Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φυσική

Βιβλία φυσικής, αστρονομίας στο Docu

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Location: BODANIS DAVID
Αϊνστάιν, σταμάτα να λες στον Θεό τι να κάνει!" "Είμαι πεπεισμένος ότι Εκείνος δεν παίζει ζάρια με το Σύμπαν" Οι δύο άντρες είχαν εντελώς διαφορετικές απόψεις - όχι μόνο για το πώς λειτουργούσε το Σύμπαν, αλλά και για τις ικανότητές τους να διακρίνουν τις θείες λειτουργίες του. Μόνο ο ένας τους είχε..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ HIGGS ΜΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: GAGNON PAULINE
Στις 4 Ιούλιου, συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ανακάλυψη του μποζονίου Higgs από τα πειράματα ATLAS και CMS στο CERN. Πρόκειται για το επιστέγασμα μίας μακρόχρονης πορείας που ξεκίνησε το 1964 με τη θεωρητική πρόβλεψη για την ύπαρξη του σωματιδίου. Πως φτάσαμε όμως σε αυτή την ανακάλυψη και ποιά ε..
17.64€ 19.60€
Χωρίς ΦΠΑ:16.64€
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ I ΚΑΙ II ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΑΛΦΑ ΠΙ Location: ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ I ΚΑΙ II ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΦΑ ΠΙ..
13.76€ 15.29€
Χωρίς ΦΠΑ:12.98€
ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ
-10 %
Brand: UTOPIA Location: MICHAEL E. PESKIN
ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ, UTOPIA..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΝΤΙΡΑΚ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, Η ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: ΒΑΓΙΟΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε.
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε κάποτε πει για το σύμπαν ότι «αυτή η επική ιστορία μυστηρίου όχι μόνο δεν έχει ακόμη λυθεί, αλλά δεν είμαστε καν βέβαιοι ότι υπάρχει μια λύση». Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα μικρό οδοιπορικό πάνω στις θεωρίες μας για τη φύση και τα φιλοσοφικά ζητήματα που τις διαπερνούν. Έχουμε..
12.88€ 14.31€
Χωρίς ΦΠΑ:12.15€
Η ΘΕΪΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Location: MICHIO KAKU
Η θεϊκή εξίσωση: το όραμα που κόβει την ανάσα. Η υπέρκομψη μαθηματική έκφραση της θεωρίας των πάντων είναι μια εξίσωση που αν τη γράψεις θα είναι μόλις τρία εκατοστά, αλλά αν την ερμηνεύσεις θα είναι σαν να διαβάζεις το πνεύμα του Θεού. Στα χέρια των φυσικών η θεϊκή εξίσωση είναι η ίδια η Αποκάλυψη·..
17.65€ 19.61€
Χωρίς ΦΠΑ:16.65€
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΘΑΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Βασικές Έννοιες - Μηδενικός και Πρώτος Θερμοδυναμικός Νόμος - Δεύτερος Θερμοδυναμικός Νόμος - Τέλειο Αέριο - Βασικοί Θερμοδυναμικοί Κύκλοι Τελείων Αερίων - Κινητήρες Stirling και Ericsson - Σχέσεις Μεταξύ Θερμοδυναμικών Ιδιοτήτων – Θερμοδυναμικά Δυναμικά - Καταστατική Εξίσωση van der Waals..
64.12€ 71.24€
Χωρίς ΦΠΑ:60.49€
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΕΙΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΣΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.
Το βιβλίο αυτό, απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος αναγνωστών, από τους εισαγόμενους για πρώτη φορά στον τομέα της τεχνολογίας των ηχείων (φοιτητές σχολών, χομπίστες), όσο και σε αυτούς που σχεδιάζουν ή χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα στην εργασία τους. Σε ολόκληρη την έκταση του βιβλίου γίνεται μία προ..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ - Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: ΚΑΚΤΟΣ Location: NICOLAIDES DEMETRIS
To Αναζητώντας μια θεωρία των πάντων οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο, προς αναζήτηση μιας ενιαίας «θεωρίας των πάντων», μέσω μιας σπάνιας και επιδέξιας αλληλεπίδρασης ανάμεσα στις φυσικές φιλοσοφίες των σημαντικότερων αρχαίων Ελλήνων διανοητών και στους νό..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Location: CURIE MARIE
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα μοναδικό ντοκουμέντο: περιλαμβάνει τις παραδόσεις στοιχειωδών μαθημάτων φυσικής που έκανε η Μαρί Κιουρί το 1907 στην κόρη της Ιρέν και στα παιδιά διακεκριμένων συναδέλφων της, στο πλαίσιο ενός αυτοσχέδιου, προτοποριακού "εκπαιδευτικού συνεταιρισμού". Οι σημειώσεις αυτές, ..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π.
Παρόλο που στη διάρκεια του έτους η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, εμείς δεν αισθανόμαστε την κίνηση αυτή αν και κάθε μέρα η Γη βρίσκεται σε διαφορετική θέση απ' αυτή που βρισκόταν την προηγούμενη. Έτσι από κάθε νέα θέση αντικρίζουμε τον Ήλιο από μια διαφορετική γωνία καθώς μετακινείται καθημεριν..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: KENNETH KRANE
Το βιβλίο του Kenneth S. Krane Εισαγωγή στην Πυρηνική Φυσική, από την πρώτη του έκδοση στα αγγλικά το 1987 μέχρι σήμερα, αποτελεί το πιο διαδεδομένο σύγγραμμα για τη διδασκαλία της Πυρηνικής Φυσικής, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανί..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Location: JIM AL-KHALILI
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΡΑΥΛΟΣ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: OBODOVSKIY ILYA
Ο συγγραφέας είναι έτοιμος να παραδεχθεί ότι κανένας σχεδόν από τους αναγνώστες του παρόντος βιβλίου δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας. Xωρίς ίχνος αμφιβολίας, ισχυρίζεται ότι καθένας από τους αναγνώστες του βιβλίου, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, οικονομικής κατάσ..
84.91€ 94.34€
Χωρίς ΦΠΑ:80.10€
ΤO ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ)
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΚATIE MACK
Γνωρίστε τις πέντε εκδοχές του τέλους του Σύμπαντος, σε μια απολαυστική αφήγηση που συνδυάζει την εκλαϊκευτική παρουσίαση των επιστημονικών θεωριών με πολύ χιούμορ! Το βιβλίο καταπιάνεται με πέντε πιθανές εκδοχές του τέλους του σύμπαντος, σύμφωνα με την επιστήμη της Αστροφυσικής και με βάση τα δεδομ..
12.96€ 14.39€
Χωρίς ΦΠΑ:12.22€
ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές γυμνασίων και από μαθητές σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, που επιδιώκουν μια πιο βαθιά κατανόηση της φυσικής χωρίς τη χρήση πολλών μαθηματικών εξισώσεων καθώς και από όποιον θέλει να εφαρμόσει τις έννοιες των φυσικών επιστημών στην καθημερινή του ζωή...
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ VHDL 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: BROWN STEPHEN
Περιέχει: Βασικές Έννοιες Σχεδίασης - Εισαγωγή στα Λογικά Κυκλώματα - Τεχνολογίες Υλοποίησης - Βελτιστοποίηση της Υλοποίησης Λογικών Κυκλωμάτων - Παράσταση Αριθμών και Αριθμητικά Κυκλώματα - Δομικές Βαθμίδες Συνδυαστικών Κυκλωμάτων - Flip-flops, Καταχωρητές, Μετρητές και ένας απλός Επεξεργαστής - Σ..
89.83€ 99.81€
Χωρίς ΦΠΑ:84.74€
ΜΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
-10 %
Brand: ΕΡΩΔΙΟΣ Location: ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.
Το σύνολο των αρχών της κλασικής Μηχανικής, της Θερμοδυναμικής κ.ά. δίνουν στις θεμελιώδεις αρχικές έννοιες έναν “μεταμφιεσμένο” ορισμό. Κατά συνέπεια, για να εξαλείψουμε τις τυχαίες και τυχόν ενοχλητικές διαισθητικές σημασίες και για να εκθέσουμε με διανοητική σαφήνεια το σύστημα των σχέσεων, η πλέ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 8Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: KREITH FRANK
Περιέχει: Βασικοί τρόποι μεταφοράς θερμότητας - Μόνιμη αγωγή θερμότητας - Μεταβατική αγωγή θερμότητας - Αριθμητική ανάλυση στην αγωγή θερμότητας - Ανάλυση της μεταφοράς θερμότητας με συναγωγή - Εξαναγκασμένη συναγωγή από εξωτερικές επιφάνειες - Εξαναγκασμένη συναγωγή (Εσωτερικό σωλήνων αγωγών) - Φυ..
85.43€ 94.92€
Χωρίς ΦΠΑ:80.60€
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
-10 %
Brand: ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ Location: TYSON NEIL DEGRASSE
Οι πιστοί θεατές της σειράς Cosmos του τηλεοπτικού δικτύου FOX έχουν αναγνωρίσει από παλιά τη μοναδική ικανότητα του Neil deGrasse Tyson να τους καθοδηγεί στα μυστήρια του μακρινού διαστήματος με σαφήνεια και ενθουσιασμό. Το βιβλίο Θάνατος από μαύρη τρύπα, μια συλλογή περισσότερων από σαράντα αγαπημ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 27 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.