Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 30€ | BOX NOW Lockers
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Ιατρική

Βιβλία Ιατρικής online Docu

ΕΚΔΟΣΙΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1680 ΕΞΕΤΑΖΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ – ΚΩΔΙΚΑΣ VIND  SUPPL  GR 82 ΦΥΛΛΑ 1R – 117V
-10 %
Brand: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Συγγραφέας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ΕΚΔΟΣΙΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1680 ΕΞΕΤΑΖΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ – ΚΩΔΙΚΑΣ VIND SUPPL GR 82 ΦΥΛΛΑ 1R – 117V, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΤ...
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: MARGARET S. CHISOLM ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΛΥΚΕΤΣΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ..
20.70€ 23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.53€
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Φιλοσοφία και ιατρική πορεύτηκαν παράλληλα κατά την αρχαιότητα, αντλώντας η μία από την άλλη ερωτήματα που αφορούσαν όχι μόνο τη σύσταση και λειτουργία των φυσικών σωμάτων και του κόσμου εν γένει, αλλά και την ερμηνεία των φυσικών φαινομένων ή τη θεμελίωση της επιστημονικής γνώσης. Οι διαφορετικές α..
21.60€ 24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.38€
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ   Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΟΦΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Η ανθρωποσοφική ιατρική, η οποία χαίρει μεγάλης εκτίμησης και εφαρμόζεται ευρέως στην Ευρώπη, ενσωματώνει αλλοπαθητικές ιατρικές πρακτικές με μη συμβατικές θεραπείες, όπως διατροφή, ρυθμικό μασάζ, θεραπευτική ευρυθμία, art therapy, γλυπτική, θεραπευτικό λόγο, μουσικοθεραπεία και πολλές άλλες. Αναγνω..
18.32€ 20.35€
Χωρίς ΦΠΑ:17.28€
ΩΧ, Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ! Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΗΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκεί που όλα φαίνονται καλά σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό επίπεδο, αισθάνεσαι ξαφνικά μια μαχαιριά στη μέση και όλα πάνε περίπατο. Έχεις κι εσύ πρόβλημα με τον μεσοσπονδύλιο δίσκο σου. Έχεις δισκοπάθεια ή κήλη δίσκου ή όπως αλλιώς λέγεται. Και τότε αρχίζεις να αναρωτιέσαι: Πώς διάβολο μο..
10.35€ 11.50€
Χωρίς ΦΠΑ:9.77€
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ (ΤΟΜΟΙ Ι   ΙΙ) ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΟΦΙΚΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
Αυτές οι διαλέξεις, που δόθηκαν στους εργάτες του πρώτου Goetheanum, καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία και την ασθένεια. Οι πρώτες εννέα διαλέξεις αναφέρονται με διάφορες περιόδους της ζωής, τη διαμόρφωση του ανθρώπινου αυτιού, τον θυρεοειδή και τις ορμόνες, τις θερα..
20.22€ 22.47€
Χωρίς ΦΠΑ:19.08€
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΥΣΗ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
What causes Cellulite? Harmless skin condition or a systemic disease of the skin and subcutaneous tissue? Μetabolic Syndrome & Cellulite • πόσο «αθώα» διαταραχή είναι η κυτταρίτιδα; • αντίσταση στην ινσουλίνη, κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα. • γιατί την ονομάζουμε μεταβολική αδικία για τις γυναί..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Συγγραφέας: ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Η πολυπλοκότητα των υγειονομικών απειλών, ο μεγάλος αριθμός κοινωνικών και ατομικών παραμέτρων και η ποικιλομορφία των επιστημονικών και μεθοδολογικών προσεγγίσεων και εργαλείων αναγνωρίζονται ως καθοριστικοί παράγοντες στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών για τη δημόσια υγεία. Ωστόσο, ο βαθμό..
22.90€ 25.44€
Χωρίς ΦΠΑ:21.60€
ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 1Η ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Περιέχει: Εισαγωγή στα Ιατρικά Απεικονιστικά Συστήματα - Μέθοδοι Ανακατασκευής Εικόνας - Υπολογιστική Αξονική Τομογραφία - Πυρηνική Ιατρική και Μονοφωτονιακή Τομογραφία Εκπομπής - Τομογραφία Εκπομπής Ποζιτρονίου - Μαγνητική Τομογραφία - Μέθοδοι Απεικόνισης Υπερήχων - Περιθλαστική Τομογραφία - Αλληλε..
22.76€ 25.29€
Χωρίς ΦΠΑ:21.47€
ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΟΣΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Η καλή διατροφή και η λήψη διαφόρων συμπληρωμάτων βιταμινών, μετάλλων και άλλων αντιοξειδωτικών και φυτικών ουσιών μπορεί να προλάβει τον καρκίνο σε ένα σημαντικό ποσοστό. Δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι υπάρχουν φυσικές μη τοξικές θεραπείες οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής ..
21.94€ 24.38€
Χωρίς ΦΠΑ:20.70€
(ΨΥΧ)ΙΑΤΡΙΚΗ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
«Αγαπηµένο τέκνο της συνάντησης των επιστηµών µε τη λογοτεχνία είναι η ιατρική», έγραφε το 2010 η καθηγήτρια λογοτεχνίας Edwige Comoy Fusaro, παραπέµποντάς µας στην ινδοευρωπαϊκή ρίζα med- (φροντίζω), από όπου το λατινικό mederi (περιθάλπω) και το αρχαιοελληνικό µέδοµαι (µεριµνώ, έχω την έγνοια, επι..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
VANDER’S ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η 16η έκδοση της Φυσιολογίας του Ανθρώπου του Vander αποτελεί το πλέον σύγχρονο σύγγραμμα Φυσιολογίας του Ανθρώπου στη διεθνή βιβλιογραφία, το οποίο χρησιμοποιείται ευρύτατα σε Ιατρικές Σχολές, Τμήματα Επιστημών Υγείας και Τμήματα Βιολογίας σε όλο τον κόσμο. Η πλούσια εικονογράφηση και η φιλική προς..
126.00€ 140.00€
Χωρίς ΦΠΑ:118.87€
ΒRΑΙΝFΙΤ - ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: HANSEN ANDERS
Υπάρχει στ’ αλήθεια τρόπος να μειώσουμε το στρες τονώνοντας παράλληλα τη μνήμη μας; Να βελτιώσουμε το IQ μας επιβραδύνοντας παράλληλα τη διαδικασία της γήρανσης; Να γίνουμε πιο δημιουργικοί ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητα συγκέντρωσης; Η απάντηση είναι απλή: κίνηση. Όλα τα δεδομένα της έρευνας ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
Η ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ: ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
-10 %
Brand: ΕΥΓΝΩΜΩΝ Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΝΟΥ
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σήκωμα βάρους με λανθασμένο τρόπο ή η κακή στάση στο γραφείο μας θα οδηγήσει, σύντομα και με ακρίβεια, στην εμφάνιση πόνου στη μέση, τον αυχένα ή/και τους ώμους. Θα μπορούσατε, όμως, ποτέ να φανταστείτε ότι τα ρούχα που φοράτε μπορεί να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην πρό..
24.33€ 27.03€
Χωρίς ΦΠΑ:22.95€
Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο χρηστικό εργαλείο για όλους τους γονείς, καθώς τους παρέχει πολύτιμες πληροφορίες, με απλούς και κατανοητούς όρους, για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους. Αποτελεί ένα πρακτικό εγχειρίδιο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πρόβλημα έχει το παιδί σας κα..
17.01€ 18.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.05€
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
-10 %
Brand: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ένα νέο βιβλίο που έρχεται να φωτίσει όλες τις πτυχές γύρω από τα σύγχρονα δεδομένα της χειρουργικής στην περιοδοντική θεραπεία και συγκεκριμένα όλων των χειρουργικών τεχνικών που εφαρμόζονται στην Περιοδοντολογία. Αρχικά, αναλύονται τα κρίσιμα ανατομικά στοιχεία για την Περιοδοντολογία και την Εμφ..
126.00€ 140.00€
Χωρίς ΦΠΑ:118.87€
ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: Philipp Dettmer
Ταξιδέψτε στο σώμα σας για να γνωριστείτε με τις στρατιές των δυνάμεών σας, με τους αδίστακτους μονομάχους και τους κρυφούς ντετέκτιβ που σας προστατεύουν ενάντια στα τρισεκατομμύρια μικρόβια που προσπαθούν να εισβάλουν μέσα σας...
21.96€ 24.40€
Χωρίς ΦΠΑ:20.72€
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: Αλέξανδρος-Σταμάτιος Αντωνίου Μαρίνα Ντάλλα
Ένα ταξίδι στην Ιθάκη, νέων και ενήλικων, εργαζόμενων και ανέργων, μεταναστών και προσφύγων που βίωναν την εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες τους κρατούσαν αποπροσανατολισμένους στην ψευδαίσθηση, στο φόβο του θανάτου, ξένους στο ίδιο τους το σπίτι, με τους συντρόφους τους και την κοινωνί..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ  ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: POMERANTZ ANDREW M.
Περιέχει: Πρόλογος - Κλινική Ψυχολογία: Ορισμός και Εκπαίδευση - Η Εξέλιξη της Κλινικής Ψυχολογίας - Τρέχουσες Αντιπαραθέσεις και Τάσεις στην Κλινική Ψυχολογία - Θέματα Διαφορετικότητας και Πολιτισμού στην Κλινική Ψυχολογία - Δεοντολογικά και Επαγγελματικά Ζητήματα στην Κλινική Ψυχολογία - Η Έρευνα ..
32.46€ 36.07€
Χωρίς ΦΠΑ:30.63€
ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Tο βιβλίο αποτελεί σύνθεση διαλέξεων του Rudolf Steiner μαζί με σχετική επιστημονική βιβλιογραφία των: Heinz Vogel, Hans Pohl, Friedrich Huseman, Otto Wolff και Rudolf Treichler. «Την πρώτη εποχή των Μετά-Ατλάντειων χρόνων, όταν ο αρχαίoς Ινδικός πολιτισμός βρισκόταν στην ακμή του, ο άνθρωπος αισθα..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 79 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.