Menu
Your Cart

ΛΙΒΑΝΗ

ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ - ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΚΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Κ.
«...Στάσου στο σηµείο Ύψιλον. Και τότε θα δεις, την ίδια στιγµή, «Αυτά που έζησες, αυτά που ζεις και αυτά Τη φωνή του άπειρες φορές στη στέρνα την απέραντη των άστρων, για να βρει απάντηση στο «πώς» και στο «γιατί» της ύπαρξής του. Μα η φωνή πίσω θα γυρίζει, για να µεγαλώνει της µοναξιάς του τη ..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Είναι Χριστούγεννα. Ο Άγιος Βασίλης, µετά από την τόσο κουραστική βραδιά που έχει περάσει, θέλει πια να ξεσκάσει. Τι καλύτερο από το να διοργανώσει ένα πάρτι για όλους τους φίλους του!..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΔΑΓΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Στα βάθη της Ανατολής, στην πόλη Ουρούκ, πριν από πολλά πολλά χρόνια, η βαριά κατάρα του θεού Άνου βύθιζε στη θλίψη και τη συµφορά τη ζωή του βασιλιά Λουγκαλµπάντα και της συζύγου του Νινσούν: ο γιος τους, ο Γκιλγκαµές, είχε έρθει στον κόσµο χωρίς να µπορεί να µιλήσει, να δει και να ακούσει, παρά µό..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΟ ΚΟΥΝΕΛΙ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: WILLIAMS MARGERY
Το Βελουδένιο Κουνέλι ζει στο παιδικό δωμάτιο μαζί με όλα τα άλλα παιχνίδια, περιμένοντας τη μέρα που το Αγόρι θα το διαλέξει για συντροφιά. Με τον καιρό, γίνεται φίλος με το κουρελιασμένο Δερμάτινο Άλογο, το πιο σοφό παιχνίδι, που του αποκαλύπτει τον στόχο όλων των παιχνιδιών: να γίνουν «αληθινά» μ..
10.35€ 11.50€
Χωρίς ΦΠΑ:9.77€
Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΠΑΥΛΙΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κάποτε, στο κέντρο ενός κήπου υπήρχε ο πέτρινος θρόνος του βασιλιά του τόπου. Αυτός είχε µια παράξενη επιθυµία: Άκουσε την ιστορία του Χριστού και τα θαυµαστά Του έργα, όπως και ότι ποτέ δεν αγαπήθηκε βασιλιάς τόσο πολύ από τους ανθρώπους. Από τον εγωισµό του πήρε ένα κοµµάτι από τον σταυρό που στα..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΑΝΝΑ ΠΑΝΕΡΗ ΕΥΑ
Είσαι ένα µοναδικό και υπέροχο πλάσµα. Το ξέρεις ότι µέσα σου έχεις όλη τη δύναµη που χρειάζεσαι; Το ξέρεις πως η καρδιά σου γνωρίζει τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισµένο; Εµπιστέψου τη δύναµη µέσα σου! Εµπιστέψου τον εαυτό σου! Εάν δεν το κάνεις εσύ, τότε ποιος; Εικονογράφηση: Άννα Παπαμάρκου..
11.45€ 12.72€
Χωρίς ΦΠΑ:10.80€
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΣΚΟΒΕΛ ΣΙΝ ΦΛΟΡΕΝ
Η ερώτηση που κάνουν πάντα σ’ έναν επιτυχηµένο άνθρωπο είναι: «Ποιο είναι το µυστικό της επιτυχίας σου;» Όλοι θέλουν να µάθουν πώς ν’ ανοίξουν τη µυστική πόρτα της επιτυχίας. Υπάρχει επιτυχία για τον καθένα, αλλά φαίνεται να βρίσκεται πίσω από µια πόρτα ή έναν τοίχο. Στη Βίβλο αναφέρεται η θαυµάσια ..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΣΚΟΒΕΛ ΣΙΝ ΦΛΟΡΕΝΣ
Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι η ζωή είναι µια µάχη, αλλά στην πραγµατικότητα δεν είναι µάχη, είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, ωστόσο, που δε γίνεται να το παίξουµε µε επιτυχία αν δε γνωρίζουµε τους πνευµατικούς νόµους. Οι κανόνες του παιχνιδιού δίνονται µε έξοχη σαφήνεια στην Παλαιά και στην Και..
11.25€ 12.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.61€
Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΜΟΥ ΓΙΟΧΑΝΑ
Μια οικογενειακή τραγωδία οδηγεί µια αστυνοµικό στον τόπο των παιδικών της χρόνων, και ο θάνατος ενός εφήβου προκαλεί σύγκρουση ανάµεσα στο παρελθόν και στο παρόν. Η ντετέκτιβ Χάνα Ντούνκερ επιστρέφει αναπάντεχα στον γενέθλιο τόπο της, το νησί Έλαντ. Είχε τραπεί σε φυγή µετά την καταδίκη του πατέρα ..
15.66€ 17.39€
Χωρίς ΦΠΑ:14.77€
ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΠΑΟΛΙΝΙ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ
Το διάστημα κρύβει αναρίθμητα μυστικά η Κίρα μόλις ανκάλυψε το πλέον θανατηφόρο. Η Κίρα Ναβάρεζ ονειρευόταν να ζήσει σε καινούριους κόσμους. Τώρα ξύπνησε σε έναν εφιάλτη. Κατά τη διάρκεια µιας συνηθισµένης αποστολής τοπογράφησης σε έναν µη αποικισµένο πλανήτη, η Κίρα ανακαλύπτει ένα εξωγήινο κειµήλ..
16.11€ 17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:15.20€
ΕΚΑΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΑ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ
Η Αρετή και η Όλγα, δύο γυναίκες, πολλές ζωές. Η µια άφησε τον Πόντο, η άλλη άφησε τη Μικρά Ασία. Περπάτησαν τον δρόµο µε τα χιλιάδες πεσµένα σώµατα. Άφησαν πίσω τους κοµµάτια της ψυχής. Έχτισαν ένα καινούριο αύριο σε άγνωστα χώµατα. Η ιστορία του χαµού και της επανασύστασης. Δύο κόσµοι που φαίνεται..
15.12€ 16.80€
Χωρίς ΦΠΑ:14.27€
ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΙΜΝΗ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΒΑΓΚΝΕΡ ΓΙΑΝΑ
Ένα διεθνές BESTSELLER που έγινε σειρά στο NETFLIX. ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ «ΜΕΤΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ» ΘΡΙΛΕΡ Αντιµετωπίζοντας το τέλος του πολιτισµού, όταν ξεσπά µια τροµακτική επιδηµία, µια οµάδα ανθρώπων ρισκάρει τη ζωή, την αγάπη και την ανθρωπιά της σε έναν βάναυσο αγώνα για επιβίωση. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρε..
15.66€ 17.41€
Χωρίς ΦΠΑ:14.78€
ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
479 π.Χ. Οι Έλληνες, έχοντας δηµιουργήσει µια πανελλήνια συµµαχία, αντιµετωπίζουν τους Πέρσες στις Πλαταιές, σε µια µάχη που µέλλει να αποδειχτεί η πιο κρίσιµη για την τελική έκβαση των περσικών πολέµων. Ανάµεσά τους και ένα άγηµα Κυθνίων υπό την ηγεσία του νεαρού Απολλώνιου, ενός ευγενούς της Κυθν..
15.21€ 16.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.35€
ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ένα µυθιστόρηµα µαγνητική τοµογραφία της ελληνικής κοινωνίας στα καταιγιστικά χρόνια των µνηµονίων. Τα όνειρα γίνονται εφιάλτες, οι έρωτες γίνονται ψίθυροι κρυφοί, οι µικροµεσαίοι καταστρέφονται κατά χιλιάδες, η εύρεση εργασίας µοιάζει µε παράνοµη επιδίωξη. Δραµατικές ανατροπές, τεράστιες αβεβαιότητ..
15.21€ 16.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.35€
ΛΕΜΕ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ - ΛΕΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ / ΜΥΘΟΥΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ& ΝΤΒΕΙΚ ΑΙΝΤΑ ΞΕΝΗ
«Ένα βιβλίο για τη σηµασία των νανουρισµάτων και των ιστοριών / µύθων, που είναι ένα ταξίδι φαντασίας, ένα παράθυρο στον κόσµο». Μαρία Καλαµπόγια, Παιδίατρος «Απλό και προσιτό σε όλους, προσφέρει άµεση σύνδεση και το πέρασµα ανάµεσα στα αναπτυξιακά στάδια από την εµβρυϊκή στη βρεφική και παιδική ηλι..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Ένα κοινωνικό θρίλερ µυστηρίου, ένα επικίνδυνο ταξίδι από την Αθήνα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, γεµάτο συναίσθηµα, αγωνία, συνωµοσίες, µε µια απρόβλεπτη διαδροµή. Δέκα χρόνια µετά το ξέσπασµα του κορονοϊού, η Νίκη, µια σαραντάχρονη, δυναµική και υπερευφυής Ελ..
16.56€ 18.40€
Χωρίς ΦΠΑ:15.62€
ΖΗΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΣΕΝ ΛΟΥΠΕΝ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΓΚΑΡΝΙΕ ΣΤΕΦΑΝ
Κομψός, αστείος, πονηρός, ελκυστικός, μάγος... Εµπνευστείτε από τον διασηµότερο τζέντλεµαν-λωποδύτη! Σκέφτεστε το αδιανόητο, όταν θέλετε να πραγµατοποιήσετε το ανέφικτο; Αυτό κάνει ο Αρσέν Λουπέν για να πετύχει τα σχέδιά του. Πιστός πάντα στον εαυτό του, και στα στραβά και στα καλά του, χρησιµοποιε..
13.05€ 14.50€
Χωρίς ΦΠΑ:12.31€
ΔΕΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
«Κι αυτή η µοίρα που κινεί τα νήµατα, που δένει τις ζωές µας και τις ευθυγραµµίζει µε τη σοφότερη γεωµετρία, να τέµνονται ή να είναι παράλληλες, να σχηµατίζουν κύκλους οµόκεντρους ή τρίγωνα ισόπλευρα, έφτιαξε έτσι τα πράγµατα ώστε τη στιγµή που η Χαρά οδηγούσε στο κενό η Φωτεινή να χάνεται στα µάτια..
15.21€ 16.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.35€
ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΙΒΑΝΗ..
21.60€ 24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.38€
ΖΩΔΙΑ 2022-2023: Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
-10 %
Brand: ΛΙΒΑΝΗ Location: ΛΕΦΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΖΩΔΙΑ 2022-2023: Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ, ΛΙΒΑΝΗ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 135 (7 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.