Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φυσική

Βιβλία φυσικής, αστρονομίας στο Docu

ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΜΙΚ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.
Η ταχύτατη τεχνολογική και επιστημονική ανάπτυξη που παρατηρείται παγκοσμίως, έχει φέρει ως αποτέλεσμα το αυξημένο ενδιαφέρον πολλών χωρών στον κόσμο, για την πυρηνική ενέργεια, ως τρόπο ηλεκτροπαραγωγής. Συγχρόνως, ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με πολλές πηγές ραδιενέργειας, η οποία μπορεί να προκύπτ..
15.21€ 16.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.35€
ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: TESLA NIKOLA
Συγκεντρωμένα εδώ βρίσκονται είκοσι από τα γραπτά του ΝίκολαΤέσλα, άρθρα, διαλέξεις και επιστολές, όλα με εικόνες. Συνολικά υπάρχουν περίπου 214 εικόνες σε αυτό το βιβλίο. Τώρα μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα διάσημα κείμενα, όπως προορίζονταν να διαβαστούν. Περιλαμβάνονται τα εξής: Ένα νέο σύστημα κι..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ - Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: RICHARD DAWKINS
Ονειρεύεστε καμιά φορά ότι πετάτε σαν πουλί; Ότι ταξιδεύετε αβίαστα πάνω από δεντροκορφές, ότι ανυψώνεστε και μετά βουτάτε, γλιστράτε και στροβιλίζεστε ανάλαφρα στην τρίτη διάσταση; Ότι απλώνετε τις φτερούγες της φαντασίας σας και θαυμάζετε μέρη μαγικά ατενίζοντας παραμυθένιους τόπους; Υπέροχη αίσθη..
25.20€ 27.99€
Χωρίς ΦΠΑ:23.77€
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π.
Λίγους μήνες μετά την απώλεια του Διονύση Π. Σιμόπουλου, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη και το έργο του, εκδίδουμε τον τόμο "Με το βλέμμα στον ουρανό: Μια περιήγηση στα μυστικά του σύμπαντος". Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει 51 κείμενα (χωρισμένα σε εφτά μέρη) του σπουδαίου Έλληνα αστροφυσικού τα οποία ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: ΚΟΥΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΙΕΡΡΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Το παρόν βιβλίο αφορά σε προτάσεις διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών με την αξιοποίηση πειραμάτων και πειραματικών διαδικασιών με υλικά καθημερινής χρήσης. Απευθύνεται τόσο σε υποψήφιους όσο και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας αλλά και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παρουσιάζονται αναλυ..
22.90€ 25.44€
Χωρίς ΦΠΑ:21.60€
ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΣ Κ.
Περιέχει: Εισαγωγή - Μαθηματικό Υπόβαθρο - Python - Εισαγωγή στην Κβαντική Υπολογιστική - Καταχωρητές, Πύλες και Κυκλώματα - Κβαντικοί Αλγόριθμοι - Κβαντικά Παιχνίδια - Κβαντική Υπολογιστική και Κρυπτογραφία - Αξιολόγηση Κβαντικών Υπολογιστών - Κβαντική Μηχανική Μάθηση - Κβαντικό Διαδίκτυο - Βιβλιογ..
30.19€ 33.55€
Χωρίς ΦΠΑ:28.49€
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π.
Μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες της αστρονομίας, μια ματιά στον ουρανό με ξεναγό τον Διονύση Σιμόπουλο. Το τελευταίο μέρος της σειράς που αποτελείται από τέσσερα βιβλία – ένα για κάθε εποχή του έτους...
12.69€ 14.10€
Χωρίς ΦΠΑ:11.97€
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: BODANIS DAVID
Αϊνστάιν, σταμάτα να λες στον Θεό τι να κάνει!" "Είμαι πεπεισμένος ότι Εκείνος δεν παίζει ζάρια με το Σύμπαν" Οι δύο άντρες είχαν εντελώς διαφορετικές απόψεις - όχι μόνο για το πώς λειτουργούσε το Σύμπαν, αλλά και για τις ικανότητές τους να διακρίνουν τις θείες λειτουργίες του. Μόνο ο ένας τους είχε..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ HIGGS ΜΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: GAGNON PAULINE
Στις 4 Ιούλιου, συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ανακάλυψη του μποζονίου Higgs από τα πειράματα ATLAS και CMS στο CERN. Πρόκειται για το επιστέγασμα μίας μακρόχρονης πορείας που ξεκίνησε το 1964 με τη θεωρητική πρόβλεψη για την ύπαρξη του σωματιδίου. Πως φτάσαμε όμως σε αυτή την ανακάλυψη και ποιά ε..
17.64€ 19.60€
Χωρίς ΦΠΑ:16.64€
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ I ΚΑΙ II ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΑΛΦΑ ΠΙ Συγγραφέας: ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ I ΚΑΙ II ΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΦΑ ΠΙ..
13.76€ 15.29€
Χωρίς ΦΠΑ:12.98€
ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: MICHAEL E. PESKIN
ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ, UTOPIA..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΝΤΙΡΑΚ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, Η ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Συγγραφέας: ΒΑΓΙΟΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε.
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε κάποτε πει για το σύμπαν ότι «αυτή η επική ιστορία μυστηρίου όχι μόνο δεν έχει ακόμη λυθεί, αλλά δεν είμαστε καν βέβαιοι ότι υπάρχει μια λύση». Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα μικρό οδοιπορικό πάνω στις θεωρίες μας για τη φύση και τα φιλοσοφικά ζητήματα που τις διαπερνούν. Έχουμε..
12.88€ 14.31€
Χωρίς ΦΠΑ:12.15€
Η ΘΕΪΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: MICHIO KAKU
Η θεϊκή εξίσωση: το όραμα που κόβει την ανάσα. Η υπέρκομψη μαθηματική έκφραση της θεωρίας των πάντων είναι μια εξίσωση που αν τη γράψεις θα είναι μόλις τρία εκατοστά, αλλά αν την ερμηνεύσεις θα είναι σαν να διαβάζεις το πνεύμα του Θεού. Στα χέρια των φυσικών η θεϊκή εξίσωση είναι η ίδια η Αποκάλυψη·..
17.65€ 19.61€
Χωρίς ΦΠΑ:16.65€
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΘΑΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Βασικές Έννοιες - Μηδενικός και Πρώτος Θερμοδυναμικός Νόμος - Δεύτερος Θερμοδυναμικός Νόμος - Τέλειο Αέριο - Βασικοί Θερμοδυναμικοί Κύκλοι Τελείων Αερίων - Κινητήρες Stirling και Ericsson - Σχέσεις Μεταξύ Θερμοδυναμικών Ιδιοτήτων – Θερμοδυναμικά Δυναμικά - Καταστατική Εξίσωση van der Waals..
64.12€ 71.24€
Χωρίς ΦΠΑ:60.49€
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΕΙΩΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Συγγραφέας: ΣΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.
Το βιβλίο αυτό, απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος αναγνωστών, από τους εισαγόμενους για πρώτη φορά στον τομέα της τεχνολογίας των ηχείων (φοιτητές σχολών, χομπίστες), όσο και σε αυτούς που σχεδιάζουν ή χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα στην εργασία τους. Σε ολόκληρη την έκταση του βιβλίου γίνεται μία προ..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ - Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: ΚΑΚΤΟΣ Συγγραφέας: NICOLAIDES DEMETRIS
To Αναζητώντας μια θεωρία των πάντων οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο, προς αναζήτηση μιας ενιαίας «θεωρίας των πάντων», μέσω μιας σπάνιας και επιδέξιας αλληλεπίδρασης ανάμεσα στις φυσικές φιλοσοφίες των σημαντικότερων αρχαίων Ελλήνων διανοητών και στους νό..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Συγγραφέας: CURIE MARIE
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα μοναδικό ντοκουμέντο: περιλαμβάνει τις παραδόσεις στοιχειωδών μαθημάτων φυσικής που έκανε η Μαρί Κιουρί το 1907 στην κόρη της Ιρέν και στα παιδιά διακεκριμένων συναδέλφων της, στο πλαίσιο ενός αυτοσχέδιου, προτοποριακού "εκπαιδευτικού συνεταιρισμού". Οι σημειώσεις αυτές, ..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π.
Παρόλο που στη διάρκεια του έτους η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, εμείς δεν αισθανόμαστε την κίνηση αυτή αν και κάθε μέρα η Γη βρίσκεται σε διαφορετική θέση απ' αυτή που βρισκόταν την προηγούμενη. Έτσι από κάθε νέα θέση αντικρίζουμε τον Ήλιο από μια διαφορετική γωνία καθώς μετακινείται καθημεριν..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: KENNETH KRANE
Το βιβλίο του Kenneth S. Krane Εισαγωγή στην Πυρηνική Φυσική, από την πρώτη του έκδοση στα αγγλικά το 1987 μέχρι σήμερα, αποτελεί το πιο διαδεδομένο σύγγραμμα για τη διδασκαλία της Πυρηνικής Φυσικής, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανί..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Συγγραφέας: JIM AL-KHALILI
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΡΑΥΛΟΣ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 27 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.