Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Εκπαίδευση - Παιδαγωγική

Βιβλία για την εκπαίδευση, παιδαγωγικά στο Docu

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΣΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ.
Το έργο αυτό ασχολείται με την κάθε είδους αξιολόγηση που είναι δυνατό να απαιτηθεί για τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Η Αξιολόγηση είναι μια λέξη που ¨αβίαστα¨ βγαίνει από τα χείλη όλων των συμπολιτών μας και ανάλογα με τον τομέα στον οποίο αναφέρεται αποκτά και την κατάλληλη βαρύτητα.Όσον αφορά δε σ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Ε Ο ΠΠ Ε Π  - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Συγγραφέας: ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο σχεδιασμένο ειδικά για τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης στην ειδικότητα «Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων» των Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ., πρώην Δ.Ι.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
Η ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΣΤΕΡΙΩΤΗ ΒΑΝΕΣΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ)
Στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, της παλιννόστησης, της μετανάστευσης και της προσφυγικής μετακίνησης λόγω των συνεχιζόμενων οικονομικοπολιτικών μεταβολών των εθνών ο δρόμος της σκιαγράφησης ενός σκηνικού, το οποίο θέτει τα θεμέλιά του στην αφομοίωση, στον ενστερνισμό ή απόρριψη του διαφορετ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η.
Το βιβλίο αυτό αφορά τρεις θεμελιώδεις, για τη σύγχρονη παιδαγωγική και Διδακτική, πυλώνες: i) Τον πολυτροπικό γραμματισμό (οπότε εκκινεί από τη διασαφήνιση των όρων πολυτροπικότητα και γραμματισμοί), ii) τη σχεσιοδυναμική μεταξύ εκπαιδευτικού (της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
EASTER EGG ROLLING ADVENTURES
-10 %
Join Meg, the egg with a love for rolling, and her friends on an egg-ceptional Easter adventure in the sunny land of Eggland. Meg convinces her non-rolling friends to join the fun (even if they’re not exactly built for rolling!). Get ready for some egg-cellent puns, a dash of chaos, and a whole lot ..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
CROWDSOURCING   ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΞΕΣΤΕΡΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Το βιβλίο αυτό που απευθύνεται σε ερευνητές/τριες, φοιτητές/τριες των ανθρωπιστικών σπουδών και εκπαιδευτικούς, αναδεικνύει όλες τις διαστάσεις και τη μεθοδολογία του πληθοπορισμού (Crowdsourcing) στις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Digital Humanities) προβάλλοντας μία καινοτόμα πρόταση για την α..
25.20€ 28.01€
Χωρίς ΦΠΑ:23.78€
ΒΛΑΒΕΣ  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
-10 %
Brand: 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Συγγραφέας: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Ένα πρακτικό βιβλίο: • Για τα τυλίγματα • Επισκευή – συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων μονοφασικών κινητήρων με βοηθητικό τύλιγμα εκκίνησης • Μονοφασικών κινητήρων με πυκνωτή • Μονοφασικών κινητήρων απώθησης • Πολυφασικών κινητήρων..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Όλο και συχνότερα σήμερα οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους, ήδη από τη βρεφική ηλικία, σε χώρους και δομές αγωγής και φροντίδας. Σε αυτούς τους χώρους υποδοχής οι επαγγελματίες παιδαγωγοί καλούνται να κάνουν κάτι τόσο οικείο και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικό: να φροντίσουν, στο πλαίσιο μιας συλλο..
19.71€ 21.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.59€
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΣΑΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΣΟΦΟΣ ΑΛΙΒΙΖΟΣ (ΛΟΙΖΟΣ)
Στο παρόν σύγγραμμα αναπτύσσεται η έννοια της Δια Βίου Μάθησης, της εκπαίδευσης ενηλίκων, καθώς και η ιδιαίτερη συμβολή της Μετασχηματίζουσας Μάθησης. Ειδικότερα, παρουσιάζονται μέθοδοι και τεχνικές για το διδακτικό μετασχηματισμό και τον σχεδιασμό της διδασκαλίας. Το σύγγραμμα απαρτίζεται από δύο ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ   ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το συλλογικό αυτό έργο προσφέρει μια σύγχρονη διεπιστημονική προοπτική για τον ρόλο του θεάτρου και γενικότερα των παραστατικών τεχνών στην εκπαίδευση. Μέσα από μια περιεκτική ανάλυση τεσσάρων βασικών θεματικών ενοτήτων, όπως συντάχθηκαν από είκοσι επτά ακαδημαϊκούς και μελετητές του πεδίου, αυτό το..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΙΕΚ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ   ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: ΤΖΙΒΑ ΣΤΕΛΛΑ
Ένας πλήρης οδηγός ο οποίος περιλαμβάνει σε μορφή ερωταπαντήσεων όλο το γνωσιακό υπόβαθρο το οποίο αφορά την ειδικότητα του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμων. Οι απαντήσεις είναι ενδελεχείς, καλύπτουν την υφιστάμενη και κεκτημένη γνώση αναφορικά με την ειδικότητα, και έχουν γραφεί με απλό, κατανοητό και ευσύν..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: AUBREY KARL
Εισαγωγή - Abraham Maslow: Ο Πατέρας του Αμερικανικού Ανθρωπισμού - Carl Rogers: Ο Πατέρας της Πελατοκεντρικής Θεραπείας - A. S. Neill: Ελευθέρια στη Μάθηση - John Goodlad: Η Ανανέωση της Διδασκαλίας και της Μάθησης, των Σχολείων και της Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτικών - Basil Bernstein: Γλωσσικοί Κώδ..
40.47€ 44.97€
Χωρίς ΦΠΑ:38.18€
ΟΙ ΑΣΤΥ… ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
-10 %
Brand: IWRITE.GR Συγγραφέας: ΣΗµΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.
Η χρυσή τομή μεταξύ επιστήμης και μυστηρίου, για πρώτη φορά σε βιβλίο! Έγκληµα! Μια λέξη που συχνά γράφεται στην αστυνοµική λογοτεχνία, δίνει χαρακτήρα νουάρ σε αξιοµνηµόνευτα φιλµ και συναρπάζει µικρούς και µεγάλους που ψάχνουν τον ένοχο! Είναι όµως κάποιες αστυνοµικές υποθέσεις που µετατρέπονται ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΟΙ ΑΤΑΚΤΕΣ ΝΟΤΕΣ  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ
-10 %
Brand: ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ Συγγραφέας: ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ο Μέλοντι, ένα γλυκό καναρινάκι, προσπαθεί να μάθει να κελαηδά μελωδικά στο σχολείο τού δάσους, μα οι νότες στο πεντάγραμμό του συνεχώς κουνιούνται και γίνονται πολύ άτακτες. Αν και αυτός δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει τι συμβαίνει, όλοι γύρω του τού κάνουν παρατηρήσεις… Μια μέρα όμως, θα γνωρίσει τ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: AXELSSON SUZANNE
Η προσέγγιση της Αυθεντικής Μάθησης ενισχύει την παρατήρηση, τη μίμηση, τη μάθηση και την εξάσκηση μέσω του αυτόνομου παιχνιδιού. Βοηθάει τους γονείς και τους παιδαγωγούς της πρώιμης παιδικής ηλικίας να δημιουργήσουν μια σειρά από συμπεριληπτικά είδη.....
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ 2024
-10 %
Brand: LABORA Συγγραφέας: ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ 2024, LABORA..
22.42€ 24.91€
Χωρίς ΦΠΑ:21.15€
10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΩΡΑ
-10 %
Brand: ΟΞΥ Συγγραφέας: LANIER JARON
Ο Τζέρον Λάνιερ, τεχνολογική ιδιοφυΐα με θητεία στο Ερευνητικό Τμήμα της Microsoft, μας εξηγεί τους λόγους που δεν θα ‘πρεπε να υπακούμε σαν εκπαιδευμένοι σκύλοι σε προστάγματα που ελέγχουν τη συμπεριφορά μας μέσα από τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε έναν κόσμο πειθήνιων καταν..
11.99€ 13.32€
Χωρίς ΦΠΑ:11.31€
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΜΟΤΕΧΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ  ΑΝΑΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ  ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο μετασχηματισμός του σχολείου σε «Οργανισμό και Κοινότητα Μάθησης» αποτελεί αξιολογικό πρόταγμα στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης. Οι «κοινότητες μάθησης» των εκπαιδευτικών αποτελούν βασικό παράγοντα για τη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου στο σχολείο, την επαγγελματική ανάπτυξη των εκ..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΑΙΗ
Το βιβλίο Αποτελεσματικές Παιδαγωγικές Παρεμβάσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες: Διδακτικό Πρόγραμμα για τη Βελτίωση της Αναγνωστικής Κατανόησης και της Γραπτής Έκφρασης έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική και ξένη βιβλιογραφία σχετικά με τη δημιουργία αποτελεσματικών παρεμβάσεων στ..
37.80€ 42.00€
Χωρίς ΦΠΑ:35.66€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 144 (8 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.