Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Αρχιτεκτονική

Βιβλία αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας στο Docu

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΣ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΒΕΝΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Περιέχει: Έννοιες I, Εισαγωγικές, Έννοιες II και Μαγικές Λέξεις, Έννοιες ΙΙΙ. Εφαρμογή στην Αρχιτεκτονική: τύπος, τυπολογίες, μορφή και λειτουργία, 'στοιχεία', μέθοδοι, Τέσσερα Θεωρητικά Ομοιώματα Σχεδίασης και Σχεδιασμού: Αριθμητικό, Γεωμετρικό-Σχεδιαστικό, Φραστικό, Μηχανικό, Φραστικό Ομοίωμα: εφα..
58.78€ 65.31€
Χωρίς ΦΠΑ:55.45€
Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, ΔΙΚΤΥΑ, ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: RATTI CARLO
Ένας διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας, πολεοδόμος και ακαδημαϊκός περιγράφει τις βασικές κινητήριες δυνάμεις του μέλλοντος των πόλεων. Από τη στιγμή που πόλεις άρχισαν να δημιουργούνται εδώ και δέκα χιλιάδες χρόνια, έχουν καταστεί ένα από τα πλέον εντυπωσιακά τεχνουργήματα του ανθρώπου. Ωστόσο, ..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ / ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ / ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ / ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ / ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ / ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ / ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ / ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ / ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Location: SILVER PETE
Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ σχεδιασμού και τεχνολογίας είναι κρίσιμη για την κατανόηση της ίδιας της αρχιτεκτονικής. Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να εξηγήσει τα βασικά επίπεδα της αρχιτεκτονικής τεχνολογίας: τη φυσική των κατασκευών, τα δομικά στοιχεία και τις μορφές τους, τη θέρμανση, το φωτισμό, τον..
26.91€ 29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:25.39€
ΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ
-10 %
Brand: ΠΛΕΘΡΟΝ Location: ΣΓΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από έναν αρχιτέκτονα που γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Αθήνα. Χωρίς δεσμεύσεις και πολιτικά ορθές αναστολές, λέει αλήθειες που συχνά μένουν κάτω από το χαλί. Γιατί γράφτηκε αυτό το βιβλίο όταν διαχρονικά έχουν γραφτεί τόσα πολλά για την Αθήνα; Είναι ανεξάντλητο το κ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΔΩΔΕΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ
-10 %
Ο Φινλανδός αρχιτέκτονας και στοχαστής Γιούχανι Πάλλασμαα έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαίνουσες μορφές στο πεδίο της αρχιτεκτονικής πράξης και θεωρίας. Τα Δώδεκα δοκίμια για τον Άνθρωπο, την Τέχνη και την Αρχιτεκτονική είναι μια συλλογή αντιπροσωπευτικών κειμένων του που καλύπτουν ένα χρονικό φ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ 1955 ΣΤΑ ΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
-10 %
Brand: ΚΑΠΟΝ Location: BAUD - BOVY MANUEL
Το 1955, ένας νεαρός φοιτητής της Αρχιτεκτονικής Σχολής της Γενεύης, ο Manuel Baud-Bovy, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Τήνο, μένοντας σε ένα εξοχικό σπιτάκι στην αμμουδιά της Κιόνας. Εξερευνώντας το νησί, ο Manuel αντίκρυσε ορισμένα ασυνήθιστα κτίσματα, για τα οποία ποτέ του δεν είχε..
26.24€ 29.15€
Χωρίς ΦΠΑ:24.75€
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΙΑ ΗΤΟΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΟΥ
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Location: ΠΕΤΡΟΝΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Π. Π.
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΙΑ ΗΤΟΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΝΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Π. Π., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: UNIVERSITY STUDIO PRESS Location: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να είναι ένα βοήθημα που έχει ως στόχο να εξοικειώσει τον αναγνώστη και ειδικότερα τον φοιτητή με όρους και έννοιες από τον χώρο των εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, της αρχιτεκτονικής και της αρχαιολογίας, τόσο στην ελληνική όσο και στην ξενόγλωσση βιβλιογραφία. Δεν έχει..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
Η ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ - Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΤΣΙΩΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Το πεπρωμένο της Αθήνας ήταν παράδοξο: μια μικρή κωμόπολη, με βαρύ ιστορικό παρελθόν, ξεχασμένη όμως στο πέρασμα των αιώνων, γίνεται η καρδιά ενός νέου εθνικού κράτους. Ειδικά στην περίπτωση της Αθήνας, η επιλογή της πρωτεύουσας είναι μια ­πράξη αποφασιστικής σημασίας, καθώς σηματοδοτεί τη ρήξη με τ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΤΟ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ
-10 %
Brand: UNIVERSITY STUDIO PRESS Location: ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΝΙΚΟΣ
Το σύγγραμμα παρουσιάζει την αρχιτεκτονική και πολεοδομική διαδρομή του εμβληματικού άξονα της Αριστοτέλους, που συνιστά το χαρακτηριστικότερο αστικό τοπίο της ανοικοδομημένης Θεσσαλονίκης μετά την πυρκαγιά του 1917. Συνδυάζοντας την ιστορική και την κοινωνική έρευνα, το έργο περιλαμβάνει την παρουσ..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
THE LATE BYZANTINE PALACE OF MYSTRAS AND ITS RESTORATION (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)
-10 %
Brand: ΚΑΠΟΝ Location: SINOS STEFANOS
A long time ago, three high-school boys decided to travel from Athens to Sparta during the 1954 Christmas Holidays, in order to visit the archaeological site of Mistras. At that time, I had already decided to study architecture, and I was especially interested in the ancient and medieval monuments o..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
Ν.Ο.Κ. ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (+CD ROM) 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΒΡΟΤΕΑΣ Location: ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ν.Ο.Κ. ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (+CD ROM) 3Η ΕΚΔΟΣΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΡΟΤΕΑΣ..
62.11€ 69.01€
Χωρίς ΦΠΑ:58.59€
ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ Η ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ ΦΩΤΗΣ
Tο "πράγμα", αν και συνιστά την απαραίτητη βάση επί της οποίας αναδύεται η μορφή ως δυνατότητα της ζωής και της τέχνης, αν και είναι η προϋπόθεση της ίδιας της υλικότητας της πραγματικότητας και της γέννησης του λόγου, διαφεύγει τον ορισμό του. Ωστόσο, ο μη ορισμός ως κενό σημαίνον είναι αυτός που π..
24.80€ 27.56€
Χωρίς ΦΠΑ:23.40€
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΛΤΖΟΥΚΙΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΡΟΥΜ (ΤΕΛΟΣ 12ΟΥ – ΑΡΧΕΣ 14ΟΥ ΑΙΩΝΑ)
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: ΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Αντικείμενο της ανά χείρας μελέτης είναι η παρουσίαση της Σελτζουκικής Τέχνης και αρχιτεκτονικής στο μικρασιατικό χώρο από τον 12ο μέχρι τις αρχές του 14ου αιώνα.Η χρονική περίοδος από τον 11ο έως τον 14ο αιώνα στη Μικρά Ασία υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική, από πολλές απόψεις. Οι Τουρκικοί πληθυσμοί που..
57.24€ 63.60€
Χωρίς ΦΠΑ:54.00€
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
-10 %
Brand: ΠΛΕΘΡΟΝ Location: GRASSI GIORGIO
Με το σύντομο αυτό βιβλίο, που δεν είναι εγχειρίδιο αρχιτεκτονικής, έστω κι αν μοιάζει (αν και ίσως ήθελε να γίνει), και το οποίο στην πραγματικότητα γεννήθηκε από μια συγκυρία και δουλεύτηκε βιαστικά ενόψει μιας προθεσμίας (ενός ακαδημαϊκού διαγωνισμού), θέλησα να παρουσιάσω, περισσότερο από οτιδήπ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ
-10 %
Brand: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση του Τοπίου αποτελεί το μοναδικό θεσμοθετημένο κείμενο αποκλειστικά αφιερωμένο στην προστασία, διαχείριση και στον σχεδιασμό του τοπίου. Μια σύμβαση διεθνής, που υπογράφηκε στην Φλωρεντία το 2000 και κυρώθηκε μετά από 10 έτη από τη χώρα μας, το 2010. Αυτή η “καθυστέρηση”, δηλώνει ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
A HISTORICAL RELIGIOUS STRUCTURE IN DEVREK (THE ARMENIAN CHURCH)
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: KARAKOK CAHIT
Τα ιστορικά γεωγραφικά όρια του Zonguldak, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Μαύρη Θάλασσα, βρίσκονταν πάντοτε ανάμεσα στη Βιθυνία, τον Πόντο και την Παφλαγονία. Σήμερα το Devrek, ένας μικρός οικισμός στη Μαύρη Θάλασσα, είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο Zonguldak το Center, το Bartin και το Karabϋk. Πριν πε..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
ΝΑΟΥΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
-10 %
Brand: IWRITE.GR Location: ΚΟΥΚΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η πολεοδομική και αρχιτεκτονική ιστορία της Νάουσας όπως εικονογραφείτε μέσω μερικών εμβληματικών και μη δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων, που κατασκευάστηκαν από τον 19ο ως τα μέσα του 20ού αιώνα και που ακόμη και σήμερα επιμένουν να υπάρχουν και να θυμίζουν ένα γραφικό, ανθρώπινο, αλλά και πρωτοπόρο..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΚΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΕΣ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ
-10 %
Brand: UNIVERSITY STUDIO PRESS Location: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η έκδοση εισάγει τον αναγνώστη στις ελαφριές κατασκευές αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που αυτές προσφέρουν στην αρχιτεκτονική καινοτομία και τη μορφολογική ευελιξία. Η ύλη χωρίζεται σε πέντε μέρη, το καθένα από τα οποία αφορά: - στη δομή, στη λειτουργία, στα χαρακτηριστικά μιας ελαφριάς κατασκευή..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
-10 %
Brand: Ο ΜΩΒ ΣΚΙΟΥΡΟΣ Location: ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Αν και ψυχής εκπορευόμενη, η μελαγχολική συνθήκη εμπεριέχει εγγενώς μια σχέση με τον χώρο. Οι όψεις, οι δομές, οι λειτουργίες, οι σχέσεις των μερών της εγκαλούν σε μια λανθάνουσα αρχιτεκτονική γλώσσα η οποία βρίσκεται βαθιά ριζωμένη στον ανθρώπινο ψυχισμό ανά τους αιώνες. Η τέχνη του μελαγχολικού χώ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 26 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.