Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Διαλογισμός - Μεταφυσική

Ανακαλύψτε βιβλία με ανατολίτικη φιλοσοφία και διαλογισμό στο Docu. Βιβλία μεταφυσικής, παραψυχολογίας  και άλλων ανεξήγητων αυτού του κόσμου και όχι μόνο !

ΤΑΡΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Location: ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τα Ταρό είναι παλιά όσο οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Τόσο παλιά όσο και η ίδια η ανθρωπότητα. Οι τέχνες της προφητείας απαντώνται σε όλους τους πολιτισμούς, σε όλες τις ιστορικές περιόδους και σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Το βιβλίο αυτό είναι το μοναδικό στην παγκόσμια βιβλιογραφία που εξετάζει τό..
33.39€ 37.10€
Χωρίς ΦΠΑ:31.50€
ΑΙΘΕΡΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Όποιος θέλει να μάθει πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, πέρα από τις γνωστές θεωρίες, γιατί γεννιούνται οι άνθρωποι στη Γη και πώς προσεγγίζεται η έννοια του Δημιουργού του κόσμου, καλείται σ’ ένα ταξίδι πέρα από τα σύνορα της φαντασίας, πέρα από τον κόσμο των ονείρων, πέρα από τη Γη και τον Ήλιο, πέρα α..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ Location: TUMMERS NANETTE E.
Μέσα από το βιβλίο «Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή» μπορείτε να εφαρμόσετε μια απλή, ασφαλή και ρεαλιστική μέθοδο για τη διδασκαλία της γιόγκα ακόμα και αν δεν την έχετε διδάξει ποτέ πριν. Οι σαφείς, βήμα προς βήμα οδηγίες και οι κατατοπιστικές φωτογραφίες καθιστούν εύκολη την παρουσίαση των δραστ..
33.30€ 37.00€
Χωρίς ΦΠΑ:31.42€
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
-10 %
Brand: ETRA Location: STEINER RUDOLF
Μία από τις σημαντικότερες συνεισφορές του Rudolf Steiner στην κατανόηση του κόσμου ήταν εκείνη στον τομέα της αγγελολογίας - στην περιγραφή και κατανόηση του έργου των πνευματικών όντων, των πνευμάτων της φύσης και του σύμπαντος. Σε αυτό το κλασικό, απαράμιλλο έργο αγγελολογίας, ο Steiner οδηγεί το..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: SINGH KIRPAL
Ο όρος "Πνευματικότης" είναι δύσκολο να προσδιορισθή ο ορίζων και η έκτασις του θέματος είναι τόσον απέραντα και ποικίλα στις τόσες απόψεις του που δύσκολα μπορεί να μπη σε τόσο πολλά λόγια. Αρκεί να λεχθή ότι πραγματεύεται για τις αμετάβλητες και αιώνιες πραγματικότητες της ζωής - τις δρώσες αρχές ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΝΑΣΟΣ
“Μάσκα για τον Κορωνοϊό φοράς. Για την κατάληψη από περιφερόμενο πνεύμα, τι φοράς; Οι Σκιώδεις Παρεισφρήσεις είναι ένα βιβλίο ντοκουμέντο που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική ματιά γιατί θα σας παρουσιάσει με τον πιο γλαφυρό -αλλά και επιστημονικό- τρόπο αδιανόητες πτυχέ..
20.03€ 22.26€
Χωρίς ΦΠΑ:18.90€
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: HAICH ELISABETH
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, HAICH ELISABETH, ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΓΙΟΓΚΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΓΚΑ ΒΑΣΙΣΤΑ - ΤΟΜΟΣ Α΄
-10 %
Στη συνείδηση του καθενός υπάρχει μια διαφορετική ιδέα του κόσμου. Ο θάνατος και κάθε παρόμοια εμπειρία είναι σαν τη διάλυση του κόσμου - η νύχτα της κοσμικής συνείδησης. Όταν αυτή τερματίζεται, ο καθένας ξυπνάει στη δική του νοητική δημιουργία, η οποία είναι η υλοποίηση των ιδεών, των αντιλήψεων κα..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΑΝΤ ΝΤΑΡΣΑΝ ΣΙΝΓΚ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: SINGH RAJINDER
ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΑΝΤ ΝΤΑΡΣΑΝ ΣΙΝΓΚ, SINGH RAJINDER, ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..
25.20€ 28.01€
Χωρίς ΦΠΑ:23.78€
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
-10 %
Brand: ΙΒΙΣΚΟΣ Location: GERMAIN MAUREEN J. ST.
Τα Ακασικά Αρχεία είναι ένας απέραντος χώρος ενεργειακών αποτυπωμάτων, κάτι σαν συμπαντική βιντεοθήκη, ένα ζωντανό δονητικό πεδίο όπου αποθηκεύονται όλα τα πιθανά μέλλοντα, το παρόν και το παρελθόν. Μόλις η ψυχή μας αρχίζει να βιώνει την ύπαρξή της, απελευθερώνεται ένα πεδίο ενέργειας που καταγράφει..
15.75€ 17.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.86€
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
-10 %
Brand: ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ Location: SUN TZU
Θεωρούμενη ως η αρχαιότερη και μια από τις καλύτερες πραγματείες περί πολέμου και στρατιωτικής διοίκησης, η Τέχνη του Πολέμου είναι ένα κείμενο που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα από τους στρατιωτικούς, όχι μόνο της Ασίας, δια μέσου των αιώνων, αλλά και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου. Γραμμένη κάπου στον 6ο..
6.20€ 6.89€
Χωρίς ΦΠΑ:5.85€
Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Location: ΚΑΠΕΝΗ ANANDA ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Από τα αρχαία χρόνια οι αριθμοί χρησιμοποιούνται με τέσσερεις βασικούς τρόπους. Κατ' αρχάς οι άνθρωποι μετράνε το μέγεθος, τον αριθμό, τους κύκλους, τη σχέση χρόνου και χώρου. Οι επιστημονικοί νόμοι και αρχές μπορούν να εκφραστούν με μαθηματικά σύμβολα και αριθμούς. Κατά δεύτερον, κάποιοι μυθολογικο..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Location: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Αν θέλετε να μάθετε γιατί γεννηθήκαμε και αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, πού καταλήγουν και με τι ασχολούνται οι ψυχές, αλλά και τι γίνεται στους ουρανούς και πέρα από τα αστέρια, τότε ετοιμαστείτε γιατί αρχίζει η ξενάγηση του πιο παράξενου ταξιδιού της ζωής σας. Ετοιμαστείτε να πάμε όσο πιο μακριά μπ..
20.99€ 23.32€
Χωρίς ΦΠΑ:19.80€
ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
-10 %
Brand: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ Location: ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ.
Δεν υπάρχει πολιτισμός σ’ αυτόν τον πλανήτη που με κάποιον τρόπο να μην απέδωσε τιμές στον Ήλιο. Στη δύναμή του ο άνθρωπος διάβασε το απόλυτο. Όπως εκείνος είναι ένας, που δίχως να ζητά κάτι, απλώνει φως, έτσι και η Αρχή των Πραγμάτων –που στη θρησκευτική γλώσσα καλούμε Θεό– φέρνει σε ύπαρξη τον κόσ..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΜΠΑΦΟΜΕΤ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ
-10 %
Brand: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ Location: STRUBE JULIAN PHD
Μπαφομέτ ονομάζεται το ειδώλιο που λέγεται πως λάτρευαν οι Ναΐτες Ιππότες (1119-1312) σε μυστικές τελετουργίες. Αιώνες αργότερα, ένας από τους «πατέρες» του Γαλλικού Εσωτερισμού, ο Ελιφάς Λεβί (1810-1875) θα επαναφέρει στο προσκήνιο την Μπαφομετική φιγούρα ως ένα μυστικιστικό ιερόγλυφο, ένα οπτικό σ..
9.01€ 10.01€
Χωρίς ΦΠΑ:8.50€
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Location: OSHO
Συζητήσεις για την ειρήνη, συµφωνίες για την ειρήνη, κινήµατα για την ειρήνη… Γιατί, παρότι ο πόθος για ειρήνη στον κόσµο είναι διακαής, κάθε µέρα διεξάγονται πόλεµοι; Και γιατί, παρότι πολλοί άνθρωποι επιθυµούν την ειρήνη και στη ζωή τους, φαίνεται ότι αυτή είναι ανέφικτη ακόµη και σε προσωπικό επί..
10.71€ 11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.11€
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: ΣΥΛΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο Δρόμος της Χαρούμενης Αναζήτησης, απόρροια «καρδιάς» του Δρόμου της Γαλήνιας Αναζήτησης, έρχεται να λειτουργήσει ως ενέργεια κρούσης στο διαισθητικό και συνειδησιακό πεδίο του αναζητητή με την εισαγωγή μιας πρότασης θεώρησης και Πνευματικής εργασίας μέσα στα ρεύματα της Οντικής Χαράς, φυσικής «δομ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Location: ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΑΙΡΗ
«Η μαθητεία κάθε ανθρώπου είναι πολυσύνθετη. Την παίρνει καθώς αναπνέει, καθώς τρώει, καθώς κάνει έρωτα. Άλλοτε καταλαβαίνει αυτά που διδάσκεται κι άλλοτε όχι. Αν όμως βρεθεί δίπλα σ’ έναν Δάσκαλο, ο οποίος τον βοηθά να κατανοήσει όσα διδάσκεται, τότε η μαθητεία γίνεται συνειδητή, η ζωή παίρνει άλλο..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: KHUON ERNST VON
ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, KHUON ERNST VON, ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ UFO ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: LORENZEN CORAL
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ UFO ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, LORENZEN CORAL, ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 39 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.