Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Διαλογισμός - Μεταφυσική

Ανακαλύψτε βιβλία με ανατολίτικη φιλοσοφία και διαλογισμό στο Docu. Βιβλία μεταφυσικής, παραψυχολογίας  και άλλων ανεξήγητων αυτού του κόσμου και όχι μόνο !

ΜΑΤΖΕΝΤΑ 101 100+1 ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΗΔΥΕΠΕΙΑ Location: ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΗ
Τι κάνει η θάλασσα με τα απωθημένα της και πώς λειτουργούν τα διεσταλμένα «πρέπει»; Ποια είναι η πάθηση της παιδικής ηλικίας, τι γίνεται με εκείνο το σκισμένο μπλουζάκι και πώς ένας κακός δράκος μπορεί να αλλάξει; Τι κάνει τις απολαύσεις απολαυστικές; Τα εφημερόπτερα και οι χελώνες, ο Θεός, οι μέρες..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: ΣΥΛΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Το Έργο Στο Φως της Παρουσίας, ως Τρίτο Βιβλίο στη σειρά, μετά τον Δρόμο της Γαλήνιας Αναζήτησης και τον Δρόμο της Χαρούμενης Αναζήτησης, ολοκληρώνει μία Τριλογία Συνειδησιακών δεδομένων που καλύπτουν ένα ευρύ και ανοιχτό πεδίο καθαρής θεώρησης και πρακτικής βιωματικής συμμετοχής στην πεμπτουσία του..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - OI ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΤΡΟΧΟΙ
-10 %
Brand: ΚΕΔΡΟΣ Location: ΑΓΚΝΙ ΓΙΟΓΚΑ
Η ανθρωπότητα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτή είναι ώρα καταστροφής και αλλαγής και ότι μια Νέα Αυγή λάμπει στον ορίζοντα. Όλα τα κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού, και όχι μόνο, δονούνται αντηχώντας με την Κοσμική Αναδόμηση. Είναι μια Μεγάλη Αυγή και η ανθρωπότητα μπορεί να βρει σ’ αυτήν το μονο..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ
-10 %
Brand: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ Location: ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η λέξη «βούδας» δεν αφορά μόνο ένα και συγκεκριμένο πρόσωπο. «Βούδας» σημαίνει αφυπνισμένος και ως χαρακτηρισμός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα στάδιο πνευματικής επίτευξης, εφικτό για όλους μας. Ήταν ο Σιντάρτα Γκαουτάμα στην Ινδία του 5ου αιώνα π.Χ. που μετά από μακροχρόνια άσκηση κήρυξε τ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Location: ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μυηθείτε στην ύψιστη, διαχρονική και πανανθρώπινη Εσωτερική Τέχνη και Επιστήμη του Διαλογισμού! Νιώστε και δείτε το Είναι σας και ολόκληρη της ζωή σας να φωτίζονται, κάθε μέρα περισσότερο! Το συγκεκριμένο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται σε συνεδ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Location: SARAYDARIAN HAROYTIN TORKOM
«Το Κάρμα είναι ο Νόμος του Αιτίου και του Αποτελέσματος. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αίτιο, όπως δεν υπάρχει παιδί χωρίς γονέα. Ό,τι σπείρετε θα θερίσετε. Ο νόμος αυτός δεν έχει εφαρμογή, μόνον σ' αυτά που βλέπουμε γύρω μας, αλλ' επίσης εφαρμόζεται και στα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τις πρ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
Η ΜΠΑΓΚΑΒΑΤ ΓΚΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
-10 %
Brand: ETRA Location: STEINER RUDOLF
Ο Rudolf Steiner ανοίγει την πρώτη από τις πέντε διαλέξεις για την Μπάγκαβατ Γκίτα και τις επιστολές του Παύλου (που δόθηκαν κατά τις ημέρες της ίδρυσης της Ανθρωποσοφικής Εταιρείας) τοποθετώντας την Γκίτα και το νέο Ανθρωποσοφικό κίνημα στο πλαίσιο μιας εξέλιξης της συνείδησης που χωρίζεται σε ιστο..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ
-10 %
Brand: ETRA Location: STEINER RUDOLF
Αυτό το αριστούργημα του εσωτερισμού τοποθετεί την ανθρωπότητα στην καρδιά των τεράστιων, αόρατων διαδικασιών της κοσμικής εξέλιξης. Ο Steiner δούλεψε και επεξεργάστηκε τη Ροδοσταυρική κοσμολογία για να την κάνει πιο συγκεκριμένη και διαυγή. Σήμερα το βιβλίο «Εσωτερική Επιστήμη» είναι ακόμη τόσο επί..
18.32€ 20.35€
Χωρίς ΦΠΑ:17.28€
ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
-10 %
Brand: ΑΡΧΕΤΥΠΟ Location: ΛΑΣΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Τα Βιβλία των Νεκρών είναι τελετουργικά κείμενα που, μέσα από τις αμέτρητες, σπαραγμένες παραλλαγές τους, ψιθυρίζουν τις προσδοκίες των Αιγυπτίων για το αόρατο και τις γνώσεις τους για τον κόσμο και τον άνθρωπο. Για εκείνους, το πέρασμά μας πάνω στη γη είναι μόνο μια σύντομη στιγμή μπρος στην αιωνιό..
11.61€ 12.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.95€
ΑΣΤΑΒΑΚΡΑ ΓΚΙΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ
-10 %
Brand: DHARMA
Ανάμεσα στα κλασικά κείμενα του κόσμου που αναφέρονται σε πνευματικές και διαλογιστικές εμπειρίες, το Ασταβάκρα Γκιτά, είναι ένα μοναδικό βιβλίο. Ασχολείται συστηματικά με τις εσωτερικές εμπειρίες του ατόμου κατά την πτήση του προς την υπερβατική γαλήνη και την ευδαιμονία. Λέγεται ότι οι σκέψεις αυτ..
13.36€ 14.84€
Χωρίς ΦΠΑ:12.60€
ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ 10 ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1913 ΕΩΣ ΤΟ 1914
-10 %
Brand: ETRA Location: STEINER RUDOLF
Τον Φεβρουάριο του 1913 (έτος ορόσημο για τον Ρούντολφ Στάινερ και την Ανθρωποσοφία) πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Ανθρωποσοφικού κινήματος. Στις 20 Σεπτεμβρίου, τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος για το Goetheanum στο Dornach και δημιουργήθηκε η βάση για την Ανθρωποσοφία όπως την γνωρίζο..
14.50€ 16.11€
Χωρίς ΦΠΑ:13.68€
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ -ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
-10 %
Brand: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Location: ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ένας ολοκληρωμένος Πρακτικός Ονειροκρίτης από τις Εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής. Η ερµηνεία του συµβολισµού των ονείρων έχει γίνει αντικείµενο έρευνας µεγάλων ψυχαναλυτών, ψυχιάτρων και ψυχολόγων. Όµως και η λαϊκή σοφία, µέσα από την παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, δίνει τις δικές της ερµηνείες..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
ΤΑΡΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Location: ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τα Ταρό είναι παλιά όσο οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Τόσο παλιά όσο και η ίδια η ανθρωπότητα. Οι τέχνες της προφητείας απαντώνται σε όλους τους πολιτισμούς, σε όλες τις ιστορικές περιόδους και σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Το βιβλίο αυτό είναι το μοναδικό στην παγκόσμια βιβλιογραφία που εξετάζει τό..
33.39€ 37.10€
Χωρίς ΦΠΑ:31.50€
ΑΙΘΕΡΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Όποιος θέλει να μάθει πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, πέρα από τις γνωστές θεωρίες, γιατί γεννιούνται οι άνθρωποι στη Γη και πώς προσεγγίζεται η έννοια του Δημιουργού του κόσμου, καλείται σ’ ένα ταξίδι πέρα από τα σύνορα της φαντασίας, πέρα από τον κόσμο των ονείρων, πέρα από τη Γη και τον Ήλιο, πέρα α..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ Location: TUMMERS NANETTE E.
Μέσα από το βιβλίο «Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή» μπορείτε να εφαρμόσετε μια απλή, ασφαλή και ρεαλιστική μέθοδο για τη διδασκαλία της γιόγκα ακόμα και αν δεν την έχετε διδάξει ποτέ πριν. Οι σαφείς, βήμα προς βήμα οδηγίες και οι κατατοπιστικές φωτογραφίες καθιστούν εύκολη την παρουσίαση των δραστ..
33.29€ 36.99€
Χωρίς ΦΠΑ:31.41€
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
-10 %
Brand: ETRA Location: STEINER RUDOLF
Μία από τις σημαντικότερες συνεισφορές του Rudolf Steiner στην κατανόηση του κόσμου ήταν εκείνη στον τομέα της αγγελολογίας - στην περιγραφή και κατανόηση του έργου των πνευματικών όντων, των πνευμάτων της φύσης και του σύμπαντος. Σε αυτό το κλασικό, απαράμιλλο έργο αγγελολογίας, ο Steiner οδηγεί το..
16.41€ 18.23€
Χωρίς ΦΠΑ:15.48€
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: SINGH KIRPAL
Ο όρος "Πνευματικότης" είναι δύσκολο να προσδιορισθή ο ορίζων και η έκτασις του θέματος είναι τόσον απέραντα και ποικίλα στις τόσες απόψεις του που δύσκολα μπορεί να μπη σε τόσο πολλά λόγια. Αρκεί να λεχθή ότι πραγματεύεται για τις αμετάβλητες και αιώνιες πραγματικότητες της ζωής - τις δρώσες αρχές ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΝΑΣΟΣ
“Μάσκα για τον Κορωνοϊό φοράς. Για την κατάληψη από περιφερόμενο πνεύμα, τι φοράς; Οι Σκιώδεις Παρεισφρήσεις είναι ένα βιβλίο ντοκουμέντο που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική ματιά γιατί θα σας παρουσιάσει με τον πιο γλαφυρό -αλλά και επιστημονικό- τρόπο αδιανόητες πτυχέ..
20.03€ 22.26€
Χωρίς ΦΠΑ:18.90€
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: HAICH ELISABETH
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, HAICH ELISABETH, ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΓΙΟΓΚΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΓΚΑ ΒΑΣΙΣΤΑ - ΤΟΜΟΣ Α΄
-10 %
Στη συνείδηση του καθενός υπάρχει μια διαφορετική ιδέα του κόσμου. Ο θάνατος και κάθε παρόμοια εμπειρία είναι σαν τη διάλυση του κόσμου - η νύχτα της κοσμικής συνείδησης. Όταν αυτή τερματίζεται, ο καθένας ξυπνάει στη δική του νοητική δημιουργία, η οποία είναι η υλοποίηση των ιδεών, των αντιλήψεων κα..
27.48€ 30.53€
Χωρίς ΦΠΑ:25.92€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 28 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.