Menu
Your Cart

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

ARTHUR RIMBAUD: ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ARTHUR RIMBAUD ( ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΛΙΟΝΤΑΚΗΣ)
Άλλοτε, αν θυμάμαι καλά, η ζωή μου ήταν μια γιορτή όπου άνθιζαν όλα τα αισθήματα κι έρεε κάθε λογής οίνος. Μια βραδιά κάθισα στα γόνατά μου την Ομορφιά. – Και τη βρήκα φαρμάκι. – Και την καταράστηκα. Ξεσηκώθηκα ενάντια στην εξουσία. Πήρα τους δρόμους. Αχ, μάγισσες, δυστυχία, μίσος, σ’ εσάς εμπιστεύτ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΚΑΡΗΣ
Η Αθήνα σε αλλεπάλληλα λοκντάουν. Η κοινωνία διχάζεται και οι συγκρούσεις πληθαίνουν. Ο αστυνόμος Χαρίτος βουτάει πάλι στα βαθιά. Πρέπει να λύσει δύο γρίφους που δε φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους: μια σειρά από αυτοκτονίες, αλλά και μια σειρά από δολοφονίες γιατρών. Και σαν να μην του έφταναν όλ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: TADASHI SUZUKI
Πρωτοπόρος στις εκπαιδευτικές μεθόδους του θεάτρου και ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες στον κόσμο, o Tadashi Suzuki με αυτό το βιβλίο ανοίγει την πόρτα στις φιλοσοφικές και πρακτικές προσεγγίσεις του στη σκηνή και παρέχει μια διεξοδική και κατανοητή διατύπωση των ιδεών και των πεποιθήσεών του ..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΤΡΕΙΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: DROR MISHANI
Με φόντο το σκηνικό της λιθόχτιστης γειτονιάς Holon στο Τελ Αβίβ, αυτό το αινιγματικό και έξυπνο μυθιστόρημα είναι στην πραγματικότητα ένα περίπλοκο παζλ τριών γυναικών. Η Όρνα, η Εμίλια και η Έλλα, πολύ διαφορετικές και άγνωστες μεταξύ τους, έχουν κοινό στοιχείο την απελπισία που προκαλούν οι συνα..
17.17€ 19.08€
Χωρίς ΦΠΑ:16.20€
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Τη γιορτινή διάθεση του αστυνόμου Κώστα Χαρίτου για το πιο χαρούμενο γεγονός της ζωής του επισκιάζει η είδηση του φόνου ενός άμεμπτου επιχειρηματία με φιλανθρωπική δράση. Ένας εχθρός με χίλια πρόσωπα ξεκινάει μια σειρά δολοφονίες: ενός διευθυντικού στελέχους της Ελληνικής Στατιστικής Εταιρείας, ενός..
15.26€ 16.96€
Χωρίς ΦΠΑ:14.40€
ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: LEVÉ EDOUARD
Τρεις μέρες πριν από τον θάνατό του ο Εντουάρ Λεβέ παρέδωσε στον εκδότη του το χειρόγραφό του με τίτλο Αυτοχειρία. Πρόκειται για το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο του ιδιοφυούς συγγραφέα. Στο βιβλίο πραγματεύεται τη ζωή του καλύτερού του φίλου, ξεκινώντας από το τέλος της: την αυτοκτονία του. Με το εύ..
10.49€ 11.66€
Χωρίς ΦΠΑ:9.90€
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: GEORG TRAKL
Ο Τρακλ εκφράζει τον κόσμο μέσα από το πρίσμα που τον βιώνει: έρωτας, ναρκωτικά και πόνος. Η απόγνωση του ανεκπλήρωτου έρωτα, η αποστασία από τον αστικό τρόπο ζωής, το ταξίδι των ναρκωτικών, η αυτοκτονία ως εντολή λύτρωσης.Η γλώσσα του Τρακλ δεν κατανοείται· βιώνεται. Το ανέφικτο του έρωτα γίνεται α..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΚΙΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΝΙΚΟΣ ΕΡΗΝΑΚΗΣ
Αυτές τις μέρες δεν μ’αρέσει να βγαίνω πολύ απ’το σπίτι, Δεν ανθίζουν πια γαλάζιες βιολέτες, Και δεν νομίζω πως είναι κανείς έτοιμος να αλλάξει, Για να τις ξαναδεί, Αν θυμάσαι το μέρος, Από εκεί ξεκίνησα, Πού είναι όμως τώρα η βαθιά γνώση, Για μια φορά θα υπερασπιστώ την ενηλικίωση, Όλες τις μεταμορ..
7.63€ 8.48€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΕΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΟΥ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΛΙΟΝΤΑΚΗΣ
Το Ένεκεν της ανωνυμίας σου είναι το τελευταίο ποίημα που έγραψε ο Χριστόφορος Λιοντάκης πριν φύγει από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019. Το 2020 στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα ποιητή είχε κυκλοφορήσει μία έκδοση του ποιήματος εκτός εμπορίου με την τυπογραφική φροντίδα του Γιάννη Η. Χάρη και του Σάμη Γαβρ..
5.72€ 6.36€
Χωρίς ΦΠΑ:5.40€
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
«Εγώ έχω τόση σχέση με υπολογιστές και τηλεδιασκέψεις, όση οι κάτοικοι της Σαχάρας με το κολύμπι» σκέφτεται ο αστυνόμος Χαρίτος όταν καλείται να εξιχνιάσει μια υπόθεση από το σπίτι. Πόσο διαφορετικές είναι οι εικόνες της πανδημίας στον καθένα μας και πόσο διαφορετικά μας επηρεάζουν; Ο Πέτρος Μάρκαρη..
12.40€ 13.78€
Χωρίς ΦΠΑ:11.70€
ΕΝΑΣ ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ROBINSON ROGER
Ο τίτλος της συλλογής δηλώνει την υποκείμενη φιλοσοφία που εκφράζεται μέσα από αυτά τα ποιήματα: ότι η επίγεια ευτυχία είναι, ή θα έπρεπε να είναι, εφικτή, αλλά μας την αρνείται ο ρατσισμός, ο μισογυνισμός, η βία και η καταπίεση από την κορυφή της ταξικής πυραμίδας. Ο Φορητός Παράδεισος δεν αντιπροσ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
«Η υπόθεση της δολοφονίας ενός ζευγαριού Αλβανών μεταναστών κλείνει γρήγορα με την ομολογία ενός συμπατριώτη τους. Όλα όμως περιπλέκονται όταν μια δημοσιογράφος που ερευνά την υπόθεση βρίσκεται δολοφονημένη λίγα λεπτά πριν από το δελτίο ειδήσεων σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας...
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΥΘΕΡΙΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΕΡΗΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Δεν υπάρχει παρά ένα πρωταρχικό φιλοσοφικό ερώτημα, το οποίο είναι διττό: τι είμαστε και τι θα θέλαμε να γίνουμε, αλλά και ένα μετα-ερώτημα: γιατί θα θέλαμε, και πώς μπορούμε εν τέλει, να γίνουμε αυτό. Το διαχρονικό, ανοικτό παίγνιο ανάμεσα στο είναι και στο γίγνεσθαι αποτελ..
16.22€ 18.02€
Χωρίς ΦΠΑ:15.30€
Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Αθήνα 2019. Οι ανισότητες ολοένα και μεγαλώνουν. Η πολιτική ηγεσία αναστατώνεται από τους φόνους ξένων επενδυτών. Μοναδικό κοινό στοιχείο ένα τραγούδι. Ο αστυνόμος Κώστας Χαρίτος καλείται να εξιχνιάσει τα εγκλήματα που έγιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ταυτόχρονα σε ένα άλλο σημείο της πόλης,..
14.31€ 15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:13.50€
ΙΠΠΟΤΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΙΑΒΟΛΟΣ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: HOFMANNSTHAL HUGO VON
ΙΠΠΟΤΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ..
9.54€ 10.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
548 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1943. ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ 4Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Brand: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Location: ΡΟΖΙΝΑ ΑΣΣΕΡ ΠΑΡΔΟ
548 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1943. ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ 4Η ΕΚΔΟΣΗ, ΡΟΖΙΝΑ ΑΣΣΕΡ ΠΑΡΔΟ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ..
8.59€ 9.54€
Χωρίς ΦΠΑ:8.10€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies κατά την διάρκεια της περιήγησή σας.