Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Εκπαίδευση - Παιδαγωγική

Βιβλία για την εκπαίδευση, παιδαγωγικά στο Docu

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
-10 %
Εκπαίδευση τεχνικών ψυκτικών εγκαταστάσεων και τα πιστοποιητικά Ι και ΙΙ του κανονισμού 303/2008/ΕΚ. Θεωρητικό μέρος...
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΜΕΑΕ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΜΠΟΥΚΟΡΟΥ ΑΝΝΑ Χ.
Κατάλληλο για ΣΜΕΑΕ και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ειδικό εξατάξιο δημοτικό Ειδικό εξατάξιο Γυμνάσιο Ε.Ε.Ε.ΕΚ...
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
AΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ: ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡ
-10 %
Brand: ΣΠΑΝΙΔΗΣ Location: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ν.
Η διδακτική των Φυσικών Επιστημών ανήκει στον επιστημονικό χώρο στον οποίο με συγκεκριμένο σύστημα μάθησης εξετάζουμε, αναλύουμε προβλήματα Φυσικής και τελικά τα αξιολογούμε αν επιτεύχθηκε ο διδακτικός τους στόχος. Η διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών για να πετύχει στον στόχο της προϋποθέτει την γνώσ..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙ
-10 %
Brand: ΣΠΑΝΙΔΗΣ Location: ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Το παρόν βιβλίο προσπαθεί να διερευνήσει τις απόψεις και τις στάσεις τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των διευθυντών των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με τον ρόλο τον οποίο καλείται να επιτελέσει η σχολική ηγεσία στην ανάπτυξη και εφαρμογή των βασικών λειτουργιών της Διοίκησης π..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Π ΚΑΙ Φ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΝΑ
Δεκαεπτά σύντομες ιστορίες με χιούμορ και συναίσθημα. Ιστορίες με λογική δομή που κάποιες φορές βασίζονται σε παράλογες παραδοχές. Ιστορίες που διαδραματίζονται σε κόσμους που οι αριθμοί κατέχουν μια ξεχωριστή θέση. Για παιδιά ηλικίας 8 – 14 ετών που αγαπούν το διάβασμα και θέλουν να δουν τα μαθημα..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΛΤ
-10 %
Brand: ΚΑΜΠΥΛΗ Location: ΜΠΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
Είναι γεγονός πως στις μέρες μας γίνεται λόγος για την αποτελεσματικότητα της σχολικής μονάδας στη σύγχρονη κοινωνία των πολλών προκλήσεων. Οι παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας αναφέρονται στη διοίκηση με επαγγελματισμό, ειδικότερα στο ρόλο που παίζει ο διευθυντής, το στυλ ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Location: ΔΙΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ Π.
Οι κοινωνίες εξελίσσονται ραγδαία με το πέρασμα των χρόνων σε όλους τους τομείς τους, μέσα σε αυτούς ανήκει και η εκπαίδευση. Έτσι παρατηρούμε τα σχολεία του σήμερα να προοδεύουν σημαντικά θέτοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος τους τον μαθητή και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους στα πλαίσια της ..
16.80€ 18.67€
Χωρίς ΦΠΑ:15.85€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Location: ΛΑΠΠΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Η Αγωγή Υγείας, είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία που σκοπό έχει την αναβάθμιση και την καλύτερη ποιότητα της σχολικής ζωής και τη σύνδεση του σχολείου με την κοινωνική πραγματικότητα. Η Αγωγή και Προαγωγή της Υγείας στοχεύουν στην ανάπτυξη και την προάσπιση της ψυχικής, σωματικής και κοινωνικής υγε..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
-10 %
Οι ικανότητες του λόγου και της νόησης που παρατηρούνται στις διαταραχές παιδιών και ενηλίκων περιλαμβάνουν μια ευρύτατη θεματολογία και διακλαδίζονται σε πολλά λεπτά, μικρότερα ή μεγαλύτερα, δυσπρόσιτα μονοπάτια. Επειδή δε τα ζητήματα αυτά αφορούν σε πολλές και διαφορετικές ειδικότητες της ψυχικής ..
34.20€ 38.00€
Χωρίς ΦΠΑ:32.27€
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιστορική έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» . Η έκδοση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και διαπνέεται από έναν κριτικό προβληματισμό, προϊόν του τρόπου έρευνας και διδασκαλ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΔΥΣΑΡΙΘΜΗΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
-10 %
Brand: ΟΣΕΛΟΤΟΣ Location: ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
Η αξιολόγηση είτε ως διαμορφωτική είτε ως διδακτική ή ακόμα ως διαγνωστική, ως δυναμική ή ως εναλλακτική των μαθητών και των μαθητριών με Δυσαριθμησία και γενικώς Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες οφείλει να είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους/τις εκπαιδευτικούς. Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να παρουσιάσει τ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Τις τελευταίες δεκαετίες στην ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα το λεκτικό της «διαφορετικότητας» είναι προσανατολισμένο προς τους/τις μαθητές/τριες με μειονεξίες. Τι γίνεται όμως με τους/τις μαθητές/τριες, των οποίων οι ικανότητες υπερβαίνουν το μέσο όρο του ηλικιακού τους φάσματος; Ποιος/ποια είναι..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 6 ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ ΦΩ.Τ.Α.ΔΥ.Σ 6-8
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Π.
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τη δομή, τις οδηγίες χρήσης και τους δείκτες αξιοπιστίας και εγκυρότητας του Φωνολογικού Τεστ Ανίχνευσης Δυσλεξικής Συμπεριφοράς σε παιδιά ηλικίας 6-8 ετών (ΦΩ.Τ.Α.ΔΥ.Σ 6-8). Το ΦΩ.Τ.Α.ΔΥ.Σ 6-8 είναι ένα ψυχομετρικό ανιχνευτικό μέσο εντοπισμού των παιδιών πρωτοσχολικής η..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Το προσχολικό κέντρο και η οικογένεια είναι δύο θεσμοί, οι οποίοι ασκούν μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη, στη μάθηση και στην εξέλιξη των παιδιών. Η συνεργασία οικογένειας-προσχολικού κέντρου απασχολεί έντονα την επικαιρότητα, και προσελκύει το ενδιαφέρον επιστημονικών συνεδρίων, άρθρων, δημοσιεύσεων,..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. 3ΟΣ ΤΟ Ε+ΣΤ ΤΑΞΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η παρούσα συγγραφική δουλειά, αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο. Με τον 3ο τόμο ολοκληρώνεται το συνολικό έργο και με τη συγκεκριμένη συγγραφική δουλειά δίνετα..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. 2ΟΣ ΤΟ Γ+Δ ΤΑΞΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το παρόν βιβλίο, αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο. Συγκεκριμένα, στον 2ο τόμο, παρουσιάζεται η σωστή διδακτική του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής έτσι ώστε το μ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΙΩΣΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ Α' ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19
-10 %
Η αναστολή λειτουργίας των σχολείων εξαιτίας της πανδημίας Covid 19, το Μάρτιο του 2020 δημιούργησε πρωτόγνωρες συνθήκες υποστήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της επικοινωνίας με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών των δημοτικών σχολείων. Το παρόν βιβλίο καταγράφει τον τ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Το βιβλίο Εφαρμοσμένη Μουσική Παιδαγωγική προσφέρει χώρο συζήτησης και αποδόμησης της μουσικής διδασκαλίας στο πλαίσιο που πολλοί παιδαγωγοί, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να επηρεάσουν ουσιαστικά τα μουσικά ταξίδια των μικρώ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΗ
-10 %
Brand: ΔΙΣΙΓΜΑ Location: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΑΑΚ Μ.
Οι συγγραφείς του βιβλίου προσεγγίζουν τις δεξιότητες ανάγνωσης, κατανόησης και παραγωγής γραπτού λόγου στην ελληνική γλώσσα μέσα στο πολυδιάστατο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αρχικά, γίνεται μια προσπάθεια προσδιοριστικής περιγραφής των πολυδιάστατων τάξεων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δίνοντ..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Location: ΣΙΣΜΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος εικονογραφημένος οδηγός 70 σελίδων με κείμενα και δραστηριότητες για την αντιμετώπιση των αναγνωστικών δυσκολιών των μαθητών/τριών που φοιτούν στις μικρές τάξεις του Δημοτικού σχολείου. Μέσα από την ελκυστική εικονογράφηση, τα κείμενα που εξιστορούν καθημερινές ιστ..
16.80€ 18.67€
Χωρίς ΦΠΑ:15.85€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 229 (12 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.