Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Επιχειρήσεις - Μάρκετινγκ

Βιβλία για την διοίκηση και οργάνωση των επιχειρήσεων. Βιβλία μάρκετινγκ για την σύγχρονη επιχείρηση στο βιβλιοπωλείο Docu 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ - EHRM
-10 %
Brand: ROSILI Location: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ. ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ
Το νέο αυτό βιβλίο φιλοδοξεί να προσφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα μια σύγχρονη πρόταση για τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (ΔΑΠ). Πέραν από τα παραδοσιακά θέματα της ΔΑΠ, διαπραγματεύεται καινοτόμα θέματα, όπως: Ίσες ευκαιρίες και διαφορετικότητα, Οργανωσιακή αλλαγή, Τηλεργασία κ.α. Το θεωρητικό πλ..
45.90€ 51.00€
Χωρίς ΦΠΑ:43.30€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: DALKIR KIMIZ
Περιέχει: Εισαγωγή στη Διαχείριση Γνώσης | Η Διεργασία της Διαχείρισης Γνώσης | Μοντέλα Διαχείρισης Γνώσης | Σύλληψη και Κωδικοποίηση της Γνώσης | Διαμοιρασμός Γνώσης | Ανακαλύπτοντας τη Γνώση | Οργανωσιακή Κουλτούρα | Εργαλεία Διαχείρισης Γνώσης | Στρατηγική και Σχεδιασμός της Διαχείρισης Γνώσης | ..
30.05€ 33.39€
Χωρίς ΦΠΑ:28.35€
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ - ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: STEWART R. CLEGG ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΤΕΛΗΣ JOCHEN SCWEITZER ANDREA WHITTLE
Το παρόν εγχειρίδιο παρέχει μια νέα προοπτική για τη στρατηγική από οικονομική και οργανωσιακή οπτική μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης, η οποία περιλαμβάνει βασικές θεωρητικές αρχές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ρεαλιστικό δίνοντας έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές της στρατηγικής, ώστε να ενθαρρύνει τους..
40.50€ 45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.21€
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
-10 %
Brand: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Location: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ε.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ..
40.50€ 45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.21€
ΙΔΡΥΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΡΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Μ.
Το βιβλίο απευθύνεται στον επιχειρηματία (υποψήφιο ή εν ενεργεία) και φιλοδοξεί να σταθεί αρωγός στα πρώτα δύσκολα βήματα αλλά και στη συνέχεια, σε όλη την επιχειρηματική του προσπάθεια. Αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό, που με ολιστική προσέγγιση, διαπραγματεύεται και εμβαθύνει, με απλό και κατανοητό ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 11Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Το Πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς - Οι Αποτελεσματικοί Μάνατζερ Κατανοούν την Οργανωσιακή Συμπεριφορά - Διεθνής και Οργανωσιακή Κουλτούρα - Κατανόηση και Διαχείριση Ατομικής Συμπεριφοράς - Ατομικές Διαφορές στον Χώρο Εργασίας - Αντιλήψεις και Απόδοση Αιτιών - Παρακίνηση - Σχεδιασμός Έ..
40.02€ 44.47€
Χωρίς ΦΠΑ:37.76€
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΝΙΚΟΣ Γ.
Η ανάλυση αποφάσεων είναι μια προσέγγιση που επιτρέπει στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να πραγματοποιήσουν μια εμπεριστατωμένη και λογική αξιολόγηση εναλλακτικών στρατηγικών και να καθορίσουν συστηματικά την «καλύτερη» διαθέσιμη στρατηγική από την άποψη των καθορισμένων κριτηρίων επιλογής. Τόσο οι ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο SERHANT - ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Location: RYAN SERHANT
Ο Ryan Serhant ήταν ντροπαλός, δεν είχε σταθερή δουλειά και εργαζόταν περιστασιακά ως μοντέλο χεριών όταν ξεκίνησε να δουλεύει στον μεσιτικό κλάδο το 2008, σε μια εποχή που οι ΗΠΑ βρίσκονταν στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης. Μόλις εννιά χρόνια αργότερα, αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
힛枷짇셕 36 ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ
-10 %
Brand: ΣΜΙΛΗ Location: ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τα 36 στρατηγήματα είναι ένα αρχαίο κινεζικό μυστικό εγχειρίδιο πολέμου, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και έναν οδηγό στην τέχνη του δόλου. Εντελώς ανεξερεύνητος από φιλοσοφική άποψη στον δυτικό κόσμο, ο δόλος συνιστά ουσιαστικά την πεμπτουσία της κινεζικής στρατηγικής σκέψης και βρίσκει άμεση πρακτι..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Υβριδικοί πόλεμοι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
-10 %
Το βιβλίο απαντά σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στους υβριδικούς πολέμους και απειλές Είναι τελικά οι «υβριδικοί πόλεμοι» οι νέες μορφές σύγκρουσης στο σημερινό-αυριανό περιβάλλον ενός περισσότερο ασταθούς κόσμου; Μήπως προϋπήρχαν στις συγκρούσεις εδώ και αιώνες; Είναι το «όπλο των φτωχών» και το κ..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, 2021
-10 %
Brand: ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ ΑΝΤ. Ν Location: ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ι.
Η παρούσα μελέτη έχει ως στόχο την κατανόηση και ανάδειξη της έννοιας του «επιτελικού κράτους» και των ιδιαιτεροτήτων και αποκλίσεων του ελληνικού μεταρρυθμιστικού εγχειρήματος συγκριτικά με το «παράδειγμα» του Επιτελικού Κράτους που κυριαρχεί στις διοικητικά ανεπτυγμένες δυτικές χώρες, από την κρίσ..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ Ν 4706/2020
-10 %
Brand: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Location: ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Το βιβλίο «Εταιρική Διακυβέρνηση» αποτελεί έναν πλήρη πρακτικό οδηγό για τη συμμόρφωση των εισηγμένων εταιριών με τα άρ. 1-24 του Ν 4706/2020 και τις λοιπές κανονιστικές ρυθμίσεις που ερείδονται σε αυτά, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων: • τις απαιτήσεις για το ΔΣ και τις Επιτροπές του • την Πολιτική ..
36.00€ 40.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.97€
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Location: JARVIS PAUL
«Μήπως το κλειδί για μια πιο ικανοποιητική και πλούσια καριέρα δεν είναι τα μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά το συμμάζεμά τους; Ο Πολ Τζάρβις εγκατέλειψε τον παραδοσιακό επιχειρηματικό κόσμο όταν συνειδητοποίησε ότι το να αφιερώσει τον χρόνο του σε μια μεγάλη, αγχωτική και πασίγνωστη εταιρεία δεν ήταν το εί..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΔΙΚΤΥΑΚΟ MARKETING. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
-10 %
Brand: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Location: ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Το δικτυακό marketing ξεκίνησε να αναπτύσσεται δειλά πριν από 60 περίπου χρόνια και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας με πάνω από 95 εκατομμύρια ανθρώπους να ασχολούνται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η ονομασία του και μόνο δηλώνει ότι, πολλαπλά επίπεδα ανθρώπων διαθέτουν, πουλάνε ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
COACHING ΛΕΓΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΡΩΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΗΓΕΙΣΑΙ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Location: BUNGAY STANIER MICHAEL
To βιβλίο αυτό σας προσφέρει επτά ερωτήσεις και τα εργαλεία με τα οποία θα τις μετατρέψετε σ' έναν καθημερινό τρόπο για να εργάζεστε λιγότερο σκληρά και να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί...
12.15€ 13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:11.47€
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Location: ΔΡ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΗΣ
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΡ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..
10.76€ 11.96€
Χωρίς ΦΠΑ:10.15€
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ( ΣΕΤ Α & Β ΤΟΜΟΙ )
-10 %
Brand: FORIN ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ( ΣΕΤ Α & Β ΤΟΜΟΙ ), ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, FORIN ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
HBR'S TEN MUST READS - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
-10 %
Στο κλασικό του πλέον μπεστ σέλερ Συναισθηματική Νοημοσύνη, ο Daniel Goleman διαπίστωσε πως ο ρόλος της είναι δύο φορές πιο σημαντικός από άλλες δεξιότητες στην άσκηση αποτελεσματικής ηγεσίας. Ακόμα και αν δεν έχετε διαβάσει τίποτα για τη συναισθηματική νοημοσύνη, διαβάστε αυτά τα 10 άρθρα, μια επιτ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
HBR'S TEN MUST READS - ΗΓΕΣΙΑ
-10 %
Κάντε το αποφασιστικό βήμα για να γίνετε από καλός μάνατζερ ένας εξαιρετικός ηγέτης. Ακόμα και αν δεν έχετε διαβάσει τίποτα για την ηγεσία, διαβάστε αυτά τα 10 άρθρα, μια επιτομή των σημαντικότερων ιδεών και των αποτελεσματικότερων πρακτικών επί του θέματος, που επιλέχθηκαν με προσοχή μέσα από τις σ..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
HBR'S TEN MUST READS - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
-10 %
Ο δρόμος για την επαγγελματική επιτυχία ξεκινά τη στιγμή που θα κοιταχτούμε με ειλικρίνεια στον καθρέφτη. Ακόμα και αν δεν έχετε διαβάσει τίποτα για την αυτοδιαχείριση, διαβάστε αυτά τα 10 άρθρα, μια επιτομή των σημαντικότερων ιδεών και των αποτελεσματικότερων πρακτικών επί του θέματος, που επιλέχθη..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 107 (6 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.