Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Ψυχολογία

Βιβλία ψυχολογίας στο βιβλιοπωλείο Docu.

111 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
-10 %
Brand: THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING Συγγραφέας: ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κάθε ερώτηση είναι σχεδιασμένη με αγάπη και προσοχή, με στόχο να οδηγήσει στη συνειδητοποίηση και ανατροπή στην καθημερινότητά σας. Οι απαντήσεις είναι δικές σας και χρειάζεται να τις ανακαλύψετε, να ανατρέξετε στις εσωτερικές σας πηγές και να βρείτε τον δικό σας δρόμο προς την αυθεντική ικανοποίηση..
15.40€ 17.11€
Χωρίς ΦΠΑ:14.53€
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
-10 %
Brand: ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το ζήτημα των ψυχιατρικών φαρμάκων φαίνεται να είναι από τα πιο ακανθώδη και αμφιλεγόμενα στον χώρο της ψυχικής υγείας, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις, καθώς το ζήτημα της χρήσης τους μπορεί να πυροδοτήσει συγκρούσεις σε επίπεδο θεραπευτικό, επιστημονικό, προσωπικό και ηθικό, δημιουργώντας έντον..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
ΑΝΑΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΑΠΗΡΙΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΓΡΑΦΗΜΑ Συγγραφέας: WATERMEYER BRIAN
Τα πρόσφατα χρόνια, οι σπουδές για την αναπηρία εμπνεύστηκαν και πορεύτηκαν με βάση ένα μοντέλο αναπηρίας που ενδιαφέρεται κυρίως για τους υλικούς αποκλεισμούς και τις ανισότητες που βιώνουν οι ανάπηροι άνθρωποι. Αν και πρόκειται για ένα σοβαρό αντιστάθμισμα σε ένα παθολογικοποιητικό ιατρικό μοντέλο..
26.71€ 29.68€
Χωρίς ΦΠΑ:25.20€
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΜΟΝΙΑ 3
-10 %
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΜΟΝΙΑ 3..
5.72€ 6.36€
Χωρίς ΦΠΑ:5.40€
Η ΒΙΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ - ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ WALT WHITMAN ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ
-10 %
Brand: ΣΟΚΟΛΗ-ΚΟΥΛΕΔΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΖΑΜΠΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
Η παρούσα έρευνα στηρίζεται μεθοδολογικά σε τρεις βασικούς θεωρητικούς άξονες, αυτούς της οικοκριτικής θεωρίας, της οικοψυχολογίας και της Φαινομενολογίας του Maurice Merleau-Ponty, και τους αξιοποιεί στη συγκριτολογική ερμηνευτική προσέγγιση των συνθέσεων Τὸ τραγούδι τοῦ ἑαυτοῦ μου της συλλογής Φύλ..
20.99€ 23.32€
Χωρίς ΦΠΑ:19.80€
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
-10 %
Brand: ΠΛΕΘΡΟΝ Συγγραφέας: ΤΖΟΕΛ ΝΤΟΡ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ, ΠΛΕΘΡΟΝ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
-10 %
Brand: ΙΒΙΣΚΟΣ Συγγραφέας: WOLYNN MARK
Μια ανατρεπτική προσέγγιση στην επίλυση χρόνιων ψυχοσωματικών προβλημάτων, που σε πολλές περιπτώσεις η παραδοσιακή θεραπεία, τα φάρμακα ή άλλες παρεμβάσεις δεν έχουν την ικανότητα να αγγίξουν. Κατάθλιψη. Άγχος. Κόπωση. Χρόνιος πόνος. Φοβίες. Έμμονες σκέψεις… Μήπως τελικά δεν είναι δικά σου; Οι αποδ..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Στην Ψυχιατρική, και παρά την αρχική ονομασία της σχιζοφρένειας από τον Kraepelin ως dementia praecox (πρώιμη άνοια), λίγη προσοχή έχει δοθεί μέχρι σήμερα στη γνωστική εξασθένηση των ασθενών με ψυχιατρικές παθήσεις. Οι ψυχίατροι δεν εκπαιδεύονται επαρκώς αλλά και δεν εστιάζουν την προσοχή τους στα γ..
46.80€ 52.00€
Χωρίς ΦΠΑ:44.15€
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΕΣΗ ΝΟΣΟΥ   ΝΟΗΣΗΣ
-10 %
Brand: GUTENBERG Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Το βιβλίο Ο εγκέφαλος σε κίνδυνο δημιουργήθηκε από διακεκριμένους επιστήμονες και αποτελεί μια εισαγωγή στα ελλείμματα των νοητικών λειτουργιών σε μείζονες ιατρικές, νευρολογικές και ψυχιατρικές νόσους και καταστάσεις, όπως η σχιζοφρένεια, οι αγχώδεις διαταραχές, η πολλαπλή σκλήρυνση, οι τραυματικές..
21.60€ 24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.38€
ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΕΣ
-10 %
Brand: ΑΓΡΑ Συγγραφέας: WANG ESMÉ WEIJUN
Γραμμένο με την αμεσότητα κάποιου που παλεύει με τις επιπτώσεις της χρόνιας ψυχικής ασθένειας, το Όλες μου οι σχιζοφρένειες είναι ένα προσωπικό, συγκινητικό βιβλίο που φτάνει μέχρι τον πυρήνα του θέματος που πραγματεύεται. Η σχιζοφρένεια δεν είναι μία και μοναδική, ενιαία διάγνωση, και η Εσμέ Ουέιτζ..
15.75€ 17.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.86€
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ
-10 %
Brand: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Συγγραφέας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΗ
Σε εκείνο το ταξίδι μου, οδήγησα, για πρώτη φορά, στον παράδρομο. Είχε, μάλλον, σημάνει η ώρα να κόψω ταχύτητα, να σωπάσω, να παρατηρήσω, να συλλέξω νέες εικόνες και να αφουγκραστώ τους ψιθύρους του μικρού περιφερειακού δρόμου. Να κάνω μια διαφορετική διαδρομή. Εκεί, στον παράδρομο, με συντροφιά πλ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ - ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ
Σε μη νευρωτικές οργανώσεις, όπου επικρατεί το «αρνητικό» του τραύματος, η «κλασική» ερμηνεία μπορεί να ενισχύσει τις πρώιμες άμυνες (διχοτόμηση, διάψευση, αποκλεισμός) και να επιτείνει το άγχος του αναλυόμενου. Τότε έχει θέση η «εικονοποιούσα» ερμηνεία, στην οποία, αντίθετα με την κλασική, ο αναλυτ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ - ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ
Η βιολογική παρακαταθήκη και η μητρική λειτουργία (μητέρα τροφός, μητέρα γυναίκα, μητέρα «ερωμένη») είναι εκ των ων ουκ άνευ παραμέτρων που θα ευνοήσουν μέσα από προοδευτικές και παλινδρομικές κινήσεις το πέρασμα από τις εγγραφές (μνημονικά και αντιληπτικά ίχνη) στη διέγερση και από εκεί στην ενόρμη..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ  ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
-10 %
Brand: ΦΥΛΑΤΟΣ Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ N.
Ένας πρακτικός οδηγός έρευνας, επίγνωσης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μιας μικρομεσαίας επιχείρησης σ’ ένα περιβάλλον το οποίο συνεχώς μεταλλάσσεται. Απευθύνεται στους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στην αγορά και σε εκείνους που σκέπτονται πως θα ξεκινήσουν μία ..
12.80€ 14.23€
Χωρίς ΦΠΑ:12.08€
MINDREADER ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
-10 %
Brand: ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ Συγγραφέας: LIEBERMAN DAVID J.
Έχετε κουραστεί να μαντεύτε τι πραγματικά σκέφτονται οι άλλοι; «Διαβάστε» τους ανθρώπους σε κάθε περίσταση –αυτοπροσώπως, σε μια οθόνη ή γραπτώς–χρησιμοποιώντας τη νέα επιστήμη της ψυχογλωσσολογίας από τον συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times και σύμβουλο του FBI, της CIA και της Υπηρεσίας Εθνικ..
17.82€ 19.80€
Χωρίς ΦΠΑ:16.81€
ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΜΕΛΑΝΙ Συγγραφέας: FLEHM LINDIA
Το ορφάνεμα δεν έχει ηλικία. Όταν οι γονείς μας έχουν πλέον χαθεί και έρχεται η στιγμή να αδειάσουμε το σπίτι τους, το πένθος μας γίνεται πιο συγκλονιστικό. Πώς να μπορέσεις να μιλήσεις γι' αυτή την αναστάτωση των συναισθημάτων, για το κράμα οργής, κατάθλιψης, απέραντου πόνου, αίσθησης εξωπραγματικο..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ
-10 %
Brand: ΚΑΘΕΞΙΣ Συγγραφέας: SHAPIRO ROBIN
Τα περισσότερα βιβλία σχετικά µε την ψυχοθεραπεία συνδέονται µε συγκεκριμένες ψυχοθεραπευτικές πρακτικές. Στο σύγγραµµα αυτό, η ψυχολόγος και συγγραφέας, Robin Shapiro, διδάσκει στους αναγνώστες τα «µυστικά» µιας προσέγγισης που βασίζεται στο τραύμα και την προσκόλληση και που δεν συνδέεται µε κανέν..
24.33€ 27.03€
Χωρίς ΦΠΑ:22.95€
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΠΤΡΑ Συγγραφέας: DUCKWORTH KEN
Με βαθιά γνώση και συμπόνια, το έργο αυτό είναι η πιο σημαντική βοήθεια για άτομα και οικογένειες που αναζητούν καθοδήγηση για τη διάγνωση, τη θεραπεία και την ανάρρωση από κάθε πρόβλημα ψυχικής υγείας. Όταν προκύπτει ένα θέμα ψυχικής υγείας, κατακλυζόμαστε από ερωτήματα όπως: Τι σημαίνει όταν διαφο..
16.92€ 18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ
-10 %
Brand: ΜΙΝΩΑΣ Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
Και ποιος δεν θέλει μια αγάπη να κόβει τόσο βαθιά όσο ένα στιλέτο… Και ποιος δεν θέλει να τον αγαπάνε; Αν θέλουμε όμως να μας αγαπάνε, ας αγαπήσουμε πρώτα εμείς. Θα νιώθουμε έτσι για πάντα μια ευγένεια, μια ελευθερία και, το σπουδαιότερο, την αυτονομία της ύπαρξής μας. Ας ανακαλύψουμε, τον άνθρωπο, ..
12.96€ 14.41€
Χωρίς ΦΠΑ:12.23€
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ
-10 %
Brand: ΔΙΟΝ Συγγραφέας: ΚΟΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑ
Η συλλογή Θεραπευτικών Διαλογισμών με τίτλο: «Στο Φως της Ψυχής» απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να προσφέρει στον εαυτό του ένα δώρο αυτογνωσίας, αυτοθεραπείας και αυτοεξέλιξης. Προσεγγίζοντάς τον ως όλον, «μιλά» στο σώμα, τον νου, τα συναισθήματα, τα βιώματα, τις ανάγκες, τα όνειρα, την ..
19.08€ 21.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 280 (14 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.