Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Τεχνολογία - Πληροφορική

Βρείτε βιβλία πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, δικτύων, τεχνολογίας, στο βιβλιοπωλείο Docu

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο αυτό είναι ένας Αναγνώστης. Είναι, δηλαδή, μια συλλογή κειμένων που έχει στόχο να φέρει σε επαφή την αναγνώστρια ή τον αναγνώστη με ορισμένα από τα αντιπροσωπευτικότερα κείμενα που θεμελίωσαν το πεδίο των Ψηφιακών Σπουδών. Η επιλογή των κειμένων έχει στόχο, αφενός, να αποτυπώσει την ιστορι..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η προσδοκία των επιμελητών αυτού του τόμου είναι να αναδείξουν τη σημασία και την επικαιρότητα της Φιλοσοφίας της Τεχνολογίας ιδιαίτερα σε μια εποχή που από πολλές απόψεις θυμίζει τη λεγόμενη πρώτη κρίση της νεοτερικότητας. Στις αρχές του 20ού αιώνα η ιδέα περί της «εκτός ελέγχου τεχνολογίας» τροφοδ..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ UNIX-LINUX ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Πρόλογος - Εισαγωγή - Εισαγωγή στα Λειτουργικά Συστήματα και το Unix - Προετοιμασία Υποδομής - Εισαγωγή στη χρήση του κελύφους και τη σύνταξη εντολών - Εισαγωγή στο Σύστημα Αρχείων - Χαρακτήρες Μπαλαντέρ (wildcards) - Ασφάλεια στο Σύστημα Αρχείων - Διεργασίες και Σήματα - Διαχείριση Αρχείων, Ανακατε..
40.90€ 45.44€
Χωρίς ΦΠΑ:38.58€
DIGITAL DETOX Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
-10 %
Brand: ΔΙΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: SYVERTSEN TRINE
Ζούμε σε έναν κόσμο που η τεχνολογία έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας, και οι πιέσεις που δεχόμαστε για να είμαστε διαρκώς συνδεδεμένοι (online) ολοένα και αυξάνονται. Aποτελέσματα ερευνών δείχνουν ότι μια σημαντική μερίδα ανθρώπων χρησιμοποιεί υπερβολικά το smartphone και τα μέσα κοινωνικής δι..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΚΟΜΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π.
Πρόλογος - Ορισμοί και Νομοθεσία Στερεών Αποβλήτων - Παραγωγή, Σύνθεση και Αρχές Δειγματοληψίας Στερεών Αποβλήτων - Δείκτες Παρακολούθησης Πορείας Κυκλικής Οικονομίας - Προσωρινή Αποθήκευση, Συλλογή, Μεταφορά και Μεταφόρτωση - Μηχανική Επεξεργασία Στερεών Αποβλήτων - Αερόβια Βιολογική Επεξεργασία – ..
49.68€ 55.20€
Χωρίς ΦΠΑ:46.87€
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: SPURRIER GARY TOPI HEIKKI
Αυτό το βιβλίο έχει ως στόχο να υποστηρίξει ταυτόχρονα την ευελιξία, την αποτελεσματικότητα και τη συνοχή στα σημερινά περίπλοκα περιβάλλοντα έργων συστημάτων. Ως εκ τούτου, είναι ένα βιβλίο με μια άποψη που αντικατοπτρίζει τις πραγματικές πρακτικές έργων συστημάτων σήμερα – και ένα βιβλίο που θα κα..
85.41€ 94.90€
Χωρίς ΦΠΑ:80.58€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: LIM MARK ANDREW
Το παρόν εγχειρίδιο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό τεχνικής ανάλυσης γιατί πέρα από την απλή παρουσίαση δεικτών προχωράει σε έναν μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων εφαρμογής τους σε διάφορες αγορές. Επίσης σε συνδυασμό με έννοιες βασικές της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής ο αναγνώστης μπορεί να συλλάβει την..
94.50€ 105.00€
Χωρίς ΦΠΑ:89.15€
Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Το παρόν σύγγραμμα αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων και όλων των ηλικιών έρχεται να τις καλύψει, παρέχοντας τις αναγκαίες πληροφορίες για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της εκπαιδευτικής τεχνολογίας αλλά και του εκπαιδευτικού σχεδιασμού. Απευθύνεται σε έμπειρους εκ..
63.00€ 70.00€
Χωρίς ΦΠΑ:59.44€
DISRUPTIVE TECHNOLOGIES 101 ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 4Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
-10 %
Brand: ΓΕΡΜΑΝΟΣ Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Α.
Ο οικονομικός αντίκτυπος της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, καθώς υπόσχεται αυξημένη λειτουργική αποτελεσματικότητα, και ανάπτυξη εντελώς νέων επιχειρηματικών μοντέλων, υπηρεσιών και προϊόντων. Τα τελευταία 30 χρόνια γίναμε μάρτυρες της εμφάνισης πλήθους εταιρειών λ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΔΙΚΤΥΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ Σ.
Πρόλογος - Υπηρεσίες και Τεχνολογίες Δικτυών - Μέθοδοι Μεταγωγής - Αρχιτεκτονικές Δικτυών Ευρείας Ζώνης - Αρχιτεκτονικές Μεταγωγών Πακέτου ΑΤΜ - Διαχείριση Πόρων και Κατηγορίες Υπηρεσιών Φέροντος - Προτυποποίηση Τηλεπικοινωνιακής Κίνησης & Εκτίμηση Επίδοσης - Σηματοδοσία και Συστήματα Ελέγχου Υπηρεσ..
58.97€ 65.52€
Χωρίς ΦΠΑ:55.63€
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΕ MATLAB ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 5Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: CHAPRA STEVEN C.
Πρόλογος – Μαθηματική Μοντελοποίηση, Αριθμητικές Μέθοδοι και Επίλυση Προβλημάτων – Θεμελιώδεις Έννοιες του MATLAB – Προγραμματισμός με το MATLAB – Σφάλματα Στρογγυλοποίησης και Αποκοπής – Ρίζες: Μέθοδοι Κιβωτισμού – Ρίζες: Ανοιχτές Μέθοδοι – Βελτιστοποίηση – Γραμμικές Αλγεβρικές Εξισώσεις και Πίνακε..
84.53€ 93.93€
Χωρίς ΦΠΑ:79.75€
ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: LEV MANOVICH
Tι είναι τα μέσα σήμερα; Τι είναι τα παλιά μέσα; Τι είναι τα νέα μέσα; Τι είναι τα ψηφιακά μέσα; Τι είναι τα μέσα μετά το λογισμικό; Στο παρόν έργο ο Lev Manovich πραγματεύεται τα παραπάνω ερωτήματα τεκμηριώνοντας τη διαδικασία «λογισμικοποίησης» των μέσων. Στο πλαίσιο αυτό περιγράφει τρεις μεγάλες ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΛΓΟΡΙΘΜΩΝ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: NEAPOLITAN RICHARD
Το βιβλίο «Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων» προσφέρει μία ισορροπημένη παρουσίαση σχεδίασης αλγορίθμων, ανάλυση της πολυπλοκότητάς τους και της υπολογιστικής τους πολυπλοκότητας. Είναι ιδεώδες για έναν φοιτητή πληροφορικής με σχετικά λίγες γνώσεις τόσο άλγεβρας όσο και διακριτών δομών. Το κείμενο πα..
90.00€ 100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:84.91€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η κυβερνοασφάλεια έχει αναδειχτεί σε κρίσιμη πτυχή της καθημερινής ζωής. Οι απειλές στον κυβερνοχώρο γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και άτομα και οργανισμοί κινδυνεύουν να παραβιαστούν, να υπάρξει διαρροή των δεδομένων τους ή αυτά να καταστραφούν ολοσχερώς. Για όσους μπο..
15.07€ 16.75€
Χωρίς ΦΠΑ:14.22€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ AUTOCAD 2023
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ανεξάρτητα από το αν είστε νέος χρήστης και κάνετε τώρα το ξεκίνημά σας στη σχεδίαση με το AutoCAD ή πεπειραμένος χρήστης και έχετε δυσκολευτεί με άλλα βοηθήματα χωρίς να έχετε ξεκαθαρίσει τη λογική της ηλεκτρονικής σχεδίασης, σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε:-Τη βοήθεια που ψάχνετε για να κάνετε κτήμα σ..
29.25€ 32.50€
Χωρίς ΦΠΑ:27.59€
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Β.
Περιέχει: Πρόλογος - Ηλεκτρονικοί διακόπτες ισχύος-Απώλειες - Χαρακτηριστικές (V-I) των θυρίστορ - Μη ελεγχόμενες ανορθωτικές διατάξεις - Ελεγχόμενες ανορθωτικές διατάξεις - Μετατροπείς ΕΡ/ΕΡ - Μετατροπείς ΣΡ/ΣΡ - Μετατροπείς ΕΡ/ΣΡ/ΕΡ (Αντιστροφείς ή Inverters) - Κύκλωμα έναυσης θυρίστορ με τελεστικ..
34.93€ 38.81€
Χωρίς ΦΠΑ:32.95€
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το συλλογικό αυτό έργο των αποτυπώνει τον θαυμαστό νέο κόσμο της ψηφιακής πολιτιστικής κληρονομιάς με την ιλιγγιώδη ανάπτυξη και τους ανοικτούς ορίζοντες, αφού εφορμώντας από το ανεξάντλητο πολιτιστικό απόθεμα και ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες δημιουργεί καινούργιες εφαρμογές και ανοίγει νέες ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ C++ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: BEHROUZ A. FOROUZAN
Η C++ είναι μια προοδευτική γλώσσα προγραμματισμού που προέρχεται από τους προγόνους της, τη γλώσσα C και τη γλώσσα B. Η γλώσσα C++ επεκτείνει την ιδέα μιας δομής σε μια κλάση, στην οποία διαφορετικά αντικείμενα μπορούν να δημιουργηθούν από έναν ορισμό κλάσης με διαφορετικές τιμές για κάθε στοιχείο ..
90.00€ 100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:84.91€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ IT AUDITING HANDBOOK
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Συγγραφέας: ΚΥΡΙΑΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
«Το βιβλίο αυτό είναι όλο ευανάγνωστο και χρήσιμο, χωρίς τίποτα περιττό. Αναλυτικότατος, εμπεριστατωμένος οδηγός, αξιοποιήσιμος όχι μόνον στην οργάνωση αποτελεσματικών ελέγχων των λειτουργιών πληροφορικών συστημάτων αλλά, νομίζω και για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό τους. Εξαιρετικά κατατοπιστικό για..
22.80€ 25.33€
Χωρίς ΦΠΑ:21.51€
ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ν.
Ο κυβερνοχώρος επιδρά σε κάθε έκφανση της κοινωνίας μας. Παράγει οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις και ο ρυθμός της αλλαγής είναι απίθανο να μειωθεί σύντομα. Η ανάπτυξη του κυβερνοχώρου εγείρει αναρίθμητα ερωτήματα και η ανάγκη για απαντήσεις σε αυτά είναι επιτακτική. Σε πλήρη αντίθεση..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 62 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.