Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Τεχνολογία - Πληροφορική

Βρείτε βιβλία πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, δικτύων, τεχνολογίας, στο βιβλιοπωλείο Docu

ΓΡΙΦΟΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: OWEN DAVID
Παραδόξως, οι σχέσεις Βρετανίας και Ρωσίας δεν έχουν επαρκώς διερευνηθεί στη μακρά τους διάρκεια. Αφετηρία αυτού του βιβλίου είναι η Ναυμαχία του Ναβαρίνου, ένα κομβικής σημασίας γεγονός –στρατιωτικό, γεωπολιτικό, διπλωματικό– που συνδέεται άρρηκτα με την επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής Επανάστασης..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ -ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (4Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ) 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: RUSSELL STUART
Από τον πρόλογο των συγγραφέων: Αυτή η έκδοση του βιβλίου παρουσιάζει τις αλλαγές που συνέβησαν στην ΤΝ από την προηγούμενη έκδοση του 2010: Γενικά, περίπου το 25% του περιεχομένου του βιβλίου είναι εντελώς καινούργιο. Το υπόλοιπο 75% έχει ξαναγραφεί σε μεγάλο βαθμό ώστε να παρουσιάζει μια πιο ενιαί..
89.91€ 99.91€
Χωρίς ΦΠΑ:84.83€
ARDUINO - ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Σ.
Οδηγός για την ανάπτυξη εφαρμογών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων STEM με το Arduino. Στη σημερινή εποχή, όπου και να ψάξουμε θα βρούμε κρυμμένους μηχανισμούς που ελέγχουν κάποιες συνθήκες και ενεργούν ανάλογα. Οι μηχανισμοί αυτοί συνήθως στηρίζονται σε μικροϋπολογιστές ή μικροελεγκτές και βρίσκοντ..
56.25€ 62.50€
Χωρίς ΦΠΑ:53.06€
Η ΦΥΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΔΥΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
-10 %
Brand: ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ Location: ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Α.
Αλλοτριωμένος ο homο economicus συντηρεί με την απληστία του τον τριτοκοσμικό εφιάλτη και την κλιματική αλλαγή. Θα εξελιχθούν μερικοί σε πολίτες του κόσμου, ώστε να ρυμουλκήσουν τους κολασμένους της γης σε ένα νέο επίπεδο πολιτισμού, έναν «μείλιχον αιώνα»; Ίσως δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τη γνώση ..
12.15€ 13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:11.47€
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΛΑΖΑΚΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ Α.
Το βιβλίο Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση & Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Πολίτες και Επιχειρήσεις έχει σκοπό να βοηθήσει τον αναγνώστη να καταλάβουν το πως μπορούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορικής στη Δημόσια Διοίκηση και τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Δημό..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΜΑΔΥΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι.
Ένα ταξίδι που ξεκινάει από την εξέλιξη της Διοικητικής Επιστήμης και της Πληροφορικής, περνάει αναλυτικά από τα Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης και καταλήγει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και την ψηφιακή επιχείρηση. Είναι πλέον φανερό ότι η διαχε..
54.00€ 60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.94€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΚΟΜΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π.
Περιέχει: Χρήσιμα ακρώνυμα, Πρόλογος, Ορισμοί και Νομοθεσία Στερεών Αποβλήτων, Παραγωγή, Σύνθεση και Αρχές Δειγματοληψίας Στερεών Αποβλήτων, Δείκτες Παρακολούθησης Πορείας Κυκλικής Οικονομίας, Προσωρινή Αποθήκευση, Συλλογή, Μεταφορά και Μεταφόρτωση, Μηχανική Επεξεργασία Στερεών Αποβλήτων, Αερόβια Βι..
44.55€ 49.50€
Χωρίς ΦΠΑ:42.03€
LINUX ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι.
Περιέχει: Εισαγωγή - Τα βασικά Εργαλεία, Αρχεία και Κατάλογοι, Εντολές Διαχείρισης Αρχείων και Καταλόγων, Έλεγχος και Δικαιώματα Πρόσβασης, Συναρτήσεις Διαχείρισης Αρχείων και Καταλόγων, Συστήματα Αρχείων - Το Σύστημα EXT2, Τα Συστήματα Αρχείων EXT3 και EXT4, Το Εικονικό Σύστημα Αρχείων, Διεργασίες ..
94.85€ 105.39€
Χωρίς ΦΠΑ:89.48€
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ARDUINO Ο ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ARDUINO 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.
Περιέχει: Εισαγωγή, Εφαρμογές για Αρχάριους, Βασικές Εφαρμογές, Εφαρμογές με Αισθητήρες, Απεικόνιση Δεδομένων, Εισαγωγή στην Πρακτική Ρομποτική, Προχωρημένα Θέματα, Εφαρμογές Απομακρυσμένου Ελέγχου, Το Arduino στο Σχολείο (Οπτικός Προγραμματισμός του Arduino), Δραστηριότητες-Εργαστηριακές Ασκήσεις, ..
55.46€ 61.62€
Χωρίς ΦΠΑ:52.32€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.
Περίεχει: Εισαγωγή στις εφαρμογές της πληροφορικής - Αριθμητικά συστήματα - Αριθμητικές πράξεις - Δεδομένα υπολογιστή - Λογικά ψηφιακά κυκλώματα - Δομικά στοιχεία μικροεπεξεργαστή - Βασικά κυκλώματα μικροεπεξεργαστή - Μνήμη - Επικοινωνία με εξωτερικές συσκευές - Το λειτουργικό σύστημα - Βασική χρήση..
63.07€ 70.08€
Χωρίς ΦΠΑ:59.50€
ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο όρος «αναδυόμενες τεχνολογίες» επιχειρεί να καταδείξει ότι η ιστορία της τεχνολογίας δεν συνιστά μία εξελικτική διαδικασία. Η επινόηση ενός νέου εργαλείου, τεχνικής ή μέσου θέτει μεν ως αρχικό στόχο την ικανοποίηση δεδομένων αναγκών και την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων, ταυτόχρονα όμως φέρνει..
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΚ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΠΙΕΡΡΑΚΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Β.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΚ, ΠΙΕΡΡΑΚΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Β., 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕ OPEN GL 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Μια Επισκόπηση των Υπολογιστικών Γραφικών - Υλικό Υπολογιστικών Γραφικών - Λογισμικό Υπολογιστικών Γραφικών - Θεμελιακά Στοιχεία Εξόδου Γραφικών - Ιδιότητες των Θεμελιακών Στοιχείων των Γραφικών - Αλγόριθμοι Υλοποίησης Ιδιοτήτων και Θεμελιακών Στοιχείων των Γραφικών - Δισδιάστατοι Γεωμετρ..
88.87€ 98.75€
Χωρίς ΦΠΑ:83.84€
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΡΦΟΔΟΣΙΑ - DESIGN H ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΚΟΥΖΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Το βιβλίο παρουσιάζει τη γνωσιοθεωρία και μεθοδολογία του βιομηχανικού σχεδιασμού (design) αντικειμένων. Αποτελεί ένα ωφέλιμο εργαλείο ανάπτυξης της καλλιτεχνικής και επιστημονικής δημιουργικότητας για κάθε ενδιαφερόμενο μορφοδότη (designer) μέσα στις σύγχρονες εφαρμογές της βιομηχανικής παραγωγής χ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ WEBGL
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Location: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ
Τα Γραφικά Υπολογιστών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της τεχνολογικής καθημερινότητας, συμμετέχοντας στην ψυχαγωγία μας αλλά και ως εργαλείο για μηχανικούς, γιατρούς, σχεδιαστές και άλλους επιστημόνες ή επαγγελματίες, προσφέροντάς τη δυνατότητα σύνθεσης ή ανασύνθεσης από δεδομένα και οπτικοποίησης αντ..
35.10€ 39.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.11€
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ - ΤΟΜΟΣ 15
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗ Location: ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ - ΤΟΜΟΣ 15, ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗ..
26.10€ 29.00€
Χωρίς ΦΠΑ:24.62€
ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Location: ΒΕΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Το βιβλίο καλύπτει την απουσία από την ελληνική βιβλιογραφία ενός ολοκληρωμένου διδακτικού εγχειριδίου στην περιοχή των οπτικών ιδιοτήτων. Συμβάλλει στην εξοικείωση του αναγνώστη με τις βασικότερες έννοιες της αλληλεπιδράσεως της ηλεκτρομαγνητικής (ΗΜ) ακτινοβολίας, και ειδικότερα της οπτικής ακτινο..
23.40€ 26.00€
Χωρίς ΦΠΑ:22.08€
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΚΟΥΓΚΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Γ.
Περιέχει: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: AEPIOI PYΠOI & KAΘAPIΣMOΣ AEPOΛYMATΩN, Κεφάλαιο 1 - Γενικές Έννοιες, Κεφάλαιο 2 - Ρύπανση της Ατμόφαιρας, Κεφάλαιο 3 - Μέθοδοι Καθαρισμού Αερολυμάτων, ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΩΝ, Κεφάλαιο 4 - Νερό, Κεφάλαιο 5 - Οικοτοξικολογία - Υδατική Τοξικολογία, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ..
56.61€ 62.90€
Χωρίς ΦΠΑ:53.41€
ΑΝΘΡΩΠΟΣ 4.0
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: ΛΑΚΑΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Για μια σοφή διαχείριση της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης Τι είναι επιτέλους αυτή η 4η Βιομηχανική Επανάσταση; Αφορά τη βιομηχανία των ανεπτυγμένων χωρών ή μήπως μας αφορά όλους; Τα ερωτήματα που δημιουργεί η έλευση της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι πολλά και δύσκολα, η απάντηση όμως είναι απλή...
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ
-10 %
Brand: ΩΚΕΑΝΟΣ Location: ΜΑΝΟΥΕΛ ΛΟΘΑΝΟ ΛΕΙΒΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΜΑΝΟΥΕΛ ΛΟΘΑΝΟ ΛΕΙΒΑ, ΩΚΕΑΝΟΣ..
13.39€ 14.88€
Χωρίς ΦΠΑ:12.64€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 72 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.