Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Θεατρικά Έργα

Βιβλία με θεατρικά έργα online στο Docu. Συγγραφείς από όλο τον κόσμο, κλασσικά και καινούργια θεατρικά σε βιβλία θα τα βρείτε στο Docu.

Η ΜΙΚΡΗ ΑΣΙΑ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΦΛΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
«Μερικές φορές έρχεται κάτι απρόβλεπτο, κάτι που κανείς δεν περιμένει, μια καταστροφή, όπως αυτή της Σμύρνης, και εκεί δεν ξέρεις τι να κάνεις». Με δυο ετερόκλητα κείμενα που συνυπάρχουν σε ένα κοινό θεατρικό έργο με τον τίτλο Η Μικρή Ασία ο Ανδρέας Φλουράκης αναφέρεται στα εκατό χρόνια από τη Μικρ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΞΑΝΑ
-10 %
Brand: ΑΠΑΡΣΙΣ Location: ΝΑΤΑΣΑ ΝΤΑΙΛΙΑΝΗ ΝΑΤΑΣΑ
Ένας άντρας, μια γυναίκα, δύο εραστές από τα παλιά, συναντιούνται για να μιλήσουν, επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος» ως μια ανάγκη να εξομολογηθούν τον παρελθόντα έρωτά τους, να αποκαλύψουν την συντριβή τους μέσα από αυτόν. Αρθρώνοντας την βιωμένη αγριότητα της ύπαρξης και του έρωτα θέλουν να κ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΚΡΟΥΑΣΑΝ
-10 %
Brand: ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ Location: ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Θεάτο με 2 πρόσωπα...
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΒΟΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΜΙΑ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΗ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ
-10 %
Brand: ΟΣΕΛΟΤΟΣ Location: ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μια σπονδυλωτή ιλαροτραγωδία για την ανθρώπινη ύπαρξη. Μια προσπάθεια αποδοχής του αναπόφευκτου. Η υπενθύμιση του θανάτου, μοναδική ελπίδα σωτηρίας της ανθρώπινης υπόστασης. Ο άνθρωπος, με έναν μακάβριο χορό, σε ένα καρναβάλι της απελπισίας ξορκίζει τον θάνατο...
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΑ ΚΩΜΩΔΙΑ 3η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: BÜCHNER GEORG
Και οι δύο, και ο Λεόντιος και η Λένα, το σκάνε απ’ τα βασίλειά τους για ν’ αποφύγουν έναν γάμο ανάμεσά τους, προκαθορισμένο, μολονότι ποτέ δεν συναντήθηκαν. Παρ’ όλα αυτά συναντώνται άγνωστοι, ερωτεύονται, παντρεύονται ειρωνικά σαν ανδρείκελα, αντικαθιστώντας τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα δήθεν ..
6.68€ 7.42€
Χωρίς ΦΠΑ:6.30€
Η ΦΕΓΓΑΡΟΛΟΥΛΟΥΔΗ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΝΥΧΑΣ ΤΑΣΟΣ
Η ανάγκη για ανάπτυξη του ελληνικού παιδικού θεάτρου στο εξωτερικό οδήγησε στη συγγραφή της Φεγγαρολούλουδης. Το «Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών», όπως ονομάστηκε η θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε, εμπλουτίστηκε με πλήθος παιδιών των οικογενειών που διαβιούσαν στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα τ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΣΜΥΡΝΗ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ: Ο ΜΠΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Κι ύστερις απ’ το φτάσιμο μας κανείς δεν κοίταξε ξοπίσω του. Κανείς και ποτέ! Γιατί όλες οι σκέψεις πίσω έχουνε μείνει. Καρφωμένες στα χώματα ‘κείνα. Κι αν κάποτε τα μυαλά μας ξεφεύγουνε, ξαναφέρνουμε το νου στη θέση τη σωστή του. Εκεί και τότες! Γιατί, εκτός από άνθρωποι με θύμησες, είμαστε κ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΓΙΟΝ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΟΡΚΜΑΝ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: IBSEN HENRIK
Ο Γιον Γκάμπριελ Μπόρκμαν ήταν το προτελευταίο έργο που έγραψε ο Ίψεν πριν από τον θάνατό του, καθώς και μεγάλο εκδοτικό γεγονός στην εποχή του. Ο ήρωάς του, κυριευμένος από μια μεγαλόπνοη ιδέα, μάχεται με δυνάμεις ανώτερές του. Προσπαθώντας να πραγματώσει το όραμά του, ξεπερνάει το μέτρο, φθάνει στ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΟΙ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑΣ
-10 %
Brand: ΣΟΚΟΛΗ-ΚΟΥΛΕΔΑΚΗΣ Location: ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ένας υιός που ζει με την κούκλα του. Ένας άλλος υιός που ζει με τη μάνα του. Το βλέμμα του τυφλού πατέρα. Ο ιός της πανδημίας που έρχεται με θανατικό ερωτισμό να πυρώσει τα ήθη, τα έθιμα και το διπλότυπο μιας γυναίκας, που θα επαληθεύει τη ρευστότητα που τους συγκροτεί. Οι ιοί δεν εξελίσσονται κατ’ ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (1955 – 1966)
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΤΣΙΝΤΖΙΛΩΝΗ ΣΤΕΡΙΑΝΗ
Πώς ο Ψυχρός Πόλεμος ως ιστορικο-πολιτικό πλαίσιο αντανακλάστηκε στα χορευτικά σώματα, δίνοντάς τους σημασίες, και πώς η πρόσληψη των χορευτικών παραστάσεων του Φεστιβάλ Αθηνών συνομίλησε ή αντιστάθηκε στις ψυχροπολεμικές συνθήκες; Τι είδους ιδέες σχετικά με το αμερικανικό και το σοβιετικό μπαλέτο π..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΙΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ 2005-2020
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΠΕΦΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Π.
Η κριτική θεάτρου δεν είναι μια ευκαιριακή και ληξιπρόθεσμη διατύπωση θεωρητικού λόγου, αλλά μια βάση για έναν διάλογο στο πέρασμα του χρόνου μεταξύ κριτικού και καλλιτεχνών. Η κριτική μίας παράστασης αποτελεί μέρος αυτής της παράστασης και, ως εκ τούτου, μπορεί να περισώσει κάτι από αυτήν και το «π..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡ. ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Location: ΡΙΤΣΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Η παρούσα μελέτη παρακολουθεί το σύνολο της συγγραφικής παραγωγής του Καμπούρογλου, εστιάζοντας στη συμβολή του στην ανάπτυξη του ελληνικού θεάτρου, και αποκαλύπτει πτυχές που παρέμεναν στο μεγαλύτερο μέρος τους αθέατες. Τα νέα τεκμήρια που εντοπίστηκαν κατά την έρευνα, τα αθησαύριστα χειρόγραφα, κα..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η αντιμετώπιση του ίδιου μύθου με τρεις διαφορετικούς τρόπους από ισάριθμους κορυφαίους δημιουργούς αποτελεί εξ ορισμού πρόκληση... Επιδίωξα λοιπόν να αφομοιώσω τον λόγο τους παρεμβάλλοντας στίχους σύγχρονων ποιητών παρά να τον εμφανίσω κατά τεχνητό τρόπο διαφοροποιημένο από τη σημερ..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΗΛΕΚΤΡΑ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Το αρχαίο δράμα θεμελιώνει το ποιητικό θέατρο. Οι μεταφράσεις που έχουν διατηρήσει τον τόνο και το πνεύμα των έργων, πνεύμα του Τραγικού και του Υψηλού, καθίστανται απαραίτητες για τη μετάδοση της γνώσης και τη διάδοση του αρχαίου δράματος. Ο Στρατής Πασχάλης μεταφράζει την Ηλέκτρα του Ευριπίδη, ένα..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
-10 %
Brand: GUTENBERG
Η αρχαία ελληνική κωμωδία άκμασε κυρίως μεταξύ του πέμπτου και του τρίτου αιώνα π.χ. στην αττική αλλά και εκτός αυτής. Ο Αριστοφάνης και ο Μένανδρος είναι οι πιο γνωστοί κωμικοί ποιητές και οι μόνοι των οποίων έργα διασώζονται ακέραια. διασώζονται, ωστόσο, και πολλές εκατοντάδες αποσπάσματα από έργα..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ 2η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: PISANO PIER LORENZO
Ο μεγαλος γιος μιας οικογενειας επιστρεφει το Σαββατοκύριακο στο πατρικό του σπίτι, για να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση. Εκεί τον περιμένουν όπως πάντα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας: μία μητέρα πανταχού παρούσα, ένας μικρότερος αδερφός απαιτητικός και αντιδραστικός, ένας πατέρας παρών-απών..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
BLASTED
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: KANE SARAH
Το Blasted (1995) είναι το πρώτο θεατρικό έργο της Sarah Kane και αυτό που την τοποθέτησε στη θεατρική πραγματικότητα. Με αφορμή το έργο αυτό δέχθηκε ιδιαίτερα σκληρή κριτική όσον αφορά τη γραφή της. «Το Blasted ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι, και νομίζω ότι επειδή ήταν το πρώτο μου έργο δεν είχα ακ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
«ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ»
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Location: ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τρεις ιστορίες με κοινό σημείο τη θεατρική σκηνή. Ένας κακοποιημένος ασφαλίτης βρίσκεται αναίσθητος στο σπίτι ενός πρωταγωνιστή των αγωνιστικών μπλόκων. Μαζί με τους τρεις συντρόφους του - έναν πυρπολητή των τοίχων με εμπρηστικά συνθήματα, έναν αποτυχημένο σκηνογράφο και μια πλασιέ θρησκευτικών βιβλ..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΒΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ο καλύτερος τζόκεϊ του κόσμου, ένα δύστροπο άλογο που τρέχει μόνο για τη νίκη και ένας πατέρας που αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αβάνα συνιστούν το πορτρέτο των τριών θεατρικών ηρώων του έργου Σκληρές Φωτογραφίες. Πρόκειται για τρεις δυνατούς χαρακτήρες που άλλοτε συγκρούονται και άλλοτε συνε..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
BACKPACK
-10 %
Brand: ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Location: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Δ.
Στην Αθήνα του σήμερα, η παράδοση ενός Backpack σε ένα διαμέρισμα προκαλεί έκπληξη, αναστάτωση, απορίες και ανατροπές. Το χαμένο σακίδιο, που έχει αφεθεί επιμελώς και εσκεμμένα, κάπου στο πολύβουο μετρό, περιλαμβάνει όχι μόνο πολύτιμο περιεχόμενο αλλά και απαντήσεις σε κρίσιμα και στοιχειωμένα ερωτή..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 153 (8 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.