Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Χόμπι και Χειροτεχνία

Βιβλία για να ανακαλύψετε το νέο σας χόμπι ή να κάνετε αυτό που έχετε ακόμη πιο συναρπαστικό. Βιβλία για χειροτεχνία, κατασκευές, κηπουρική και πολλά άλλα χόμπι, στο βιβλιοπωλείο docu. Χαμηλά μεταφορικά και δωρεάν αποστολές παραγγελιών με βιβλία.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΗΠΟΥΡΩΝ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ Location: ΚΩΝΣΤΑ ΛΥΔΙΑ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΗΠΟΥΡΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
H ΕΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
-10 %
Brand: ΤΟΠΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Καλλιτεχνικό λεύκωμα για την ελιά στη Λέσβο..
45.00€ 50.00€
Χωρίς ΦΠΑ:42.45€
10 ΦΥΛΛΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ. ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το παρόν βιβλίο είναι μία έντυπη έγχρωμη αναστατική έκδοση των διαδικτυακών σελίδων που κυκλοφορούν με μέριμνα της Ειδικής Γραμματείας Δασών. Πρόκειται για τα νέου τύπου, φύλλα εξετάσεων υποψηφίων κυνηγών, όπως εκτυπώθηκαν από την ιστοσελίδα του εθνικού τυπογραφείου, αλλά προστέθηκαν από εμάς οι διο..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
MINECRAFT - ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
-10 %
ΕΙΣΤΕ… ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ MINECRAFT; Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την περιπλάνησή σας στην έκδοση Bedrock του Minecraft. Θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε στον επικίνδυνο Επάνω Κόσμο, να εξορύσσετε υλικά, να βρίσκετε τροφή, να κατασκευάζετε εργαλεία, να χτίσετε το καταφύγιό σας και να φτιά..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
WONDERFUL MANDALAS (SCRATCH)
-10 %
Brand: ΟΞΥ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Υπέροχα σχέδια και χρώματα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο φανταστικό WONDERFUL MANDALAS! Απομάκρυνε τη μαύρη επίστρωση ξύνοντας με το ραβδάκι που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο για να ανακαλύψεις τα μοτίβα και τα απίστευτα χρωματικά εφέ που σε περιμένουν. Μπορείς να αποφασίσεις εσύ πώς θα μοιάζει..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
THE CHARMING WORLD OF FAIRIES (SCRATCH)
-10 %
Brand: ΟΞΥ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Οι δράκοι σε περιμένουν στον φανταστικό τους κόσμο, με το THE MAGICAL WORLD OF DRAGONS! Απομάκρυνε τη μαύρη επίστρωση ξύνοντας με το ραβδάκι που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο για να ανακαλύψεις τα μοτίβα και τα απίστευτα χρωματικά εφέ που σε περιμένουν. Μπορείς να αποφασίσεις εσύ πώς θα μοιάζει η τελ..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
MAGICAL WORLD & MYTHICAL CREATURES (SCRATCH)
-10 %
Brand: ΟΞΥ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Μαγικοί κόσμοι και μυθικά πλάσματα σε περιμένουν στο MAGICAL WORLD & MYTHICAL CREATURES! Απομάκρυνε τη μαύρη επίστρωση ξύνοντας με το ραβδάκι που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο για να ανακαλύψεις τα μοτίβα και τα απίστευτα χρωματικά εφέ που σε περιμένουν. Μπορείς να αποφασίσεις εσύ πώς θα μοιάζει η τε..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ENCHANTED GARDEN (SCRATCH)
-10 %
Brand: ΟΞΥ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Ένας υπέροχος κήπος σε περιμένει να ανακαλύψεις τα μυστικά του στο φανταστικό ENCHANTED GARDEN! Απομάκρυνε τη μαύρη επίστρωση ξύνοντας με το ραβδάκι που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο για να ανακαλύψεις τα μοτίβα και τα απίστευτα χρωματικά εφέ που σε περιμένουν. Μπορείς να αποφασίσεις εσύ πώς θα μοιάζ..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΣΚΑΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ 64 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ
-10 %
Brand: ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ Location: MANN CHRISTIAN
64 τετράγωνα, 32 κομμάτια, ελάχιστοι απλοί κανόνες, που συνθέτουν όμως έναν ολόκληρο ξεχωριστό κόσμο. Το βασιλικό παιχνίδι του σκακιού γοητεύει τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο εδώ και πάνω από 1.500 χρόνια. Ο Κρίστιαν Μαν ακολουθεί βήμα προς βήμα αυτό το συναρπαστικό φαινόμενο, αναλύοντας..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΘΩΜΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΟΣ
Η προπονητική διαδικασία του ποδοσφαίρου δημιουργεί ερωτήματα για τον τρόπο που ακολουθούμε για να αναπτύξουμε τη μέγιστη απόδοση. Τι συμβαίνει στο σώμα του ποδοσφαιριστή όταν προπονείται ή αγωνίζεται; Τι ενέργεια καταναλώνει στην προπόνηση ή στον αγώνα; Πώς πρέπει να διατρέφεται και με τι τρόπο για..
24.30€ 27.00€
Χωρίς ΦΠΑ:22.92€
ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ORIGAMI ΜΥΣΤΙΚΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΥΡΤΩ
Τι κοινό μπορεί να έχει ένα διαστημικό τηλεσκόπιο και δύο άλυτα μαθηματικά προβλήματα με τη ρομποτική ιατρική και με ένα κομμάτι χαρτί; Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα ξεδιπλώσετε πολλά από τα μυστικά της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης και θα δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια!..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
-10 %
Brand: ΑΝΑΒΑΣΗ Location: ΜΗΛΙΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΜΗΛΙΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΑΝΑΒΑΣΗ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.