Menu
Your Cart
Δωρεάν αποστολή Βιβλίων σε όλη την Ελλάδα από 45€
για την πόλη της Βέροιας δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 19€

Ιατρική

Βιβλία Ιατρικής online Docu

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΟΣΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Η καλή διατροφή και η λήψη διαφόρων συμπληρωμάτων βιταμινών, μετάλλων και άλλων αντιοξειδωτικών και φυτικών ουσιών μπορεί να προλάβει τον καρκίνο σε ένα σημαντικό ποσοστό. Δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι υπάρχουν φυσικές μη τοξικές θεραπείες οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής ..
21.94€ 24.38€
Χωρίς ΦΠΑ:20.70€
(ΨΥΧ)ΙΑΤΡΙΚΗ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
-10 %
Brand: ΤΟΠΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
«Αγαπηµένο τέκνο της συνάντησης των επιστηµών µε τη λογοτεχνία είναι η ιατρική», έγραφε το 2010 η καθηγήτρια λογοτεχνίας Edwige Comoy Fusaro, παραπέµποντάς µας στην ινδοευρωπαϊκή ρίζα med- (φροντίζω), από όπου το λατινικό mederi (περιθάλπω) και το αρχαιοελληνικό µέδοµαι (µεριµνώ, έχω την έγνοια, επι..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
VANDER’S ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: UTOPIA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Η 16η έκδοση της Φυσιολογίας του Ανθρώπου του Vander αποτελεί το πλέον σύγχρονο σύγγραμμα Φυσιολογίας του Ανθρώπου στη διεθνή βιβλιογραφία, το οποίο χρησιμοποιείται ευρύτατα σε Ιατρικές Σχολές, Τμήματα Επιστημών Υγείας και Τμήματα Βιολογίας σε όλο τον κόσμο. Η πλούσια εικονογράφηση και η φιλική προς..
126.00€ 140.00€
Χωρίς ΦΠΑ:118.87€
ΒRΑΙΝFΙΤ - ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ
-10 %
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Συγγραφέας: HANSEN ANDERS
Υπάρχει στ’ αλήθεια τρόπος να μειώσουμε το στρες τονώνοντας παράλληλα τη μνήμη μας; Να βελτιώσουμε το IQ μας επιβραδύνοντας παράλληλα τη διαδικασία της γήρανσης; Να γίνουμε πιο δημιουργικοί ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητα συγκέντρωσης; Η απάντηση είναι απλή: κίνηση. Όλα τα δεδομένα της έρευνας ..
15.93€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:15.03€
Η ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ: ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
-10 %
Brand: ΕΥΓΝΩΜΩΝ Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΝΟΥ
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σήκωμα βάρους με λανθασμένο τρόπο ή η κακή στάση στο γραφείο μας θα οδηγήσει, σύντομα και με ακρίβεια, στην εμφάνιση πόνου στη μέση, τον αυχένα ή/και τους ώμους. Θα μπορούσατε, όμως, ποτέ να φανταστείτε ότι τα ρούχα που φοράτε μπορεί να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην πρό..
24.33€ 27.03€
Χωρίς ΦΠΑ:22.95€
Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
-10 %
Brand: ΙΑΜΒΟΣ Συγγραφέας: ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο χρηστικό εργαλείο για όλους τους γονείς, καθώς τους παρέχει πολύτιμες πληροφορίες, με απλούς και κατανοητούς όρους, για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους. Αποτελεί ένα πρακτικό εγχειρίδιο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πρόβλημα έχει το παιδί σας κα..
17.01€ 18.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.05€
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
-10 %
Brand: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ένα νέο βιβλίο που έρχεται να φωτίσει όλες τις πτυχές γύρω από τα σύγχρονα δεδομένα της χειρουργικής στην περιοδοντική θεραπεία και συγκεκριμένα όλων των χειρουργικών τεχνικών που εφαρμόζονται στην Περιοδοντολογία. Αρχικά, αναλύονται τα κρίσιμα ανατομικά στοιχεία για την Περιοδοντολογία και την Εμφ..
126.00€ 140.00€
Χωρίς ΦΠΑ:118.87€
ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
-10 %
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Συγγραφέας: Philipp Dettmer
Ταξιδέψτε στο σώμα σας για να γνωριστείτε με τις στρατιές των δυνάμεών σας, με τους αδίστακτους μονομάχους και τους κρυφούς ντετέκτιβ που σας προστατεύουν ενάντια στα τρισεκατομμύρια μικρόβια που προσπαθούν να εισβάλουν μέσα σας...
19.98€ 22.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.85€
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
-10 %
Brand: ΑΡΜΟΣ Συγγραφέας: Αλέξανδρος-Σταμάτιος Αντωνίου Μαρίνα Ντάλλα
Ένα ταξίδι στην Ιθάκη, νέων και ενήλικων, εργαζόμενων και ανέργων, μεταναστών και προσφύγων που βίωναν την εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες τους κρατούσαν αποπροσανατολισμένους στην ψευδαίσθηση, στο φόβο του θανάτου, ξένους στο ίδιο τους το σπίτι, με τους συντρόφους τους και την κοινωνί..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ  ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΤΖΙΟΛΑ Συγγραφέας: POMERANTZ ANDREW M.
Περιέχει: Πρόλογος - Κλινική Ψυχολογία: Ορισμός και Εκπαίδευση - Η Εξέλιξη της Κλινικής Ψυχολογίας - Τρέχουσες Αντιπαραθέσεις και Τάσεις στην Κλινική Ψυχολογία - Θέματα Διαφορετικότητας και Πολιτισμού στην Κλινική Ψυχολογία - Δεοντολογικά και Επαγγελματικά Ζητήματα στην Κλινική Ψυχολογία - Η Έρευνα ..
32.46€ 36.07€
Χωρίς ΦΠΑ:30.63€
ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Tο βιβλίο αποτελεί σύνθεση διαλέξεων του Rudolf Steiner μαζί με σχετική επιστημονική βιβλιογραφία των: Heinz Vogel, Hans Pohl, Friedrich Huseman, Otto Wolff και Rudolf Treichler. «Την πρώτη εποχή των Μετά-Ατλάντειων χρόνων, όταν ο αρχαίoς Ινδικός πολιτισμός βρισκόταν στην ακμή του, ο άνθρωπος αισθα..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
-10 %
Brand: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Συγγραφέας: LESCHZINER GUY
Οι περιπέτειες του νυχτερινού εγκεφάλου: εφιάλτες, σύνδρομα, διαταραχές και θεραπείες . Αϋπνία, ναρκοληψία, νυχτερινοί τρόμοι, άπνοια και υπνοβασία είναι μερικές μόνο από τις παθήσεις που δεν αφήνουν τους ανθρώπους να κοιμηθούν. Οι νυχτερινές εμπειρίες τους είναι από το υλικό που φτιάχνονται οι εφιά..
18.99€ 21.10€
Χωρίς ΦΠΑ:17.92€
ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ. ΛΕΡΟΣ. ΔΑΦΝΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
-10 %
Brand: ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Συγγραφέας: ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ο όρος «ψυχιατρική μεταρρύθμιση» είναι, ως προς το δίπολο των διαμετρικά αντίθετων σημασιών και περιεχομένων που εκφράζει, από τους πιο αμφιλεγόμενους. Έγινε ποτέ κάποια πραγματική μεταρρύθμιση του συστήματος των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, της κουλτούρας και της πρακτικής τους ή το αποτέλεσμα των περ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
Εταιρεία: Οδηγός δημοσίευσης εργασιών, 7η αμ. έκδοση
-10 %
Brand: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Επιστημονική επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Χριστίνα Κανάκη – Πάντειο Πανεπιστήμιο Με περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις διεθνώς. Ο επίσημος οδηγός για το στυλ γραφής APA Ένας πρακτικός οδηγός για το διεθνώς καθιερωμένο στυλ γραφής της APA για να γράφετε με σαφήνεια και ακρίβεια τις δημοσιεύσεις..
39.60€ 44.00€
Χωρίς ΦΠΑ:37.36€
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: STEINER RUDOLF
«Ουσιαστικά δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για κανονικότητα ή ανωμαλία στην εσωτερική ζωή ενός παιδιού ούτε και στην εσωτερική ζωή των ανθρώπων συνολικά… Δεν κερδίζει κανείς πολλά από έναν τέτοιο χαρακτηρισμό και το πρώτο πράγμα που πρέπει να συμβεί είναι ο ιατρός ή ο δάσκαλος να μην επιλέξει μια ..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Η ολιστική ιατρική ανήκει στον χώρο της εναλλακτικής ιατρικής, και έτσι αντιμετωπίζεται με καχυποψία από πολλούς συμβατικούς γιατρούς. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στην αντιμετώπιση του καρκίνου με ολιστικές μεθόδους. Από την άλλη, οι συμβατικοί γιατροί ανάγουν την επιστήμη τους στην ελληνική αρχαι..
18.13€ 20.14€
Χωρίς ΦΠΑ:17.10€
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
-10 %
Brand: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Το πρώτο εμβόλιο mRNA είναι ίσως το σημαντικότερο επιστημονικό επίτευγμα της ανθρωπότητας στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Η άμεση χρήση του μας πρόσφερε το ισχυρότερο όπλο απέναντι στην Covid-19 και έσωσε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Ο συγκλονιστικός αγώνας ενάντια στον χρόνο των Οζλέμ Τουρετζί κα..
19.80€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.68€
ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ETRA Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Στις 11 Φεβρουάριου του 1923, ο Rudolf Steiner έδωσε μια διάλεξη στο Dornach με τίτλο: Ο αόρατος άνθρωπος μέσα μας και με υπότιτλο «Η παθολογία ως βάση για τη θεραπεία». Με τον τίτλο αυτό θα περίμενε κανείς ότι αυτή η διάλεξη θα απευθυνόταν σε ιατρούς και θεραπευτές, παρ’ όλα αυτά απευθύνθηκε δημόσι..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
ΑΦΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ - ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΖΗΝ
-10 %
Brand: ΙΝΔΙΚΤΟΣ Συγγραφέας: CAPRA FRITJOF
Για να σχεδιάσουμε βιώσιμες ανθρώπινες κοινότητες, χρειάζεται πρώτα να κατανοήσουμε πώς η φύση διατηρεί και προάγει τη ζωή. Μελετώντας τη μακρά ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπου, συνειδητοποιούμε ότι η βιωσιμότητα δεν είναι μια ατομική ιδιότητα αλλά στοιχείο ενός ολόκληρου πλέγματος σχέσεων, καθώς π..
29.70€ 33.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.02€
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΠΑ Συγγραφέας: ΡΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Εισαγωγή στη βιομηχανική φαρμακευτική. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 : Επιχειρηματική ανάπτυξη στη φαρμακευτική βιομηχανία. Από τη σύλληψη της ιδέας στην αγορά. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Βιομηχανική παραγωγή ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: Σχεδιασμός και Οργάνωση Συστημάτων Παραγωγής ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Η Θεωρία της Ποιότητας ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Κανόνες Ο..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 70 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.