Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φιλοσοφία - Θρησκείες

Βιβλία φιλοσοφίας και θρησκείας στο Docu.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ SOS ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ
-10 %
Brand: ΑΕΤΟΣ Συγγραφέας: ΠΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο αναγνώστης, που θα έχη ασφαλώς παραξενευθή από τον τίτλον αυτού του βιβλίου, καλόν θα είναι να το διαβάση ολόκληρον πριν καταλήξη εις οιανδήποτε σκέψιν ή κρίσιν περί αυτού. Είναι άλλως τε τόσο μικρόν εις όγκον που δεν θα χάση και πάρα πολύν καιρόν δια να πληροφορηθή, εάν αυτό που λέγει ο τίτλος το..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Συγγραφέας: ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ - ΜΑΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΔΙΑΦΩΝΩ
-10 %
Brand: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Συγγραφέας: ΑΛΑΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΔΙΑΦΩΝΩ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
-10 %
Brand: ΑΡΧΕΤΥΠΟ Συγγραφέας: KARLFRIED GRAF DÜRCKHEIM
Ο Karlfried Graf Dürckheim (1896-1988) υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ψυχοθεραπευτές και ταυτόχρονα δάσκαλος του Ζεν. Συνδυάζοντας τις ιδέες και πρακτικές του Ζεν Βουδισµού µε την ψυχολογία του βάθους και τον χριστιανικό µυστικισµό, δηµιούργησε ένα µοναδικά ισχυρό και πρακτικό σύστηµα εσωτερικής ερ..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
-10 %
Brand: ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΞΑΡΛΗ ΖΩΗ
Ένα βιβλίο επίκαιρο για την Ημέρα της Μητέρας. Η μάνα είναι βασικό σημείο αναφοράς για κάθε άνθρωπο: “Μάνα κράζει το παιδάκι, μάνα ο νιός και μάνα ο γέρος”, όπως λέει ο ποιητής. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, η λέξη χρησιμοποιείται και μεταφορικά σε πάρα πολλές περιπτώσεις : “Μάνα” είναι ο αρχηγός σ’ έ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
1111  ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κύριε Παπανικολάου, λυπούμαστε, δε δεχόμαστε «αυτά τα παιδιά» στο σχολείο μας.Κύριε Παπανικολάου, να πάρετε την κόρη σας από την ομάδα βόλεϊ, δε θα κάνει καριέρα.Δημήτρη, την κορόιδεψαν στο Tik Tok, αποκαλώντας την αυτιστική.Δημήτρη, πάλι γύρισε αμίλητη και στεναχωρημένη.Δημήτρη, τα άλλα παιδιά πήγα..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
5 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ
-10 %
Brand: Κάστρο Συγγραφέας: ΝΤΑΣΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
Κατηχητικό βοήθημα με δραστηριότητες...
6.30€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.94€
ΑΜΗΝΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΦΑΙΣ ΜΙΣΕΛ
Ογδόντα επτά ιστορίες ανάµεσα στο αµήν και το αµήν· ιστορίες που έλκονται από το µη περαιτέρω και το γένοιτο/έτσι ας γίνει (αµέν – εβραϊστί: אמן)· κείµενα που ταλαντεύονται ανάµεσα σε ηµερολόγιο, αφορισµό και όνειρο. Η απόγνωση ως παραδοχή, η απουσία ως στήριγµα, το πένθος ως φάρσα, ο θάνατος ως περ..
10.53€ 11.70€
Χωρίς ΦΠΑ:9.94€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΠΟΛΕΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
To μικρό αυτό ανθολόγιο αγιολογικών κειμένων προορίζεται για τις ασκήσεις των φοιτητών των φιλολογικών τμημάτων μας στα συναφή με το αντικείμενο μαθήματα, μπορεί όμως να χρησιμεύσει και για μια πρώτη γνωριμία του αναγνώστη με τον πλούτο της αγιολογικής γραμματείας του Βυζαντίου...
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΤΡΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ
-10 %
Brand: ΣΩΤΗΡ Συγγραφέας: ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.
Ειδικό προσευχητάριο με μεγάλο πλήθος ευχών για την αντιμετώπιση των παθών, ποικίλων πειρασμών και εμπαθών λογισμών...
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΨΙΔΑ ΚΡΥΠΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Ι.
Στο παρόν βιβλίο είναι οι ομιλίες που ανέπτυξα στηριζόμενος στη βιβλιογραφία, που την αναφέρω στην αρχή του κάθε κεφαλαίου, σαν Εταίρος της Β.'. Α.'. σαν Εκλ.'. Διδ.'. καθώς επίσης και σαν Ι.'. τ.'. Ν.'. Προσπάθεια ατομική, προσπάθεια αγάπης γι’ αυτό που κάνουμε, προσπάθεια τιμής στον όρκο που δ..
20.03€ 22.26€
Χωρίς ΦΠΑ:18.90€
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
-10 %
Brand: DHARMA Συγγραφέας: ZHOU ZHUANG (CHUANG TZU)
Η λέξη Τάο είναι μια λέξη γεμάτη νόημα. Μπορεί να σημαίνει μιλάω, καθοδηγώ, μια βασική αρχή, ή ένα σύστημα λογικής. Σημαίνει επίσης ‘‘δρόμος’’, τόσο με την έννοια της ατραπού όσο και με την έννοια της μεθόδου. Με την πιο περιεκτική έννοια, Τάο σημαίνει τον τρόπο που είναι τα πράγματα, την πηγή της φ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ – ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ
-10 %
Brand: ΣΩΤΗΡ
Περιλαμβάνεται το πρωτότυπο κείμενο και η νεοελληνική απόδοση των Ακολουθιών από το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων (Ακολουθία του Νυμφίου) μέχρι και τον Εσπερινό της Κυριακής του Πάσχα (Εσπερινός της Αγάπης), όπως τελούνται στις ενορίες, με κατατοπιστικές εισαγωγές για το νόημα της κάθε ημέρας...
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Η ΑΡΧΗ - 14 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: TYSON NEIL DEGRASSE
Οι πραγματικές απαρχές μας δεν είναι μόνο ανθρώπινες, δεν είναι καν γήινες, είναι στην πραγματικότητα συμπαντικές. Με βάση τις πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις και συνδυάζοντας τα δεδομένα της γεωλογίας, της βιολογίας, της αστροφυσικής και της κοσμολογίας, το παρόν βιβλίο φωτίζει την αλματώδη πρό..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ἘΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ἘΡΓΑΣΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤῆΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19541970
-10 %
Brand: Ι Μ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ Συγγραφέας: ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.
Ἐρευνητικά κείμενα τοῦ π. Ἰωάννου Ρωμανίδη, τά ὁποῖα μεταφράσθηκαν ἀπό τήν ἀγγλική γλώσσα, καί προέρχονται, κυρίως, ἀπό τήν πρώτη ἐρευνητική του ἐργασία πρίν ἐκλεγῆ Καθηγητής στήν ἕδρα τῆς Δογματικῆς, στήν Θεολογική Σχολή τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέσα ἀπό τά κείμενα αὐτά διακρίν..
28.80€ 32.00€
Χωρίς ΦΠΑ:27.17€
ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
-10 %
Brand: ΕΝ ΠΛΩ Συγγραφέας: ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝ ΠΛΩ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΜΑΚΑΡΙΟΣ - ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου, αγαπητέ αναγνώστη, είναι προϊόν προσωπικών εμπειριών, συνεντεύξεων, μαρτυριών, δημοσιευμάτων, αποδεσμευθέντων εγγράφων… Αναφέρεται στην περίοδο του αγώνα της ΕΟΚΑ, μέχρι την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Κύπρου τον Αύγουστο 1960, και στην κυρίαρχη μορφή αυτής της..
17.91€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.89€
ΜΑΧΑΙΡΙ
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Συγγραφέας: RUSHDIE SALMAN
Δύο χρόνια μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του ο Σαλμάν Ρούσντι επιστρέφει –κυριολεκτικά και μεταφορικά– στον τόπο του εγκλήματος με έναν μοναδικό τρόπο αφήγησης. Ξαναθυμάται την επίθεση του εικοσιτετράχρονου Χάντι Ματάρ στο Ίδρυμα Τσατάκουα της Νέας Υόρκης, τον Αύγουστο του 2022, εισχωρεί στο ..
21.96€ 24.40€
Χωρίς ΦΠΑ:20.72€
ΜΕ ΤΗ ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
-10 %
Brand: ΕΝ ΠΛΩ Συγγραφέας: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Γ΄
ό βιβλίο αὐτό μᾶς πα­ροτρύνει νά ἀνάψουμε ἕνα «λύχνο θείου φωτός». Μ' αὐτό τόν λύχνο θά δοῦμε καί θά διαβάσουμε τριά­ντα τρία δοκίμια πάνω σέ θέματα πνευ­ματικῆς ζωῆς. Θά ἀκούσουμε μία φωνή νά μᾶς καλεῖ: «Ἀδάμ, πού εἶ;» καί στή συνέχεια θά στρέψουμε γύρω μας καί θά δοῦμε τόν οὐρανό, τήν γῆ, τήν θάλα..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΜΙΑ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΘΩΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εφοδιασμένος με μια στέρεα θεολογική όσο και φιλολογική σκευή, ο Παναγιώτης Θωμά κατορθώνει στο δοκίμιο αυτό, με τρόπο πυκνό και ακαριαίο, να παρουσιάσει τις ποικίλες συνιστώσες που διέπουν το αριστούργημα του Κάφκα...
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 319 (16 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.