Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Θεατρικά Έργα

Βιβλία με θεατρικά έργα online στο Docu. Συγγραφείς από όλο τον κόσμο, κλασσικά και καινούργια θεατρικά σε βιβλία θα τα βρείτε στο Docu.

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ
1923. Προσφυγικός συνοικισμός. Το παλιό τεφτεράκι με τις συνταγές της νενές της που σώθηκε από την καταστροφή φέρνει στη Φιλιώ Μπαλτατζή μνήμες από τις όμορφες μέρες της.1917. Η Σμύρνη στις δόξες της, το ίδιο και η οικογένεια Μπαλτατζή, απ’ τις πιο σημαντικές της πόλης. Η ζωή είναι μια ατέλειωτη γιο..
11.43€ 12.70€
Χωρίς ΦΠΑ:10.78€
ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ
-10 %
Brand: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ Location: ΗΡΩ ΜΠΕΖΟΥ
Ένας νεαρός δημοσιογράφος επισκέπτεται το απομονωμένο σπίτι ενός καταξιωμένου συγγραφέα με το πρόσχημα μιας συνέντευξης. Οι δύο άνδρες έχουν ασκήσει καθοριστική επίδραση ο ένας στην ζωή του άλλου, μέσω μιας επιστολής που στάλθηκε στο παρελθόν κι έμεινε μυστηριωδώς αναπάντητη. Στο σπίτι όμως δεν βρίσ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΑΧΑΡΝΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΖΟΖΕΦΙΝΑ ΤΖΟΝΑΚΑ
Οι Αχαρνείς είναι το πιο παλιό από τα σωζόμενα έργα του Αριστοφάνη. Παρουσιάστηκε στα Λήναια,1 το 425 π.Χ., δηλαδή έξι χρόνια μετά την έναρξη του Πελοποννησιακού Πολέμου. Αυτό το έργο, του εικοσαετή τότε Αριστοφάνη, διδάχθηκε από τον Καλλίστρατο και διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο. Την εποχή που γράφ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: ΒΕΡΙΤΗ ΧΛΟΗ
Το Καλειδοσκόπιο είναι ένα απλό αλλά μαγικό παιχνίδι που δημιουργεί καινούριους, αμέτρητους συνδυασμούς. Κάθε ένα από τα είκοσι τρία θεατρικά αφηγήματα και ποιήματα που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο εστιάζει σε μια λεπτομέρεια από ένα ιδιαίτερο λογοτεχνικό έργο, μια ενδιαφέρουσα παραδοσιακή δοξασία,..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΜΙΚΡΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΚΑΛΑΒΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Θεατρικό έργο με αφετηρία τη νουβέλα «Μίχαελ Κόλχαας» του Χάινριχ Φον Κλάιστ . Κατά τον 16ο αιώνα, ένας φιλήσυχος πολίτης, ο έμπορος αλόγων Μίχαελ Κόλχαας, ξεκινά από το χωριό του στο Βρανδεμβρούργο, για να πουλήσει στη γειτονική Σαξονία τα άλογα που με πολύ κόπο εξέθρεψε. Ο νέος ηγεμόνας της Σαξον..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΣΥΜΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: GRIBOEDOV ALEKSANDR SERGEEVICH
Η διάσημη πικρή φάρσα του Αλ. Γκριμπογέντοφ Συμφορά από το πολύ μυαλό (Горе от ума), καταγωγικό έργο της Ρώσικης δραματικής λογοτεχνίας, δύο αιώνες μετά τη συγγραφή της, συνομιλεί και πάλι με τον τραγέλαφο της εποχής μας καγχάζοντας εις βάρος της ελάχιστης -αν όχι επίπλαστης- προόδου ενός νέου σκοτα..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ. Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑΤΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: STRINDBERG AUGUST
Στη Δεσποινίδα Τζούλια η σύγκρουση είναι διπλή: ανάμεσα στα δύο φύλα κι ανάμεσα σε δύο κοινωνικές τάξεις. Η Τζούλια και ο Ζαν αντιπροσωπεύουν τόσο το προαιώνια εχθρικό σύμπλεγμα του θηλυκού με το αρσενικό, όσο και τις αντίμαχες παρατάξεις: μια αριστοκρατία σαθρή και νόθα, που ξεπέφτει, και μια λαϊκή..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΜΕΛΑΘΡΑ, ΔΟΛΑΡΙΑ, ΣΟΥΙΤΕΣ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Ένα πρώτο δείγμα δραματουργικής έκφρασης του Γεράσιμου Γασπαρινάτου αποτελεί το θεατρικό έργο Μέλαθρα, δολάρια, σουίτες, πετρογκάζ. Πρόκειται για μια σπαρταριστή έμμετρη φάρσα, υπόδειγμα ρυθμικής αίσθησης, ειρωνικής και «ακροβατικής» γλώσσας. Η φαινομενική απλότητα των στίχων κρύβει έναν τεχνικό άθλ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΑΓΡΙΟΣ ΣΠΟΡΟΣ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Location: ΤΣΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Με μισές αλήθειες οι λαοί καλλιεργούν και θρέφουν τις εθνικές τους προκαταλήψεις. Μέσα σ’ ένα περιβάλλον εθνικής αυταρέσκειας, οι εθνικές προκαταλήψεις, απαλλαγμένες από ατομική συνείδηση και συναισθήματα, αποκτούν τη σκληρότητα ενός λαϊκού κατηγόρου. Κανένα ελαφρυντικό δεν γίνεται δεκτό. Έτσι η απλ..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΨΥΧΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΨΥΧΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, ΑΡΜΟΣ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: SAMUEL BECKETT
Η ειρωνεία στις Ευτυχισμένες μέρες δεν είναι αυτή που συνήθως ονομάζουμε «τραγική ειρωνεία». Δεν γνωρίζουμε περισσότερα απ᾽ όσα γνωρίζει η Γουίνυ· και ό,τι κινητοποιούμε ως συναίσθημα για να αρθούμε πάνω από το δικό της δράμα αυτογνωσίας και αυταπάτης επιστρέφει σ᾽ εμάς τους ίδιους. Τη Γουίνυ δεν μπ..
6.30€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.94€
ΝΕΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Location: CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL DE
Οι τέσσερις μονόπρακτες κωμωδίες του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, που παρουσιάζονται σε ενιαία παράσταση υπό τον ενιαίο τίτλο: Νέα απ’ τον Θερβάντες, είναι τέσσερα σκηνικά διαμαντάκια κωμικού χαρακτήρα. Η θεματολογία τους περιστρέφεται γύρω από το θέμα του ερωτικού πάθους, της συζυγικής απιστίας, και των κ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΦΟΥΕΝΤΕ ΟΒΕΧΟΥΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΗΓΗ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: VEGA CARPIO LOPE FELIX DE
Η Φουεντεοβεχούνα είναι ένα ειρηνικό μέρος ώς τη στιγμή που εμφανίζεται ένας άρπαγας Διοικητής που με κάθε τρόπο ποδοπατά την τιμή και την υπόληψη των ντόπιων. Οι κάτοικοι της Φουεντεοβεχούνα, μην αντέχοντας την άδικη και τυραννική συμπεριφορά του, ξεσηκώνονται και αγανακτισμένοι τον σκοτώνουν. Τούτ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
Ο ΤΟΙΧΟΣ - Ο ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ
-10 %
Brand: ΑΓΡΑ Location: ΤΣΟΓΙΑ ΔΩΡΑ
Ο ΤΟΙΧΟΣ ΥΣΤΕΡΙΚΗ : Αχ πού είναι ; Γιατί δε βλέπω ; Αυτοί μας βλέπουν ; ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ: Πού είστε, ρε καριόληδες ; Τί θέλετε από μας ; ΟΡΙΑΚΗ : Εγώ τους βλέπω, αλλά όχι καθαρά. ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΗΣ: Εγώ βλέπω μόνο τον εαυτό μου. ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ: Εγώ βλέπω μόνο ψεγάδια. ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ: Κάπου εδώ θα βρίσκονται. Β..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΒΟΫΤΣΕΚ - ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ
-10 %
Brand: ΑΓΡΑ Location: ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Aν ο Βόυτσεκ αποτελεί μια λαχανιασμένη, θραυσματική σύνοψη στο θεατρικό έργο του Μπύχνερ, κείμενο κατεξοχήν αποσπασματικό, τότε ο Ουρανός Άουσβιτς, που προέκυψε έπειτα από μια επίσκεψη στο στρατόπεδο συγκέντρωσης τον Σεπτέμβριο του 2007, δεν είναι παρά η μάταιη απόπειρα να διατηρηθεί η προσωπική μνή..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
12 ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ 19 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
-10 %
Brand: ΣΟΦΙΑ Location: ΛΙΟΥΤΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
12 ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ 19 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΛΙΟΥΤΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΟΦΙΑ..
5.40€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.09€
ΤΟΠΙΑ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
-10 %
Brand: ΣΟΚΟΛΗ-ΚΟΥΛΕΔΑΚΗΣ Location: ΡΟΖΗ ΛΙΝΑ
Παρακολουθώντας τη διαδρομή του μονολογικού έργου στην ελληνική σκηνή εντοπίζονται οι διαφορετικές του γενεαλογίες και εξετάζονται οι ιδιαίτερες ιστορικές, πολιτιστικές και θεατρικές συνθήκες μέσα στις οποίες αναπτύσσεται και διαμορφώνεται ως ξεχωριστό είδος. Στην παρουσίαση και την ανάλυση των σύγχ..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
Ο ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ FUGITIVE’S RETURN ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ ΓΚΛΑΣΠΕΛ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: ΒΕΡΙΤΗ ΧΛΟΗ
Το θεατρικό Ο Αργαλειός των Δελφών είναι εμπνευσμένο από ένα μυθιστόρημα που γράφτηκε πριν από σχεδόν έναν αιώνα –έγινε μπεστ σέλερ το 1930–, αλλά για άγνωστους λόγους δεν κυκλοφόρησε ποτέ ξανά. Πρόκειται για το, εν μέρει αυτοβιογραφικό, μυθιστόρημα της Σούζαν Γκλάσπελ με τίτλο Fugitive’s Return (19..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΜΑΡΙΚΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Location: ΖΟΥΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Το θεατρικό έργο Μαρίκα του Πέτρου Ζούλια δημιουργήθηκε μετά από έρευνα σε κείμενα, βιβλία, συνεντεύξεις και διηγήσεις γύρω από περιστατικά της επεισοδιακής ζωής της Μαρίκας Κοτοπούλη. Η βιογραφική αφήγηση ξεκινά από το 1936, χρονιά των εγκαινίων του Θεάτρου Ρεξ-Κοτοπούλη, όταν το όνειρο της μεγάλη..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ
-10 %
Brand: ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ Location: ΚΟΚΚΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Η καραντίνα, λόγω Covid, και οι εποχές που είχαν ανάλογες ασθένειες – αρχαιότητα, μεσαίωνα κ.ά. δεν εμπόδισαν την τέχνη του θεάτρου να επιζήσει. Αυτό εξετάζει σ’ κ. αυτό το νέο βιβλίο της Χριστίνας Κόκκοτα...
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 201 (11 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.