Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φιλοσοφία - Θρησκείες

Βιβλία φιλοσοφίας και θρησκείας στο Docu.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ
-10 %
Brand: ΑΡΧΥΤΑΣ Location: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΑΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ
Θαυμαστό είναι όταν κανείς είναι άσημος, φτωχός, αιχμάλωτος και δούλος να πετύχει κάτι μεγάλο και υπέροχο. Αυτός υπήρξε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος. Που κατόρθωσε μέσα στην αφάνταστη δυσκολία της στέρησης και της αιχμαλωσίας, ανάμεσα στα ζώα του σταύλου και το μίσος των άλλω..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΠΑΥΛΙΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κάποτε, στο κέντρο ενός κήπου υπήρχε ο πέτρινος θρόνος του βασιλιά του τόπου. Αυτός είχε µια παράξενη επιθυµία: Άκουσε την ιστορία του Χριστού και τα θαυµαστά Του έργα, όπως και ότι ποτέ δεν αγαπήθηκε βασιλιάς τόσο πολύ από τους ανθρώπους. Από τον εγωισµό του πήρε ένα κοµµάτι από τον σταυρό που στα..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΣΚΟΒΕΛ ΣΙΝ ΦΛΟΡΕΝΣ
Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι η ζωή είναι µια µάχη, αλλά στην πραγµατικότητα δεν είναι µάχη, είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, ωστόσο, που δε γίνεται να το παίξουµε µε επιτυχία αν δε γνωρίζουµε τους πνευµατικούς νόµους. Οι κανόνες του παιχνιδιού δίνονται µε έξοχη σαφήνεια στην Παλαιά και στην Και..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ 1919 - 1929
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: WOLFRAM EILENBERGER
Το έπος της δεκαετίας του 1920 – της σημαντικότερης δεκαετίας στην πνευματική ιστορία της Γερμανίας «Το βιβλίο αυτό –πλούσιο σε εικόνες, πλούσιο σε ιδέες και εξαιρετικά καλογραμμένο– περιγράφει τα δέκα χρόνια από το 1919 ως το 1929, τα χρόνια που ο Χάιντεγκερ, ο Βιττγκενστάιν, ο Μπένγιαμιν και ο Κασ..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΘΟΡΙΟΣ 6Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΣΩΤΗΡ Location: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Από τα αναπάντητα διλήμματα στα περάσματα της «άλλης λογικής» Τέσσερις ομιλίες του Μητρ. Μεσογαίας Νικολάου για τον πόνο, τα αναπάντητα ερωτήματα, τις θεϊκές συναντήσεις και το αυθεντικό βίωμα…..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΠΟΔΟΣΗ)
Η Αποκάλυψη είναι ένα εσχατολογικό, μεταφυσικό κείμενο, ένα μυστικιστικό αφήγημα γεμάτο ρυθμούς, επαναλήψεις, επωδούς και συνηχήσεις, διαπνέεται από αυτό που ο Ουελμπέκ περιγράφει ως «τη βασική ιδέα της ποίησης, μιας ένωσης της αντήχησης και της σημασίας, που επιτρέπει να ειπωθεί ο κόσμος». Αλλά για..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΑΣΗΣ
Αν η διακαής επιθυμία του ανθρώπου είναι η αθανασία, τότε πρέπει να προσπαθήσει να την πραγματώσει ώστε επιπλέον να επιλύσει ίσως τα παγκόσμια προβλήματα και αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητές του να εκπληρώσει το πεπρωμένο του; Μήπως αν δεν την πετύχει θα αφανιστεί ή θα χάσει την περίοπτη θέση..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΝΔΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΙ 7 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ. Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ (RAHU ΚΑΙ KETU)
-10 %
Brand: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Location: ΠΑΙΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μέσα από αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης μπορεί να λάβει σημαντικές πληροφορίες για την Ινδική Αστρολογία που είναι τελείως διαφορετική από τη Δυτική Αστρολογία, καθώς περιέχει ένα πλήθος τεχνικών με πολλές διαφοροποιήσεις. Γενικά, η Ινδική Αστρολογία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την ακρίβεια και τ..
8.55€ 9.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
-10 %
Brand: ΑΘΩΣ (ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΕ) Location: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Γ.
Έλεγε ο ίδιος: «Το φως δεν γεννάται με λόγια, με σχήματα, με υποκρίσεις. Το φως είναι φως. Είναι αρετή. Είναι καλοσύνη. Είναι πίστις. Είναι αγάπη. Άμα αυτά είναι πάνω μας, τότε και σιωπούντες λαλούμε». Το μεγαλύτερο χάρισμα του Γέροντος ήταν ότι γνώριζε άριστα το πώς να αποκρύβει την αγιότητά του. Τ..
15.12€ 16.80€
Χωρίς ΦΠΑ:14.27€
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. ΤΑΤΑΚΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΩΣ Η ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΩΜΗ Location: ΦΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.
Στόχος μου υπήρξε η μελέτη της πρωτότυπης φιλοσοφικής σκέψεως του φιλολόγου, φιλοσόφου και παιδαγωγού Βασιλείου Ν. Τατάκη (1896-1986) και η εξέταση αν και με ποιους τρόπους θα μπορούσε αυτή να αποτελέσει πρόταση παιδείας σήμερα. Ο Β.Ν. Τατάκης σκιαγραφεί μια πορεία πνευματικής ανόδου του ανθρώπου δι..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΡΙ ΝΙΣΑΡΓΚΑΝΤΑΤΤΑ ΜΑΧΑΡΑΤΖ
-10 %
Brand: DHARMA
Στην παρούσα συλλογή ομιλιών του Νισαργκαντάττα Μαχαράτζ, η μοναδική τεχνική της διδασκαλίας του διακρίνεται ως άμεση βατή ατραπός προς την άβατη Αυτοπραγμάτωση. Ο κεντρικός πυρήνας των διδασκαλιών του είναι ότι: Αν ο άνθρωπος δεν απαλλαγεί από την λαθεμένη ταύτιση, από τις αυταπάτες και τις πλάνες ..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ν.
Στο πλαίσιο της καλούμενης Διαμάχης μεταξύ των Σχολών της Θεο­λογίας και της Φιλοσοφίας, που ξέσπασε κατά τον 18ο αιώνα, η Φιλο­σοφία θεωρήθηκε από τους οπαδούς της Θεολογίας σαν θεραπαινίς της Θεολογίας όχι όμως, σημείωσε ο Καντ υπερασπιζόμενος τον ρόλο της Φιλοσοφίας, για κρατάει το φόρεμα της Θεο..
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΤΟ ΑΣΡΑΜ ΤΟΥ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
-10 %
Brand: DHARMA Location: ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Ι.
Καθώς στον πλανήτη εκδιπλώνεται η ζωή μιας σύνθετης υλιστικής φυλακής, είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί ένα εσωτερικό περιβάλλον που να παράγει διαρκώς απελευθερώσεις. Άσραμ στις παλιές εποχές ήταν ένας τόπος γαλήνιας μαθητείας. Στην σύγχρονη εποχή, το Άσραμ χρειάζεται να είναι ένας τόπος διαρκούς έρ..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΤΡΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΜΑΓΜΑ Location: ARENDT HANNAH
Είναι σπάνιο αλλά και ταυτοχρόνως τόσο ευεργετικό να προσεγγίζει κανείς, μέσω του ζωντανού διαλόγου μιας συνέντευξης, το έργο μιας σπουδαίας διανοήτριας σαν τη Χάννα Άρεντ. Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει τρεις εκτενείς τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις της, που παραχώρησε κατά την τελευταία π..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
-10 %
Brand: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Location: DEUNOV PETAR
Εδώ και μερικές δεκαετίες, αλλά ακόμα περισσότερο στις μέρες μας, όλοι μιλούν για μια Νέα Εποχή. Κανείς ωστόσο, δεν έχει σαφή αντίληψη του τι μπορεί να σημαίνει Νέα Εποχή και του πώς μπορεί κανείς να προετοιμαστεί γι' αυτήν. Σύγχυση επικρατεί και γι' αυτό που θα συμβεί αλλά και για τη σχετική προετο..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΠΛΑΤΩΝ: ΣΟΦΙΣΤΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΠΛΑΤΩΝ
Ο Σοφιστής είναι ένας διάλογος που προέρχεται από την ώριμη περίοδο της πλατωνικής δημιουργίας και παλαιόθεν συνοδεύεται από τη φήμη της δυσκολίας του. Πρόκειται από την άλλη για έναν διάλογο, ο οποίος λόγω της πλούσια επεξεργασμένης και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένης εννοιολογίας του αποτελεί βασικό σημεί..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΦΑΙΔΡΟΣ - Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΠΛΑΤΩΝ
Ο αισθησιασμός του προσώπου που ερωτευόμαστε ξυπνά μέσα μας τη θεϊκή όψη της ομορφιάς του. Τα σώματα σμίγουν μέσα στην ορμή αυτού του ξυπνήματος. Μόνον τότε ο έρωτας είναι πλατωνικός. Όμως, σε ποιο μέρος της ύπαρξής μας η απογείωση της έλξης μας συναντά τη σαρκική μας επιθυμία; Η απάντηση σε αυτό το..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
DONUS
-10 %
Brand: ΕΑΡ Location: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΠΑΠΙΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
«Dönüş» σημαίνει «επιστροφή». Επιστροφή στην αλήθεια· την ιστορική, την προσωπική, την πνευματική. Με όχημα τα ντοκουμέντα της ίδιας της Τουρκίας και των συμμάχων της, η επιβεβλημένη ιστορική «πραγματικότητα» κατακρημνίζεται. Γενοκτονίες και διωγμοί την έχουν σημαδέψει βαθιά. Το «χτίσιμο» της νέας τ..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ
-10 %
Brand: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Location: ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π.
Την ορθή νόηση που βγαίνει από τον νου και οδηγεί στην αλήθεια, την ονομάζουμε λογική και αποτελεί επιχείρημα του δικαίου, του ενάρετου και της χρηστότητας. Η λογική αποδεικνύει την ορθότητα της σκέψης και η σοφία την αναδεικνύει, όμως ο ανθρώπινος νους και η σκέψη δεν δίνουν απάντηση για την παρο..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Location: ΧΟΥΒΑΡΔΑ ΘΩΜΑΗ
Το παρόν εγχειρίδιο συνιστά ένα βοήθημα τόσο για τον προπτυχιακό/ή όσο και τον μεταπτυχιακό/ή φοιτητή/τρια της Θεολογικής Επιστήμης που επιθυμεί να μελετήσει θέματα της Εκκλησιαστικής Γραμματολογίας και Ιστορίας ή να εκπονήσει ανάλογου περιεχομένου εργασίες. Αποτελεί επίσης έναν πρακτικό οδηγό και γ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 637 (32 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.