Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Αθλητισμός

Βιβλία για τον κόσμο των σπορ στο βιβλιοπωλείο Docu.

Η ΤΕΧΝΙΚΟΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΓΡΑΨΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η καλαθοσφαίριση έχει υποστεί πολλές αλλαγές τα τελευταία είκοσι έως τριάντα χρόνια, ειδικά σε ό,τι αφορά στην τεχνική ανάλυση και προετοιμασία στρατηγικής για την αντιμετώπιση των αντιπάλων. Σήμερα η επιστήμη έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος, κάνοντάς το πολύ πιο απαιτητικό τόσο για ..
24.99€ 27.77€
Χωρίς ΦΠΑ:23.58€
Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
-10 %
Brand: ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Συγγραφέας: ΒΟΥΡΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ 500 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
-10 %
Brand: IWRITE.GR Συγγραφέας: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗµΗΤΡΗΣ
«Ο Βασιλιάς είναι νεκρός» είναι το µοναδικό, µέχρι σήµερα, ελληνικό βιβλίο µε θέµα του το σκακιστικό πρόβληµα. Είναι µια επιλογή 500 σκακιστικών συνθέσεων, που απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται µε οποιονδήποτε τρόπο µε αυτό το πνευµατικό παιχνίδι. Περιλαµβάνει 450 προβλήµατα των δύο κινήσεων κα..
15.80€ 17.55€
Χωρίς ΦΠΑ:14.90€
THE SUPER TRIVIA QUIZ BOOK! ΜΟΥΝΤΙΑΛ
-10 %
Brand: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ Συγγραφέας: ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διάβασε τις ερωτήσεις.Επίλεξε τη σωστή απάντηση.Έλεγξε αν επέλεξες σωστά...
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
-10 %
Brand: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Συγγραφέας: Δημήτριος Μυλώσης
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς /προπονητές που διδάσκουν/προπονούν ΕΓ σε παιδιά προσχολική και σχολική ηλικία. Η Ενόργανη Γυμναστική (ΕΓ) είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό άθλημα στα μικρά παιδιά επειδή είναι συναρπαστικό, θεαματικό, αποτελεί πρόκληση με τις δυσκολίες του και τι απεριόριστε..
52.20€ 58.00€
Χωρίς ΦΠΑ:49.25€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο παρουσιάζει αναλυτικά ένα πρόγραμμα προετοιμασίας επτά εβδομάδων + την πρώτη εβδομάδα της αγωνιστικής σεζόν για ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Παρατίθεται αναλυτικά η προπόνηση κάθε ημέρας και οι ασκήσεις παρουσιάζονται με σχήματα και περιγραφή. Το πα..
25.00€ 27.78€
Χωρίς ΦΠΑ:23.59€
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ
-10 %
Brand: DHARMA Συγγραφέας: MUSHASHI MIYAMOTO
Ο Μιγιαμότο Μουσάσι είναι ο πιο διάσημος σαμουράι που έζησε ποτέ. Τα κείμενά του, στα οποία περιλαμβάνεται το έξοχο έργο Βιβλίο των Πέντε Δαχτυλιδιών, τα διαβάζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως ο Σουν Τζου στην Τέχνη του Πολέμου, έτσι και ο Μουσάσι αποκαλύπτει στα έργα του μια μον..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
-10 %
Brand: ΣΑΛΤΟ Συγγραφέας: MAGLISCHO ERNEST
Η Αγωνιστική Κολύμβηση – Swimming Fastest είναι μία πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση του Swimming Fastest και θεωρείται από προπονητές και κολυμβητές ένα από τα καλύτερα βιβλία για την αγωνιστική κολύμβηση. Ο συγγραφέας Ernest Maglischo αποκαλύπτει την επιστήμη πίσω από τις προπονητικές με..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ
-10 %
Brand: ΣΑΛΤΟ Συγγραφέας: ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Λ.
Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το ένα από τα δύο στυλ της πάλης, αυτό της Ελευθέρας. Χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι ότι επιτρέπεται η πραγματοποίηση τεχνικών λαβών σε όλα τα μέλη του σώματος, δηλαδή και στα πόδια. Στους αγώνες Ελευθέρας έχουν δικ..
23.04€ 25.60€
Χωρίς ΦΠΑ:21.74€
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΣ Α΄
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το βιβλίο με γενικό τίτλο «Το ποδόσφαιρο και η συνεχής εξέλιξή του» πραγματεύεται σε δύο τόμους όλο σχεδόν το φάσμα του ποδοσφαίρου. Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τα 14 κεφάλαιά του, διαπιστώνει ότι: • Είναι γραμμένο σε απλή, κατανοητή και θετική γλώσσα. • Παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα της εξέλιξης..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΣ Β΄
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το βιβλίο με γενικό τίτλο «Το ποδόσφαιρο και η συνεχής εξέλιξή του» πραγματεύεται σε δύο τόμους όλο σχεδόν το φάσμα του ποδοσφαίρου. Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τα 14 κεφάλαιά του, διαπιστώνει ότι: • Είναι γραμμένο σε απλή, κατανοητή και θετική γλώσσα. • Παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα της εξέλιξης..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Το βιβλίο ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ αποτελεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για προπονητές πετοσφαίρισης, με σκοπό να τους καθοδηγήσει πώς να διδάξουν τους νέους παίκτες να παίξουν βόλεϊ. Με τα παιχνίδια και τις ασκήσεις που προτείνονται στο βιβλίο, ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να κάνει την προπόνηση ευ..
20.01€ 22.23€
Χωρίς ΦΠΑ:18.87€
ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (POSITIONAL PLAY) ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ELITE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ / RONDOS - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ / ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ / 85 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Η υπερβατική και αναμφίβολα η πιο δύσκολη πρόκληση κάθε ποδοσφαιριστή είναι να ξέρει πού να βρίσκεται-τοποθετείται στον χώρο σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού (επίθεση, άμυνα, μεταβάσεις), ανεξάρτητα από την αρχική του θέση στο σύστημα-σχηματισμό της ομάδας. Επομένως η βασική ερώτηση που πρέπει να κάνει..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
ΠΡΟΠΟΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Είτε μιλάμε για επαγγελματικό είτε για ερασιτεχνικό είτε για αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, οι μονομαχίες αποτελούν βασικό μέρος του παιχνιδιού, που όπως αποδεικνύουν οι έρευνες, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Το οδήγημα, οι προσποιήσεις και οι αμυντικές ικανότητες, είνα..
22.95€ 25.50€
Χωρίς ΦΠΑ:21.65€
Ο COACH
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: PATRICK MOURATOGLOU
Ένας άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και όλα τα εμπόδια για να νικήσει ο ίδιος και να δημιουργήσει νικητές! Ο Coach είναι η εξαιρετικά συγκινητική και εμπνευσμένη ιστορία του διάσημου προπονητή τένις Patrick Mouratoglou. Ο ίδιος υπέφερε πολύ κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, βιώνοντας κρίσεις ά..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Συγγραφέας: ΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
Ένα πολύτιμο χρηστικό εργαλείο για τους υποψηφίους των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ στο χάντμπολ, με εκτενή σχόλια και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα...
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Συγγραφέας: ΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
Το εγχειρίδιο αυτό έχει στόχο να δώσει με αναλυτικό και ταυτόχρονα συνολικό τρόπο απαντήσεις που αφορούν τους κανόνες παιχνιδιού, στην τεχνική και στην τακτική της χειροσφαίρισης σε καθηγητές φυσικής αγωγής, που είτε προετοιμάζονται για μια εξεταστική διαδικασία (διαγωνισμός του ΑΣΕΠ), είτε θέλουν ν..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Συγγραφέας: ΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
Υγιεινή διατροφή σημαίνει κατά ένα μεγάλο μέρος και υγιεινή ζωή. Η σωστή διατροφή βελτιώνει τη σωματική και κατ’ επέκταση την αθλητική απόδοση. Η διατροφή δυτικού τύπου περιλαμβάνει κακές διατροφικές συνήθειες, οι οποίες μακροπρόθεσμα όχι μόνο μειώνουν τη σωματική και αθλητική απόδοση αλλά και δημιο..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΜΠΡΕΡΟ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: EL SOMBRERO
Η μέρα που ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου έπαιξε στις λάσπες ενός χωριού για χάρη ενός παιδιού, ο άνθρωπος που το ποδόσφαιρο τον έσωσε από μία γενοκτονία, ένα παιδί που βλέπει με τα μάτια της ψυχής, η πρώτη γυναίκα σταρ του ποδοσφαίρου που «μπορούσε να κάνει ό,τι κάνουν οι άντρες», ένας σκύλο..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1V1. ΤΟΜΟΣ Α΄ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Συγγραφέας: ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Θεωρητική προσέγγιση των ασκήσεων & εισαγωγή στην προπονητική διαδικασία. Το συγκεκριμένο εγχείρημα προστίθεται στη σειρά βιβλίων που έχει δημιουργηθεί με στόχο τη ρεαλιστική προσέγγιση προπόνησης ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, στους δυο τόμους που συνθέτουν ολοκληρωμένα το παζλ του βιβλίου, θα ανακ..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 28 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.