Menu
Your Cart

ΕΣΤΙΑ

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΤΣΑΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Τὶ φυλακὲς ποὺ εἶναι γιὰ μένα ὅλες οἱ νύχτες μου καὶ ὅλες οἱ μέρες μου, καὶ πόσο σκοτεινὲς ἀκόμα, καὶ πόσο τὶς φοβᾶμαι,εἶναι τόσο παιδὶ ἀκόμα ἡ ψυχή μου, καὶ εἶναι ἡ ζωή τόσο πρόστυχια καὶ τόσο κακιὰ… Γιατὶ νὰ δειχτῶ ἀφοῦ δὲν ἀκοῦνε καὶ δὲν βλέπουν. Κ᾽ ἔπειτα πῆρα τόσο σοβαρὰ τὴν φιλολογία. Ἄλλη συν..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, 1919-1944 -Α' ΤΟΜΟΣ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΙΣ.
"Ο Νίκος Μιχαηλίδης προβάλλει με σχολαστικότητα και επιμέλεια μια χρονολογική εξιστόρηση της πολιτικής της κεμαλικής Τουρκίας έναντι της Πολίτικης Ρωμιοσύνης. Το βιβλίο αυτό δικαίως φιλοδοξεί να αποτελέσει ορόσημο στην εργογραφία αναφορικά με την ιστορική πορεία του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης ..
23.40€ 26.00€
Χωρίς ΦΠΑ:22.08€
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΣΤ ΤΣΙΛΛΕΡ - ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ: EΛΛΗΝΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ Ζ.
Οι αναμνήσεις του Ερνστ Τσίλλερ στη γερμανική γλώσσα δεν μπορούν να θεωρηθούν πλέον χαμένες. Η ιστορικός τέχνης Μαριλένα Ζ. Κασιμάτη καλύπτει το ερευνητικό κενό με τούτη τη μοναδική, δίγλωσση −εικονογραφημένη με σπάνιο υλικό− έκδοση. Ο αυτοβιογραφικός λόγος του Τσίλλερ, μια συναρπαστική εναλλαγή απο..
27.00€ 30.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.47€
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Το φθινόπωρο του 1940, λίγες εβδομάδες πριν ξεσπάσει ο πόλεμος, ο εικοσιοκτάχρονος τότε Βρετανός συγγραφέας Λόρενς Ντάρελ, μαζί με τη σύζυγό του Νάνσυ και τη νεογέννητη κόρη τους Πηνελόπη, φτάνει στην Καλαμάτα ως απεσταλμένος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσημη αποστολή του ήταν να λειτουρ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
Ο ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: MALLINSON WILLIAM
Μπορεί ο Χένρι Κίσιντζερ να θεωρηθεί σοβαρή πολιτική προσωπικότητα που άλλαξε τον ρου των σχέσεων μεταξύ κρατών; Ή υπήρξε κυρίως ένας μιμητής αυτών τους οποίους θαύμαζε και γεωπολιτικός μηχανορράφος που αντιμετώπιζε τους ανθρώπους ως παράπλευρες απώλειες; Μέσα από την εξιστόρηση των πεπραγμένων του..
18.90€ 21.00€
Χωρίς ΦΠΑ:17.83€
ΛΕΝΑΚΙ. ΔΥΟ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΙΝΔΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Πού πας, Ελένη, από βραδιού, πού πας τώρα το βράδυ;» «Πάου στη θεια μου τη Γιαννού, πάου να νυχτονέσω, να γνέσω τα βαμβάκια μου, να ξάνω τα μαλλιά μου, να φτιάσω μπόλια του γαμβρού, της πεθεράς μαντίλι, να φτιάσω του Λιμάζαγα ένα χρυσό μεϊτάνι». Πρόκειται για ένα στοχαστικό ταξίδι με οδηγό την..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΕΠΙΤΟΜΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟΝ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΔΟΡΜΠΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ.
ΕΠΙΤΟΜΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟΝ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ, ΕΣΤΙΑ..
43.82€ 48.69€
Χωρίς ΦΠΑ:41.34€
ΥΛΗ ΓΑΛΛΟ-ΓΡΑΙΚΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΚΟΡΑΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ
ΥΛΗ ΓΑΛΛΟ-ΓΡΑΙΚΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΕΣΤΙΑ..
20.64€ 22.93€
Χωρίς ΦΠΑ:19.47€
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: HANDKE PETER
«Ο έφηβος τη ρώτησε, αυτήν που δεν είχε κλείσει ακόμα τα σαράντα και παρέμενε η ωραία του χωριού και εν ανάγκη και της πόλης, γιατί δεν είχε προβάλει με κάποιον τρόπο, όχι, με τον δικό της τρόπο, αντίσταση στο Ράιχ των εγκληματιών. Αυτό διατυπώθηκε σαν ερώτηση, ήταν όμως ψόγος, σκληρός, άγριος, επει..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΤΑ
«Μνήμες του παιδιού που υπήρξα στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1970. Μνήμες εικόνων, ακουσμάτων και σιωπών. Μνήμες αφής, όσφρησης, μνήμες αισθήσεων. Καταγραφή ενός κόσμου και μιας χώρας που δεν υπάρχουν πια, από το παιδί που ήμουν τότε. Βιώματα που όσο μεγαλώνω τό..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ - ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΟΜΕΛΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ - ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΟΜΕΛΗΣ, ΕΣΤΙΑ..
11.70€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.03€
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Το ανά χείρας βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στην ιστορία του κεντρικού θεσμικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που λειτούργησε, όπως παρατηρεί ο Νικηφόρος Διαμαντούρος στον πρόλογό του, ως κύριος μοχλός για την προώθηση του οράματος των ιδρυτών της Ενωμένης Ευρώπης. Πρόκειται για την ιστορία ενός μον..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΝΑΥΜΑΧΙΑ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΝΙΚΟΣ Κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ
2.500 χρόνια μετά, ζήστε τη ναυμαχία σαν να ήσαστε εκεί! Τέλος μιας εποχής, αυγή νέας. Αθλητικοί αγώνες, συνωμοσίες, επαναστάσεις, πολιτικές συγκρούσεις, πόλεμοι, η γέννηση της δημοκρατίας και ο περσικός κίνδυνος που πλησιάζει. Αθλητές και ποιητές, στρατηγοί και φιλόσοφοι, ήρωες και προδότες, τύρανν..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΜΑΡΙΚΕΣ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Δυο απόκληροι γέροι, το πτώμα μιας πόρνης, ο Βλαδίμηρος, τρία προσφυγόπουλα, μια πολυεθνική νεοναζί, δυο αστυνομικοί. Τι τους συνδέει όλους αυτούς, ένα πρωτοχρονιάτικο εικοσιτετράωρο στην Αθήνα; Αυτό το ξέρει μόνον ο γάτος Τιτάκος, ο άρχοντας της πόλης. Μια ιστορία για ξένους από άλλους τόπους και ξ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΙ ΟΥΤΕ ΗΡΩΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΟ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: NISSIM GABRIELE
Σύμφωνα με το Ταλμούδ, κάθε γενιά γνωρίζει τριάντα έξι «κρυμμένους δίκαιους» που εμποδίζουν την καταστροφή του κόσμου. Έχοντας στη μνήμη μας τα γεγονότα του 20ού αιώνα και το βλέμμα μας στραμμένο στο παρόν, μπορούμε να πούμε πως –για καλή μας τύχη– είναι πολύ περισσότεροι: όχι μόνο όσοι αντιτάχθηκαν..
14.40€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.58€
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: STEARNS MONTEAGLE
O πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Μοντήγκλ Στερνς επιχειρεί μια αναδρομή στην ελληνική ιστορία και πολιτική του εικοστού αιώνα και διερευνά την προσωπικότητα του πρώτου σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Στη διάρκεια των τριών διπλωματικών του θητειών στην Αθήνα, ο Στερνς παρακολούθησε τη ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΦΥΡΙΔΗΣ
Είμαι πια ογδόντα οκτώ χρονώ… Έζησα όλα τα συγκλονιστικά γεγονότα της εποχής μου: τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο· τη γερμανική Κατοχή, τον Εμφύλιο και τις συνέπειές του· την περίοδο της αντιπαροχής, που άλλαξε τη μορφή του τόπου και του τρόπου της ζωής μας· τη χούντα των συνταγματαρχών, που την ένιωσα στ..
9.90€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.34€
ΠΕΝΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΒΑΣΙΛΗΣ Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τη στιγμή που η Δάφνη αποφασίζει να ακολουθήσει τον μίτο της ιστορίας, που της εκμυστηρεύθηκε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει, δεν έχει ιδέα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Οι επόμενες πέντε εβδομάδες θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα. Στην προσπάθειά της να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από τα ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ -Η ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΜΙΣΕΛΙΝ ΦΛΑΚ - ΖΑΚ ΝΤΕ ΚΟΥΛΟΝ
Πώς μπορείς να πετύχεις στο σχολείο χωρίς να πιεστείς; Το βιβλίο αυτό περιέχει τριάντα εικονογραφημένες ασκήσεις γιόγκα (τον μικρό χαιρετισμό στον ήλιο, τη συνειδητή αναπνοή, τη χαλάρωση, το μάνταλα κ.ά.) που μπορούν άνετα να γίνουν σε μια τάξη. Πρακτική που –πίσω από τη φαινομενική της απλότητα– πρ..
12.60€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.89€
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ
-10 %
Brand: ΕΣΤΙΑ Location: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ εκείνο το μαρτυρικό περπάτημα στο μονοπάτι. Το φεγγάρι ακόμα δυνατό, η παλιά σκάλα του μεταλλείου σκοτεινή από κάτω μας, η θάλασσα να στραφταλίζει λίγο θαμπά. Δεν μιλούσαμε. Εκτός από τον Αντώνη και τη Σάρα που είχαν ξεκαθαρίσει τις διαφορές τ..
10.80€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.19€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 57 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.