Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Θεατρικά Έργα

Βιβλία με θεατρικά έργα online στο Docu. Συγγραφείς από όλο τον κόσμο, κλασσικά και καινούργια θεατρικά σε βιβλία θα τα βρείτε στο Docu.

ΟΙ 4 ΒΑΛΕΔΕΣ
-10 %
Brand: ΚΟΜΝΗΝΟΣ Συγγραφέας: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
«Ο κ. Γιώργος, που ηδονιζόταν να βλέπει τις πεταλούδες να ακουμπάνε πάνω στα φύλλα του, κάποια στιγμή τα είδε να σαπίζουν από την αχρηστία. Αυτός που πίστευα για πατέρα μου αποδείχτηκε πιο δειλός απ’ όλους. Προτίμησε να συνεχίσει τη ζωή τού τυφλοπόντικα. Η κα Μύριαμ που διακήρυσσε ότι λάτρευε σα..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ (ΝΟΡΑ)
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: IBSEN HENRIK
ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ (ΝΟΡΑ), GUTENBERG..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΗ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
-10 %
Brand: ΝΗΣΟΣ Συγγραφέας: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Ο τίτλος αυτού του βιβλίου προέρχεται από την ενθουσιώδη κριτική του Τάσου Λιγνάδη για την Άννα Συνοδικού, στην παράσταση της σοφόκλειας Ηλέκτρας που σκηνοθέτησε ο Μίνως Βολανάκης για το ΚΘΒΕ, την πρώτη χρονιά της Μεταπολίτευσης. Ο Λιγνάδης χειροκροτούσε το «πολύτιμο ηχείο» της φωνής της ηθοποιού, τ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Συγγραφέας: GUNDERSON LAUREN
Δύο προσωπικές αντωνυμίες, δύο δεκαεπτάχρονα παιδιά κι ένα μυστήριο βρίσκονται ξαφνικά σ’ ένα δωμάτιο, και μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία πολλαπλών αναγνώσεων ξεκινά. Μια ιστορία, στην οποία ο θεατρικός λόγος της Λόρεν Γκάντερσον συνομιλεί με την ποίηση του Γουόλτ Γουίτμαν, υπερβαίνοντας τον χώρο και τ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΟΥΒΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΙΖΟΥ ΡΑΓΚΑΒΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Συγγραφέας: ΖΟΥΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ο Συμβολαιογράφος του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή αποτελεί μια ηθογραφία της αγγλοκρατούμενης Κεφαλονιάς των αρχών του 19ου αιώνα. Μετά τη ρομαντική ορμή για ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα, που εκφράστηκε με την επανάσταση, έχει έρθει η σκοτεινή ιστορική περίοδος της διεκδίκησης της εξουσίας, της έ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ. ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Συγγραφέας: ΒΕΡΙΤΗ ΧΛΟΗ
Το καλειδοσκόπιο είναι ένα απλό αλλά μαγικό παιχνίδι που εστιάζει σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα τα οποία μετατρέπει σε νέες μορφές. Έτσι, δημιουργεί καινούριους, αμέτρητους συνδυασμούς. Το Καλειδοσκόπιο με τα θεατρικά αφηγήματα για νέους της Χλόης Βερίτη εξακολουθεί να είναι πολύχρωμο και ποικι..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Συγγραφέας: PIRANDELLO LUIGI
Το θεατρικό έργο Δίχως να ξέρεις πώς του Λουίτζι Πιραντέλλο γράφτηκε το 1934. Είναι το προτελευταίο δραματικό έργο του το οποίο ανέβηκε στα τσέχικα στο Εθνικό Θέατρο της Πράγας στις 19 Νοεμβρίου του 1934 για πρώτη φορά. Αυτό το έργο κατέχει μια μοναδική θέση στο θέατρο του Λουίτζι Πιραντέλλο γιατί τ..
7.69€ 8.54€
Χωρίς ΦΠΑ:7.25€
ART
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Συγγραφέας: REZA YASMINA
ΜΑΡΚ: Πώς μπορείς να λες, μπροστά μου, ότι αυτά τα χρώματα σε συγκινούν;... ΥΒΑΝ: Γιατί είναι αλήθεια. ΜΑΡΚ: Αλήθεια; Αυτά τα χρώματα σε συγκινούν; ΥΒΑΝ: Ναι. Αυτά τα χρώματα με συγκινούν. ΜΑΡΚ: Αυτά τα χρώματα σε συγκινούν, Υβάν; ΣΕΡΖ: Αυτά τα χρώματα τον συγκινούν! Είναι δικαίωμά του! ΜΑΡΚ: Όχι, δ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΩΡΥΓΙΑΣ
-10 %
Brand: ΣΟΚΟΛΗ-ΚΟΥΛΕΔΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Tα γεγονότα που παρουσιάζονται εδώ συνέβησαν πραγματικά στο κράτος της Ωρυγίας, τον Μάρτιο του 2022. Για την προστασία των εμπλεκόμενων προσώπων και των ηθοποιών που τα υποδύθηκαν, τα ονόματά τους έχουν αλλαχθεί. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως ίσως τα ονόματα αυτά να μην ήταν εξαρχής τα πραγματικά τους ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ Συγγραφέας: ΑΛΜΠΕΡΤΟΥ ΔΩΡΑ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ - ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ - ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ - ΤΣΕΤΣΕ
-10 %
Brand: ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Συγγραφέας: PIRANDELLO LUIGI
Ο Pirandello πραγματοποίησε ένα αγωνιώδες εγχείρημα για την έλξη του σύγχρονου ιταλικού θεάτρου από το τέλμα του κλασικού και αστικού δράματος και για το διάνοιγμα ενός νέου ορίζοντα μακριά από κάθε τι παραδοσιακό, καθιερωμένο και γνώριμο. Το εγχείρημά του πέτυχε, και, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΦΑΚΩΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΜΠΑΡΟΥΧ / ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΣΠΙΝΟΖΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ν.
Ο Συντηρητής φακών μαζί με τα έργα Το κορίτσι-βασιλιάς, Η μοιραία έξοδος και Τυχαίοι έρωτες, συγκροτούν μια σειρά θεατρικών κειμένων, που αναφέρονται στο τέλος της ζωής τεσσάρων κορυφαίων φιλοσόφων –του Σπινόζα, του Καρτέσιου, του Μπερξόν και του Σαρτρ. Στον Συντηρητή φακών η δράση τοποθετείται λίγε..
5.72€ 6.36€
Χωρίς ΦΠΑ:5.40€
ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ
-10 %
Brand: UNIVERSITY STUDIO PRESS Συγγραφέας: ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Ο κόσμος έχει μάθει ότι εκεί όπου βρίσκεται η σοβαρότητα της γνώσης δεν πρέπει να παρεμβαίνει το παιχνίδι και το γέλιο. Οι σχολικές αυλές αυτό τον σκοπό έχουν, να φιλοξενούν ό,τι απορρίπτει η σοβαρή τάξη: τα παιχνίδια, τα χωρατά, τα γέλια. Υπ' αυτήν την έννοια, η κωμωδία ανήκει συμβολικά στην αυλή κ..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ & Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
-10 %
Brand: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Συγγραφέας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΩΤΗΣ
- ...Δεν είσαι δα και ήρωας! Από πού και ως πού... ένα ανθρωπάκι ήσουν πάντα από την αρχή ως το τέλος... Ένα ανθρωπάκι που γύρευε να βολευτεί προσωπικά... και τίποτα άλλο!!! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο... ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που χόρευε, όπως του βαρούσανε!! - ...Με δουλεύεις κανονικά! Νό..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΗΘΟΠΟΙΟΣ–ΚΕΙΜΕΝΟ–ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
-10 %
Brand: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Μια επιλεκτική συναγωγή μελετών και άρθρων - με ανανεωμένο μοντάζ (προσθαφαιρέσεις, συμπληρώσεις και προσθήκες, επικαιροποιήσεις και ανασυνθέσεις) αλλά και ένα σταθερό ερώτημα στο κέντρο των προσεγγίσεων: πώς επιτελείται η διαπεραίωση και ποιες σημασίες αποκτά το «ανάμεσα» και το «ενδιάμεσο»; Ανάμεσ..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
Ὁ ΜΕΓΑΣ ἙΣΠΕΡΙΝΟΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. Θ. Συγγραφέας: ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
Κύττα τὸ πρόσωπό του: Τέσσερεις ἑσπερινοὶ μᾶς κάνουν τὸν ἕνα, τὸν Μέγαν ἑσπερινόν, καὶ νά τος! Τὸ πρόσωπό του. Τοῦτος φυλάει τὶς λίρες. Νά, ἔτσι, ἔτσι τοὺς ἑνώνεις καὶ γεννιέται ἕνας. Σὰν ἑνωθοῦν, θὰ πῇ πὼς ᾿μονοιᾶσαν καὶ πᾶνε, φύγαν ἡ ἔχθρα καὶ τὸ μῖσος.Γ’ πρᾶξις, σελ. 93.Τέσσερεις ἑσπερινοὶ καὶ τέ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Ο ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ
-10 %
Brand: ΔΩΔΩΝΗ Συγγραφέας: ΜΟΛΙΕΡΟΣ
Ο Ταρτούφος δεν είναι μόνο το πιο πολυπαιγμένο έργο του Μολιέρου. Έχει γίνει αντικείμενο τόσων συζητήσεων, μελετών και αμφισβητήσεων, που όχι μόνο η υπόθεση και η πλοκή του είναι γνωστές, αλλά και το κείμενό του. Εκτός από το όνομα του κεντρικού ήρωα που έχει γίνει επίθετο, συνώνυμο του «υποκριτής»,..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΘΕΡΣΙΤΗΣ, ΑΙΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΓΕΝΗΣ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΠΑΝΤΟΜΙΜΟΣ, ΠΤΩΧΟΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Συγγραφέας: ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΘΕΡΣΙΤΗΣ, ΑΙΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΓΕΝΗΣ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΠΑΝΤΟΜΙΜΟΣ, ΠΤΩΧΟΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
41.98€ 46.64€
Χωρίς ΦΠΑ:39.60€
ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΕΣ
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Συγγραφέας: ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Μια νέα που παγιδεύτηκε στον Κάτω Κόσμο, όπως στις παγωμένες λίμνες παγιδεύονται κάτω από την επιφάνεια του πάγου όταν σπάει αυτός απρόβλεπτα και ρίχνει μέσα ανύποπτους παγοδρόμους. Τι την παγίδευσε στον νερένιο κάτω κόσμο; Γιατί δεν αναδύεται; Επειδή έχει μια τεράστια πέτρα στην τσέπη της. Ένα μυστ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
Ο ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ!
-10 %
Brand: ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Συγγραφέας: ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Ένα ποτάμι - δύο όχθες. Ένας δήμος - δύο πόλεις. Ένας αγώνας ποδοσφαίρου - δύο αντίπαλοι. Και μια κορυφή που χωράει μόνο έναν. Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού μεταξύ δύο κωμοπόλεων εκτυλίσσεται η υπόθεση του τρίπρακτου θεατρικού έργου Ο Σπερχειός φλέγεται! του Γεράσιμου Γασπαρινάτου. Με..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 125 (7 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.