Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 35€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Ψυχολογία

Βιβλία ψυχολογίας στο βιβλιοπωλείο Docu.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ
-10 %
Brand: ΑΞΙΩΤΕΛΛΗΣ Location: FORWARD SUSAN
"Level: Early Years Subject: English Learn the easy way with this vocabulary activity book! Fully in line with the Early Years Foundation Stage, 2021, this English book provides reassurance whilst supporting your child's learning at ..
13.83€ 15.37€
Χωρίς ΦΠΑ:13.05€
Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Location: ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ ΦΩΤΗΣ
Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ..
4.77€ 5.30€
Χωρίς ΦΠΑ:4.50€
ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΜΑΡΙΑ ΟΛΟΝ TΣΑΡΟΥΧΑ
Αν υπήρχε κβαντική επιστήμη του θεάτρου, θα λέγαμε ότι το βιβλίο αυτό είναι το ζωτικό της εγχειρίδιο. Σε μια εποχή που τέχνες και επιστήμες συγκλίνουν περισσότερο από ποτέ, η συγγραφέας έρχεται να γεφυρώσει τις θεωρίες της κβαντικής φυσικής, το mindfulness και τη Μέθοδο του περίφημου Actors Studio σ..
14.85€ 16.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.01€
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Location: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΠ.
Ο πλανήτης καλεί σε βοήθεια. Σώστε την ΕΙΡΗΝΗ! Σώστε τον ΠΛΑΝΗΤΗ! Ας φυτέψει ο καθένας τον δικό του σπόρο Ειρήνης πάνω στη γη. Ας διαμορφώσουμε το Μέλλον ενός καινούργιου πλανήτη. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο και να κατοικήσουμε μέσα του. Το Μέλλον της Ανθρωπότητας εξαρτάται απ..
16.11€ 17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:15.20€
ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ
-10 %
Brand: ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ Location: ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Το βιβλίο αυτό δεν είναι μόνο για το γάμο, είναι για την προετοιμασία, για την αληθινή αγάπη, αλλά και για όλες τις «αγάπες-απάτες» που διασταυρώνονται στο δρόμο μας. Είναι, επίσης, για το φόβο της αλλαγής, για τον παλιμπαιδισμό και για τη μητρική αγάπη χωρίς όρια. Είναι ένα βιβλίο για τους ναρκισσι..
14.94€ 16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.09€
Η ΕΜΦΥΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
-10 %
Brand: ΣΠΑΝΙΔΗΣ Location: ΚΕΛΤΣΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ
«Η εργασία αυτή φιλοδοξεί να συμβάλει στην διερεύνηση του θέματος της βίας, της έμφυλης διάστασής της και των έμφυλων ταυτοτήτων, μέσα από την καταγραφή και την ανάλυση ιστοριών βίας, που προέρχονται από πομακικά χωριά του νομού Ξάνθης. Τα χωριά είναι η Λυγαριά, το Ευνόμιο, το Μάρδιο, ο Αχνός. Όλα α..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
INNER VISION PHOTOGRAPHY ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ... ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ
-10 %
Brand: ΔΙΑΝΟΙΑ Location: ΚΑΣΤΡΙΝΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Αναπτύσσω σημαίνει ξεδιπλώνω, ξετυλίγω, φανερώνω, δίνω στα πράγματα τη δυνατότητα να αποκαλυφθούν. Αυτού του είδους την προσωπική ανάπτυξη προτείνει το Inner Vision Photography και μας μαθαίνει, μέσα από 12 πρωτότυπα workshops που συνδυάζουν τις αρχές της τέχνης της φωτογραφίας με τις τεχνικές της A..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΦΡΟΥΝΤ Η ΜΕΤΑ-ΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΚ ΛΑΚΑΝ
-10 %
Brand: ΣΜΙΛΗ Location: WEBER SAMUEL
Μετά σαράντα και πλέον έτη, και ενώ ο όγκος της δευτερογενούς λακανικής βιβλιογραφίας είναι πλέον μη εποπτεύσιμος, η Επιστροφή στον Φρόυντ παραμένει μία από τις καλύτερες γενικές εισαγωγές στη διδασκαλία του επονομαζόμενου πρώτου ή κλασικού Λακάν (1953 - περ. 1963). Με την εξαίρεση του 10ου κεφαλαίο..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Location: ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν εύληπτο και συνοπτικό οδηγό για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Έχουν ληφθεί υπόψη όλα τα σημερινά δεδομένα γύρω από την ψυχιατρική αυτή κατάσταση, με τρόπο ώστε τόσο οι πάσχοντες και οι οικείοι, όσο και οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας, να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα τ..
17.10€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.13€
30 (ΤΡΙΑΝΤΑ) ΚΛΕΙΔΙΑ
-10 %
Brand: IWRITE.GR Location: ΣΑµΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Τι θα έκανες αν µάθαινες πως κρύβεις µέσα σου ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων, σαν έναν χαµένο θησαυρό; Θα επιδίωκες να τον αναζητήσεις και να τον ξεθάψεις για να αποκτήσεις το πλούσιο περιεχόµενό του; Με αυτό το σκεπτικό δηµιουργήθηκαν τα 30 Κλειδιά. Καθένα είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε να ξεκλειδώσ..
15.29€ 16.99€
Χωρίς ΦΠΑ:14.43€
Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 4
-10 %
Brand: ΨΥΧΟΓΙΟΣ Location: LACAN JACQUES
Ο τίτλος του τέταρτου σεμιναρίου δεν παραπέμπει σε κάποια θεωρία των αντικειμενοτρόπων σχέσεων. Η βασική «σχέση αντικειμένου» του ομιλούντος όντος, όπως τόνισε ο Ζίγκμουντ Φρόιντ, είναι η σχέση με το χαμένο αντικείμενο, δηλαδή με την έλλειψη αντικειμένου. Στο τέταρτο σεμινάριο, η έλλειψη αυτή μορφοπ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Location: SCHULTZ DUANE P.
Το εγχειρίδιο αυτό περιέχει όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη µελέτη της προσωπικότητας. Εξετάζει σε βάθος θεωρητικούς που εκπροσωπούν την ψυχαναλυτική προσέγγιση, τη νεοψυχαναλυτική προσέγγιση, την προσέγγιση της διά βίου ανάπτυξης, τη γενετική, την ανθρωπιστική, τη γνωστική, τη συµ..
62.91€ 69.90€
Χωρίς ΦΠΑ:59.35€
Η ΣΧΕΣΙΑΚΗ ΥΠΑΡΞΗ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Location: GERGEN KENNETH J.
Η Σχεσιακή Ύπαρξη εκκινεί από την κριτική για την ατοµικιστική παράδοση, στην οποία το έλλογο υποκείµενο ή ο αυτόνοµος εαυτός θεωρείται το θεµελιώδες άτοµο της κοινωνικής ζωής. Απευθυνόµενος τόσο στους επαγγελµατίες όσο και στην πανεπιστηµιακή κοινότητα, ο Kenneth Gergen αναπτύσσει και επεξηγεί ένα ..
31.41€ 34.90€
Χωρίς ΦΠΑ:29.63€
ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΘΕΩΡΙΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ
-10 %
Brand: ΠΕΔΙΟ Location: JONES PHIL
Η παρούσα νέα έκδοση πραγµατοποιεί µια συστηµατική ανασκόπηση της πρακτικής και της θεωρίας της δραµατοθεραπείας. Με έναν µοναδικό συνδυασµό από πρακτικές οδηγίες, κλινικά παραδείγµατα και ερευνητικές βινιέτες, αυτή η πλήρως αναθεωρηµένη έκδοση εξετάζει τις εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών στο πεδ..
29.61€ 32.90€
Χωρίς ΦΠΑ:27.94€
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ YΓΕΙΑΣ - ΒΙΟΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ
-10 %
Brand: GUTENBERG Location: EDWARD P. SARAFINO TIMOTHY W. SMITH
Η εξασφάλιση της καλής υγείας και της ευημερίας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόχους των ανθρώπων. Ο κλάδος της ψυχολογίας που ασχολείται με την υγεία και την ασθένεια είναι η ψυχολογία της υγείας. Αυτή εστιάζει (α) στο πώς συμπεριφορικοί, γνωστικοί, συναισθηματικοί, ψυχοφυσιολογικοί και περιβα..
72.00€ 80.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.92€
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΚΙΓΚΑΙ - ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Location: ΕΚΤΟΡ ΓΚΑΡΘΙΑ ΦΡΑΝΣΕΣΚ ΜΙΡΑΛΕΣ
Τι θέλω να κάνω στη ζωή μου; Πρέπει να σπουδάσω αυτό που μου αρέσει ή να διαλέξω ένα επάγγελμα «με μέλλον»; Κι αν δεν ξέρω ακόμα τι μου αρέσει; Πώς μπορώ να ανακαλύψω τον σκοπό μου, την αποστολή μου στη ζωή; Είναι λογικό να σε πιάνει άγχος και αγωνία μπροστά σε κρίσιμα ερωτήματα όπως αυτά. Το βιβλίο..
7.92€ 8.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.47€
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΤΑΣ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..., ΑΡΜΟΣ..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Location: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ, ΑΡΜΟΣ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ 10 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: KEY BOOKS Location: ΜΑΡΙΑΚΑΚΗ ΑΓΝΗ
Μπορούν οι φουρτούνες της ζωής να σε κάνουν πιο δυνατό; Μπορεί ο φόβος να σε εξελίξει; Έχεις μάθει να συγχωρείς τον εαυτό σου; Βλέπεις το παρελθόν σαν βάρος ή το έχεις ξεπεράσει; Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι τα κλειδιά για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας – και τη ζωή. Γιατί η αλήθεια είναι..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ
-10 %
Brand: KEY BOOKS Location: PETERSON JORDAN B.
Μετά τους 12 Κανόνες για τη ζωή, το παγκόσμιο best seller που βοήθησε εκατομμύρια αναγνώστες να βρουν το αντίδοτο στο χάος της σύγχρονης ζωής, ο κορυφαίος διανοητής και κλινικός ψυχολόγος Dr. Jordan B. Peterson επιστρέφει με το Πέρα από την τάξη. Στο πολυαναμενόμενο καινούργιο του βιβλίο, ο Dr. Pete..
19.71€ 21.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.59€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 337 (17 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.