Menu
Your Cart

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΙΡΙΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι, την Έλλη. Για τα συναισθήματά της που όλο αλλάζουν και τα βιώνει όπως κάθε παιδί υπερβολικά, για τα ταλέντα και τις δυσκολίες της, για τα πάνω και τα κάτω της, για όσα τη θυμώνουν και όσα την ενθουσιάζουν. Όμως όχι. Δεν είναι. Είναι απ..
11.69€ 12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
CASTA DIVA - ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ: Η ΚΡΥΦΗ ΖΩΗ ΤΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: SPENCE LYNDSY
Η ιστορικός και σεναριογράφος Lyndsy Spence, έχοντας μελετήσει αρχεία και αδημοσίευτη έως σήμερα αλληλογραφία της Μαρίας Κάλλας ρίχνει φως στην τραγική ιδιωτική ζωή της μεγάλης Ελληνίδας ντίβας. Με τα ίδια τα λόγια της Κάλλας μαθαίνουμε πως την εκμεταλλεύτηκαν οι άντρες της ζωής της και μας αποκαλύπ..
17.99€ 19.99€
Χωρίς ΦΠΑ:16.97€
Ο ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΧΑΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ν.
Δουλεύοντας μεθοδικά, σε ομόκεντρους κύκλους, από την Ευρώπη της Αγγλίας, της Ρωσίας, της Αυστρίας και της Οθωμανικής αυτοκρατορίας προς το κέντρο της δράσης, την Ελλάδα, ο καθηγητής Αριστείδης Ν. Χατζής συνθέτει την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 ως ένα ιστορικό θρίλερ που κόβει την ανά..
29.69€ 32.99€
Χωρίς ΦΠΑ:28.01€
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΒΛΙΑΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΡΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δημιουργούν, ως αλχημιστές, οι κεντρικές τράπεζες των μεγάλων νομισμάτων (FED, EKT, κ.ά.) το χρήμα; Ποια σημασία έχει η εκτύπωση χαρτονομισμάτων; Η ιστορία του ελέγχου της νομισματικής κυκλοφορίας, του σημαντικότερου στοιχείου για τον έλεγχο του πληθωρισμού, συμβαδίζει ή προηγείται της εξέλιξης των ..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
ΗΘΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΗΘΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ..
9.89€ 10.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.33€
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: JOHNSON ADAM
Το συναρπαστικό μυθιστόρημα που απέσπασε το βραβείο Πούλιτζερ μας ταξιδεύει στην καρδιά της πιο μυστηριώδους δικτατορίας του κόσμου. Ο Πακ Τζουν Ντο είναι ο βασανισμένος γιος μιας χαμένης μητέρας και ενός ισχυρού πατέρα, που διευθύνει ένα στρατόπεδο εργασίας για ορφανά παιδιά. Όταν η αφοσίωση και η ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΧΑΡΙΣΜΑΘΕΙΑ - OUT OF THE BOX CHALLENGE 4: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (Γ΄, Δ΄, Ε΄&
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Το βιβλίο με τα θέματα του Out of the Box Challenge 4, του μαθητικού διαγωνισμού δημιουργικότητας και κριτικής ικανότητας για παιδιά που έγινε θεσμός! Απευθύνεται σε παιδιά Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού και για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και τα θέματα είναι χωρισμένα ανά ηλικιακή κατηγορία. Επιστράτευουμε ε..
10.79€ 11.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.18€
ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΡΙΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
– Ουφ! Στο τσακ προλάβαμε. Τελευταίοι θα μπούμε. – Σίγουρα είναι αυτή η ουρά για την Κιβωτό; Ένα βιβλίο-έκπληξη με ένα μαγικό τετράπτυχο από το δίδυμο Παπαθεοδούλου-Σαμαρτζή...
13.49€ 14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.73€
ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΝΑΥΤΕΣ 1:ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Είναι η τελευταία μέρα των διακοπών αλλά ο Ωρίωνας βρίσκεται τρεις μήνες κλεισμένος στο σπίτι. Δεν έχει βγει καθόλου έξω. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Του λείπει ο μπαμπάς του. Όμως όταν χρειαστεί να σώσει τον καλύτερό του φίλο, τον σκύλο του τον Γουφ που τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι, θα ταξιδέψει ακό..
12.59€ 13.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.88€
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: FILLIOZAT ISABELLE
Τρεις ιστορίες με ζωντανή και διασκεδαστική εικονογράφηση που περιγράφουν καταστάσεις από την καθημερινότητα των μικρών αναγνωστών. Πώς θα πιστέψει το παιδί στον εαυτό του; Με τη βοήθεια των ηρώων αυτού του βιβλίου! Συμπεριλαμβάνονται συμβουλές της Isabelle Filliozat για τους γονείς...
10.79€ 11.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.18€
Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: FILLIOZAT ISABELLE
Τρεις ιστορίες με ζωντανή και διασκεδαστική εικονογράφηση που περιγράφουν καταστάσεις από την καθημερινότητα των μικρών αναγνωστών. Πώς θα αντιμετωπίσει το παιδί τον θυμό του; Με τη βοήθεια των ηρώων αυτού του βιβλίου! Συμπεριλαμβάνονται συμβουλές της Isabelle Filliozat για τους γονείς...
10.79€ 11.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.18€
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: BISHOP SYLVIA
Ο Τζέιμι ονειρευόταν πάντοτε να γίνει δημοσιογράφος. Έτσι, δεν πιστεύει στην τύχη του όταν του δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία της εφημερίδας Η Πρωινή της Νέας Υόρκης. Αυτή η επίσκεψη, όμως, κρύβει αναπάντεχες συναντήσεις, και το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο θα τον μπλέξει σε έναν κόσμο μ..
11.69€ 12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
PAW PATROL – ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ
-10 %
Τα πιο απίθανα κουτάβια ήρθαν στις εκδόσεις μας! Έλα να διαβάσεις την ιστορία της νέας ταινίας και να γνωρίσεις τη Λίμπερτι!..
4.05€ 4.51€
Χωρίς ΦΠΑ:3.83€
PAW PATROL – ΚΟΥΤΑΒΟΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!
-10 %
Τα πιο απίθανα κουτάβια ήρθαν στις εκδόσεις μας! Απίθανες τετράποδες και χρωματιστές περιπέτειες σε έναν τόμο γεμάτο πατούσες και ουρές!..
3.59€ 3.99€
Χωρίς ΦΠΑ:3.38€
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2022
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)
Μια νέα χρονιά ξεκινά και ευχόμαστε να είναι γεμάτη ευεξία! Φέτος, βρίσκουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και τίποτα δεν βοηθά περισσότερο σε αυτό από τη φροντίδα της υγείας μας, σωματικής, πνευματικής και συναισθηματικής. Από την πρόληψη παθήσεων μέχρι τις ασκήσεις ενσυνειδητότητας, ένα πολύτιμο εγχειρί..
6.29€ 6.99€
Χωρίς ΦΠΑ:5.93€
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ 2022
-10 %
Αυτή τη χρονιά ατενίζουμε τη ζωή με χαμόγελο! Με υγεία, δύναμη, θάρρος, αγάπη και καλοσύνη. Η ζωή είναι δώρο! Ας το χαρούμε!..
5.85€ 6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.52€
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: BRADLEY BRUBAKER KIMBERLY
Μέσα στον πόλεμο και τις κακουχίες, η Έιντα Σμιθ μετράει μόνο νίκες· έως τώρα έχει κερδίσει μια μητέρα, ένα σώμα δυνατό και μια αληθινή φίλη. Ωστόσο, καθώς ο αγώνας εναντίον του Χίτλερ μαίνεται, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή της: από τη μία η «σιδηρά» και απόμακρη λαίδη Θόρντον· από την άλλη, η αινιγ..
13.49€ 14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.73€
Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: LALLEMAND ORIANNE
Μια μέρα, ο λύκος Ζαχαρίας κάνει μια φοβερή και τρομερή ανακάλυψη στη σοφίτα του: ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει στον χρόνο. Μεμιάς ο λύκος βρίσκεται στην εποχή των δεινοσαύρων, των προϊστορικών ανθρώπων, παρέα με τον Ιούλιο Καίσαρα, αλλά και στον καιρό της Γαλλικής Επανάστασης. Ένα απίστευτο ταξίδι σ..
8.09€ 8.99€
Χωρίς ΦΠΑ:7.63€
ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: PALACIO R.J.
Για τους εκατομμύρια αναγνώστες που αγάπησαν το Θαύμα της J. R. Palacio ο Τζούλιαν ήταν ο μεγαλύτερος νταής στην τάξη του Όγκι Πούλμαν. Στο Λευκό Πουλί αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά του Τζούλιαν, καθώς μαθαίνει τη συγκινητική και δυνατή ιστορία της γιαγιάς του, η οποία ως νεαρή εβραιοπούλα κρυβόταν ..
14.39€ 15.98€
Χωρίς ΦΠΑ:13.57€
ΕΕΕ, ΣΚΥΛΕ!
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Location: GREY KES
Το βατράχι αλλάζει τους κανόνες… Το σκυλί δεν θα κάθεται πλέον επάνω σε βατράχι… Το σκυλί στο εξής θα κάθεται στου κούτσουρου τη ράχη. Ε, και όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει επίσης να αλλάξουν κάθισμα. Άραγε θα δεχτεί η γάτα να κάτσει σε κουνούπι; Το γκνου απ’ το κανό να μην κουνάει ρούπι; Η φάλαινα ν’ ..
11.69€ 12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 164 (9 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.