Menu
Your Cart

ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΙΝ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: KEBLER VERENA
H Λαρίσα, που θέλει να τη φωνάζουν Λάρι, ζει σε μια πόλη με ιδιαίτερη ιστορία – στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου έγινε στο Ντέμιν η μεγαλύτερη μαζική αυτοκτονία στην ιστορία της Γερμανίας. Για τη Λάρι όμως η πόλη που γεννήθηκε είναι ένα και μόνο πράγμα πάνω απ' όλα: Βαρετή! Θέλει να βγει στον έξω..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΓΡΙΦΟΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: OWEN DAVID
Παραδόξως, οι σχέσεις Βρετανίας και Ρωσίας δεν έχουν επαρκώς διερευνηθεί στη μακρά τους διάρκεια. Αφετηρία αυτού του βιβλίου είναι η Ναυμαχία του Ναβαρίνου, ένα κομβικής σημασίας γεγονός –στρατιωτικό, γεωπολιτικό, διπλωματικό– που συνδέεται άρρηκτα με την επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής Επανάστασης..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ( ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ)
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: KING MARTIN LUTHER JR.
«Ο άξονας και ο στόχος των ομιλιών-κηρυγμάτων του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ήταν δεδηλωμένος και επίμονος: η υπέρβαση των φυλετικών διακρίσεων. Όλα τα επιχειρήματα υπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δείγμα πολιτικής θεολογίας του 20ού αιώνα. Η θεολογική προσέγγιση, το λατρευτικό πλα..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΖΑΤΕΛΗ ΖΥΡΑΝΝΑ
Τα πολύ παλιά τα χρόνια, στο ξεκίνημα των καιρών και στο μακρινότερο σημείο της γης ήταν μια πόρτα. Μια κλειδωμένη πόρτα. Aπό όλες τις μεριές του κόσμου ταξίδευαν άντρες και γυναίκες με κλειδιά στο χέρι για να ανοίξουνε την πόρτα. Μα η πόρτα δεν άνοιγε με τίποτα. Όποιος πίστεψε ότι οι νεκροί του πρ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΖΑΤΕΛΗ ΖΥΡΑΝΝΑ
Oι είκοσι έξι ιστορίες (έντιτλα κεφάλαια) του μυθιστορήματος της Zυράννας Zατέλη Mε το παράξενο όνομα Pαμάνθις Eρέβους εξελίσσονται στα τέλη του '50, κάπου στη βόρεια Eλλάδα, με αναδρομές που φτάνουν στις πρώτες δεκαετίες του εικοστού αιώνα. Παρακολουθούμε το ιστορικό πέντε αδελφών (τεσσάρων γυναικώ..
18.00€ 20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.98€
ΟΡΑΤΗ ΣΑΝ ΑΟΡΑΤΗ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΖΑΤΕΛΗ ΖΥΡΑΝΝΑ
«Δεν μπορείς να πεθάνεις αν δεν γράψεις αυτήν την ιστορία». Έρχονταν κι έφευγαν οι εποχές, οι μέρες καταπίνανε τις μέρες, κι η Λεύκα παράδερνε μες στην σιωπή και στους δισταγμούς της. Όλο ένοιωθε να την φυσάει το αεράκι της ευφορίας, να παρακινείται συθέμελα να γράψει επιτέλους την «ιστορία φάντασμα..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: AIRA CESAR
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε μια οικοδομή του Μπουένος Άιρες. Οι ιδιοκτήτες επισκέπτονται τα ημιτελή διαμερίσματα προκειμένου να ελέγξουν την πρόοδο των κατασκευών, ενώ οι εργάτες συνεχίζουν τη δουλειά τους με τη σκέψη στην αργία της επομένης. Σύντομα όμως γίνεται σαφές ότι εκεί, δίπλα στους ανθρώπους,..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ COACHING ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: GOREN-BAR AVI
Τo βιβλίο Τα μυστικά της Εκφραστικής Θεραπείας μέσω Τεχνών και Coaching είναι η συμβολή του δρ Άβι Γκόρεν-Μπαρ στη θεραπευτική κοινότητα αλλά και στην κοινότητα του coaching. Παρέχει στον αναγνώστη μια σύγχρονη και ενημερωμένη ψυχοδυναμική προσέγγιση στις θεραπείες μέσω τεχνών. Ένας συναρπαστικός, ζ..
16.20€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.28€
ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ (ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ)
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: GUTIERREZ PABLO
Τη λένε Μαρία και, θέλοντας να δραπετεύσει από τη μετριότητα και την ανία, έχει φύγει για το εξωτερικό. Ένα τετράδιο, ένα αβέβαιο εισόδημα και μια στέγη είναι όλα όσα χρειάζεται. Γύρω της, μετανάστες καταδιώκονται, νυχτερινές έφοδοι πραγματοποιούνται, ενώ υπάρχουν και προάστια όπου δεν διεισδύει λευ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
Η ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ)
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ιστορίες που μιλούν για την αστική ζούγκλα και την απόδραση απ’ τον παλιό μας εαυτό, για τους χειμώνες στην πόλη και τα καλοκαίρια στα νησιά, για την ανάγκη του μύθου που παραμένει ισχυρότερος από την αμφιβολία και για πολλά άλλα. Πίσω από κάθε αφήγηση κρύβεται ένας μικρός ή ένας μεγάλος κύκλος ζωής..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΕΒΑΦΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ; (ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ)
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΛΥΚΑΡΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ
… Τα σπαράγµατα που µου αφηγήθηκε ο Κ για αυτά τα πρόσωπα µε είχαν εξωθήσει στο παράλογο: στο να προσπαθώ άδικα να μαντέψω τη μετέπειτα πορεία της ζωής τους. Του Φ που έγινε μαοϊκός και έπειτα από χρόνια ζήτησε από τον Κ να μεσολαβήσει για να επιστρέψει στο Κόμμα από το οποίο εκείνος θα αποχωρούσε α..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Σε ένα τόμο 700 σελίδων ο Ομότιμος Καθηγητής Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεοδόσης Πυλαρινός προσεγγίζει το συνολικό έργο του Αντώνη Φωστιέρη, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους ποιητές με συνεχή παρουσία μισού αιώνα στα ελληνικά γράμματα, με πρωτογενές έργο δέκα συλλογών στο ενεργητικό του, καίρι..
17.99€ 19.99€
Χωρίς ΦΠΑ:16.97€
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ Ο, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΚΛΩΤΣΑ ΣΟΦΙΑ
Τι είναι η ευτυχία και πώς μπορούμε να την κατακτήσουμε; Το βιβλίο αυτό προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς μας, όπως είναι η επαγγελματική επιτυχία, οι σχέσεις, η υγεία και η ισορροπία, η προσωπική ανάπτυξη, ο πλούτος και η ευτυχία γενικότερα. Στηρίζεται..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΧΝΟΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
Σε μια πανικόβλητη πόλη, που ζει και κινείται υπό την απειλή τρομοκρατικών χτυπημάτων, όπου όλοι και όλες παρακολουθούνται με κάμερες και όπου η πραγματικότητα αρκετά συχνά δεν είναι αυτή που δείχνει, ο δεκαεννιάχρονος φοιτητής Άλεκ βιντεοσκοπεί άθελά του τη δολοφονία ενός συμφοιτητή του από τις Αρχ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Ο Μπάμπης ζει σε μια φάρμα και θέλει μόνο ένα πράγμα, την ησυχία του. Η έκπληξή του είναι μεγάλη όταν η αγαπημένη του ξαδέρφη, που είναι γραμματέας του Αϊ Βασίλη, προσγειώνεται με το έλκηθρο και τους τάρανδους στην αυλή του. Η έκπληξή του είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν του ζητάει να πάρει τη θέση του Α..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Ο ΑΖΟΡ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΕΝΝΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Kύριε, με είδατε; Eίδατε εμένα ή κάποιο ομοίωμά μου; Kύριε, σ’ εμένα απευθύνεστε; O κύριος τον πλησιάζει. Ισχύει. Δεν είναι παραίσθηση. Αγγίζει το τρίχωμά του. Τον χαϊδεύει. Αυτό κι αν είναι πρωτοφανέρωτη αίσθηση. Εντέλει, γεννιέσαι ξανά. Είναι αλήθεια ότι, όταν γεννιόμαστε, δεν είμαστε ένας. ..
7.20€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.80€
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΣΚΥΛΟΒΡΟΜΕΡΑ ΙΧΝΗ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ORO BEGOÑA
Ο ΟΥΓΚΟ και Η ΟΛΙΒΙΑ ζητάνε εδώ και χρόνια από τους γονείς τους ένα σκυλάκι. Μετά από πολλά παρακάλια, κλάματα και υποσχέσεις, τα καταφέρνουν! Η χαρά τους όμως δεν θα κρατήσει πολύ. Η Τροία με τα πανέξυπνα ματάκια που έχει ξετρελάνει όλη την οικογένεια, εξαφανίζεται ως δια μαγείας και όλα δείχνουν ό..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ORO BEGOÑA
Όταν η Λάουρα γίνεται δεκτή στο Σούπερ Βόις Κιντς, ο ΟΥΓΚΟ και η ΟΛΙΒΙΑ το βάζουν σκοπό να κερδίσει η γειτόνισσά τους στον σημαντικότερο τραγουδιστικό διαγωνισμό της τηλεόρασης, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες παγίδες, φρικτές κομμώσεις και τους πιο παρτσακλούς..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΙΑ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022
-10 %
Brand: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ένα σπαρταριστό ημερολόγιο, μια απολαυστική ανθολογία με τα πιο δημοφιλή «τιτιβίσματα» που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία...
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022
-10 %
Τι είναι η ευτυχία; Δικαίωμα ή χρέος; Μήπως είναι η εναρμόνιση με τον εαυτό μας; Η ικανότητα να ζούμε την κάθε μας στιγμή; Η ωριμότητα να ανακαλύπτουμε τη χαρά μέσα στη δυστυχία; Ποια η σχέση της με την προσφορά ή τη δημιουργία; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απασχόλησαν κατά καιρούς όλα τα μεγάλα..
9.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.49€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 162 (9 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.