Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Διαλογισμός - Μεταφυσική

Ανακαλύψτε βιβλία με ανατολίτικη φιλοσοφία και διαλογισμό στο Docu. Βιβλία μεταφυσικής, παραψυχολογίας  και άλλων ανεξήγητων αυτού του κόσμου και όχι μόνο !

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Το μεγαλύτερο δώρο για την ψυχή είναι η ισορροπία του μυαλού και της καρδιάς. Δεν πειράζει αν γίνεσαι καμιά φορά δυσάρεστος. Δεν είναι χρήσιμο να είσαι πάντα ο καλός. Μάθε να αγαπάς και να σέβεσαι εσένα. Συνειδητοποίησε τις ανάγκες σου και μην περιμένεις. Μη φοβάσαι να μείνεις μόνος, εφόσον έχεις δη..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ Η ΜΥΗΣΙΣ - GA 10
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Το βιβλίο του Rudolf Steiner Πώς αποκτάται η συνείδηση ανώτερων κόσμων είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη και πρακτικά βιβλία σε όλο το φάσμα της ανθρωποσοφικής βιβλιογραφίας. Αν και ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανθρωποσοφίας ήταν αρχικά το αποτέλεσμα των μελετών ενός ιδιαίτερα ανεπτυγμένου ατόμου στους π..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΩΧ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ ΠΕΤΡΟΣ
Το Βιβλίον ή η Βίβλος του Ενώχ είναι εν των λεγομένων Αποκρύφων έργων της Παλαιάς Διαθήκης. Τα "απόκρυφα", ως γνωστόν, είναι κείμενα περιεχομένου ιστορικού, ηθικού η αποκαλυπτικού, λίαν αναλόγου προς εκείνο των άλλων επισήμων κειμένων της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, τα οποία όμως ουδέποτε ανεγνωρίσ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Συγγραφέας: ΠΑΙΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου προσεγγίζεται η απόκρυφη επιστήμη-τέχνη της αριθμολογίας-αριθμοσοφίας, που την ανέπτυξαν ιδιαίτερα οι Πυθαγόρειοι στο περίφημο Ομακοείο τους, η οποία, όπως λέει και η λέξη, σχετίζεται άμεσα με τους αριθμούς. Έτσι, αφού γίνει μία πρώτη γενική προσέγγιση των αρι..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Το βιβλίο, ανοίγει στον αναγνώστη τις πύλες της αρχαίας μύησης, του αποκαλύπτει πανάρχαια μυστικά και του δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους ουρανούς. Δεν απαιτούνται μεσίτες και δεκανίκια για να ανοίξουν οι δρόμοι των άστρων και του απείρου. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει μόνος του και να με..
24.80€ 27.56€
Χωρίς ΦΠΑ:23.40€
ΜΑΤΖΕΝΤΑ 101 100+1 ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΗΔΥΕΠΕΙΑ Συγγραφέας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΗ
Τι κάνει η θάλασσα με τα απωθημένα της και πώς λειτουργούν τα διεσταλμένα «πρέπει»; Ποια είναι η πάθηση της παιδικής ηλικίας, τι γίνεται με εκείνο το σκισμένο μπλουζάκι και πώς ένας κακός δράκος μπορεί να αλλάξει; Τι κάνει τις απολαύσεις απολαυστικές; Τα εφημερόπτερα και οι χελώνες, ο Θεός, οι μέρες..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Το Έργο Στο Φως της Παρουσίας, ως Τρίτο Βιβλίο στη σειρά, μετά τον Δρόμο της Γαλήνιας Αναζήτησης και τον Δρόμο της Χαρούμενης Αναζήτησης, ολοκληρώνει μία Τριλογία Συνειδησιακών δεδομένων που καλύπτουν ένα ευρύ και ανοιχτό πεδίο καθαρής θεώρησης και πρακτικής βιωματικής συμμετοχής στην πεμπτουσία του..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - OI ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΤΡΟΧΟΙ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Συγγραφέας: ΑΓΚΝΙ ΓΙΟΓΚΑ
Η ανθρωπότητα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτή είναι ώρα καταστροφής και αλλαγής και ότι μια Νέα Αυγή λάμπει στον ορίζοντα. Όλα τα κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού, και όχι μόνο, δονούνται αντηχώντας με την Κοσμική Αναδόμηση. Είναι μια Μεγάλη Αυγή και η ανθρωπότητα μπορεί να βρει σ’ αυτήν το μονο..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ
-10 %
Brand: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ Συγγραφέας: ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η λέξη «βούδας» δεν αφορά μόνο ένα και συγκεκριμένο πρόσωπο. «Βούδας» σημαίνει αφυπνισμένος και ως χαρακτηρισμός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα στάδιο πνευματικής επίτευξης, εφικτό για όλους μας. Ήταν ο Σιντάρτα Γκαουτάμα στην Ινδία του 5ου αιώνα π.Χ. που μετά από μακροχρόνια άσκηση κήρυξε τ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μυηθείτε στην ύψιστη, διαχρονική και πανανθρώπινη Εσωτερική Τέχνη και Επιστήμη του Διαλογισμού! Νιώστε και δείτε το Είναι σας και ολόκληρη της ζωή σας να φωτίζονται, κάθε μέρα περισσότερο! Το συγκεκριμένο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται σε συνεδ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: SARAYDARIAN HAROYTIN TORKOM
«Το Κάρμα είναι ο Νόμος του Αιτίου και του Αποτελέσματος. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αίτιο, όπως δεν υπάρχει παιδί χωρίς γονέα. Ό,τι σπείρετε θα θερίσετε. Ο νόμος αυτός δεν έχει εφαρμογή, μόνον σ' αυτά που βλέπουμε γύρω μας, αλλ' επίσης εφαρμόζεται και στα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τις πρ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
Η ΜΠΑΓΚΑΒΑΤ ΓΚΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Ο Rudolf Steiner ανοίγει την πρώτη από τις πέντε διαλέξεις για την Μπάγκαβατ Γκίτα και τις επιστολές του Παύλου (που δόθηκαν κατά τις ημέρες της ίδρυσης της Ανθρωποσοφικής Εταιρείας) τοποθετώντας την Γκίτα και το νέο Ανθρωποσοφικό κίνημα στο πλαίσιο μιας εξέλιξης της συνείδησης που χωρίζεται σε ιστο..
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Αυτό το αριστούργημα του εσωτερισμού τοποθετεί την ανθρωπότητα στην καρδιά των τεράστιων, αόρατων διαδικασιών της κοσμικής εξέλιξης. Ο Steiner δούλεψε και επεξεργάστηκε τη Ροδοσταυρική κοσμολογία για να την κάνει πιο συγκεκριμένη και διαυγή. Σήμερα το βιβλίο «Εσωτερική Επιστήμη» είναι ακόμη τόσο επί..
18.32€ 20.35€
Χωρίς ΦΠΑ:17.28€
ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
-10 %
Brand: ΑΡΧΕΤΥΠΟ Συγγραφέας: ΛΑΣΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Τα Βιβλία των Νεκρών είναι τελετουργικά κείμενα που, μέσα από τις αμέτρητες, σπαραγμένες παραλλαγές τους, ψιθυρίζουν τις προσδοκίες των Αιγυπτίων για το αόρατο και τις γνώσεις τους για τον κόσμο και τον άνθρωπο. Για εκείνους, το πέρασμά μας πάνω στη γη είναι μόνο μια σύντομη στιγμή μπρος στην αιωνιό..
11.61€ 12.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.95€
ΑΣΤΑΒΑΚΡΑ ΓΚΙΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ
-10 %
Brand: DHARMA
Ανάμεσα στα κλασικά κείμενα του κόσμου που αναφέρονται σε πνευματικές και διαλογιστικές εμπειρίες, το Ασταβάκρα Γκιτά, είναι ένα μοναδικό βιβλίο. Ασχολείται συστηματικά με τις εσωτερικές εμπειρίες του ατόμου κατά την πτήση του προς την υπερβατική γαλήνη και την ευδαιμονία. Λέγεται ότι οι σκέψεις αυτ..
13.36€ 14.84€
Χωρίς ΦΠΑ:12.60€
ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ 10 ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1913 ΕΩΣ ΤΟ 1914
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Τον Φεβρουάριο του 1913 (έτος ορόσημο για τον Ρούντολφ Στάινερ και την Ανθρωποσοφία) πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Ανθρωποσοφικού κινήματος. Στις 20 Σεπτεμβρίου, τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος για το Goetheanum στο Dornach και δημιουργήθηκε η βάση για την Ανθρωποσοφία όπως την γνωρίζο..
14.50€ 16.11€
Χωρίς ΦΠΑ:13.68€
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ -ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
-10 %
Brand: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Συγγραφέας: ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ένας ολοκληρωμένος Πρακτικός Ονειροκρίτης από τις Εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής. Η ερµηνεία του συµβολισµού των ονείρων έχει γίνει αντικείµενο έρευνας µεγάλων ψυχαναλυτών, ψυχιάτρων και ψυχολόγων. Όµως και η λαϊκή σοφία, µέσα από την παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, δίνει τις δικές της ερµηνείες..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
ΤΑΡΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Συγγραφέας: ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τα Ταρό είναι παλιά όσο οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Τόσο παλιά όσο και η ίδια η ανθρωπότητα. Οι τέχνες της προφητείας απαντώνται σε όλους τους πολιτισμούς, σε όλες τις ιστορικές περιόδους και σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Το βιβλίο αυτό είναι το μοναδικό στην παγκόσμια βιβλιογραφία που εξετάζει τό..
33.39€ 37.10€
Χωρίς ΦΠΑ:31.50€
ΑΙΘΕΡΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Όποιος θέλει να μάθει πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, πέρα από τις γνωστές θεωρίες, γιατί γεννιούνται οι άνθρωποι στη Γη και πώς προσεγγίζεται η έννοια του Δημιουργού του κόσμου, καλείται σ’ ένα ταξίδι πέρα από τα σύνορα της φαντασίας, πέρα από τον κόσμο των ονείρων, πέρα από τη Γη και τον Ήλιο, πέρα α..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ Συγγραφέας: TUMMERS NANETTE E.
Μέσα από το βιβλίο «Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή» μπορείτε να εφαρμόσετε μια απλή, ασφαλή και ρεαλιστική μέθοδο για τη διδασκαλία της γιόγκα ακόμα και αν δεν την έχετε διδάξει ποτέ πριν. Οι σαφείς, βήμα προς βήμα οδηγίες και οι κατατοπιστικές φωτογραφίες καθιστούν εύκολη την παρουσίαση των δραστ..
33.29€ 36.99€
Χωρίς ΦΠΑ:31.41€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 24 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.