Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Προσχολικά

Ανακαλύψτε βιβλία προσχολικής ηλικίας για παιδιά στο Docu. Αναζητήστε και βρείτε βιβλία προασκήσεων γραφής, ανάγνωσης ή αριθμητικής για παιδιά που προετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο και την πρώτη τάξη. Στο βιβλιοπωλείο Docu υπάρχουν πολλά βιβλία για να βρείτε το κατάλληλο που θα χρησιμοποιήσετε για τις προσχολικές ασκήσεις γραφής και ανάγνωσης.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ Συγγραφέας: ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ - ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ..
9.99€ 11.10€
Χωρίς ΦΠΑ:9.42€
ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 9: ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ
-10 %
Brand: SUSAETA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Χάρη στους φωσφορίζοντες μαρκαδόρους με τα ζωηρά χρώματα, μπορείς να ζωντανέψεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια! Σχεδιασμένες έτσι ώστε να αναδεικνύονται όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χρήση των  συγκεκριμένων χρωμάτων, οι 32 εικόνες του μπλοκ ζωγραφικής φιλοξενούν πανέμορφους μονόκερους, αλλά και μαγε..
11.69€ 12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ
-10 %
Brand: SUSAETA
ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, SUSAETA..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ
-10 %
Brand: SUSAETA
ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, SUSAETA..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΑΛΦΑΒΗΤΑ
-10 %
Brand: SUSAETA
Ένα πολύχρωμο, χαρούμενο βιβλίο για την εκμάθηση της γραφής των γραμμάτων! Τα παιδιά παρατηρούν κάθε γράμμα και ακολουθούν τα αριθμημένα βελάκια του για να το γράψουν με τη σωστή φορά. Χάρη στο μαρκαδοράκι που σβήνει εύκολα, μπορούν να εξασκηθούν στη γραφή των γραμμάτων, κεφαλαίων και μικρών, γράφον..
2.69€ 2.99€
Χωρίς ΦΠΑ:2.54€
ΑΡΙΘΜΟΙ
-10 %
Brand: SUSAETA
Ένα πολύχρωμο, χαρούμενο βιβλίο για την εκμάθηση της γραφής των αριθμών! Τα παιδιά παρατηρούν κάθε αριθμό από το 1 ως το 20 και ακολουθούν τα αριθμημένα βελάκια του για να τον γράψουν με τη σωστή φορά. Χάρη στο μαρκαδοράκι που σβήνει εύκολα, μπορούν να εξασκηθούν στη γραφή των αριθμών γράφοντας κα..
2.69€ 2.99€
Χωρίς ΦΠΑ:2.54€
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣ
-10 %
Brand: SUSAETA
Ένα βιβλίο γεμάτο χρώματα και ευχάριστες δραστηριότητες που εξασκούν τη λεπτή κινητικότητα των παιδιών, ώστε να είναι προετοιμασμένα για το στάδιο της γραφής. Χάρη στο μαρκαδοράκι που σβήνει εύκολα, τραβούν γραμμές προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ μαθαίνουν να σχεδιάζουν και τα βασικά σχήματα...
2.69€ 2.99€
Χωρίς ΦΠΑ:2.54€
ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΧΟΛΕΙΟ
-10 %
Brand: SUSAETA
Ένα βιβλίο γεμάτο χρώματα και ευχάριστα παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στις σελίδες του θα εξασκηθούν όσες φορές θέλουν με τα αντίθετα και τα μεγέθη, θα φτιάξουν ζευγάρια, θα βρουν διαφορές, θα ενώσουν τελείες, θα κάνουν αντιστοιχίσεις και ένα σωρό άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες!..
2.69€ 2.99€
Χωρίς ΦΠΑ:2.54€
ΚΟΛΛΑΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ: ΠΕΙΡΑΤΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ROBSON KIRSTEEN
Μια μεγάλη περιπέτεια σε περιμένει μόλις ανοίξεις αυτό το βιβλίο: καταιγίδες, ναυμαχίες, το κυνήγι του θησαυρού… Βρες τα αυτοκόλλητα και κόλλησέ τα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού...
4.95€ 5.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.67€
ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ 3+
-10 %
Brand: ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Συγγραφέας: YOYO BOOKS
Ζωγραφική-Αριθμητική-Αναγνώριση Ομοιοτήτων & Διαφορών Το υπέροχο αυτό βιβλίο είναι γεμάτο με διασκεδαστικές ασκήσεις. Το μικρό χερούλι που διαθέτει βοηθάει το παιδί να μεταφέρει το βιβλίο παντού. Επιπλέον, υπάρχει μια γκρι βούλα σε κάθε σελίδα για να τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο επιβράβευσης όταν ολ..
5.67€ 6.30€
Χωρίς ΦΠΑ:5.35€
ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ 4+
-10 %
Brand: ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Συγγραφέας: YOYO BOOKS
Ζωγραφική-Μέτρηση μέχρι το 10-Αναγνώριση Σχημάτων Το υπέροχο αυτό βιβλίο είναι γεμάτο με διασκεδαστικές ασκήσεις. Το μικρό χερούλι που διαθέτει βοηθάει το παιδί να μεταφέρει το βιβλίο παντού. Επιπλέον, υπάρχει μια γκρι βούλα σε κάθε σελίδα για να τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο επιβράβευσης όταν ολοκλη..
5.67€ 6.30€
Χωρίς ΦΠΑ:5.35€
ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Το κατάλληλο υλικό για βιωματική μάθηση και τα πρώτα βήματα στην κατάκτηση της αγγλικής γλώσσας από τα μικρά παιδιά. Με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου για την εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο...
9.45€ 10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.92€
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΓΛΩΣΣΑ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: ΚΑΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑ
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά που έχουν τελειώσει το Νηπιαγωγείο και ετοιμάζονται για το Δημοτικό Σχολείο. Είναι αφιερωμένο στη Γλώσσα, την Ανάγνωση και τη Γραφή. Στόχος του είναι να ανακεφαλαιώσει τις σχετικές γνώσεις των παιδιών με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό, προκειμένου να γίνει π..
3.14€ 3.49€
Χωρίς ΦΠΑ:2.96€
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: ΚΑΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑ
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά που έχουν τελειώσει το Νηπιαγωγείο και ετοιμάζονται για το Δημοτικό Σχολείο. Είναι αφιερωμένο στα μαθηματικά και στόχος του είναι να ανακεφαλαιώσει τις σχετικές γνώσεις των παιδιών με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό, προκειμένου να γίνει πιο ομαλή η μετάβασή ..
3.14€ 3.49€
Χωρίς ΦΠΑ:2.96€
ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: GREENWELL JESSICA
Βιβλίο δραστηριοτήτων με χαρούμενη, αστεία εικονογράφηση. Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τα σχήματα, τα χρώματα, τους αριθμούς ως το 20 και τα μικρά γράμματα του αλφάβητου. Έτσι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τη σωστή μετάβαση στο δημοτικό σχολείο. Τα παιδιά καλλιεργούν την κριτική τους, την παρα..
7.92€ 8.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.47€
ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: GREENWELL JESSICA
Το κατάλληλο βιβλίο για να αποκτήσει το μικρό παιδί γνώσεις και να ασκήσει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ομαλή προσαρμογή του στο Νηπιαγωγείο (προσανατολισμός στον χώρο, το πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου, χρώματα, σχήματα, αριθμοί ως το 10, κεφαλαία γράμματα του αλφάβητου)...
7.92€ 8.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.47€
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
-10 %
Brand: SUSAETA
Ένα βιβλίο πρώτης γραφής και ανάγνωσης, που κάνει την εκμάθηση των γραμμάτων… παιχνιδάκι! Σε κάθε δισέλιδο τα παιδιά εξασκούνται στη γραφή των γραμμάτων, λύνουν τις διασκεδαστικές ασκήσεις που συνδέονται με αυτά και επιβραβεύουν την προσπάθειά τους με ένα αυτοκόλλητο αστέρι! Στο τέλος του βιβλίου γί..
4.49€ 4.99€
Χωρίς ΦΠΑ:4.24€
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΙΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Συγγραφέας: ΝΑΝΤΙΝ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΡΑΜΑΝΗ
Tο βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι μέσα στη χρονιά, για παιδιά 4 – 6 ετών...
6.75€ 7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.37€
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Συγγραφέας: ΝΑΝΤΙΝ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΡΑΜΑΝΗ
Το βιβλίο αυτό είναι μια περιήγηση στις γιορτές που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης και καθημερινότητας. Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών) μαθαίνουν χρήσιμες πληροφορίες ενώ διασκεδάζουν με τις δραστηριότητες...
6.75€ 7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.37€
ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ - ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ
-10 %
Μέσα από απλές και διασκεδαστικές ασκήσεις, τα παιδιά μαθαίνουν να μετρούν, να ταξινομούν, να αναγνωρίζουν ποσότητες και σειρές αριθμών από το 1 έως το 10, ενώ συγχρόνως εξασκούν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες του χεριού. Χάρη στον ειδικό μαρκαδόρο που σβήνει εύκολα, οι ασκήσεις μπορούν να επαναλ..
8.99€ 9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.48€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 172 (9 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.