Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Τεχνολογία - Πληροφορική

Βρείτε βιβλία πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, δικτύων, τεχνολογίας, στο βιβλιοπωλείο Docu

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ IT AUDITING HANDBOOK
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Συγγραφέας: ΚΥΡΙΑΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
«Το βιβλίο αυτό είναι όλο ευανάγνωστο και χρήσιμο, χωρίς τίποτα περιττό. Αναλυτικότατος, εμπεριστατωμένος οδηγός, αξιοποιήσιμος όχι μόνον στην οργάνωση αποτελεσματικών ελέγχων των λειτουργιών πληροφορικών συστημάτων αλλά, νομίζω και για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό τους. Εξαιρετικά κατατοπιστικό για..
22.80€ 25.33€
Χωρίς ΦΠΑ:21.51€
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Β.
Περιέχει: Πρόλογος - Ηλεκτρονικοί διακόπτες ισχύος-Απώλειες - Χαρακτηριστικές (V-I) των θυρίστορ - Μη ελεγχόμενες ανορθωτικές διατάξεις - Ελεγχόμενες ανορθωτικές διατάξεις - Μετατροπείς ΕΡ/ΕΡ - Μετατροπείς ΣΡ/ΣΡ - Μετατροπείς ΕΡ/ΣΡ/ΕΡ (Αντιστροφείς ή Inverters) - Κύκλωμα έναυσης θυρίστορ με τελεστικ..
34.93€ 38.81€
Χωρίς ΦΠΑ:32.95€
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το συλλογικό αυτό έργο των αποτυπώνει τον θαυμαστό νέο κόσμο της ψηφιακής πολιτιστικής κληρονομιάς με την ιλιγγιώδη ανάπτυξη και τους ανοικτούς ορίζοντες, αφού εφορμώντας από το ανεξάντλητο πολιτιστικό απόθεμα και ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες δημιουργεί καινούργιες εφαρμογές και ανοίγει νέες ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ C++ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: BEHROUZ A. FOROUZAN
Η C++ είναι μια προοδευτική γλώσσα προγραμματισμού που προέρχεται από τους προγόνους της, τη γλώσσα C και τη γλώσσα B. Η γλώσσα C++ επεκτείνει την ιδέα μιας δομής σε μια κλάση, στην οποία διαφορετικά αντικείμενα μπορούν να δημιουργηθούν από έναν ορισμό κλάσης με διαφορετικές τιμές για κάθε στοιχείο ..
90.00€ 100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:84.91€
ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Συγγραφέας: ΚΑΝΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια εκτεταμένη εισαγωγή στις ασύρματες επικοινωνίες. Επιχειρείται αναλυτική παρουσίαση του απαιτούμενου υποβάθρου και αναπτύσσονται τα βασικά στοιχεία της θεωρίας των κεραιών και της διάδοσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Ο αναγνώστης εισάγεται στα απαιτούμενα μαθηματικά ε..
54.00€ 60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.94€
ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο συλλογικός τόμος με τίτλο Όψεις της Εφαρμοσμένης Επιστήμης και Τεχνολογίας – Διερευνώντας το αξιακό τοπίο της Τεχνοεπιστήμης επιχειρεί να εξοικειώσει το εγχώριο ενδιαφερόμενο αναγνωστικό κοινό με όψεις της εφαρμοσμένης ηθικής φιλοσοφίας, η οποία έχει προσδεθεί πλέον αναποδράστως με την Τεχνολογία,..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ VHDL 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Συγγραφέας: PEDRONI VOLNEI A.
Αυτή η συνολική πραγμάτευση της VHDL και των εφαρμογών της στη σχεδίαση και την προσομοίωση των πραγματικών, βιομηχανικού τύπου κυκλωμάτων έχει εξολοκλήρου ενσωματώσει τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις και έχει διευρυνθεί για τις ανάγκες της τρίτης έκδοσης. Νέες ενότητες περιλαμβάνουν όλες τις VH..
40.50€ 45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.21€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ - 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Συγγραφέας: PATRICIA WALLACE
Το βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στον πραγματικό κόσμο των πληροφοριακών συστημάτων. Με πρωτότυπη προσέγγιση, πολλά παραδείγματα και θέματα από την καθημερινότητα, η Patricia Wallace εξοικειώνει τον φοιτητή με αυτόν τον ταχύτατα εξελισσόμενο επιστημονικό κλάδο και τον προετοιμάζει για την είσοδό του ..
55.80€ 62.00€
Χωρίς ΦΠΑ:52.64€
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΒΜ SPSS STATISTICS 28
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΓΝΑΡΔΕΛΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Η νέα μορφή της Ανάλυσης δεδομένων με το SPSS έχει προσαρμοστεί στην έκδοση 28 του ΙΒΜ SPSS Statistics και καλύπτει διεξοδικά τις κύριες διαχειριστικές και αναλυτικές διαδικασίες του λογισμικού. Data Analytics ή Analytics είναι πλέον ο διεθνής όρος που χρησιμοποιείται για τις τεχνικές ανάλυσης δεδομ..
76.32€ 84.80€
Χωρίς ΦΠΑ:72.00€
ΜΕΤΑΞΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: FEENBERG ANDREW
Ένας πρωτοπόρος φιλόσοφος της τεχνολογίας καλεί για τον δημοκρατικό συγχρονισμό της τεχνολογικής ορθολογικότητας με την καθημερινή εμπειρία. Οι τεχνολογίες, οι αγορές και οι διοικήσεις της σημερινής κοινωνίας της πληροφορίας βρίσκονται σε κρίση. Ερχόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με επαναλαμβανόμενες ..
18.60€ 20.67€
Χωρίς ΦΠΑ:17.55€
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΗ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.
Με το παρόν βιβλίο επιχειρείται μια εισαγωγική προσέγγιση στη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων ποιοτικής έρευνας με αναφορές στις πιο διαδεδομένες μεθόδους και τεχνικές του χώρου και χρήση συναρτήσεων λογισμικού ανοικτού κώδικα, και συγκεκριμένα της γλώσσας R. Πρόκειται για εξαιρετικά δημο..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ IOT ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΘΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Χ.
Περιέχει: Πρόλογος - Εισαγωγή - Διεργασίες, Αντικείμενα και Υπηρεσίες - Εισαγωγή στην Τεχνολογία της Java - Η Προσέγγιση Lego - Παίζοντας με τα "Τουβλάκια" - Η Java ως Αντικειμενοστρεφής Γλώσσα - Διαδικασία Ανάπτυξης (Development Process) - Κληρονομικότητα και Διεπαφές - Αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Μηχαν..
57.22€ 63.58€
Χωρίς ΦΠΑ:53.98€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (3η ΕΚΔΟΣΗ)
-10 %
Brand: ΚΡΙΤΙΚΗ Συγγραφέας: ALAN EVANS
Το σύγγραμμα Εισαγωγή στην πληροφορική συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, καθώς αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στη διδασκαλία των θεμάτων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εις βάθος κατανόηση του ψηφιακού κόσμου. Με απλή και κατανοητή γλώσσα και μαθητοκεντρική δομή, δεν περιορίζετα..
81.00€ 90.00€
Χωρίς ΦΠΑ:76.42€
ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ AUTOCAD ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΚΑΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Θ.
Περιέχει: Πρόλογος - Η Πρώτη Επαφή με το AutoCAD - Τα Πρώτα Βήματα στη Σχεδίαση - Η Οργάνωση του Σχεδίου - Βασικές Τεχνικές Σχεδίασης - Προηγμένες Τεχνικές Σχεδίασης - Κείμενα, Διαστάσεις, Διαγραμμίσεις, και Πληροφορίες - Παρουσίαση και εκτύπωση του σχεδίου - Φωτορεαλισμός και Κίνηση - Δουλεύοντας μ..
47.13€ 52.36€
Χωρίς ΦΠΑ:44.46€
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Το βιβλίο αυτό είναι ένας συνοπτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη δυναμική των τεχνολογικών εξελίξεων και να αποκτήσετε σφαιρική εικόνα των κύριων ζητημάτων που προκύπτουν από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλο και περισσότερους τομείς της ζωής μας. Η ανθρωπότητα έχει αυτή τη σ..
12.96€ 14.39€
Χωρίς ΦΠΑ:12.22€
INSTAGRAM: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ EXPERT ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ
-10 %
Brand: ΔΙΑΝΟΙΑ Συγγραφέας: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
INSTAGRAM: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ EXPERT ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ, ΔΙΑΝΟΙΑ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: STAIR RALPH Μ.
Περιέχει: ΜΕΡΟΣ 1ο ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ­­ — Πληροφοριακά Συστήματα: Άνθρωποι, Τεχνολογία, Διεργασίες και Δομή­ ­­— Ασφαλή Πληροφοριακά Συστήματα — Εταιρική και Ατομική Ευθύνη: Ζητήματα Ηθικής, Νομικά και Κοινωνικά Ζητήματα | ΜΕΡΟΣ 2ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ­­— Υ..
63.93€ 71.03€
Χωρίς ΦΠΑ:60.31€
ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.
Περιέχει: Γιατί Επεξεργασία Σημάτων;, Δειγματοληψία και Ανακατασκευή Σημάτων, Παραθύρωση Δεδομένων, Διακριτός Μετασχηματισμός Fourier και Συνελικτικά Αθροίσματα, Γενικά περί Φίλτρων, FIR Φίλτρα, IIR Φίλτρα, Ειδικές Κατηγορίες Ψηφιακών Φίλτρων, Πολυρυθμική Επεξεργασία, Επεξεργασία Στοχαστικών Σημάτων..
28.53€ 31.70€
Χωρίς ΦΠΑ:26.92€
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΑΛΦΑ ΠΙ Συγγραφέας: ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ Κ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, ΑΛΦΑ ΠΙ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΠΑΠΥΡΟΣ: Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: VALLEJO IRENE
Ένα ταξίδι στη ζωή αυτού του συναρπαστικού αντικειμένου που επινοήσαμε ώστε να διασχίζουν οι λέξεις τον χώρο και τον χρόνο. Η ιστορία της κατασκευής κάθε είδους βιβλίου που έχουμε χρησιμοποιήσει σε σχεδόν τριάντα αιώνες: βιβλία φτιαγμένα από καπνό, από πέτρα, από λάσπη, από καλάμια, από μετάξι, από ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 46 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.