Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Διαλογισμός - Μεταφυσική

Ανακαλύψτε βιβλία με ανατολίτικη φιλοσοφία και διαλογισμό στο Docu. Βιβλία μεταφυσικής, παραψυχολογίας  και άλλων ανεξήγητων αυτού του κόσμου και όχι μόνο !

ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
-10 %
Brand: LOCUS 7 Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ
Η έρευνα αυτή εστιάζει στις μαγικές αντιλήψεις και πρακτικές για την προστασία του ανθρώπινου σώματος και τη διαφύλαξη της υγείας του. Μέσα από ιστορικά τεκμηριωμένες πηγές, ο μελετητής θα αναγνωρίσει και θα εντοπίσει σχετικές τελετουργίες και παραδόσεις σε αδιατάρακτη συνέχεια από την αρχαιότητα μέ..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ  ΤΟΜΟΣ 1
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: LEVI ELIPHAS
Εγένοντο, λέγει το απόκρυφον Βιβλίον του Ενώχ, Άγγελοι πεσόντες εκ του ουρανού, διότι ηγάπησαν τας θυγατέρας της Γης. Κατ' εκείνας τας ημέρας, όταν οι υιοί των ανθρώπων επολλαπλασιάσθηκαν, εγεννήθησαν θυγατέρες εξαιρετικού κάλλους. Και όταν οι Άγγελοι, οι υιοί του ουρανού, είδον αυτάς, κατελήφθησαν ..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ  ΤΟΜΟΣ 2
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: LEVI ELIPHAS
Είπομεν ανωτέρω ότι μετά τας βεβηλώσεις και τας ασεβείας των γνωστικών, η Εκκλησία είχε προγράψει την μαγείαν. Η δίκη των ναϊτών συνεπλήρωσε την ρήξιν και έκτοτε, αναγκασθείσα να κρύπτεται υπό την σκιάν δια να μελετήσει την εκδίκησίν της, η μαγεία προέγραψε και εκείνη την Εκκλησίαν. Οι Μεμυημένοι κ..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
ΑΡΧΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΥΠΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Συγγραφέας: BAILEY ALICE A.
ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ Αφορμή για αυτό το βιβλίο ήταν η ύπαρξη στα βιβλία της Α.Α.Μπ. κάποιων κειμένων που είχαν ως αναφορά προέλευσής τους το Αρχαίο Σχόλιο. Στην προσπάθεια να καταγραφούν όλα αυτά τα κείμενα βρέθηκαν πολλά που, ενώ είχαν παρόμοιο περιεχόμενο, δεν ήταν σαφής η προέλευσή το..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: LEVI ELIPHAS
Δεν υπάρχει ασφαλώς διανοητής, έστω και στοιχειωδώς ασχοληθείς με τας λεγομένας Αποκρύφους Επιστήμας, που να μην έχει ακούσει τόσον περί του Ελιφάς Λευί, όσον και περί των έργων του, εις την κορυφήν των οποίων ίσταται το νυν εις την Ελληνικήν παραδιδόμενον “DOGME DE LA HAUTE MAGIE”. Τα συγγράμματα τ..
31.48€ 34.98€
Χωρίς ΦΠΑ:29.70€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Συγγραφέας: ΚΡΙΟΣ
Θα βρω την αγάπη; Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τη ζωή μου; Πώς θα βρω την ευτυχία; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις βρίσκονται στα χαρτιά και δεν χρειάζεστε μία ειδική τράπουλα για να ρωτήσετε τα χαρτιά. Αυτό το βιβλίο εξηγεί με έναν συγκεκριμένο και προσανατολισμένο στην πρακτική εξάσκηση τ..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ - Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Συγγραφέας: SILBURN LILIAN
H κουνταλίνι γιόγκα είναι ένα είδος γιόγκα που εστιάζει στην πνευματική και σωματική υγεία. Συνδυάζει την παραδοσιακή γιόγκα με σύγχρονες πρακτικές, όπως ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό, για να προάγει τη θεραπεία του νου και του σώματος. Στόχος αυτού του είδους της γιόγκα είναι η αφύπνιση της ενέ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΤΥΠΙΚΟΝ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: LEVI ELIPHAS
Από του 1929 η παρούσα μετάφρασις εις την Ελληνικήν του θεμελιώδους "Τυπικού της Υψηλής Μαγείας" του ELIPHAS LEVI, ανέμενε την δημοσιότητα. Πλείστοι όσοι φίλοι, ερασταί της Γνώσεως, ιδίως μετά την έκδοσιν του "Δόγματος της Υψηλής Μαγείας" του ιδίου συγγραφέως, μετ' επιμονής εζήτουν να συνεχισθή η έκ..
31.48€ 34.98€
Χωρίς ΦΠΑ:29.70€
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Συγγραφέας: GOLEMAN DANIEL
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΠΕΔΙΟ..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΝΤΖΑΛΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Η Βασιλική Γιόγκα εντάσσεται στις φιλοσοφικές προτάσεις του αρχαίου πολιτισμού της Ινδίας και δεν σχετίζεται με καμία θρησκεία. Εξετάζει τον υπαρξιακό προβληματισμό του ανθρώπου μέσα από τη μελέτη του εαυτού του και προτείνει μια πρακτική εφαρμογή, η οποία θα τον οδηγήσει στην εσωτερική του ελευθερί..
9.01€ 10.01€
Χωρίς ΦΠΑ:8.50€
ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ Η ΜΥΗΣΙΣ - GA 10
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Το βιβλίο του Rudolf Steiner Πώς αποκτάται η συνείδηση ανώτερων κόσμων είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη και πρακτικά βιβλία σε όλο το φάσμα της ανθρωποσοφικής βιβλιογραφίας. Αν και ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανθρωποσοφίας ήταν αρχικά το αποτέλεσμα των μελετών ενός ιδιαίτερα ανεπτυγμένου ατόμου στους π..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Συγγραφέας: ΠΑΙΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου προσεγγίζεται η απόκρυφη επιστήμη-τέχνη της αριθμολογίας-αριθμοσοφίας, που την ανέπτυξαν ιδιαίτερα οι Πυθαγόρειοι στο περίφημο Ομακοείο τους, η οποία, όπως λέει και η λέξη, σχετίζεται άμεσα με τους αριθμούς. Έτσι, αφού γίνει μία πρώτη γενική προσέγγιση των αρι..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Το βιβλίο, ανοίγει στον αναγνώστη τις πύλες της αρχαίας μύησης, του αποκαλύπτει πανάρχαια μυστικά και του δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους ουρανούς. Δεν απαιτούνται μεσίτες και δεκανίκια για να ανοίξουν οι δρόμοι των άστρων και του απείρου. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει μόνος του και να με..
24.80€ 27.56€
Χωρίς ΦΠΑ:23.40€
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΩΧ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ ΠΕΤΡΟΣ
Το Βιβλίον ή η Βίβλος του Ενώχ είναι εν των λεγομένων Αποκρύφων έργων της Παλαιάς Διαθήκης. Τα "απόκρυφα", ως γνωστόν, είναι κείμενα περιεχομένου ιστορικού, ηθικού η αποκαλυπτικού, λίαν αναλόγου προς εκείνο των άλλων επισήμων κειμένων της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, τα οποία όμως ουδέποτε ανεγνωρίσ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΜΑΤΖΕΝΤΑ 101 100+1 ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΗΔΥΕΠΕΙΑ Συγγραφέας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΗ
Τι κάνει η θάλασσα με τα απωθημένα της και πώς λειτουργούν τα διεσταλμένα «πρέπει»; Ποια είναι η πάθηση της παιδικής ηλικίας, τι γίνεται με εκείνο το σκισμένο μπλουζάκι και πώς ένας κακός δράκος μπορεί να αλλάξει; Τι κάνει τις απολαύσεις απολαυστικές; Τα εφημερόπτερα και οι χελώνες, ο Θεός, οι μέρες..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Το Έργο Στο Φως της Παρουσίας, ως Τρίτο Βιβλίο στη σειρά, μετά τον Δρόμο της Γαλήνιας Αναζήτησης και τον Δρόμο της Χαρούμενης Αναζήτησης, ολοκληρώνει μία Τριλογία Συνειδησιακών δεδομένων που καλύπτουν ένα ευρύ και ανοιχτό πεδίο καθαρής θεώρησης και πρακτικής βιωματικής συμμετοχής στην πεμπτουσία του..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ
-10 %
Brand: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ Συγγραφέας: ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η λέξη «βούδας» δεν αφορά μόνο ένα και συγκεκριμένο πρόσωπο. «Βούδας» σημαίνει αφυπνισμένος και ως χαρακτηρισμός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα στάδιο πνευματικής επίτευξης, εφικτό για όλους μας. Ήταν ο Σιντάρτα Γκαουτάμα στην Ινδία του 5ου αιώνα π.Χ. που μετά από μακροχρόνια άσκηση κήρυξε τ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: SARAYDARIAN HAROYTIN TORKOM
«Το Κάρμα είναι ο Νόμος του Αιτίου και του Αποτελέσματος. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αίτιο, όπως δεν υπάρχει παιδί χωρίς γονέα. Ό,τι σπείρετε θα θερίσετε. Ο νόμος αυτός δεν έχει εφαρμογή, μόνον σ' αυτά που βλέπουμε γύρω μας, αλλ' επίσης εφαρμόζεται και στα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τις πρ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - OI ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΤΡΟΧΟΙ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Συγγραφέας: ΑΓΚΝΙ ΓΙΟΓΚΑ
Η ανθρωπότητα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτή είναι ώρα καταστροφής και αλλαγής και ότι μια Νέα Αυγή λάμπει στον ορίζοντα. Όλα τα κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού, και όχι μόνο, δονούνται αντηχώντας με την Κοσμική Αναδόμηση. Είναι μια Μεγάλη Αυγή και η ανθρωπότητα μπορεί να βρει σ’ αυτήν το μονο..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μυηθείτε στην ύψιστη, διαχρονική και πανανθρώπινη Εσωτερική Τέχνη και Επιστήμη του Διαλογισμού! Νιώστε και δείτε το Είναι σας και ολόκληρη της ζωή σας να φωτίζονται, κάθε μέρα περισσότερο! Το συγκεκριμένο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται σε συνεδ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 34 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.