Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φυσική

Βιβλία φυσικής, αστρονομίας στο Docu

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π.
Παρόλο που στη διάρκεια του έτους η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, εμείς δεν αισθανόμαστε την κίνηση αυτή αν και κάθε μέρα η Γη βρίσκεται σε διαφορετική θέση απ' αυτή που βρισκόταν την προηγούμενη. Έτσι από κάθε νέα θέση αντικρίζουμε τον Ήλιο από μια διαφορετική γωνία καθώς μετακινείται καθημεριν..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: KENNETH KRANE
Το βιβλίο του Kenneth S. Krane Εισαγωγή στην Πυρηνική Φυσική, από την πρώτη του έκδοση στα αγγλικά το 1987 μέχρι σήμερα, αποτελεί το πιο διαδεδομένο σύγγραμμα για τη διδασκαλία της Πυρηνικής Φυσικής, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανί..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ
-10 %
Brand: ΤΡΑΥΛΟΣ Location: JIM AL-KHALILI
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΡΑΥΛΟΣ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
-10 %
Brand: ΡΟΠΗ Location: OBODOVSKIY ILYA
Ο συγγραφέας είναι έτοιμος να παραδεχθεί ότι κανένας σχεδόν από τους αναγνώστες του παρόντος βιβλίου δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας. Xωρίς ίχνος αμφιβολίας, ισχυρίζεται ότι καθένας από τους αναγνώστες του βιβλίου, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, οικονομικής κατάσ..
84.91€ 94.34€
Χωρίς ΦΠΑ:80.10€
ΤO ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ)
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΚATIE MACK
Γνωρίστε τις πέντε εκδοχές του τέλους του Σύμπαντος, σε μια απολαυστική αφήγηση που συνδυάζει την εκλαϊκευτική παρουσίαση των επιστημονικών θεωριών με πολύ χιούμορ! Το βιβλίο καταπιάνεται με πέντε πιθανές εκδοχές του τέλους του σύμπαντος, σύμφωνα με την επιστήμη της Αστροφυσικής και με βάση τα δεδομ..
12.96€ 14.39€
Χωρίς ΦΠΑ:12.22€
ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές γυμνασίων και από μαθητές σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, που επιδιώκουν μια πιο βαθιά κατανόηση της φυσικής χωρίς τη χρήση πολλών μαθηματικών εξισώσεων καθώς και από όποιον θέλει να εφαρμόσει τις έννοιες των φυσικών επιστημών στην καθημερινή του ζωή...
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ VHDL 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: BROWN STEPHEN
Περιέχει: Βασικές Έννοιες Σχεδίασης - Εισαγωγή στα Λογικά Κυκλώματα - Τεχνολογίες Υλοποίησης - Βελτιστοποίηση της Υλοποίησης Λογικών Κυκλωμάτων - Παράσταση Αριθμών και Αριθμητικά Κυκλώματα - Δομικές Βαθμίδες Συνδυαστικών Κυκλωμάτων - Flip-flops, Καταχωρητές, Μετρητές και ένας απλός Επεξεργαστής - Σ..
89.83€ 99.81€
Χωρίς ΦΠΑ:84.74€
ΜΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
-10 %
Brand: ΕΡΩΔΙΟΣ Location: ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.
Το σύνολο των αρχών της κλασικής Μηχανικής, της Θερμοδυναμικής κ.ά. δίνουν στις θεμελιώδεις αρχικές έννοιες έναν “μεταμφιεσμένο” ορισμό. Κατά συνέπεια, για να εξαλείψουμε τις τυχαίες και τυχόν ενοχλητικές διαισθητικές σημασίες και για να εκθέσουμε με διανοητική σαφήνεια το σύστημα των σχέσεων, η πλέ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 8Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: KREITH FRANK
Περιέχει: Βασικοί τρόποι μεταφοράς θερμότητας - Μόνιμη αγωγή θερμότητας - Μεταβατική αγωγή θερμότητας - Αριθμητική ανάλυση στην αγωγή θερμότητας - Ανάλυση της μεταφοράς θερμότητας με συναγωγή - Εξαναγκασμένη συναγωγή από εξωτερικές επιφάνειες - Εξαναγκασμένη συναγωγή (Εσωτερικό σωλήνων αγωγών) - Φυ..
85.43€ 94.92€
Χωρίς ΦΠΑ:80.60€
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
-10 %
Brand: ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ Location: TYSON NEIL DEGRASSE
Οι πιστοί θεατές της σειράς Cosmos του τηλεοπτικού δικτύου FOX έχουν αναγνωρίσει από παλιά τη μοναδική ικανότητα του Neil deGrasse Tyson να τους καθοδηγεί στα μυστήρια του μακρινού διαστήματος με σαφήνεια και ενθουσιασμό. Το βιβλίο Θάνατος από μαύρη τρύπα, μια συλλογή περισσότερων από σαράντα αγαπημ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ
-10 %
Brand: ΔΙΑΥΛΟΣ Location: ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ι.
ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ι., ΔΙΑΥΛΟΣ..
33.30€ 37.00€
Χωρίς ΦΠΑ:31.42€
ΦΥΣΙΚΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ, Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Θ.
Πρόκειται για το μοναδικό βιβλίο στην έως σήμερα βιβλιογραφία που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα κρίσιμα ζητήματα και τις «παγίδες» που θα συναντήσεις σε θεωρία και ασκήσεις. Θα έλεγε κανείς πως είναι η «φωνή του δασκάλου» που χρειάζεσαι τις ώρες του διαβάσματός σου. Στις αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΩΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ…
-10 %
Brand: ΕΡΩΔΙΟΣ Location: ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.
Η Γενική Σχετικότητα είναι η θεωρία του A. Einstein για τον χώρο, τον χρόνο και την βαρύτητα και αποτελεί την πιο όμορφη φυσική θεωρία που έχει επινοηθεί. Η θεωρία αυτή περιγράφει ένα από τα πλέον διαβρωτικά χαρακτηριστικά του κόσμου της εμπειρίας μας, την βαρύτητα, σε όρους μίας κομψής μαθηματικής ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪΝΣΤΑΙΝ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: CALLE CARLOS I.
Με τη μοναδική ευρύτητα της σκέψης του, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν μας έδωσε μια νέα αντίληψη για το σύμπαν. Μας έδειξε ότι ο χώρος και ο χρόνος είναι σχετικοί – συρρικνώνονται ή διαστέλλονται, επιταχύνουν ή επιβραδύνουν, ανάλογα με την κίνησή μας. Η ζωή του Αϊνστάιν, τα επιτεύγματά του, ο μοναδικός τρόπος ..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ PARTICLE PHYSICS
-10 %
Brand: DA VINCI Location: SHAW GRAHAM
ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ PARTICLE PHYSICS, SHAW GRAHAM, DA VINCI..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ: ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ' ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Λ.
Η Εύα —μια ανήσυχη φοιτήτρια του τμήματος πλατωνικής φυσικής του πανεπιστημίου των καθαρών επιστημών (οι ονομασίες δικές της)— καταλαμβάνεται κάποια στιγμή από την «αμαρτωλή» περιέργεια του πραγματικού κόσμου και αποφασίζει να δραπετεύσει για λίγο από τα υψίπεδα της καθαρής θεωρίας, στα οποία κινεί..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
-10 %
Brand: ΚΑΚΤΟΣ Location: ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
Από τα αρχαιότατα χρόνια ο άνθρωπος έστρεφε το βλέμμα του προς τ’ άστρα, κατακλυσμένος από συναισθήματα δέους και απορίας: Tι ήταν άραγε αυτά τα μικροσκοπικά ουράνια φώτα που συντρόφευαν τις νύχτες μας; Τους τελευταίους αιώνες η ανθρωπότητα έχει σημειώσει τεράστια επιστημονική πρόοδο. Εξηγήσαμε τη φ..
14.79€ 16.43€
Χωρίς ΦΠΑ:13.95€
ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ΣΠΑΝΙΔΗΣ Location: ΚΟΛΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΟΛΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΣΠΑΝΙΔΗΣ..
28.62€ 31.80€
Χωρίς ΦΠΑ:27.00€
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΗΜΙΑΓΩΓΩΝ, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: SZE SIMON M.
Περιέχει: Ενεργειακές ζώνες, Συγκέντρωση φορέων σε κατάσταση θερμικής ισορροπίας, Φαινόμενα μεταφοράς φορέων, Επαφή p-n, Διπολικά τρανζίστορ, Σχετιζόμενες διατάξεις, Πυκνωτές, τρανζίστορ τεχνολογίας MOS, MOSFET, Άλλες προηγμένες διατάξεις, MESFET και σχετιζόμενες διατάξεις, Μικροκυματικές δίοδοι και..
43.59€ 48.43€
Χωρίς ΦΠΑ:41.12€
ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: PAIN H. J.
Ταλαντωτικά και κυματικά φαινόμενα εκδηλώνονται σε ποικίλες περιοχές της Φυσικής, όπως είναι η Μηχανική, ο Ηλεκτρομαγνητισμός, η Οπτική και η Κβαντομηχανική. Επίσης συνδέονται με τα φαινόμενα του Χάους και της Αυτο-οργάνωσης. Το βιβλίο του H. J. Pain "Φυσική των ταλαντώσεων και των κυμάτων" αναδεικν..
43.20€ 48.00€
Χωρίς ΦΠΑ:40.75€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 32 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.