Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Εκπαίδευση - Παιδαγωγική

Βιβλία για την εκπαίδευση, παιδαγωγικά στο Docu

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ
-10 %
Brand: LISARI.GR Location: ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΛΛΑ ΝΙΚΗ
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΦΩΝΟΥΛΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10 ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...
6.21€ 6.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.86€
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
-10 %
Brand: LISARI.GR Location: ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΛΛΑ ΝΙΚΗ
ΤΕΛΟΣ, ΜΕΣΩ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ..
6.21€ 6.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.86€
Νοοτροπία της εξέλιξης : Γίνε άριστος μαθητής
-10 %
Brand: MAMAYA Location: Λίζα Βάρβογλη
Θέλεις να αποκτήσει το παιδί σου τα εργαλείαμιας χαρούμενης και επιτυχημένης ζωής;Αν ναι, τότε κρατάς το σωστό βιβλίο στα χέρια σου!..
9.06€ 10.07€
Χωρίς ΦΠΑ:8.55€
ΜΙΜΙΑΜΒΡΟΙ
-10 %
Brand: ΚΙΧΛΗ Location: ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ. Κ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ περιλαμβάνει οκτώ μιμιάμβους (δηλαδή μίμους σε ιαμβικό μέτρο), γραμμένους στο α΄ μισό του 3ου αιώνα π.Χ. Οι μίμοι συνήθως αποτυπώνουν, σε πεζό ή έμμετρο λόγο, σκηνές της καθημερινής ζωής και αναδεικνύουν τυπικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το ταπεινό είδος του μίμου, πο..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974
-10 %
Brand: Ο ΜΩΒ ΣΚΙΟΥΡΟΣ Location: ΔΟΥΚΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Β.
Πανεπιστήμιο και δικτατορία είναι εν πολλοίς έννοιες αντιφατικές. Καταρχήν το πανεπιστήμιο αποτελεί χώρο ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών, κάτι το οποίο αναπόφευκτα δοκιμάζεται σε μια δικτατορία. Επιπλέον, ως θεσμοί έχουν διαφορετικό χρονικό άνυσμα: από τη μια, το πανεπιστήμιο έχει να κάνει μ..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣ
-10 %
Brand: ΣΚΑΘΑΡΙ Location: ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Η Ελένη Τσολακίδου στο βιβλίο Τα αποτελέσματα των πολιτικών της σχολικής διοίκησης και των μεθόδων διδασκαλίας στη σχολική απόδοση των μαθητών της Γ’ Λυκείου επικεντρώνεται στην αξία της συμμετοχής των μαθητών στη διαδικασία λήψης των σχολικών αποφάσεων, προτείνοντας το Δημοκρατικό Σύστημα Σχολικής..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
100+1 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ – 1821-1922: ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-10 %
Brand: ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Location: ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΝΙΚΟΣ
«Κάθε εξουσία, και φυσικά κάθε κράτος, για να προασπιστεί την κυρίαρχη τάξη δεν μπορεί να επικαλείται και να εφαρμόζει μόνο την καταστολή. Είναι, σε κάθε περίπτωση, αναγκαία γενικά η ανάπτυξη των μηχανισμών της αστικής ιδεολογίας, ειδικά των επιδιώξεων του κράτους και της συνέχειάς του και ιδιαίτερα..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ''ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ''
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
"Το µικρό Εγώ Είµαι Εγώ", της Αυστριακής συγγραφέως Mira Lobe, είναι ένα από τα πιο αξιόλογα βιβλία της παγκόσµιας παιδικής λογοτεχνίας και έχει ήδη µεταφραστεί σε 12 γλώσσες. Από την ελληνική έκδοσή του, το 2017, έως και σήµερα έχουν υλοποιηθεί πληθώρα δράσεων σε σχολεία και άλλα πλαίσια, οι οποίες..
10.71€ 11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.11€
ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν. ΕΛΕΝΗ
Το βιβλίο αναφέρεται σε θέματα Επικοινωνίας και Συμβουλευτικής στην Προσχολική Αγωγή και την Πρωτοσχολική Εκπαίδευση. Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, η εκπαιδευτική πραγματικότητα επηρεάζεται με πολλούς και ποικίλους τρόπους, δημιουργώντας, σε ορισμένες περιπτώσεις που ολοένα αυξάνονται, σημαντ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Η επαγγελματική ανάπτυξη αποτελεί μία κρίσιμη ανάγκη στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Υπό το πρίσμα αυτό διερευνήθηκαν οι απόψεις των διδασκόντων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου όσον αφορά τις αναπτυξιακές τους ανάγκες, τις επαγγελματικές τους προκλήσεις καθώς και το βαθμό στον οποίο καλύ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΚΑΛΤΣΟΝΟΥΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί προϊόν της διπλωματικής μου διατριβής στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα την «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης». Την περίοδο της συγγραφής του επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση στον εκπαιδευτικό κόσμο, καθώς είχε μπει..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΜΑΘΗ…ΜΑΓΙΚΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΧΡΙ 94 ΕΤΩΝ!
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΔΡΟΥΓΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Μια συλλογή σπαζοκεφαλιών για ψυχαγωγία και τέρψη. Μίνι γριφώδεις ιστορίες από το ουτοπικό σύμπαν των όντων που πάντα ψεύδονται ή πάντα λένε αλήθεια, όντα που για να γνωρίζουν αρκεί να γνωρίζουν τι γνωρίζουν, ιστορίες με λύση έξω από το κουτί, ιστορίες–πληροφοριοπροβλήματα τύπου «ποιος το έκανε;»...
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ
-10 %
Brand: MAMAYA Location: ΛΙΖΑ ΒΑΡΒΟΓΛΗ
Θέλετε να γίνετε ένας καταπληκτικός μπαμπάς; Αν το παιδί σας είναι 0-18 ετών, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που απαντάει στα ερωτήματά σας..
12.98€ 14.43€
Χωρίς ΦΠΑ:12.25€
ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ
-10 %
Brand: ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ Location: ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ένα Βιβλίο μοναδικό στο είδος του που έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στον τομέα των εκπαιδευτικών βιβλίων και εκδόσεων. Ένα υπέροχο, πολυαισθητηριακό βιβλίο, χρήσιμο σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μικρούς μαθητές. Οι δώδεκα άθλοι παντρεύονται αριστοτεχνικά με τα γραμματικά φαινόμενα, με τρόπο ε..
28.62€ 31.80€
Χωρίς ΦΠΑ:27.00€
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΩΦΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΑ ΠΑΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΣΠΑΝΙΔΗΣ Location: ΞΙΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Το πρόβλημα της απώλειας της ακοής στα παιδιά τόσο της προσχολικής όσο και της σχολικής ηλικίας δεν είναι σπάνιο και οι επιπτώσεις στη ψυχική και διανοητική εξέλιξή τους είναι εξαιρετικά σοβαρές. Επίσης, η βαρηκοΐα δημιουργεί πολύπλοκα εκπαιδευτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η αίσθηση της..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΚ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΔΗΛΑΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΚ, 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ : ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Location: PETER JARVIS
To βιβλίο Εκπαίδευση ενηλίκων και διά βίου µάθηση: Θεωρία και πράξη αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισµένα βιβλία για την εκπαίδευση ενηλίκων και ίσως το πιο δηµοφιλές πανεπιστηµιακό εγχειρίδιο του συγκεκριµένου επιστηµονικού πεδίου. Η πλήρως αναθεωρηµένη και εµπλουτισµένη αυτή έκδοση (πρώτη έκδοση σ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝ "ΤΑΞΗ" ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Location: ΚΑΡΑΚΟΛΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Α.
Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν πλήρως τα συντακτικά φαινόμενα που συναντούν σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και να αποτελέσει , ταυτόχρονα, χρήσιμο εργαλείο για τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Ξεφυλλίζοντάς το, θα συναντήσει κανε..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
-10 %
Brand: ΣΠΑΝΙΔΗΣ Location: ΚΑΤΣΑΜΠΕΡΗ ΘΕΑΝΩ Ε.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΠΑΝΙΔΗΣ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1980-2013)
-10 %
Brand: ΓΡΑΦΗΜΑ Location: ΜΠΑΖΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1980-2013), ΓΡΑΦΗΜΑ..
6.30€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.94€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 213 (11 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.