Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φιλοσοφία - Θρησκείες

Βιβλία φιλοσοφίας και θρησκείας στο Docu.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ: ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ Α’ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ – ΠΡΑΚΤΙΚΑ – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ – 12-14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο Οικουμενικός Θρόνος σεμνύνεται διά τον Κυρηναίον του Γένους, εν καιρώ πειρασμού και κλύδωνος, Πατριάρχην Άγιον Γεννάδιον Β’, ο οποίος έθεσε τας βάσεις διά την επιβίωσιν του Γένους και την διάσωσιν της πνευματικής και πολιτισμικής ταυτότητος του μετά την Άλωσιν. Ο Γεννάδιος Σχολάριος υπήρξε μια πολ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Έχουμε ανάγκη να επικοινωνούμε με κάποιον που μας καταλαβαίνει. Συνδέουμε το σώμα που αισθάνεται με την ψυχή μας που βιώνει, και έτσι το σώμα γίνεται το σπίτι όπου ενοικεί η ψυχή μας. Το σώμα θυμάται και έτσι γίνεται μέρος του εαυτού μας. Ο εαυτός μας γίνεται ένα φιλόξενο σπίτι για τον ξένο και έτσι..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΛΑΤΙΝΙΚΑ ΙΙ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ Β΄ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
Στο πλαίσιο της ανάδειξης των διαφόρων πτυχών της Ορθόδοξης Πνευματικότητας και της προσφοράς της στον σύγχρονο κόσμο, με την Πατριαρχική και Πατρική ευλογία της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και με την συμμετοχή εκλεκτών ερευνητών θεολόγων, ιστορικών και..
57.24€ 63.60€
Χωρίς ΦΠΑ:54.00€
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ  ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
-10 %
Brand: ΕΑΡ Συγγραφέας: ΝΙΚΑ-ΜΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Η Παναγία έλαβε από τον Θεό τη μοναδική χάρη να γίνει η Μητέρα Του και αξιώθηκε μετά την Κοίμησή της να ανακηρυχτεί από τον Υιό της «Βασίλισσα των πάντων». Στο βιβλίο μας, ο Μάριος, η Δέσποινα και ο Παναγιώτης με την οικογένειά τους μαθητεύουν στη ζωή της Παναγίας, εμπνέονται από τη θαυμαστή πολιτεί..
22.50€ 24.99€
Χωρίς ΦΠΑ:21.22€
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΨΑΛΜΩΝ
-10 %
Brand: ΣΩΤΗΡ
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΨΑΛΜΩΝ, ΣΩΤΗΡ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
Ο ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
-10 %
Brand: ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ Συγγραφέας: ΓΚΡΕΚΑΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
Στο ευσύνοπτο και εύληπτο αυτό πόνημα ο συγγραφεύς παρουσιάζει μία από τις φωτεινότερες μορφές της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τον Μ. Φώτιο (820-893), ο οποίος υπήρξε ο κατ’ εξοχήν εκφραστής της οικουμενικής προοπτικής της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ως Οικουμενικός Πατριάρχης υπή..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΣΠΙΝΟΖΑ  ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι. Συγγραφέας: MOREAU PIERRE-FRANCOIS
Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία το πολιτικό έργο του Σπινόζα είχε αποσιωπηθεί από τους ιστορικούς της φιλοσοφίας. Από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι περίπου το 1960, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις, κανείς δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται για ό,τι ο συγγραφέας της Ηθικής είχε γράψει σχετικά με το κράτος, το ..
14.85€ 16.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.01€
ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ
-10 %
Brand: ΓΡΗΓΟΡΗ Συγγραφέας: ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Οι παραδόσεις ξυπνάνε μνήμες που παραμένουν αναλλοίωτες. Οι παραδόσεις μας ενώνουν με το παρελθόν, μας δένουν σαν οικογένεια, σαν κοινότητα, σαν χώρα. «Ἀθάνατον ἄρτον» και «ἁλλόμενον ὕδωρ» προσφέρει η παράδοση της Ρωμιοσύνης σε εμάς. Αυτόν τον ἄρτον και το ἁλλό- μενον ὕδωρ προσπαθεί να ανακ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ-ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΌΧΙ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΩΝ
Οι κυνικοί ήταν αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι που αντιστάθηκαν στο κυνήγι των υλικών αγαθών, στις κοινωνικές συμβάσεις, ακόμα και στους καθιερωμένους κανόνες ευγένειας, λέγοντας ένα ηχηρό και σθεναρό «Όχι!». Ο Διογένης, ο πιο διάσημος κυνικός, δεν δίσταζε ποτέ να εκφράσει τη γνώμη του όσο κι αν αυτή εν..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
Η ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΙ ΗΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΡΩΣΙΑΣ
-10 %
Brand: ΕΠΙΛΟΓΗ / ΘΥΡΑΘΕΝ Συγγραφέας: MITSIS PHILLIP
Η ηθική θεωρία του Επίκουρου (341-271 π.Χ.) συνήθως θεωρεί­ται αντιφατική στα θέ­ματα της φιλίας, του αλτρουισμού και της δικαιοσύνης, πέραν του ότι εκλαμβάνεται ως στενά εγωιστική και ηδονοθηρική. Η ανά­λυ­ση των πρωτότυ­πων κειμένων από τον Mitsis και η κριτική του ματιά εντοπίζουν τις δυσκολίες κ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ
-10 %
Brand: ΕΠΙΛΟΓΗ / ΘΥΡΑΘΕΝ Συγγραφέας: ΚΑΛΔΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε.
Ένα βιβλίο που ήρθε να ταράξει τα νερά των βυζαντινών σπου­δών. Ο Anthony Kaldellis επανασυνδέει το Βυ­ζά­ντιο με τις ρω­μαϊ­κές του ρίζες και καταδεικνύει ότι από τον πέμπτο μέχρι τον δω­δέ­κατο αιώ­να μ.Χ. η Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ή­ταν ου­σι­αστικά μια πολιτεία όπου η εξουσία ασκείτο εν ο..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ (ΜΙΚΡΟ ΣΧΗΜΑ) 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΕΠΙΛΟΓΗ / ΘΥΡΑΘΕΝ Συγγραφέας: AURELIUS MARCUS ANTONINUS AUGUSTUS IMPERATOR CAESAR
Στην πρώτη γραμμή του πολέμου, μέσα σ' ένα αντίσκηνο, κατέγραψε τους συλλογισμούς του, έδινε στον εαυτό του συμβουλές, τον εμψύχωνε με τη δύναμη της φιλοσοφίας. Με σκοπό να σταθεί συνεπής στις ιδέες που είχε ενστερνιστεί από τα νιάτα του, να αντέξει στις δυσκολίες, να μη παρασυρθεί από τον χείμαρρο ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΤΣΕΑΒΑ, Ο ΕΚ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ
-10 %
Brand: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΓΡΗΓΕΝΤΙΟΣ GHEORGHE NATU ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ
Πηγές περί του βίου του Αγίου Νεομάρτυρα | Αγιολογικές πηγές | Ιστορικές πηγές | Βίος και μαρτύριο | Τόπος καταγωγής και πρώτες ενασχολήσεις | Το μαρτύριο | Τα Ιερά Λείψανα | Το Ιερό Λείψανο στο Ασπρόκαστρο | Η μετακομιδή του Ιερού Λειψάνου στη Σουτσεάβα | Το Ιερό Λείψανο στη Βιέννη και στο Zolkiew ..
23.85€ 26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
Ο ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ
-10 %
Brand: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ Συγγραφέας: ΓΙΑΤΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΠΡΑΤΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Ο Καρλ Γιουνγκ -µαζί µε τον Σίγκµουντ Φρόυντ και τον Άλφρεντ Άντλερ– είναι από τους πλέον δηµοφιλείς εκπροσώπους της Ψυχολογίας του Βάθους. Οι ιδέες του αναφορικά µε το Συλλογικό Ασυνείδητο και τα Αρχέτυπα που ενυπάρχουν σε αυτό, αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία για την κατανόηση της ανατοµίας και τ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΕΠΙΛΟΓΗ / ΘΥΡΑΘΕΝ Συγγραφέας: WILSON CATHERINE
Scientific American: Είναι δίκιο να περιμένουμε από κάποια που έχει γράψει ένα βιβλίο αυτο-βοήθειας να έχει τα πάντα στη ζωή της υπό έλεγχο; Wilson: Αυτο-βοήθειας! Εγώ νόμιζα πως έγραψα απλώς ένα βι­­βλίο λαϊκής φιλοσοφίας. Ποιος, εδώ κάτω στην υδρόγειο, έ­χει τα πάντα στη ζωή του υπό έλεγχο; Όπως ό..
14.79€ 16.43€
Χωρίς ΦΠΑ:13.95€
ΣΕΝΕΚΑΣ- ΠΩΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: SENECA LUCIUS ANNAEUS
Ποιος δεν ανησυχεί μερικές φορές ότι τα κινητά τηλέφωνα, το διαδίκτυο και η τηλεόραση μας κλέβουν χρόνο και μας εμποδίζουν να ζήσουμε πραγματικά; Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο μας στη Γη; Τον πρώτο αιώνα μ.Χ., ο στωικός φιλόσοφος Σενέκας ο νεότερος έδωσε μια από τις πιο διάσημες..
8.91€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.41€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Η πίστη στη διαρκή εξέλιξη και πλήρη χειραφέτηση του ανθρώπινου υποκειμένου μέσω της επιστήμης, που διήρκησε περίπου τρεις αιώνες, δέχτηκε σοβαρότατα πλήγματα κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, οπότε διαμορφώνεται η συνείδηση ότι οι επιστημονικοί θρίαμβοι δεν οδηγούν στην ποιοτική εξέλιξη των κοινωνιώ..
6.30€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.94€
ΤΟ ΖΕΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ
-10 %
Brand: ΟΞΥ Συγγραφέας: ROBERT M. PIRSIG
Στο σημείο ακριβώς που η χαρά της περιπλάνησης συναντά την ανάγκη για αυτογνωσία και η πνευματική ελευθερία το πραγματικό της τίμημα, ο Robert M. Piersig ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι με τη μηχανή του, παρέα με τον μικρό του γιο κι ένα ζευγάρι φίλων, στις αχανείς εκτάσεις των βορειοδυτικών Ηνωμένων Πολιτε..
20.99€ 23.32€
Χωρίς ΦΠΑ:19.80€
ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: PUETT MICHAEL
Πριν από περίπου δυόμισι χιλιάδες χρόνια, σχεδόν παράλληλα με την ανάπτυξη της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, εμφανίστηκαν τα διδάγματα των Κινέζων φιλοσόφων, οι οποίοι επιδίω­ξαν να απαντήσουν σε θεμελιώδη ερωτήματα της ζωής, όπως πώς μπορούν οι άνθρωποι να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την κοινωνία..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ  ΦΑΙΔΡΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ)
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Συγγραφέας: ΠΛΑΤΩΝ
Η πλατωνική φιλοσοφία δεν είναι μόνο κλασική, αλλά τροφός κάθε μεταγενέστερου φιλοσοφικού ενορμήματος. Αυτό δε σημαίνει πως με τον Πλάτωνα “ολοκληρώνεται” η φιλοσοφία, κάτι αντιφιλοσοφικό. Είναι όμως βέβαιο πως ο πλατωνικός λόγος και μάλιστα στις εξοχότερες συλλήψεις του, προβληματίζει τη σκέψη κάθε..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 403 (21 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.