Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Γεωλογία - Γεωγραφία

Βιβλία γεωλογίας και γεωγραφίας, βιβλιοπωλείο Docu

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
-10 %
Brand: ΟΚΤΩ Συγγραφέας: WILLIAMS WILL
Ο Will Williams ξαναφέρνει στο προσκήνιο τη γεωγραφία αναδεικνύοντας το εύρος της. Αυτό το βιβλίο περιλαµβάνει τα πάντα – από τις ηφαιστειακές εκρήξεις, τους ποταμούς, τις ακτές και την κλιµατική αλλαγή μέχρι τον παγκόσμιο πληθυσμό, τον τουρισµό, τα µοντέλα ανάπτυξης οικισµών, την ενέργεια και την π..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ - ΤΣΙΑΜΠΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Περιέχει: Εισαγωγικές Έννοιες - Εξωγενείς Διεργασίες - Ορυκτά και Πετρώματα - Εδαφικές Μετακινήσεις - Ενδογενείς Διεργασίες - Ερμηνεία Γεωλογικών Χαρτών - Στοιχεία Γεωλογίας και Γεωδυναμικής της Ελλάδας – Βιβλιογραφία - Ευρετήριο..
35.46€ 39.40€
Χωρίς ΦΠΑ:33.45€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
-10 %
Brand: ΕΜΒΡΥΟ Συγγραφέας: ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στο βιβλίο αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε την εικόνα μιας διαρκώς εξελισσόμενης, όπως συμβαίνει πράγματι σήμερα, γεωργίας η οποία απεικονίζει με εντυπωσιακό τρόπο τις επιστημονικές, τεχνολογικές και αγροτικές επαγγελματικές απασχολήσεις που διαπλέκονται στον χώρο αυτό, ακριβώς στο κρίσιμο σημείο των αρ..
28.80€ 32.00€
Χωρίς ΦΠΑ:27.17€
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΙΤΟ) - ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Συγγραφέας: ΜΑΡΙΟΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Δ.
Στο τρίτο βιβλίο περιγράφονται οι δραστηριότητες των θεών της 4ης γενιάς, σύμφωνα με το γενεαλογικό δένδρο του Ησιόδου, και η σχέση τους με το γεωπεριβάλλον, ξεκινώντας από τους θεούς-ποταμούς και τους έξι μεγάλους θεούς και τις θεές του Ολύμπου. Ακολουθούν οι θεοί των νεότερων γενεών και τελικά οι ..
25.20€ 28.01€
Χωρίς ΦΠΑ:23.78€
ΓΕΩΧΩΡΙΚΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΑ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ - ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ
-10 %
Brand: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ Συγγραφέας: ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Tο βιβλίο αναδεικνύει το γεωχωρικό διακύβευμα, με όλα τα συναφή του θέματα, ζητήματα και προβλήματα, που αποτελούν δομικό πρόβλημα της χώρας, από την Επανάσταση του 1821 μέχρι την εποχή μας. Ένα σημαντικό θέμα που δεν απασχολεί το κύριο ρεύμα της ιστοριογραφίας. Ένα πρόβλημα δια­χρονικής απόκλισης α..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΤΣΙΜΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ, 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: KNOLL ANDREW H.
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Πρόκειται για μια ιστορία του σπιτιού μας, της Γης, και των οργανισμών που εξαπλώθηκαν στην επιφάνειά της. […] είναι πολύ πιο μεγαλειώδης από οποιοδήποτε χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ, γεμάτη ανατροπές αντάξιες ενός μπεστ σέλερ αγωνίας. Αντλώντα..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΥΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΣΚΕΨΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ: ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ; Η ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ «ΜΑΛΔΙΒΕΣ» Ή «ΜΑΛΒΙΔΕΣ»; Αν ζορίστηκες λιγάκι να απαντήσεις, αλλά σίγουρα θα ήθελες να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα σχετικά με το ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ πάνω σε τούτο τον πλανήτη (πού είναι τι, ποιος ζει πού κ.λπ.), τότε α..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΧΑΡΤΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: MIZIELIŃSKA ALEKSANDRA
Με αυτό το βιβλίο θα κάνετε τον γύρο του κόσμου. Θα δείτε γκέιζερ στην Ισλανδία, καραβάνια στην έρημο της Αιγύπτου αλλά και τις πόλεις των Μάγια στο Μεξικό. Στην Αγγλία θα παίξετε κρίκετ και στην Ινδία θα κάνετε γιόγκα. Στην Αυστραλία θα σας εντυπωσιάσει ο πλατύποδας, στη Φινλανδία οι πολικές νύχτες..
19.71€ 21.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.59€
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
-10 %
Brand: ΓΕΡΜΑΝΟΣ Συγγραφέας: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ο πολιτισμός μας κάνει ένα ανόητο λάθος όταν διατηρεί αποστάσεις μεταξύ επιστήμης και ποίησης: και τα δύο είναι εργαλεία με τα οποία μπορούμε να δούμε καλύτερα την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου» γράφει ο Ιταλός θεωρητικός φυσικός και συγγραφέας Carlo Rovelli. Ο Οδυσσέας Ελύτης αναφέρει πω..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.