Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Φιλοσοφία - Θρησκείες

Βιβλία φιλοσοφίας και θρησκείας στο Docu.

ΓΚΑΝΜΠΑΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΜΑ, ΓΙΝΕ ΤΟ ΚΥΜΑ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: Suzuki Nobuo
Το Μεγάλο κύμα της Κανάγκαουα του Κατσουσίκα Χοκουσάι (1760-1849) είναι ένα από τα πιο εμβληματικά έργα τέχνης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Οι κωπήλατες βάρκες έρχονται αντιμέτωπες με τη μανία της θάλασσας, με το όρος Φούτζι να παρακολουθεί από το βάθος του ορίζοντα. Τι συμβαίνει δευτερόλεπτα αφότ..
9.81€ 10.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.25€
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑΣ
-10 %
Brand: ΕΝ ΠΛΩ Location: π. ΣΤΗΒΕΝ ΜΙΟΥΖ
Ελπίζω οι ιστορίες αυτού του βιβλίου –μικροί θησαυροί από την καρδιά ενός πατέρα, Στη γονεϊκότητα, τα παιδιά μας γίνονται δάσκαλοί μας στον ίδιο βαθμό που είμαστε δάσκαλοί τους. Οι δυσκολίες τους και η ανυπακοή, τα όσα ανακαλύπτουν σε περιοχές πέρα από τη φαντασία μας, γίνονται ζωντανές υπομνήσεις τ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ALL ABOUT GREEK PHILOSOPHY
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ
What are the answers to existence? More than two thousand years ago, a few individuals in a small number of Greek city-states that included Classical Athens dedicated their lives to the pursuit of understanding and knowledge and, in doing so, changed the way we think about the world and ourselves t..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
-10 %
Brand: ΙΩΝΑΣ Location: ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
Η μακροθυμία είναι η υπεροχώτερη αρετή. Γιατί μακροθυμία είναι η διατήρηση της αγάπης στην πιο δύσκολη και πειρασμική στιγμή. Μακροθυμώ σημαίνει: Έχω αγάπη· και την διατηρώ. Δεν με κυριεύει η κακία. Δεν καταντώ καθρέφτης της κακίας, που υπάρχει στον κόσμο. Δεν ενεργώ ποτέ αντανακλαστικά. Έχω αγάπη κ..
4.50€ 5.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.25€
ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ: ΜΙΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ
-10 %
Brand: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Location: ΜΠΕΛΕΣΗ ΣΤΕΛΛΑ
Ένα βιβλίο που περιέχει πολλά στοιχεία του φανταστικού, μεταξύ των οποίων και η επιστημονική φαντασία, είναι η Παλαιά Διαθήκη. Το βιβλίο που, μαζί με την Καινή Διαθήκη, αποτελεί τη «ΒΙΒΛΟ» η οποία έχει πουλήσει έξη δισεκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και, φυσικά, θα συνεχίσει να πουλάει και στο..
8.10€ 9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.64€
ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Είναι κοινό μυστικό πως μέρος των δοκιμιακών βιβλίων που κυκλοφορούν είναι ουσιαστικά μια συγκέντρωση κειμένων που, εν μέρει ή στο σύνολό τους, έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν σε περιοδικά και εφημερίδες ή έχουν αποτελέσει ομιλίες σε εκδηλώσεις με αφορμή ένα βιβλίο, έναν θάνατο ή μια επετειακή συγκυρ..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Location: ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.
«Λοιπόν, είναι ανάγκη να σου εκφρασθώ με υπαινιγμούς ώστε αν τύχη το γράμμα να παραπέσει, μέσα στα πλάτη της θάλασσας ή της ξηράς, όποιος το διαβάσει να μην το κατανοήσει... Πρόσεχε όμως να μη παραπέσουν αυτά στα χέρια ανθρώπων απαίδευτων. Διότι σχεδόν φρονώ ότι από αυτά δεν υπάρχουν άλλες αξιογελασ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΚΕΜΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΔΡΟΜΩΝ Location: ΛΟΥΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Π.
Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις… Άραγε υπάρχει κάτι ανθρωπινότερο από το σκέμμα, τον προβληματισμό, την εσωτερική θέαση των γεγονότων; Συμβεβηκότα, κοινωνικές οσμώσεις, βιοποικιλότητα εγκολπώνονται –ενσύνειδα και ασύνειδα– στο είναι μας και λαξεύουν ακούραστα την προσωπική μας ταυτότητα. Και όλα αυτά πώς ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 20Ο ΑΙΩΝΑ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΚΑΡΑΣΗΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ Δ.
Ποια είναι τα όρια της μυθοπλασίας; Από την εποχή του Πλάτωνος δεν έπαψε να συζητιέται το ερώτημα αυτό. Ποια είναι, αλήθεια, τα όρια της ουτοπικής φαντασίας; Θα διακρίνουμε ανάμεσα στην ευτοπική και την δυστοπική φαντασία. Η ευτοπική φαντασία δεν γνωρίζει όρια. Κανείς δεν μπορεί να ανακόψει τα λευκά..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΕΡΓΟΝ ΠΟΙΗΣΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΘΡΕΠΤΙΔΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
Το κήρυγμα είναι μία μορφή, τολμώ να πω, κυοφορίας. Όπως ο Υιός και Λόγος του Θεού κυοφορήθηκε με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος στη γαστέρα της Θεοτόκου και εγεννήθη ως Θεάνθρωπος, ώστε, εκτός των άλλων συνεπειών της Ενανθρωπήσεως, να γίνει προσιτός στον άνθρωπο, έτσι και ο θείος λόγος κυοφορείται εν..
15.30€ 17.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΛΟΓΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ
-10 %
Brand: ΣΩΤΗΡ Location: ΜΠΟΖΟΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ν.
Κείμενα που επιχειρούν μια ανατομία της αποστασίας του σύγχρονου κόσμου, στερεώνοντας ταυτόχρονα την πίστη σε Εκείνον που θα δώσει τη λύση: τον Ερχόμενο Κύριο Ιησού Χριστό!..
5.40€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.09€
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΜΟΣ 2 ΜΕΡΟΣ Α
-10 %
Brand: ΡΟΕΣ Location: SCHOPENHAUER ARTHUR
Μια επιδημία που έχει ενσκήψει στη Mαδρίτη, τρομοκρατώντας τους κατοίκους της με την ανατριχιαστική «μουσική» της· ένας μικρός κι ανέστιος εφημεριδοπώλης που ερωτεύεται μια δεσποινίδα του καλού κόσμου, με απρόβλεπτα αποτελέσματα· ένας διανοούμενος που ψάχνει απεγνωσμένα το κεφάλι του· μια επανάσταση..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
Η ΣΤΩΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΈΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ
-10 %
Brand: ΙΚΑΡΟΣ Location: IRVINE WILLIAM B.
Η Στωική πρόκληση μας διδάσκει κάτι απλό: πώς να ανταποκρινόμαστε θετικά στις προκλήσεις της όλο και πιο απρόβλεπτης εποχής μας. Σε αυτόν τον πρακτικό, αναζωογονητικά αισιόδοξο οδηγό, ο φιλόσοφος William B. Irvine εξηγεί πώς η Στωική σοφία αιώνων μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα..
13.95€ 15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:13.16€
Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΑΝΡΙ ΜΠΕΡΞΟΝ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ν.
H μοιραία έξοδος, μαζί με τα έργα Το κορίτσι-βασιλιάς, Τυχαίοι έρωτες και Συντηρητής φακών, συγκροτούν μια σειρά θεατρικών κειμένων, που αναφέρονται στο τέλος της ζωής τεσσάρων κορυφαίων φιλοσόφων – του Μπερξόν, του Καρτέσιου, του Σαρτρ και του Σπινόζα, αντιστοίχως..
3.82€ 4.24€
Χωρίς ΦΠΑ:3.60€
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΩΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ Η ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΛΑΤΙΝΟΦΩΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΟ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι.
Η περί Χριστού διδασκαλία της αρχαίας λατινόφωνης Εκκλησίας από τον ιερό Αυγουστίνο μέχρι τον Πρόσπερο.Ο Τόμος του Λέοντα είναι αναμφισβήτητα πια για τη σύγχρονη έρευνα η επιτομή της αυγουστίνειας Χριστολογίας. Την επιτομή αυτή οφείλουμε, το πιθανότερο, στον ουσιαστικά σεμνό θεολόγο της σκιάς, στον ..
25.65€ 28.50€
Χωρίς ΦΠΑ:24.20€
ΣΤΟΧΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΙΝΤΟΥΡ -ΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ
-10 %
Brand: ΚΑΠΟΝ Location: ΗΛΙΑΣ ΣΑΜΠΕΤΑΪ (ΡΑΒΒΙΝΟΣ)
Το Προσευχολόγιο της Συναγωγής – Σιντούρ, έργο μοναδικής αξίας της ιουδαϊκής παράδοσης, αποτελεί απόσταγμα της σοφίας και της αρετής πνευματικών προσώπων που έδρασαν σε διαφορετικούς τόπους για περισσότερες από τέσσερις χιλιετίες. Από γενιά σε γενιά μεταβιβάζονταν τα χειρόγραφα κείμενα των προσευχών..
26.55€ 29.50€
Χωρίς ΦΠΑ:25.05€
ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ - ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
-10 %
Στο Εγωκεντρικότητα και µυστικισµός ο Γερµανός φιλόσοφος Ernst Tugendhat αντλεί από το προηγούµενο έργο του πάνω στην ηθική, τη φιλοσοφία της γλώσσας, τη φιλοσοφία της πράξης και τη φαινοµενολογία για να φωτίσει τη βαθιά ανάγκη των ανθρώπων για ψυχική γαλήνη ή γαλήνη του νου. Η ανάγκη αυτή προκύπτει..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΖΙΛ ΝΤΕΛΕΖ
-10 %
Brand: ΕΚΚΡΕΜΕΣ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο συλλογικός αυτός τόμος προσφέρει στους αναγνώστες μια πρώτη προσέγγιση του έργου του Ζιλ Ντελέζ και, επισημαίνοντας τα κύρια σημεία του πρωτοποριακού του έργου, εκτυλίσσοντας και ερμηνεύοντας τις βασικές έννοιες του και υπογραμμίζοντας την ικανότητά του να επεμβαίνει με επιτυχία σε τρέχοντα προβλή..
25.44€ 28.27€
Χωρίς ΦΠΑ:24.00€
Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο LEO STRAUSS ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Ο πλατωνικός διάλογος –λέει ο Leo Strauss– είναι ένα αίνιγμα, ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Strauss αφιερώνεται στην επίλυση αυτού του αινίγματος, ως οιονεί φιλοσοφικού ερωτήματος. Η εκ μέρους του εξέταση της πλατωνικής γραμματείας δεν είναι απροκατάλη­πτη και σίγουρα δεν στοχεύει απλώς και μόνον στην κ..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
ΕΥΧΟΛΟΓΙΟΝ ΜΑΘΗΤΙΩΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
-10 %
Brand: ΑΘΩΣ (ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΕ) Location: ΙΣΙΔΩΡΑ ΜΟΝΑΧΗ
ΕΥΧΟΛΟΓΙΟΝ ΜΑΘΗΤΙΩΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΑΘΩΣ (ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΕ)..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 394 (20 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.