Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Αθλητισμός

Βιβλία για τον κόσμο των σπορ στο βιβλιοπωλείο Docu.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
-10 %
Brand: ΣΑΛΤΟ Location: MAGLISCHO ERNEST
Η Αγωνιστική Κολύμβηση – Swimming Fastest είναι μία πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση του Swimming Fastest και θεωρείται από προπονητές και κολυμβητές ένα από τα καλύτερα βιβλία για την αγωνιστική κολύμβηση. Ο συγγραφέας Ernest Maglischo αποκαλύπτει την επιστήμη πίσω από τις προπονητικές με..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΣ Β΄
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το βιβλίο με γενικό τίτλο «Το ποδόσφαιρο και η συνεχής εξέλιξή του» πραγματεύεται σε δύο τόμους όλο σχεδόν το φάσμα του ποδοσφαίρου. Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τα 14 κεφάλαιά του, διαπιστώνει ότι: • Είναι γραμμένο σε απλή, κατανοητή και θετική γλώσσα. • Παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα της εξέλιξης..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΣ Α΄
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το βιβλίο με γενικό τίτλο «Το ποδόσφαιρο και η συνεχής εξέλιξή του» πραγματεύεται σε δύο τόμους όλο σχεδόν το φάσμα του ποδοσφαίρου. Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τα 14 κεφάλαιά του, διαπιστώνει ότι: • Είναι γραμμένο σε απλή, κατανοητή και θετική γλώσσα. • Παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα της εξέλιξης..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ
-10 %
Brand: ΣΑΛΤΟ Location: ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Λ.
Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το ένα από τα δύο στυλ της πάλης, αυτό της Ελευθέρας. Χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι ότι επιτρέπεται η πραγματοποίηση τεχνικών λαβών σε όλα τα μέλη του σώματος, δηλαδή και στα πόδια. Στους αγώνες Ελευθέρας έχουν δικ..
23.04€ 25.60€
Χωρίς ΦΠΑ:21.74€
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Το βιβλίο ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ αποτελεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για προπονητές πετοσφαίρισης, με σκοπό να τους καθοδηγήσει πώς να διδάξουν τους νέους παίκτες να παίξουν βόλεϊ. Με τα παιχνίδια και τις ασκήσεις που προτείνονται στο βιβλίο, ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να κάνει την προπόνηση ευ..
20.01€ 22.23€
Χωρίς ΦΠΑ:18.87€
ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (POSITIONAL PLAY) ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ELITE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ / RONDOS - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ / ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ / 85 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Η υπερβατική και αναμφίβολα η πιο δύσκολη πρόκληση κάθε ποδοσφαιριστή είναι να ξέρει πού να βρίσκεται-τοποθετείται στον χώρο σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού (επίθεση, άμυνα, μεταβάσεις), ανεξάρτητα από την αρχική του θέση στο σύστημα-σχηματισμό της ομάδας. Επομένως η βασική ερώτηση που πρέπει να κάνει..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
ΠΡΟΠΟΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Είτε μιλάμε για επαγγελματικό είτε για ερασιτεχνικό είτε για αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, οι μονομαχίες αποτελούν βασικό μέρος του παιχνιδιού, που όπως αποδεικνύουν οι έρευνες, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Το οδήγημα, οι προσποιήσεις και οι αμυντικές ικανότητες, είνα..
22.95€ 25.50€
Χωρίς ΦΠΑ:21.65€
Ο COACH
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: PATRICK MOURATOGLOU
Ένας άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και όλα τα εμπόδια για να νικήσει ο ίδιος και να δημιουργήσει νικητές! Ο Coach είναι η εξαιρετικά συγκινητική και εμπνευσμένη ιστορία του διάσημου προπονητή τένις Patrick Mouratoglou. Ο ίδιος υπέφερε πολύ κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, βιώνοντας κρίσεις ά..
11.97€ 13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.30€
ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Location: ΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
Υγιεινή διατροφή σημαίνει κατά ένα μεγάλο μέρος και υγιεινή ζωή. Η σωστή διατροφή βελτιώνει τη σωματική και κατ’ επέκταση την αθλητική απόδοση. Η διατροφή δυτικού τύπου περιλαμβάνει κακές διατροφικές συνήθειες, οι οποίες μακροπρόθεσμα όχι μόνο μειώνουν τη σωματική και αθλητική απόδοση αλλά και δημιο..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Location: ΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
Το εγχειρίδιο αυτό έχει στόχο να δώσει με αναλυτικό και ταυτόχρονα συνολικό τρόπο απαντήσεις που αφορούν τους κανόνες παιχνιδιού, στην τεχνική και στην τακτική της χειροσφαίρισης σε καθηγητές φυσικής αγωγής, που είτε προετοιμάζονται για μια εξεταστική διαδικασία (διαγωνισμός του ΑΣΕΠ), είτε θέλουν ν..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Location: ΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
Ένα πολύτιμο χρηστικό εργαλείο για τους υποψηφίους των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ στο χάντμπολ, με εκτενή σχόλια και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα...
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1V1. ΤΟΜΟΣ Α΄ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Θεωρητική προσέγγιση των ασκήσεων & εισαγωγή στην προπονητική διαδικασία. Το συγκεκριμένο εγχείρημα προστίθεται στη σειρά βιβλίων που έχει δημιουργηθεί με στόχο τη ρεαλιστική προσέγγιση προπόνησης ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, στους δυο τόμους που συνθέτουν ολοκληρωμένα το παζλ του βιβλίου, θα ανακ..
24.50€ 27.22€
Χωρίς ΦΠΑ:23.11€
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΜΠΡΕΡΟ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: EL SOMBRERO
Η μέρα που ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου έπαιξε στις λάσπες ενός χωριού για χάρη ενός παιδιού, ο άνθρωπος που το ποδόσφαιρο τον έσωσε από μία γενοκτονία, ένα παιδί που βλέπει με τα μάτια της ψυχής, η πρώτη γυναίκα σταρ του ποδοσφαίρου που «μπορούσε να κάνει ό,τι κάνουν οι άντρες», ένας σκύλο..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ‐ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ‐ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ
-10 %
Brand: SPORTBOOK Location: ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΑΚΗΣ
Το βιβλίο αυτό είναι ένα απόσταγμα από χιλιάδες προπονητικές μονάδες στα 25 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας. Ένας οδηγός ολικής προσέγγισης της προπονητικής διαδικασίας από τα δύσκολα αλλά γεμάτα όνειρα πρώτα χρόνια σε Πρέβεζα και Καρδίτσα, στις ανόδους με Πανηλειακό, Θρασύβουλο, Λεβαδειακό, Ολ..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ - ALL AROUND -ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ
-10 %
Έχοντας περάσει από τα τρία στάδια της ζωής ενός μπασκετμπολίστα, του νεαρού παίκτη ο οποίος ευελπιστεί να κάνει καριέρα, του επαγγελματία αθλητή και του πρώην μπασκετμπολίστα, στο βιβλίο «All Around» αναλύονται σημαντικές πτυχές αυτής της διαδρομής. Θέματα, όπως το κυνήγι του ονείρου της καριέρας, ..
12.52€ 13.91€
Χωρίς ΦΠΑ:11.81€
ΠΏΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
-10 %
Brand: ΟΞΥ Location: HENDERSON ANDREW
Ο σούπερ σταρ του freestyle ποδοσφαίρου αποκαλύπτει τα μυστικά του! Σε ό,τι έχει να κάνει με την εντυπωσιακή τεχνική του ποδοσφαίρου freestyle, υπάρχουν ελάχιστα που να μη γνωρίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος Andrew Henderson. Το βιβλίο που κυκλοφορεί στα ελληνικά από την Brainfood Εκδοτι..
14.99€ 16.65€
Χωρίς ΦΠΑ:14.14€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ
-10 %
Brand: ΣΑΛΤΟ Location: TOBIAS ESCHER
Τι είναι μια ζώνη τεσσάρων παικτών, αυτό το γνωρίζουν σήμερα και τα παιδιά. Όμως τι κάνει άραγε ένα «σκάρτο εννιάρι» ή ένα «οπισθοχωρημένο εξάρι»; Με ποιο τρόπο καταφέρνει μια ομάδα να στέκεται συμπαγής, με ποια μέσα μπορεί να αναπτύξει δυναμική και τι εννοούμε με «πάσα και στρώσιμο»; Ο Τομπίας Έσερ..
20.24€ 22.49€
Χωρίς ΦΠΑ:19.10€
ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
-10 %
Brand: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ Location: ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Η παρούσα ιστορική μελέτη αποτελεί μια προσπάθεια συγκεντρωτικής καταγραφής των πληροφοριών που σχετίζονται με τις ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, μέσα από έργα αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και δευτερευουσών πηγών, τα υπάρχοντα ανασκαφικά δεδομένα και την τέχνη στο σύνολό..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ «ΑΟΡΑΤΟΣ» ΓΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2021, ΤΑ 3 MVP ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Location: FADER MIRIN
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το λαμπερό πρόσωπο του ΝΒΑ, ο πρωταγωνιστής των τελικών του 2021 και ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά. Ωστόσο, χρειάστηκε να υπερπηδήσει αδιανόητα εμπόδια για να γίνει παγκόσμιο σύμβολο ελπίδας και ζωντανή ενσάρκωση του Αμερικανικού Ονείρου. Η έμπειρη δημοσιογράφος Μίριν..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
DIECI: ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Location: ΡΑΜΠΟΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Δ.
Μία μπάλα, δύο καλάθια και… πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της χρυσής εποχή του ελληνικού μπάσκετ και να ξαναζήσουμε όλες τις μεγάλες στιγμές των ελληνικών ομάδων μέσα από την καριέρα των μεγάλων παικτών της εποχής. Έλληνες παίκτες που έγραψαν ιστορία, Αμερικανοί που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά α..
12.36€ 13.74€
Χωρίς ΦΠΑ:11.66€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 41 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.