρίς ΦΠΑ:29.93€
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-10 %
Η απαί­τη­ση για ποι­ο­τι­κή εκ­παί­δευ­ση όσον αφο­ρά την αει­φό­ρο ανά­πτυ­ξη είναι μια εκ­παί­δευ­ση που εν­δι­α­φέ­ρε­ται για την πο­ρεία προς την αει­φο­ρία με δι­α­δι­κα­σία που προ­τεί­νει και χα­ρα­κτη­ρί­ζε­ται, εκτός των άλ­λων, σε με­γά­λο βαθ­μό, από τη συμ­με­το­χή. Η συμ­με­το­χή οικο­..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: GÖPEL MAJA
Το χάος της κλιματικής κρίσης που ξεδιπλώνεται μπρος στα μάτια μας· η ψαλίδα ανάμεσα στους πλούσιους και στους φτωχούς που μεγαλώνει ολοένα· η έντονη πόλωση των κοινωνιών μας. Όλα αυτά είναι στοιχεία που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας: δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε πλέον με τον ίδιο ..
4.49€ 4.99€
Χωρίς ΦΠΑ:4.24€
ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
-10 %
Brand: ΟΣΕΛΟΤΟΣ Συγγραφέας: ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα και εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Θα ακολουθήσει όμως μια ομαλή πορεία κατά τη διάρκεια του αιώνα ή θα υπάρξει μια ξαφνική και απρόβλεπτη διακύμανση κάπου μέσα στο σύστημα που θα οδηγήσει σε νέο κλιματικό καθεστώς τον πλανήτη από τη μια μέρα στην άλλη; Οι πάγοι που ..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
ΠΩΣ Γ*Μ*ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο απλούστερος εικονογραφημένος οδηγός για την πραγματική κατάσταση του πλανήτη μας. Πώς επηρεάζει η ρύπανση τη ζωή στη Γη; Ποιος είναι ο αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής; Πώς καταστρέφουν τον πλανήτη η πληθυσμιακή αύξηση και η υπερκατανάλωση – και πώς επιβαρύνουν τον τρόπο ζωής μας; Το Πώς γ*μ*με τ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Περιέχει: Πρόλογος - Περιγραφή των φυσικών πόρων και ανάλυση βασικών εννοιών - Το περιβάλλον και τα προβλήματά του - Οι έννοιες της ανάπτυξης και της αειφορίας - Το έδαφος ως φυσικός πόρος - Η κυκλική οικονομία - Αξιολόγηση έργων και επενδύσεων - Αποτίμηση αξίας περιβαλλοντικών αγαθών - Μέθοδοι βε..
59.30€ 65.89€
Χωρίς ΦΠΑ:55.94€
Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ - Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜA ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ATTENBOROUGH DAVID
Είµαι 94 χρόνων. Έζησα µια πραγµατικά απίστευτη ζωή. Και µόνο τώρα είµαι σε θέση να εκτιµήσω πραγµατικά πόσο συγκλονιστικά ήταν αυτά που έζησα. Όταν ήµουν νέος, πίστευα ότι περιπλανιόµουν σε έναν άγριο, παρθένο φυσικό κόσµο – αλλά όλο αυτό δεν ήταν παρά µια ψευδαίσθηση. Η τραγωδία του καιρού µας εκτ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ 20Ο ΑΙΩΝΑ
-10 %
Το βιβλίο αυτό εξετάζει 18 προσωπικότητες του 20ού αιώνα που συνέβαλλαν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε κεφάλαιο προσφέρει βιογραφικές πληροφορίες για το άτομο που μελετά, παρουσιάζει τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες του και αξιολογεί την επιρροή το..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΝΕΡΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ Συγγραφέας: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ζ.
Στο βιβλίο περιγράφονται τα προβλήματα ποιότητας των υπόγειων νερών, οι πηγές ρύπανσης, οι διαδικασίες με τις οποίες οι ρύποι φτάνουν στα υπόγεια νερά και μεταφέρονται στην ακόρεστη ζώνη του εδάφους και στους υπόγειους υδροφορείς και οι μέθοδοι αποκατάστασης ρυπασμένων υδροφορέων. Η ύλη του βιβλίου ..
31.48€ 34.98€
Χωρίς ΦΠΑ:29.70€
ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
-10 %
Brand: ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Η κλιματική κρίση είναι εδώ και πλέον όλο και λιγότεροι την αρνούνται. Ορισμένοι κυβερνώντες μάλιστα, που στο παρελθόν γελούσαν στο άκουσμα της φράσης, τη χρησιμοποιούν ως άλλοθι για τις δικές τους ευθύνες σε περιπτώσεις οικολογικών καταστροφών. Η κρίση αυτή δεν ήρθε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα της καπ..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ - Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Συγγραφέας: SAFRAN FOER JONATHAN
Η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ και απειλεί την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Ακούμε διαρκώς πως δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Το έχουμε όμως συνειδητοποιήσει; Η σωτηρία του πλανήτη απαιτεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και, κυρίως, με την απροθυμία να θυσιάσουμε την άνεσή μας για χάρη το..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.