Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Περιβάλλον

Βιβλία για την οικολογία και το περιβάλλον στο βιβλιοπωλείο Docu. Βιβλία με θέματα κλιματικής αλλαγής, αειφόρου ανάπτυξης και πολλά άλλα που αφορούν τον πλανήτη μας και τις ζωές μας.

Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ - Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜA ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ATTENBOROUGH DAVID
Είµαι 94 χρόνων. Έζησα µια πραγµατικά απίστευτη ζωή. Και µόνο τώρα είµαι σε θέση να εκτιµήσω πραγµατικά πόσο συγκλονιστικά ήταν αυτά που έζησα. Όταν ήµουν νέος, πίστευα ότι περιπλανιόµουν σε έναν άγριο, παρθένο φυσικό κόσµο – αλλά όλο αυτό δεν ήταν παρά µια ψευδαίσθηση. Η τραγωδία του καιρού µας εκτ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΝΕΡΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ Location: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ζ.
Στο βιβλίο περιγράφονται τα προβλήματα ποιότητας των υπόγειων νερών, οι πηγές ρύπανσης, οι διαδικασίες με τις οποίες οι ρύποι φτάνουν στα υπόγεια νερά και μεταφέρονται στην ακόρεστη ζώνη του εδάφους και στους υπόγειους υδροφορείς και οι μέθοδοι αποκατάστασης ρυπασμένων υδροφορέων. Η ύλη του βιβλίου ..
31.48€ 34.98€
Χωρίς ΦΠΑ:29.70€
ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
-10 %
Brand: ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Location: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Η κλιματική κρίση είναι εδώ και πλέον όλο και λιγότεροι την αρνούνται. Ορισμένοι κυβερνώντες μάλιστα, που στο παρελθόν γελούσαν στο άκουσμα της φράσης, τη χρησιμοποιούν ως άλλοθι για τις δικές τους ευθύνες σε περιπτώσεις οικολογικών καταστροφών. Η κρίση αυτή δεν ήρθε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα της καπ..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ - Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Location: SAFRAN FOER JONATHAN
Η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ και απειλεί την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Ακούμε διαρκώς πως δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Το έχουμε όμως συνειδητοποιήσει; Η σωτηρία του πλανήτη απαιτεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και, κυρίως, με την απροθυμία να θυσιάσουμε την άνεσή μας για χάρη το..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ 20Ο ΑΙΩΝΑ
-10 %
Το βιβλίο αυτό εξετάζει 18 προσωπικότητες του 20ού αιώνα που συνέβαλλαν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε κεφάλαιο προσφέρει βιογραφικές πληροφορίες για το άτομο που μελετά, παρουσιάζει τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες του και αξιολογεί την επιρροή το..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Γ.
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Γ., BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, όλοι στη HELMEPA, που μας δίνεται η ευκαιρία να προλογίσουμε το παιδικό βιβλίο Ένα μήνυμα για σένα και να ενώσουμε τις φωνές μας σε αυτό το μήνυμα ζωής για την προστασία της Γης, του σπιτιού μας. Η ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλεί την κλιματική αλλαγή, η αποψίλ..
7.16€ 7.95€
Χωρίς ΦΠΑ:6.75€
ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΑΙΟΛΟΣ Location: ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Μετά από χιλιάδες χρόνια η παραδοσιακή χρήση των ΑΠΕ αλλάζει προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες. Στο βιβλίο παρουσιάζονται οι μεγάλες εξελίξεις με τις σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμογές των ΑΠΕ για πάνω από πενήντα χρόνια. Περιγράφεται μια ολόκληρη δημιουργική εποχή, με την Ελλάδα ν..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: SANKAR AJITH
Περιέχει: Οικολογία και οικοσυστήματα – Περιβαλλοντικά θέματα – Διαχείριση φυσικών πόρων – Επιχειρηματικότητα και αειφορία – Προσεγγίσεις, μέθοδοι και εργαλεία – Διαχείριση αποβλήτων – Βιοποικιλότητα – Περιβαλλοντική ηθική – Περιβαλλοντική νομοθεσία –Οικονομικά του περιβάλλοντος και πράσινη οικονομί..
39.90€ 44.33€
Χωρίς ΦΠΑ:37.64€
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Περιέχει: ατμόσφαιρα, θερμότητα, ακτινοβολία, φυσικοί μηχανισμοί μεταβολής του κλίματος, παλαιοκλιματικές μεταβολές, ανθρωπογενής παρέμβαση στο κλίμα, κλιματική αλλαγή στην ανθρωπόκαινο εποχή, σενάρια κλιματικής αλλαγής και προβλέψεις για το μέλλον, κλιματική αλλαγή και δημόσια υγεία, κλιματική αλλα..
29.88€ 33.20€
Χωρίς ΦΠΑ:28.19€
ΕΠΕΙΓΗ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Αφού στην αρχή του βιβλίου οι τρεις ήρωες αναρωτηθούν αν ρεύονται οι αγελάδες (γελάτε; Δεν είναι καθόλου αστείο, όπως θα μάθετε), στη συνέχεια ο πατέρας εξηγεί στους δύο γιούς του πώς έγινε και εξαφανίστηκαν όλοι όσοι ζούσαν στο Νησί του Πάσχα. Συμφωνείτε, φαντάζομαι, να μη σας αποκαλύψουμε τον λόγο..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ OMBUDSMAN & ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: ΒΡΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Κ.
Η Βασιλική Βρετού καταγράφει αναλυτικά την πορεία για την ανάδειξη της έννοιας της διαγενεακής ισότητας και της προστασίας των μελλοντικών γενεών μέσα από κείμενα του διεθνούς δικαίου, εθνικών Συνταγμάτων και πρωτοπόρων δικαστικών αποφάσεων. Και καταδεικνύει ότι το πρόβλημα για την ολοκλήρωση ενός δ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
Η ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΟΚΤΩ Location: ΣΜΠΩΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.
Η βιώσιμη ανάπτυξη γίνεται τριάντα ετών. Για τρεις δεκαετίες πιστέψαμε σε ένα μοντέλο οικονομικής διακυβέρνησης που υποσχέθηκε να καλύψει τις ανάγκες της παρούσας γενεάς χωρίς να υπονομεύσει τις ανάγκες των μελλοντικών. Καλόπιστα δεχθήκαμε πως με κατάλληλες νομοθετικές παρεμβάσεις θα γινόταν εφικτή..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; - ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: BELL ALICE
Καινοτόμα και ενημερωτική, προκλητική και πειστική, η σειρά βιβλίων Μεγάλες ιδέες προσεγγίζει με μια εντελώς νέα ματιά τις θεμελιώδεις ιδέες που έχουν τόσο μεγάλη επίδραση στη ζωή μας και στον κόσμο μας σήμερα. Η αλλαγή του κλίματος προκαλεί χάος στον πλανήτη, οι ωκεανοί πνίγονται στο πλαστικό, τα ..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-10 %
Brand: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΤΟΠΙΟ-ΓΡΑΦΙΕΣ
-10 %
Brand: ΣΜΙΛΗ Location: ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.
Η περιβαλλοντική αισθητική, είτε υπό τη γνωσιακή της προσέγγιση είτε υπό τη συναισθηματική της, θέτει ένα νέο σχήμα μιας οικουμενικής αλήθειας που αφορά όχι μόνο στις ανθρωπογενείς παρεμβάσεις, αλλά στο σύνολο της ανθρώπινης κατάστασης, στην παρουσία της ζωής στη γη, στην εξέλιξη των ειδών, στις γεω..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΤΟ ΟΖΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ
-10 %
Brand: ΒΕΡΕΤΤΑΣ Location: GRIBBIN JOHN
Το στρώμα του όζοντος αποτελεί την φυσική ασπίδα της Γης απέναντι στην επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία του Ήλιου. Ωστόσο μια σειρά από εντελώς άχρηστα αλλά κερδοφόρα βιομηχανικά προϊόντα καταστρέφουν συστηματικά το όζον της στρατόσφαιρας. Το διεθνές Πρωτόκολο του Μόντρεαλ του 1987 προσπάθησε να περι..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ
-10 %
Brand: ΜΑΓΜΑ Location: KLAGES LUDWIG
Το κείμενο του Λούντβιχ Κλάγκες συντάσσεται το 1913 και αποτελεί, δίχως αμφιβολία, το πρώτο σύγχρονο οικολογικό μανιφέστο· διότι περιγράφει με ακρίβεια τις επιζήμιες συνέπειες που είχε ήδη αρχίσει να έχει η πρόσφατη, ακόμη τότε, βιομηχανική επανάσταση όχι μόνο στον έμβιο κόσμο και στο φυσικό περιβάλ..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
-10 %
Το βιβλίο Πράσινες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στο Παγκόσμιο Σύστημα εξετάζει τη γέννηση, τη δομή, την τακτική, το έργο και την επιρροή επτά διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων και, συγκεκριμένα, της Environmental Defense Fund, της Conservation International, της 350.org, της Greenpeace, της WWF, της ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
FINANCING THE ENERGY TRANSITION STATUS AND FUTURE CHALLENGE
-10 %
Brand: ΕΥΡΑΣΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
FINANCING THE ENERGY TRANSITION STATUS AND FUTURE CHALLENGE, ΕΥΡΑΣΙΑ..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 24 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.