Menu
Your Cart

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ

Κ' Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ - ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΤΑ ΚΑΤΣΙΚΗ-ΓΚΙΒΑΛΟΥ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Ο τιμητικός αυτός τόμος για την Ομότιμη Καθηγήτρια Άντα Κατσίκη-Γκίβαλου, ελάχιστη ένδειξη οφειλόμενης τιμής στο πρόσωπό της αλλά και μια μάλλον υπολειπόμενη προβολή της προσφοράς της, επιχειρεί να σκιαγραφήσει τη μακρόχρονη και πολύπλευρη διαδρομή της ως πανεπιστημιακής δασκάλας. Διαρθρωμένος σε εν..
38.61€ 42.90€
Χωρίς ΦΠΑ:36.42€
ΓΚΟΥΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΚΑΤΣΙΦΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
Μια ιστορία για ένα χωριό, ένα τσούρμο παιδιά κι έναν αγριάνθρωπο. Κάθε καλοκαίρι, μόλις έρχονταν οι αμερικάνες, το τσούρμο παρασυρόταν σε ακόμη μεγαλύτερες σκανταλιές κι αταξίες, κάνοντας το χωριό άνω κάτω. Όμως κανείς δεν περίμενε πως εκείνο τον Αύγουστο ένα δωδεκάχρονο κορίτσι από την Αθήνα θα πρ..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
ΖΑΖΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΑΡΓΥΡΩ ΠΙΠΙΝΗ
Βρέθηκα κάτω από τρενάκια και μολυβένια στρατιωτάκια και κούκλες και πατίνια. […] Κι έμεινα κι εγώ εκεί, με τα κουζινικά και τα παιχνίδια τα κουρδιστά, για να φυλάω τα μυστικά. Ναι, εμείς ήμασταν οι φύλακες, εμείς φυλάξαμε τα μυστικά. Η Ζάζα, ο Όττο, η Κολέτ, το Βουμβούμ… Τα παιχνίδια των παιδιών -..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ
ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ, ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΛΙΛΑ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ
Ναι, είναι αλήθεια πως ο Γιάννης κάνει αταξίες. Είναι επίσης αλήθεια πως του αρέσει πολύ να πειράζει τους άλλους. Όμως, ούτε την αδελφή του αφήνει σε ησυχία... Είναι ο Γιάννης, λοιπόν, αυτό που λέμε "ζιζάνιο";..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ERIC CARLE
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: Eric Carle
Ανακαλύψτε τη βιοποικιλότητα του πλανήτη μας και πάνω από 180 υπέροχα ζώα ζωγραφισμένα από τον Έρικ Καρλ, τον δημιουργό του βιβλίου Μια Κάμπια Πολύ Πεινασμένη...
24.21€ 26.90€
Χωρίς ΦΠΑ:22.84€
ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ - Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΚΑΚΑΤΣΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Καθημερινά, κάθε νύχτα, την ίδια ώρα, δέχεται ένα τηλεφώνημα από άγνωστη γυναικεία φωνή, που του λέει απλώς «δέκα και δέκα» και το κλείνει… Κάθε νύχτα. Φαινομενικά ακίνδυνο, αλλά παράλληλα διεστραμμένο. Την εμπειρία αυτή βιώνει ο γοητευτικός μαθηματικός Μάριος Μαθιόπουλος. Στην αρχή αντιμετωπίζει τη..
14.85€ 16.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.01€
ΜΙΑ ΚΑΜΠΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: CARLE ERIC
Παίζουμε κρυφτό στη σαβάνα; Συντροφιά με την Πολύ Πεινασμένη Κάμπια ακολούθησε τα μονοπάτια και βρες τι κρύβεται σε κάθε κρυψώνα. Μες στα χορτάρια, στη σκιά για να μη ζεσταθούν, τα λιονταράκια παίζουνε… …κι όλο χοροπηδούν...
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑ Η ΕΛΠΙΔΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ
Κι άκουγα ονόματα τόπων, ανθρώπων… κι άκουγα ιστορίες… Όλων των λογιών, ό,τι κερνούσε ο καθένας. Και τις φύλαγα τις ιστορίες, όπως η μάνα μου το προζύμι, και τις ανάπιανα και φούσκωναν τα πανιά μου… «Πήραν τα μυαλά σου αέρα…» έλεγε χαϊδευτικά ο πατέρας μου σαν άκουγε τα όνειρά μου. Δίκιο είχε… Κι εκ..
11.61€ 12.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.95€
ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΜΥΡΤΩ
Κάθε πρωί ο πορτοκαλής γάτος βιάζεται να πάει κάπου. Κανείς δεν ξέρει πού. Άλλωστε, το να είσαι γατί είναι μοναχική υπόθεση. Ή μήπως όχι; – «Πρόσεξε, θα με μπουρδουκλώσεις, γάτε!» – «Σιγά, γάτε, με γαργαλάς με τα μουστάκια σου!» – «Γάτε, διώξε τα φαντάσματα». Ένα γατί. Ένα πορτοκαλί γατί εμφανίζεται..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΜΑ!
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ERIC CARLE
Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, με φωτεινά, χαρούμενα χρώματα, ο Έρικ Καρλ βοηθά τα μικρά παιδιά να εκφράσουν την αγάπη για την μητέρα τους. Κάθε ζωάκι νιώθει την αγάπη της μαμάς του με διαφορετικό τρόπο και στις σελίδες του βιβλίου η Πολύ Πεινασμένη Κάμπια συντροφεύει την κουκουβάγια και το κουκου..
9.81€ 10.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.25€
ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: WEBSTER SHERYL
Τι θα 'λεγες αν έβρισκες ένα λιοντάρι στο καλάθι της μπουγάδας και μια αρκούδα στο κρεβάτι σου; Όταν οι άνθρωποι καταστρέφουν τα σπίτια των ζώων, αυτά μετακομίζουν στα σπίτια των ανθρώπων. Ένα πουλάκι εξηγεί γιατί πρέπει να σεβόμαστε το φυσικό περιβάλλον...
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΜΠΑΧΑ ΜΑΡΙΑ
Όλα μοιάζουν σαν ένα ποιητικό θεατρικό σκηνικό. Η Ζάκυνθος, η Ιταλία και η Κέρκυρα του 19ου αιώνα. Μια μεγάλη οικογένεια με αγάπες και δράματα, η φω- τιά της Ελληνικής Επανάστασης. Και όλα είναι οι δρόμοι που πέρασε ο Διονύσι- ος, οι εικόνες και τα αισθήματα που τον διαμόρφωσαν, ο διαρκής αγώνας με ..
15.21€ 16.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.35€
Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΜΠΑΣΛΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μια πόλη. Μια συνηθισμένη πόλη. Ο καιρός εκείνη τη μέρα ήταν καλός. Οι κάτοικοι συζητώντας μεταξύ τους συμφωνούσαν πως αυτό ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για την εποχή. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Αλλά… Ένας εκκωφαντικός, απόκοσμος θόρυβος θα τα άλλαζε όλα. Ένα Μεγάλο Στρογγυλό είχε πέσει –άγνωστο από ..
16.06€ 17.84€
Χωρίς ΦΠΑ:15.15€
ΧΡΑΤΣ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΕΥΗ
Παπούτσια κάθε είδους παρελαύνουν στους δρόμους, στις βιτρίνες, στο τσαγκαράδικο. Μα πρωταγωνιστής παραμένει το αγόρι με τα "χρατς", που παλεύει να δέσει τα κορδόνια του και να λύσει τους κόμπους της καρδιάς του… Μέχρι να μάθουμε τι σημαίνει ανησυχία, χαρά, λύπη, αμηχανία, αγάπη, φόβος, νοσταλγία, θ..
12.51€ 13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.80€
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
«Μόλις άνοιγα τα μάτια, τα έβλεπα στο μισοσκόταδο. Μαύρα ή σοκολατιά, κι αν ήταν άνοιξη, άσπρα. Τα παπούτσια με το λουράκι και το μικρό δερμάτινο κουμπί. «Σ’ αρέσουν;» Σηκωνόμουν. Τα φορούσα. Μια γυροβολιά σαν βαλσάκι, κι ένα φιλί στο μάγουλο του πατέρα που μέσα στις δεκαπέντε ώρες που έλειπε είχε α..
12.47€ 13.85€
Χωρίς ΦΠΑ:11.76€
ΒΟΥΒΑ ΚΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΒΙΒΛΙΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΜΙΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Στην καρδιά των σχεδιαστικών λογοτεχνιών βρίσκονται τα βιβλία που αναπτύσσουν την αφήγησή τους αποκλειστικά με εικόνες. Αποτελούν την απόλυτη οπτική αφήγηση, καθώς ελευθερώνονται από οποιαδήποτε συνδιαλλαγή με τις λέξεις. Τέτοια βιβλία χωρίς λέξεις κυκλοφορούν κυρίως ως κόμικς, graphic novels και ει..
31.50€ 35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.72€
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Άραγε το είδωλό μας αποτελεί πάντα το πιστό μας αντίγραφο; Μήπως υπάρχουν στιγμές που επαναστατεί με μορφασμούς και σκιρτήματα, κι εμείς απλώς πιστεύουμε πως είναι κάποιο σκέρτσο του καθρέφτη μας; Πόσες φορές κιοτέψαμε σαν το κοιτάξαμε στα μάτια και ρίξαμε το βλέμμα μας αλλού; Ο Κωνσταντίνος, συγγρ..
13.50€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.74€
ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΛΙΛΑ
Όλοι εσείς που θα διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε, ότι αυτή είναι η υποκειμενική, στοχαστική ματιά μιας ακροάτριας, πάνω στη Λιλιπούπολη. Έτσι όπως την άκουγα τότε σε νεαρή ηλικία και όπως την ξανάκουσα μεγαλύτερη, από το ραδιόφωνο και απ' αυτές τις 34 κασέτες. Ευτυχώς στην εποχή μας, η τε..
10.71€ 11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.11€
ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ORIGAMI ΜΥΣΤΙΚΑ
-10 %
Brand: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ Location: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΥΡΤΩ
Τι κοινό μπορεί να έχει ένα διαστημικό τηλεσκόπιο και δύο άλυτα μαθηματικά προβλήματα με τη ρομποτική ιατρική και με ένα κομμάτι χαρτί; Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα ξεδιπλώσετε πολλά από τα μυστικά της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης και θα δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια!..
13.41€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.65€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 32 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.