Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Επιχειρήσεις - Μάρκετινγκ

Βιβλία για την διοίκηση και οργάνωση των επιχειρήσεων. Βιβλία μάρκετινγκ για την σύγχρονη επιχείρηση στο βιβλιοπωλείο Docu 

ΠΛΗΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΛΠ-ΣΛΟΤ)
-10 %
Brand: ASTBOOKS Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η νέα επικαιροποιημένη έκδοση της Astbooks «Πλήρες Λογιστικό Σχέδιο (ΕΛΠ – ΣΛΟΤ)» περιλαμβάνει περισσότερα από 600 παραδείγματα τα περισσότερα των οποίων βασίζονται σε γνωμοδοτήσεις του ΣΛΟΤ με λογιστικές εγγραφές και τα αντίστοιχα καθολικά («ταυ») των λογαριασμών, καθώς και λογιστικό σχέδιο η ανάπτ..
49.50€ 55.00€
Χωρίς ΦΠΑ:46.70€
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 7Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: BATEMAN THOMAS S.
Πρόλογος - Διοίκηση και Επίδοση - Εξωτερικό και Εσωτερικό Περιβάλλον - Διοικητική Λήψη Αποφάσεων - Προγραμματισμός και Στρατηγική Διοίκηση (Στρατηγικό Management) - Ηθική, Εταιρική Ευθύνη και Αειφορία - Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων - Επιχειρηματικότητα - Η Οργανωτική Δομή - Ο Προσαρμοστικός Οργανισ..
70.63€ 78.48€
Χωρίς ΦΠΑ:66.64€
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ROSILI Συγγραφέας: ASHBY SIMON
Οι διάφορες απειλές για τις λειτουργίες ενός οργανισμού, όπως απάτες, τεχνικά προβλήματα, κακώς σχεδιασμένα προϊόντα κ.α., μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές ζημιές και απώλειες. Στόχος του βιβλίου «Μάνατζμεντ Κινδύνου για Τράπεζες και Επιχειρήσεις» είναι η κατανόηση των βασικών συνιστωσών του αποτελεσμ..
31.95€ 35.50€
Χωρίς ΦΠΑ:30.14€
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ   ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
-10 %
Brand: ROSILI Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Μάθετε πώς να σχεδιάζετε, να διεξάγετε και να αξιολογείτε επιτυχημένες εκδηλώσεις με αυτό το σαφές και περιεκτικό εγχειρίδιο που διερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στο απαιτητικό και ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον του σχεδιασμού εκδηλώσεων. Συντάχθηκε από συγγραφείς με εκτενή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσ..
37.90€ 42.11€
Χωρίς ΦΠΑ:35.76€
ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
-10 %
Brand: ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜ ΝΙΚΟΣ
Με το τραύμα των συνθηκών που οδήγησαν στο ξέσπασμα του Β΄ ΠΠ δεδομένο, την επαύριον της λήξης του, πολιτικές, διπλωματικές και στρατιωτικές ηγεσίες παγκοσμίως συνέκλιναν σε ορισμένες θεμελιώδεις διαπιστώσεις, παραδοχές και επιδιώξεις, ανεξαρτήτως της αβύσσου που τις χώριζε κατά τα άλλα. Βασικός σκο..
7.92€ 8.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.47€
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
-10 %
Brand: 4 ΔΕΛΤΑ Συγγραφέας: ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, 4 ΔΕΛΤΑ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: GRAYCAR ADAM
Το συγκεκριμένο σύγγραμμα απευθύνεται τόσο σε φοιτητές τμημάτων Δημόσιας Διοίκησης όσο και σε φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να μελετήσουν τη διαφθορά στη δημόσια διοίκηση και την επίδρασή της στην αποτελεσματικότητα των φορέων. Το βιβλίο απευθύνεται επίσης σε δημόσιους λειτουργούς ..
40.50€ 45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.21€
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 2023
-10 %
Brand: ASTBOOKS Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η νέα εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου «Πρακτικός Οδηγός για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις» έχει επικαιροποιηθεί με όλες τις μεταβολές των τελευταίων ετών όσον αφορά ζητήματα φορολογίας, Φ.Π.Α., τήρησης βιβλίων και στοιχείων, myDATA, ασφαλιστικά και εργατικά θέματα. Όσον αφορά τη δομή και το περιεχ..
58.50€ 65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:55.19€
ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2009-2019
-10 %
Brand: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι. Συγγραφέας: ΚΑΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Το βιβλίο ως το παλαιότερο μέσο πληροφορίας και επικοινωνίας βρίσκεται στο επίκεντρο των αναμορφώσεων του γραπτού πολιτισμού, καθώς στην ψηφιακή εποχή ο κύκλος ζωής της πληροφορίας και τα μέσα επικοινωνίας αλλάζουν δομικά με καταλύτες αλλαγής την ψηφιοποίηση, το διαδίκτυο και τις Τ.Π.Ε. Επιπρόσθετα,..
21.60€ 24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.38€
32 ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ  ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ
-10 %
Brand: ROSILI Συγγραφέας: ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ ΘΕΜΗΣ
• "Είστε ακριβός!" • "Ρώτησα έναν φίλο που ξέρει!" • "Αυτά δεν είναι για εμάς..." Έχετε ακούσει κάποια από τις παραπάνω φράσεις; Τι σημαίνουν; Πώς τις αντιμετωπίζετε; Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερα εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τις πιο κοινές φράσεις που α..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ  ΡΟΛΟΙ
-10 %
Brand: ROSILI Συγγραφέας: FORSYTH PATRICK
Θέλετε να αυξήσετε την ποιότητα της ζωής σας; Να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας; Να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας; Να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα; Να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα; Αυτές και πολλές ακόμα από τις απαντήσεις που είνα..
15.99€ 17.77€
Χωρίς ΦΠΑ:15.08€
ΣΧΕΔΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (Σ Λ ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ε Λ Π ) ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (Ε Γ Λ Σ )
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΑΣΩΝΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ Κ.
Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου «Σχέδιο Λογαριασμών (Σ.Λ.) σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. Mετάβαση από το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο (Ε.Γ.Λ.Σ.)», έχει ως σκοπό να αποτελέσει σημαντικό εκπαιδευτικό και επαγγελματικό εργαλείο. Πιο συγκεκριμένα, είναι χρήσιμο για τα λογιστικά, οικονομικά και διοικητικά επα..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: GODIN SETH
Εμπιστεύεστε αρκετά τον εαυτό σας ώστε να παρουσιάσετε στον κόσμο τη δημιουργική σας δουλειά;Σήμερα η δημιουργικότητα είναι σημαντικότερη από ποτέ. Απαιτείται από τον καθένα και την καθεμία από εμάς να είναι δημιουργικός/-ή, να έχουμε δηλαδή την ικανότητα να παράγουμε πρωτότυπες σκέψεις κατά βούληση..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
-10 %
Brand: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD Συγγραφέας: J.CRAIG ANDREWS TERENCE A. SHIMP
Εάν ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι ότι ο τομέας των..
90.00€ 100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:84.91€
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: DIXON MATTHEW
Ποιο είναι το μυστικό για επιτυχημένες πωλήσεις; Τα περισσότερα στελέχη επιχειρήσεων θα έλεγαν ότι είναι θέμα καλών σχέσεων. Κι όμως, επιτυχημένος πωλητής δεν είναι αυτός που χτίζει και διατηρεί σχέσεις με τους πελάτες, αλλά αυτός που διεκδικεί. Οι Matthew Dixon και Brent Adamson ερεύνησαν διεξοδικά..
18.81€ 20.90€
Χωρίς ΦΠΑ:17.75€
ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Πρόλογος - Το Ταξίδι προς την Αυτογνωσία - Αυτο-Αποκάλυψη και Εμπιστοσύνη - Θέτοντας Στόχους Σύμφωνα με τις Αξίες και την Ηθική σας - Αυτοδιαχείριση - Κατανόηση των άλλων και Συνεργασία με Διαφορετικούς Τύπους Ανθρώπων - Ακρόαση και μη Λεκτική Επικοινωνία – Αποτελεσματική Επικοινωνία - Η Λ..
41.98€ 46.64€
Χωρίς ΦΠΑ:39.60€
Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Συγγραφέας: ΡΟΜΠΟΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Ο κεντρικός στόχος του βιβλίου συνοψίζεται στη διερεύνηση και τεκμηρίωση των μειονεκτημάτων και των πλεονεκτημάτων, καθώς και των κοινωνικο-οικονομικών επιπτώσεων στην ελληνική οικονομία και κοινωνία της απόσπασης της επικουρικής κοινωνικής ασφάλισης από το αναδιανεμητικό σύστημα (κοινωνική αλληλεγγ..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ CEO 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΩΝΙΚΟ MANAGEMENT
-10 %
Brand: ΚΑΚΤΟΣ Συγγραφέας: ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Τι ήταν αυτό που ερέθισε το μάτι ενός τεχνοκράτη, επισκεπτόμενου το Άγιο Όρος; Πόσο κοντά με το σύγχρονο management είναι οι πρακτικές της Μοναστικής Πολιτείας στη Χερσόνησο του Άθω; Πόσο δόκιμη είναι η αναγωγή του Αγίου Όρους σε πολυεθνική εταιρεία και πόσο εφαρμόσιμη η δομή και οργάνωση μιας μονής..
11.26€ 12.51€
Χωρίς ΦΠΑ:10.62€
ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
-10 %
Brand: ΚΑΜΠΥΛΗ Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
Μετά από δύο χρόνια μελέτης θέλησα να γράψω αυτό το βιβλίο. «Τις αγορεύειν βούλεται;», Κράτος - Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση, Διαχρονική Πορεία. Πρόκειται για μία ερασιτεχνική προσπάθεια έκφρασης ανησυχιών, ότι η Πατρίδα μας και ο λαός μας δεν έχει μόνο ένα ένδοξο παρελθόν, αλλά δικαιούται και μπο..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: SERHANT RYAN
Ο διεθνούς φήμης επιχειρηματίας Ryan Serhant καλεί τους αναγνώστες να επαναπροσδιορίσουν την προσέγγισή τους γύρω από τα χρήματα ώστε να καταφέρουν να πετύχουν στις επιχειρήσεις και τη ζωή.Η οικονομική αυτοπεποίθηση είναι η αίσθηση που έχετε όταν συναντάτε κάποιον που έχει πετύχει απόλυτα στη ζωή το..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 78 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.